Paguani në Crypto 💳

Cilat janë më të mirat Kartat kripto të tregut?

A e dini se është e mundur të paguani pothuajse çdo gjë me kartën tuaj kriptobankare: ushqim, gaz, kohë të lirë, amazon, bileta avioni, udhëtime...?

Këtu është një tutorial dhe krahasimi i kartave më të mira të kripto bankave në treg. Zbuloni se si funksionojnë, avantazhet e tyre dhe metodat e kthimit të parave. Zbuloni kartat kripto Binance, Trastra, Wirex, Crypro.com dhe shumë të tjera më vonë.

kartë bankare CB vizë kripto bitcoin
Një kartë bonus CB Crypto dhe IBAN

💳 Trastra

Trastra është një kompani financiare me bazë në Pragë, Republika Çeke. Me Trastra, ju keni kartën tuaj të debitit kripto por edhe numrin tuaj IBAN për të dërguar dhe marrë transferta në euro. Kufiri ditor i blerjeve tuaja me kartën Trastra është 8 € në ditë.

Hapi 1 / Trastra

Hapja e një llogarie Trastra

Porosit kartën tuaj Trastra

Trastra është shumë intuitiv dhe shumë i lehtë për t'u përdorur, si në kompjuter ashtu edhe në aplikacionin tuaj.

Ju mund të hapni një llogari shumë shpejt nëse sigurisht jeni një i rritur. Regjistrimi do të zgjasë jo më shumë se 5 minuta.

Ju duhet të plotësoni fushat e ndryshme të kërkuara si emri, adresa... më pas shtoni dokumentin tuaj të përditësuar të identitetit: kartën e identitetit, pasaportën ose patentën e drejtimit. Më duket se pranohet edhe karta juaj e qëndrimit.

viza kripto karte trastra cb
Hapi 2 / Trastra

Aktivizoni adresat tuaja të kriptos dhe porositni adresat tuaja Karta CB Trastra.

Pasi llogaria juaj të jetë vërtetuar, mund të porosisni kartën tuaj kripto. Kjo kushton 9 € por është e mundur të merret falas në varësi të momenteve promocionale të kompanisë. Numëroni mesatarisht 7 ditë pune për të marrë kartën tuaj bankare Trastra.

Pas marrjes dhe aktivizimit të kartës suaj, hapi tjetër do të jetë aktivizimi i adresave tuaja të ndryshme kripto dhe më pas depozitimi i fondit tuaj atje: https://www.app.trastra.com/app/deposit/crypto

Monedhat tuaja do të vendosen në një dosje Portofoli dhe më pas do të duhet të transferohen në llogarinë tuaj të kartës.

kripto depozitimi i fondeve trastra
Hapi 3 / Trastra

Transferoni nga llogaria juaj e Portofolit në llogarinë tuaj të Kartës

Llogaria juaj e kartës duhet të jetë në euro. Kjo do të thotë që fillimisht duhet të konvertoni kriptomat tuaja në euro për t'i vendosur ato në llogarinë e Trastra Card.

Për të kryer këtë transformim nga kripto në euro gjatë vendosjes së tyre në llogarinë e kartës, ndiqni këto hapa: https://www.app.trastra.com/app/exchange

Zgjidhni adresën e kriptos ku e keni këtë aktiv dhe më pas zgjidhni llogarinë e kartës.

Tregoni sasinë e kriptos që dëshironi të konvertoni në euro.

Vërtetoni formularin. Llogaria juaj e kartës më pas do të kreditohet.

kripto kartë e këmbimit të fondeve trastra
Karta CB Crypto më e përdorur

💳 Binance

Tutoriali vjen së shpejti

5 karta kripto për të buzëqeshur me guxim

💳 Crypto.com

Crypto.com është një kompani e prodhuar në SHBA. 5 karta janë në dispozicion për ju në varësi të numrit të shenjave CRO që ruani me to për një periudhë minimale prej 6 muajsh. Përfitoni nga shpërblimet për çdo blerje të bërë me ta, por edhe nga avantazhet me partnerët e tyre si Spotify, Netflix, Prime Video, Expedia ose Airbnb.

Hapi 1 / Crypto.com

Hapja e një llogarie Crypto.com

Porosit kartën tuaj Crypto.com

Mendoni për kartën Crypto.com Visa si një kartë me parapagesë, pra një kartë debiti. Mund ta plotësoni duke përdorur transferta bankare, karta të tjera krediti/debiti ose kriptomonedhë.

kartë crypto.com
Karta alternative CB

💳 Wirex

Wirex është një kompani me seli në Kroaci. Wirex ju jep akses në një shumëllojshmëri të gjerë kriptomonedhash dhe monedhash fiat me kurse këmbimi të pakrahasueshme OTC, fitime të fuqizuara nga DeFi dhe shpërblime të gjeneratës tjetër në monedhën WXT.

Hapi 1 / Wirex

Hapja e një llogarie WIREX

Porosit kartën tuaj Wirex

Blerja, ruajtja, transferimi dhe shkëmbimi i kriptomonedhave me kuleta të sigurta dhe të gjithanshme Wirex nuk kërkon pothuajse asnjë aftësi teknike.

Regjistrimi është shumë i thjeshtë.

kripto kartë wirex
Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje referimi!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të filloni këtë lloj aventure kur nuk keni përvojë në tregtimin ose kriptovalutat. Kjo është arsyeja pse unë i lejoj vetes t'ju shoqërojë, për t'ju ndihmuar të konfiguroni llogaritë tuaja midis llogarive tuaja broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigjuni pyetjeve përkatëse dhe ofroni mbështetje teknike kur është e mundur. Nëse nuk mund ta gjeni lidhjen e filialit në disa robotë, kjo ndodh sepse nuk dua ta përmend: ose po e analizoj tani, ose jam i dyshimtë. Përveç kësaj, ju duhet të jeni në gjendje të menaxhoni mbështetjen teknike dhe të shoqëroni saktë referimet tuaja, kështu që unë nuk rrezikoj t'ju jap lidhje referimi që nuk më duken më të besueshme se 95%.

Autotrade Gold 5.0
Broker të rregulluara ose të parregulluara
🥇 Kapitali min. 250 dollarë

AutoTrade Crypto
Broker të rregulluara ose të parregulluara
🥇 Min. ± 1300 dollarë

Vaj Autotrade
Dispozicion së shpejti
Në pritje të Pansakës

AutoTrade Forex
Në dispozicion në fund të 2022
Në pritje të Pansakës

Ekspert CopyTrade
Dispozicion së shpejti
Në pritje të Pansakës

Golden Way
Blerja e shufrave të arit
kapital min. ± 50 €

Bots Kucoin
Broker Kucoin
Min. I kapitalit 10 dollarë