binance çertifikimi i engjëjve

Binance

Blerja, shitja, sigurimi ose ruajtja e kriptovalutave tuaja bëhet lojë e fëmijëve me shkëmbimin Binance. Zbuloni një tutorial të plotë, këshilla teknike, hartën thelbësore Binance Viza e përdorshme për të gjithë tregtarët, si dhe kripto BNB dhe sistemin e saj të kthimit të parave deri në 8%.

Regjistrohuni në Binance punë praktike
Binance. Ndryshuar më 2024-04-19

Shkëmbimi n ° 1 në botë.

Binance është një kompani e listuar për mbi XNUMX miliard dollarë. Ashtu si çdo shkëmbim, kjo ju lejon të shkëmbeni kriptovaluta me kriptovalutat e tjera (bitcoin, ethereum, tether ...) ose monedhat fiat siç janë euro ose dollari.

...
1

Mbi 15 milion përdorues

Çdo vit, më shumë se 15 milion përdorues blejnë dhe shkëmbejnë gati 2 miliard dollarë në Cryptocurrency në Binance.

2

Një kartë bankare Visa

Me Viza Binance, ju mund të konvertoni dhe të shpenzoni kriptovalutat tuaja të preferuara në mbi 60 milion dyqane dhe biznese në të gjithë botën.

3

Interesi gjatë kursimit

Depozitoni dhe mbani kriptovalutën tuaj. Ndërsa fitoni interes, ju keni fleksibilitetin për të bërë tërheqje ose transaksione në çdo kohë.

Binance

600 kriptovaluta të disponueshme.
Një vëllim tregtar ditor prej 2 miliardë dollarësh.

Bleni dhe shisni kriptot në disa minuta Binance. Bashkohuni në platformën më të madhe në botë të shkëmbimit të kriptove. Zbuloni një pjesë tëekosistemit Binance dhe kriptot e shoqëruara të tij.

Në dispozicion në celular (Android dhe IOS)

Në dispozicion në internet në kompjuter

Binance Ekosistemit
punë praktike Binance

Si të regjistroheni dhe të hapni një llogari në Binance ?

Regjistrohuni në Binance

Filloni të regjistroheni duke ndjekur hapat e ndryshëm. Pastaj shkoni në kutinë tuaj për të vërtetuar emailin që ju është dërguar Binance. Klikoni në lidhjen që përmban për të vërtetuar adresën tuaj të postës elektronike, e cila do t'ju lejojë të aktivizoni llogarinë tuaj.

Sapo përsëri Binance, kliko në linkun "Identifikohu".

Unë ju rekomandoj të shkoni në URL: https://www.binance.com/fr/my/settings/profile. Kjo faqe do t'ju lejojë të filloni të siguroni llogarinë tuaj.

Pasi llogaria juaj të vërtetohet, mund të kërkoni edhe aplikacionin Binance në Apple ose Android Stores për të vazhduar procedurën.
regjistrim binance
punë praktike Binance

Si të siguroni llogarinë dhe portofolin tuaj Binance (1/3)?

Tani do të sigurojmë llogarinë tuaj për të parandaluar çdo pirateri. Për ta bërë këtë, shkoni në këtë URL: https://www.binance.com/fr/my/security

Rekomandohen disa nivele sigurie siç është vërtetimi i Google i shoqëruar me vërtetimin me email. Sapo të kaloni disa qindra euro në kriptë, unë ju këshilloj që të blini një libër shtesë si YubiKey.

Vërtetimi i Google.
Ky është një aplikacion falas celular që ju lejon të krijoni një kod aktivizimi çdo 30 sekonda. Unë e rekomandoj shumë.

Vërtetimi me email.
Ky është një email i dërguar nga Binance i përbërë nga një kod 6-shifror. Për çdo transaksion, do të duhet të futni këtë kod. Nga ana tjetër, unë nuk rekomandoj vërtetimin e Google të shoqëruar me SMS, preferoni email në vend.

siguri binance
punë praktike Binance

Si të siguroni llogarinë tuaj me KYC të Binance (2/3)?

