Sigurimi i kriptomonedhave tuaja

Kripto Baleti

Balet Crypto është një kartë fizike çeliku me përmasat e një karte krediti. Është një kasafortë dixhitale e dedikuar për kriptovalutat tuaja. Jashtëzakonisht intuitive dhe e lehtë për t'u përdorur, Ballet Crypto ju lejon të ruani kriptomat tuaja, por edhe t'i shkëmbeni ato me kriptoma të tjera të pranuara nga kompania e Baletit. Kini kujdes megjithatë, çelësi privat është i gdhendur aty. Prandaj rekomandohet ta fshihni në një vend të sigurt, si për shembull një kasafortë bankare.

Portofoli i ftohtë i kartës së baletit kripto bitcoin
Portofoli i sigurt i ftohtë

Sigurimi i kriptomonedhave tuaja

Mbajtja e kriptove tuaja në një Portofol të Ftohtë jashtë rrjetit do të thotë që nuk jeni subjekt hakerimi, pasi vetëm ju keni akses në çelësin tuaj privat. Le të shohim në detaje se si ta përdorim atë.

Në dyqanin e Baletit do të gjeni karta me çmime të ndryshme, ngjyra të ndryshme, si dhe karta me parapagesë në BTC për t'ua ofruar miqve tuaj.

Hapi 1 / Balet Crypto

Urdhëroni tuajin Portofol

Blini kartën tuaj kripto të Baletit

Merrni 5% ulje me këtë kod: Karta e Baletit

Një portofol kripto nga Baleti është një kartë çeliku që thjesht ju lejon të ruani kriptovalutat tuaja. Nëse dëshironi t'i shpenzoni, do t'ju duhet t'i transferoni në një central që ka një kartë debiti si p.sh Binance, Crypto.com, Trastra, Wirex, Monolith, ose edhe më mirë: Paratë SDR.

Instaloni paraprakisht aplikacionin në smartphone tuaj:
https://app.ballet.com

merrni kartën tuaj të kriptobaletit
Hapi 2 / Balet Crypto

Zmadhoni në hartë Kripto Baleti

  1. Kodi QR që ju lejon të regjistroni kartën tuaj të baletit në aplikacionin celular.
  2. Çelësi privat përdoret për të dërguar kriptomonedha nga karta juaj e Baletit në një adresë tjetër.
  3. Referenca e hartës. Kodet duhet të jenë identike.

Ngjitësja e kodit QR është e paprekur dhe e pandryshuar. Fraza e kalimit me gërvishtje e portofolit është plotësisht e paprekur dhe e paprekur. Nëse ngjitësi ose fraza e kodit QR duket se është e ekspozuar ose e manipuluar, është e rëndësishme të mos e përdorni produktin. Nëse keni ndonjë shqetësim, ju lutemi kontaktoni mbështetje për të marrë ndihmë.

Hiqni ngjitësit (kodin QR dhe gërvishtjen e frazës së kalimit) sapo karta juaj të regjistrohet në smartfonin tuaj.

kriptobaleti nga pika në pikë

Hapi 3 / Balet Crypto

Zonat për të shkëputem të Baletit tuaj

  1. Kodi QR që ju lejon të regjistroni kartën tuaj të baletit në aplikacion. Kjo ngjitëse do të shkëputet sapo karta juaj të lidhet me telefonin tuaj inteligjent.
  2. Kodi QR që lejon marrjen e Bitcoin në këtë kartë. Mos e shkëputni këtë ngjitëse.
  3. Fjalëkalimi i portofolit për të minuar kriptomat tuaja.

Entropia e çelësit privat të baletit, kodi qr

Hapi 4 / Balet Crypto

Skanoni Kodi QR të kartës suaj.

Shkarkoni aplikacionin Kripto Baleti në smartphone tuaj. Ju do të jeni në gjendje të skanoni kodin QR të pranishëm në kartën tuaj për ta ruajtur atë.

Pasi të përfundojë operacioni, ju do të jeni në gjendje të shtoni kriptoma dhe më pas të bëni depozita, tërheqje ose të shkëmbeni kriptoma ndërmjet tyre.

pulti i kriptos baletit skanon kripto
Hapi 5 / Balet Crypto

Shtoni tuajën kriptovalutë dhe rrjetin shoqërues.

Në panelin e kontrollit të aplikacionit, klikoni në kartën e dëshiruar dhe më pas klikoni në lidhjen në fund: Shtoni më shumë monedha ose token.

Balet Crypto ju ofron rreth pesëdhjetë kriptovaluta dhe rrjetet e lidhura. Prandaj do të gjeni si rrjet: Ethereum ERC 20, Tron TRC 20, Binance BEP 20, Omni, Polygon, etj.

Shenjat e disponueshme janë TRX, ETH, USDT, BNB, USDC, XRP, ADA, MATIC, DOGE, LTC, BUSD, DAI, SHIB, LINK, UNI, FIL, CRO, SAND, etj.

balet kripto-token
Hapi 6 / Balet Crypto

Merrni, Blini, Shkëmbeni dhe Dërgoni tuajin kriptovalutë.

Për të marrë kripto, klikoni në butonin Merre, zgjidhni kripto-n dhe më pas kopjoni adresën e dhënë.

Për të blerë kripto, klikoni në butonin Blej, zgjidhni kripto-n, tregoni shumën dhe paguani me CB ose Apple Pay.

Për të shkëmbyer kripto-n, klikoni në butonin Exchange, zgjidhni kripto-n që do të shkarkohet dhe shumën e lidhur, tregoni kripto-n që do të shkëmbehet. Është e domosdoshme të paguash tarifat e gazit me kripto-n që do të ndërrohet. Për të qenë në gjendje të bëni shkëmbime, është e nevojshme të keni një minimum kriptosh për të kryer operacionin.

Për të dërguar kripto, klikoni butonin Dërgo, zgjidhni kripto-n, jepni adresën dhe shumën për të dërguar. Do të merren parasysh edhe kostot e transaksionit.

balet kripto-token