Kriptovalutat e ekosistemit Binance

Zbuloni disa altcoins të ekosistemit Binance dhe të tijat Binance Zinxhiri i zgjuar.

Binance BNB
BNB

Binance Monedhë

Le Binance Monedha, e njohur më shpesh nga shenja e saj BNB, është një shenjë e shërbimeve e krijuar posaçërisht për t'u përdorur brenda ekosistemit të Binance, shkëmbimi më i rëndësishëm në botë. Çdo 3 muaj, Binance është zotuar të përdorë 20% të fitimeve të saj për të blerë BNB me çmimin e tregut dhe për të shkatërruar këto argumente në një proces "djegie". Ky sistem i djegies së shenjave çon në ulje periodike të furnizimit të tij total dhe u vendos paraprakisht në letrën e bardhë të projektit. Zbuloni tonë punë praktike Binance.

Protokolli i bandës
BAND

Protokolli i bandës

Band Protocol është një platformë orakulli e të dhënave me zinxhirë që grumbullon dhe lidh të dhënat dhe API-të e botës reale me kontratat inteligjente. Blockchains janë të shkëlqyera për ruajtjen e pandryshueshme dhe llogaritjet përcaktuese dhe të verifikueshme. Sidoqoftë, ata nuk mund të kenë informacion të besueshëm në botën reale të disponueshëm jashtë rrjeteve të tyre. Band Protocol rrit funksionalitetin e kontratave inteligjente duke u dhënë atyre akses në të dhëna të besueshme pa ndonjë pikë qendrore të dështimit. Aplikimet e decentralizuara të financave kanë nevojë për burime çmimesh në shkëmbimin e shenjave dhe procesin e garantimit të kredisë. Me orakullin e çmimit të integruar në Protokollin e Bandës, zhvilluesit mund të ndërtojnë DeFi me qetësi absolute se prurjet e çmimeve që ata përdorin janë të forta dhe të paprekura.

Lidhja e zinxhirit
LINK

Chainlink

Rrjeti i orakullit të decentralizuar të Chainlink ofron hyrje dhe dalje të besueshme dhe të paprekshme për kontrata komplekse inteligjente në çdo bllok zinxhir. Chainlink zgjeron në mënyrë dramatike kapacitetin e kontratave inteligjente duke mundësuar hyrjen në të dhëna të botës reale, ngjarje, pagesa dhe më shumë pa sakrifikuar garancitë e sigurisë dhe besueshmërisë të natyrshme në teknologjinë e blockchain. Chainlink është një teknologji me burim të hapur të zhvilluar kolektivisht nga një komunitet i madh zhvilluesish, studiuesish dhe përdoruesish që ndajnë qëllimin për ta bërë Chainlink një të mirë publike për të mirën e të gjithë ekosistemit blockchain.

Leshko
Dodo

Leshko

DODO është një protokoll i likuiditetit i mundësuar nga algoritmi Proaktiv Market Maker (PMM) dhe i krijuar për efikasitetin e kapitalit. Likuiditeti i zëvendësueshëm i kontratës së DODO është i krahasueshëm me shkëmbimet e centralizuara (CEX). DODO ofron një pengesë të ulët për hyrje dhe mekanizëm pa dhimbje të lëshimit të shenjave për aktivet e bishtit të gjatë.

PancakeTe tortë
cAKE

swap petullash

PancakeSwap është një DEX i bazuar në Binance Zinxhiri inteligjent i lansuar nga zhvilluesit anonimë. Duket pak si SushiSwap i Ethereum (qeverisja e komunitetit, aftësia për të kultivuar shenjat e sigurimit të likuiditetit), por gjithashtu ka shumë karakteristika të tjera në të cilat ju lejojnë të fitoni shpërblime. PancakeSwap është projekti më i madh AMM në Binance Zinxhiri Smart (BSC) me disa karakteristika inovative.

CREAM
CREAM

Krem

...

Venusi XVS
XVS

Venus

Venusi aktivizon stabilcoin-in e parë të decentralizuar në botë, VAI, bazuar në Binance Zinxhiri inteligjent i cili mbështetet nga një shportë me monedha të qëndrueshme dhe aktive kripto pa kontroll të centralizuar. Fondet e mbajtura nën protokoll mund të fitojnë APY në varësi të kërkesës së tregut për atë aktiv. Interesi fitohet nga blloku dhe mund të përdoret si kolateral për të marrë hua aseteve ose për të goditur monedha të qëndrueshme. Tani mund të tokenizoni pasuritë tuaja duke përdorur zinxhirin inteligjent Binance dhe merrni vTokens të lëvizshëm që mund të lëvizni lirisht në një dhomë të ftohtë, t'i transferoni te përdoruesit e tjerë dhe më shumë.

PRQ e PArsiq
PRQ

Parsiq

Monitoroni të gjithë aktivitetin. Krijoni me lehtësi lidhje automatizimi midis blockchains dhe aplikacioneve me magjistarin tonë të monitorimit të shpejtë. Për bizneset e vogla dhe përdoruesit personal, PARSIQ i mban Smart-Triggers të organizuar dhe të arritshëm. Kompanitë e mëdha kanë një infrastrukturë të dedikuar dhe kanë fleksibilitetin për të personalizuar plotësisht aplikimet e tyre të monitorimit. PARSIQ ofron të gjitha transportet e nevojshme të dërgesave sipas nevojave tuaja specifike, nga postat elektronike te njoftimet e ekranit të frigoriferit të zgjuar. Pavarësisht nëse është një lajmërim i thjeshtë, një mesazh informues ose të dhënat e papërpunuara që rezultojnë, ju jeni përgjegjës për mënyrën se si dëshironi të merrni njoftimet tuaja.

Ontologji ONT
ONT

ontologji

...

Certik CTK
CTK

Certik

...

Financë Beefy BIFI
BIFI

Financë Beefy

...

Paratë DFI YFII
YFII

Paratë DFI

...

Dego Finance
DEGO

Dego Finance

...

Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje referimi!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të filloni këtë lloj aventure kur nuk keni përvojë të mëparshme tregtare ose kriptomonedhe. Kjo është arsyeja pse unë i lejoj vetes t'ju shoqërojë, për t'ju ndihmuar të vendosni llogaritë tuaja midis jush broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigju të gjitha pyetjeve tuaja dhe vepro si mbështetje teknike.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC është regjistruar
🥇 Kapitali min. 250 dollarë

Vaj Autotrade
Dispozicion së shpejti
Duke pritur në Pansaka

Autotrade Forex
Dispozicion së shpejti
Duke pritur në Pansaka

Autotrade Crypto
Në dispozicion në dhjetor
🥇 Kapitali min. 1000 dollarë