EUR / USD

Automjet Forex
Robot tregtar i bazuar në treg Forex

AutoTrade Forex është një robot tregtar Tregu i monedhës me bazë indoneziane. Autotrade Forex do të jetë në dispozicion në fund të vitit 2022.

Ju lutemi vini re se për disa muaj tërheqjet janë bllokuar sipas ligjeve të reja të qeverisë indoneziane. Ju mund të regjistroheni, por nuk do të jeni në gjendje të depozitoni derisa tërheqjet të jenë të zbatueshme.
Robot tjetër i rekomanduar: Bot Turbo Trading
Regjistrohuni në Autotrade Forex Pisaka
Tregtimi i robotëve në ekran të ekranit AutoTrade
Avantazhet e robotit AutoTrade Forex

Disponueshmëria e fondeve

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja duke përdorur aplikacionet MetaTrader 4. Depozitoni dhe tërhiqeni në çdo kohë. Vetëm ju keni qasje në investimin tuaj: Fondi fillestar + fitime të gjeneruara + interes i përbërë.

tregtimi automatik

Tregtim i automatizuar

Softuer tregtar. Nuk kërkohen aftësi instalimi ose tregtimi.

forex

Tregu i valutave

Zgjidhjet e tregtimit të përqendruara në çmimin e monedhave.

Rendimenti 10%

Rendimenti i panjohur

Të ardhurat mesatare pasive të panjohura deri më sot.

provë robot

2 muaj përvojë

Përfshirë 2 muaj teste në kushtet reale të tregut.

mundësia e robotit

accessibility

Filloni përvojën me një kapital minimal prej 200 €.

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultate transparente në kohë reale të audituara nga Myfxbook.

pajtueshmëria e certifikatës autotrade gold
sarana dixhitale ndërkombëtare autotrade gold
certifikimi ptsdi sarana dixhitale
Robot tregtar AutoTrade gold
Algoritmi i tregtimit AutoTrade gold
Tregtimi algoritmik AutoTrade gold
Robot Trading AutoTrade gold
Shoqëria indoneziane AutoTrade gold
Të ardhura pasive AutoTrade gold
Roboti i ri tregtar i Pansakës do të jetë i disponueshëm në fillim të vitit 2022.
Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje shoqëruese!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të filloni këtë lloj aventure kur nuk keni përvojë në tregti ose në kriptovaluta. Kjo është arsyeja pse unë i lejoj vetes t'ju shoqërojë, për t'ju ndihmuar të konfiguroni llogaritë tuaja midis llogarive tuaja broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigjuni pyetjeve përkatëse dhe ofroni mbështetje teknike kur është e mundur. Nëse nuk mund ta gjeni lidhjen e referimit në disa robotë, kjo ndodh sepse nuk dua ta përmend: ose po e kontrolloj tani, ose jam i dyshimtë. Përveç kësaj, ju duhet të jeni në gjendje të menaxhoni mbështetjen teknike dhe të shoqëroni saktë referimet tuaja, kështu që unë nuk rrezikoj t'ju jap lidhje referimi që nuk më duken se janë më shumë se 95% të besueshme.

TurboBot
Broker FxFitues
🥇 Kapitali min. 500 dollarë

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC është regjistruar
🥇 Kapitali min. 300 dollarë

AutoTrade Crypto
Broker ASIC është regjistruar
🥇 Min. ± 1300 dollarë

Vaj Autotrade
Broker të rregulluara ose të parregulluara
Në pritje për V3

AutoTrade Forex
Broker të rregulluara ose të parregulluara
Në pritje për V3

Ekspert CopyTrade
Asnjë informacion
Në pritje për V3

Golden Way
Investime në Ar
kapital min. ± 50 €

Bots Kucoin
Broker Kucoin
Min. I kapitalit 10 dollarë