PantheraTregtia V3

ATG News Telegram lajmesh Arbitech

PantheraTrade është një kompani indoneziane që publikon softuer tregtimi online dhe automatik, të besueshëm dhe efikas, për të gjithë audiencat. E vendosur në Indonezi, ajo ka Certifikata Bappebti duke e lejuar atë të promovojë mjetet e tregtimit dixhital. PantheraTrade Live është një portë, e zhvilluar nga zhvilluesit e robotëve Autotrade, për të lidhur robotët ATG 5, ATC, ATO, ATFx dhe CTE me broker LegoMarket LCC (jo indonezisht) për momentin dhe në broker Soegee FX (indonezianë). PantheraTregti siguron kështu lidhjen e mjeteve nga API (Ndërfaqja e programimit të aplikacionit)

Tregtim ari / Kripto / Naftë / Forex / Mallra

Panthera Tregti, një zgjidhje e plotë e Bots-it të Tregtisë Dixhitale

Në të gjithë botën, ne e dimë se Indonezia është plot me peizazhe luksoze dhe plazhe më madhështore se njëri-tjetri. Ne e dimë prej disa vitesh që ata kanë një grup specialistësh në botën e tregtimit Forex dhe algoritmik. E krijuar në vitin 2015, kompania PantheraTregti / Pansaka ka vazhduar të zhvillojë mjete tregtare të besueshme dhe efikase. Njëri prej tyre është veçanërisht i popullarizuar me shumë individë dhe investitorë. Bëhet fjalë për robot tregtar Autotrade Gold 5.0, i disponueshëm në tregun e arit që nga marsi 2020. Që nga viti 2015, kompania ka vazhduar të rritet, të zhvillojë, të testojë dhe të vërë në dispozicion robotë të rinj, secili më efikas se tjetri. Që nga viti 2022, kompania ka krijuar të sajën EA për ATG dhe ATC. Prandaj është e mundur që tregtarët autonome të përdorin robotët e tregtimit me broker Me zgjedhjen e tij.


Regjistrohuni në Pansaka punë praktike Autotrade Gold (ATG 5) Autotrade Crypto Tutorial (ATC)

indonezia ptsdi

Pansaka / Panthera

Kompania e investimeve Digital Trading me bazë në Xhakartë dhe Java.

bot tregtare ptsdi

Tregtimi i robotëve

Specialist në zhvillimin e robotëve të besueshëm dhe efikas të tregtisë.

automatike tregtare ptsdi

Tregtim automatik

Nuk ka nevojë për softuer ose VPN. Mjetet janë automatike dhe autonome.

përdoruesit e investitorëve ptsdi

më shumë se 300 përdorues

Shumë investitorë i bashkohen Pansakës me rekomandim.

monedhë e paguar kripto ptsdi

Pagesa e parave

Depozitoni fondet tuaja përmes transferimit të sigurt duke përdorur inovacionin e blochchain.

ptsdi metatrader 4

Metatrader 4

Aplikim falas për të ndjekur fitimet ditore.Robotët e rinj tregtarë Panthera Tregti / Pansaka

Strategjia e investimeve dhe diversifikimit

Ne kemi ende pak elementë në lidhje me produktet e reja Tregtare (Forex, Nafta dhe Mallrat) kompania Pantheratregtisë, por ne e dimë se çdo robot do të ketë licencën e tij në varësi të kapitalit të tregtuar. Ne presim që rezultatet e secilit robot: Nafta, Forex dhe Commodities të diversifikohen siç duhet brenda kësaj kompanie. Mos harroni se diversifikimi dhe autonomia financiare përfshin gjithashtu pasuri të paluajtshme, kriptomonedha, aksione, obligacione etj.

Ndërmjetësi i rregulluar

Soegee FX (broker i rregulluar)

Soegee është një broker e rregulluar në Xhakartë (Indonezi) për më shumë se 20 vjet dhe e menaxhuar nga Stephanus Paulus Lumintang. Firma e ndërmjetësimit është në gjendje të mirë dhe ka të sajën bappebti. Pas rregulloreve të reja në fuqi në lidhje me tregtimin e robotëve në Indonezi, ekipi i Pantheratregtia i është afruar Broker Soegee Furures për të krijuar një partneritet. Kështu robotët ATG dhe ATC do të jenë të disponueshëm nga Soegee shumë shpejt. Aplikacioni Soegee FX është në ndërtim e sipër, ju lutemi prisni.

Fondet e klientit mbahen në llogari të ndara, 30% në llogarinë bankare të veçuar të Soegee Futures dhe 70% në llogarinë e kleringut të Soegee Futures, të cilat janë plotësisht të ndara nga kapitali i Soegee Futures.

Broker i regjistruar në ASIC

LegoMarket LCC (broker partner)

LegoMarket është broker dhe partneri fillestar i robotit Pantheratregtisë që në fillimet e tyre në tregjet financiare. Broker aziatike, ajo është e regjistruar meASIC (Komisioni Australian i Letrave me Vlerë dhe Investimeve).

Rritni Marketingun tuaj të Rrjetit

Sistemi i sponsorizimit dhe lidhjet e filialeve në PantheraTregti

Merrni komisione për vëllimin tuaj të tregtimit, por edhe për atë të referimeve tuaja, si dhe për shitjen e licencave. Çdo person i regjistruar ka lidhjen e tij të filialit Pantheratregtisë dhe Pansakës. Si parazgjedhje, do të filloni me statusin e Tregtarit, më pas nëse rekrutoni 20 referime direkte, do të merrni statusin e Partnerit të Sub IB sipas kushteve të tjera. Shihni tabelën më poshtë.

Lidhja e Filialit - 1
Nën partner

Filloni sponsorizimin.

Rekrutoni min 20 referime aktive

Depozita e referimeve direkte: 30.000 $ min

Keni një kapital prej $ 3.000 min.

Lidhja e Filialit - 2
Nën IB

Si të kalosh Nën IB?

Keni 35 referime aktive

Depozita e referimit direkt: 75.000 $ min

Keni një kapital prej $ 7.500 min.


Lidhja e Filialit - 3
IB

Si të kalosh IB?

Keni 50 referime aktive

Depozita e referimit direkt: 150.000 $ min

Keni një kapital prej $ 15.000 min.

Lidhja e Filialit - 4
MIB-të

Si të kaloni MIB?

Keni 100 referime direkte dhe 2500 gjithsej

Depozita direkte e referimit: 500.000 dollarë min dhe 5.000.000 dollarë për një ekip

Keni një kapital prej $ 250.000 min.
Komisioni / Anëtarësia
Për 1000 dollarë investim
Fitimet kapitale Niveli 1 Niveli 2 Niveli 3 Niveli 4
Unë jam
tregtar
$ 0,2 $ 0,1
Unë jam
Partner SUB IB
$ 0,3 $ 0,2 $ 0,1
Unë jam
NËN IB
$ 0,5 $ 0,2 $ 0,1
Unë jam
IB
$ 0,7 $ 0,2 $ 0,1 $ 0,1
Unë jam
MIB-të
$ 0,8 $ 0,2 $ 0,1 $ 0,1 $ 0,1

Autotrade Gold / Kripto / Vaj / Forex

Përdorni robotët tregtarë të kompanisë Pantheratregti