Në mënyrë që të përfitoni plotësisht nga shërbimet Binance dhe hiqni kufizimet, do të duhet të vlerësoni KYC-në tuaj (Njihni klientin tuaj). Ju do të jeni në gjendje të pranoni dhe të tërhiqni shuma më të mëdha, porositni CB Visa tuaj Binance, hyni në tregtinë Launchpad dhe Future.

Për ta bërë këtë klikoni në Verifikimi i identitetit. Ky është një proces me 2 hapa. Ju plotësoni fushat e nevojshme atëherë do të dërgoni një nga bashkëngjitjet e kërkuara (dokument identiteti në të dy anët, ose pasaportë, ose patentë shoferi.)

⚠️ Kini kujdes, ata shikojnë datën e skadimit, cilësinë e fotos dhe të gjithë numrat nëse janë të identifikueshëm. Nëse ka një refuzim, ata jo domosdoshmërisht ju tregojnë pse, por unë sapo jua kam cituar.

KYC binance
Kontrolli i fytyrës Binance

Sigurojeni llogarinë tuaj me njohjen e fytyrës (3/3).

Ky është hapi i fundit. Nga kamera juaj në internet, kompjuterin ose telefonin, do t'ju duhet të ndiqni udhëzimet. Hiqni kapelën, syzet, etj. Fytyra juaj duhet të jetë e vendosur frontalisht në rrethin e dhënë për këtë qëllim. Ata mund t'ju kërkojnë të mbyllni sytë, të rrotulloni kokën, të shikoni djathtas dhe majtas ...

Ju do të merrni një përgjigje nëse hapi ishte i suksesshëm apo jo. Në këtë rast, do të duhet të ribëhet derisa të vërtetohet.

njohja e fytyrës binance
punë praktike Binance

Si të blini kriptos në Binance Transferimi me tel?

Nëse dëshironi të blini kriptovaluta në Binance nga një transfer bankar (sepa), klikoni në skedën "Bleni kriptos, pastaj depozitë në bankë".

Tregoni monedhën e transferimit

Sigurohuni që të jeni brenda Transferimi SEPA

Ndiqni procedurën... Tregoni shumën që dëshironi të transferoni më pas klikoni mbi Vazhdo.

Emri i llogarisë suaj bankare duhet të përputhet me emrin e regjistruar në llogarinë tuaj Binance.

Ju lutemi përfshini emrin tuaj të plotë në seksionin Referenca/Vërejtje të transfertës suaj bankare.

Prisni 1 deri në 3 ditë pune që porosia të përpunohet dhe kështu shikoni eurot tuaja Binance.
transferte bankare binance kripto

Binance do t'ju ofrojë të dhënat bankare të ofruesit të tij të shërbimit Paysafe Payment Solutions Ltd.

Emri i Përfituesit: Paysafe Payment Solutions Ltd

IBAN: LU524080000093706721

BIC: BCIRLULL

Emri i bankës: Banking Rrethi

Adresa e bankës: 2 Boulevard de la Foire, 1528, Luksemburg

Referenca: Emri + Mbiemri juaj

Blini kripto në Binance

Si të blini kriptos në Binance me karten e tij bankare?

Blini kripto me kartë krediti

Nëse dëshironi të investoni dhe për këtë arsye të blini kriptovaluta Binance nga një kartë bankare (vizë, mastercard), klikoni në skedën "Bleni kriptos, pastaj bankë / kartë debiti".

Tregoni shuma në euro të transaksionit të dëshiruar

Tregoni kriptovalutën që dëshironi të merrni. Si parazgjedhje, ju këshilloj të blini USDT. NgaUSDT, ju mund të blini çdo lloj kriptomonedhe tjetër. Binance do t'ju ofrojë një listë të paracaktuar duke përfshirë bitcoin (BTC). Pra, nëse dëshironi të blini Bitcoin, zgjidhni Bitcoin, natyrisht.

Zgjidhni tuajin Kartë krediti ose kartë e re, atëherë blej.

blini kartë bankare të kriptomonedhës binance
Blini kripto në Binance

Si te blejme USDT sur Binance me kartën e tij të kreditit?

L 'USDT Tether është stablecoin më i popullarizuar dhe i përdorur gjerësisht nga tregtarët në tregun e kriptove.

Shkoni në faqen:
Blini Cryptos> Kartë Krediti / Debiti

Tregoni shuma në euro të transaksionit të dëshiruar. Nga 15 deri në 10.000 XNUMX euro

Në fushën tjetër "Merre", klikoni në ikonën (BTC si parazgjedhje), më pas kërkoni për kripto-n duke shtypur USDT

Pastaj klikoni në butonin blej USDT.

Do të hapet një faqe e re. Nëse nuk e keni shtuar tashmë kartën tuaj të kreditit, Binance do t'ju kërkojë ta futni atë. Mund të paguani edhe me shërbimin Google Pay.

blerje USDT Kartë bankare binance
Këshilla dhe marifete Binance

Si të shndërroni menjëherë EUR në USDT sur Binance ?

Sipas paracaktimit, Binance nuk ju ofron palën EUR_USDT në zonën e tregtimit. Por kini kujdes që URL-ja ekziston dhe se konvertimi është i mundur.

Për palën EUR_USDT : https://www.binance.com/fr/trade/EUR_USDT

Tani do t'i shesim eurot e tij për të USDT duke vendosur një porosi në "Treg".

Zgjidhni "Tregu".

Mbi butonin "Shitet EUR", ju keni një Diapazon për të lëvizur. Duke e zhvendosur atë në të djathtë, ju tregoni numrin e eurove që dëshironi të shisni bazuar në aksionet tuaja totale.

Klikoni në butonin "Shitet EUR". Do të jepet një urdhër dhe më pas do të merrni USDT.

Kthehuni te Wallet> Spot Wallet. Në bilancin tuaj të Crypto, gjeni vijën USDT, ju duhet të keni numrin eUSDT kërkesë.

transfertë kripto bankare monedhash
punë praktike Binance

Cila është adresa ime e kriptos USDT, BTC, ETH ... më Binance ?

Nëse doni të dini adresat tuaja të depozitave për kriptovalutat tuaja të ndryshme, ndiqni këto udhëzime!

Shko te Portofoli> Portofoli i spoteve

Në fushën "Gjeni një aset", tregoni për shembull USDT.

Në fund të faqes, do të gjeni një tabelë që paraqet këtë aktiv.

Shikoni në të djathtë, në kolonën Veprim. Ju do të gjeni lidhje. Klikoni në "Depozitë".

Sipas Kodit QR, do të gjeni një varg karakteresh. Kjo është adresa juaj e kriptomonedhës në monedhën e kërkuar.

di adresën tënde të kriptos
Këshilla dhe marifete Binance

Koment blerje apo të shesë Cryptos me një urdhër limit?

Për Binance, është e mundur të blini një Cryptocurrency në një shumë të dëshiruar, është akoma e nevojshme që ajo të arrijë në çmimin që ju përmendët dhe që të ketë vëllim të mjaftueshëm të këmbimit për të bërë këtë blerje.

Le të marrim një shembull nga kjo url: https://www.binance.com/fr/trade/THETA_USDT

Tani do të blejmë THETA me të USDT me një çmim të dëshiruar.

Zgjidhni "Limit".

Në "Çmimi", tregoni shumën në USDT që jeni të gatshëm të blini për të marrë 1 THETA. Këtu çmimi është 0,6029. Nëse e dëshironi më lirë, futni për shembull 0,5.

Me kursorin, shënoni nën fushën "Shuma" numrin e THETA-s që dëshironi të merrni në përputhje me rezervën tuaj tëUSDT. Në këtë shembull rezerva ime është 0,5076 USDT.

Fusha "Total" tregon numrin eUSDT që do të shpenzoni.

Klikoni Bleni THETA.

blej kufirin e kriptos

Kur të keni vërtetuar, një urdhër blerje do të kryhet për një periudhë të pacaktuar për sa kohë që parametrat e blerjes nuk janë adekuat. Ju mund ta anuloni porosinë tuaj në çdo kohë: https://www.binance.com/fr/.../openorder

Order Porosia juaj Limit nuk është vendosur?
Kjo mund të jetë për shkak të një kohe të gjatë vendimi. Rifresko faqen dhe vendos më pak se 95% në nivelin e kursorit.

Këshilla dhe marifete Binance

Koment shitje apo të blini Cryptos me një porosi OCO?

Për Binance vetëm, ju mund të nxisni porosi OCO (Një-Anulon-Tjetri). Kështu mund të blini një kriptovalutë me dy çmime të ndryshme, për shembull kur thyen një rezistencë ose kur prek një mbështetëse.

Nga ana ime, unë praktikoj porosi OCO kryesisht për shitje. Në këtë rast specifik, supozohet se ju tashmë keni kriptovalutën e dëshiruar për të kryer urdhrin e shitjes OCO. Nëse jo, ju lutemi blini kripton tuaj me një porosi Limit ose Treg. Prandaj do të jeni në gjendje të vendosni fitimin tuaj të Marrjes dhe humbjen tuaj të Ndalimit në të njëjtin rend. Kur një nga dy aktivizohet, tjetri do të fshihet.

Si të vendosni një porosi OCO në Binance ?

Shkoni për të bërë një porosi, zgjidhni shitur pastaj OCO në skedën kufiri i ndalimit.

Plotësoni 4 fushat: çmimi / ndalesa / kufiri / shuma:
- fusha Çmimi: ju lejon të shisni në shënjestër
- Fusha Stop: lejon shkaktimin e ndalesës
- Fusha Limit: ky është çmimi i shitjes së ndalesës (çmimi i likuidimit)
- fusha Shuma: kjo është shuma në kripto që dëshironi të shisni

Në fund, klikoni në butonin Shitet për të vendosur porosinë OCO

⚠️ Ju lutemi vini re se fusha Stop duhet të jetë gjithmonë më e madhe se fusha Limit

Porosi OCO Binance

Këshilla dhe marifete Binance

Si të rikuperoni TXID të një transferimi kripto Binance ?

Qoftë në faqen e internetit të Binance ose në aplikacion, shkoni te "Wallet" më pas zgjidhni "Spot". Për të lehtësuar kërkimin, përdorni fushën e kërkimit dhe shkruani emrin e kriptomonedhës së dëshiruar, si p.sh.USDT". Pastaj zgjidhni këtë kriptomonedhë.

Më poshtë do të gjeni listën e transaksioneve të kryera si dhe shumat e lidhura. Zgjidhni transaksionin që ju intereson, më pas shtypni ikonën "Kopjo" pranë fushës TXID për të ruajtur këtë informacion.

TXID binance
Këshilla dhe marifete Binance

Si të përdorni kartën tuaj Visa Binance ?

Me Viza Binance, ju mund të konvertoni dhe të shpenzoni kriptot tuaja të preferuara në dyqane dhe biznese në të gjithë botën. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të transferoni kriptovalutat tuaja në portofolin tuaj të Kartës Binance.

Viza binance
Këshilla dhe marifete Binance

Kontaktoni një agjent këshilltar Binance

Nga versioni në internet, klikoni në flluskën e bisedës në fund të djathtë të ekranit tuaj ose në "Asistencë në internet" për aplikacionin Desktop. Në aplikacionin celular, shkoni te profili juaj (lart majtas) më pas zgjidhni Help & Assistance dhe në fund Chat.

Procedura për përdorimin e bisedës live dhe për të qenë në kontakt me një agjent:

Zgjidhni kategorinë që korrespondon me problemin tuaj ose atë që i afrohet më shumë

Specifikoni që problemi juaj nuk zgjidhet duke klikuar gishtin e madh poshtë

Prekni daljen nëse shihni më shumë pyetje që nuk përputhen me problemin tuaj.

Lini një mesazh që përshkruan problemin tuaj, ai do të dërgohet në mbështetje, nuk ka nevojë për SPAM, një mesazh është i mjaftueshëm!

mbështetje binance këshilltar agjent i engjëjve