Shkëmbim Crypto Blockchain

Si funksionon kriptomonedha? Pse të blini kriptomonedhë? Si rritet një vlerë e kriptomonedhës? Në cilën kriptovalutë për të investuar në 2021? Çfarë është Blockchain Technology? Si funksionon Blockchain? Kush e përdor Blockchain?

Instituti i Lirive

Intervistë me Alexander Stachchenko

Bitcoin dhe Blockchain: Alexander Stachchenko na shpjegon gjithçka. Një luftë valutore?

Shkëmbimi i kripto bllokut të videove

Për çfarë përdoren kriptovalutat?

Të gjithë flasin për kriptovalutat, por a e dini me të vërtetë për çfarë shërben? A e dini saktësisht ndryshimin midis Monedhës dhe Token?

Shkëmbimi i kripto bllokut të videove

Kripto-skeptik?

Çfarë po ndodh me bitcoin i cili është dyfishuar në disa javë? A ka ndonjë çmenduri të re spekulative në kriptomoninë? Pikëpamja e Philippe Béchade, kryeredaktorit të La Bourse au Quotidien.

Hasheur sjell sekretet e tij në kriptovaluta!

Kripto sipas Hasheur

Antoni Ruiz dhe Damien Douani morën Owen Simonin alias Hasheur në YouTube. Me mbi 250 ndjekës në kanalin e tij. Ai popullarizon teknologji, teknika dhe strategji të ndryshme të botës së biznesit.

Shkëmbimi i kripto bllokut të videove

Konferenca e Kriptos

Jean-Paul Delahaye është profesor emeritus në Universitetin e Lille, studiues në Qendrën për Kërkime në Shkencat Kompjuterike, Sinjalit dhe Automatizimit të Lille të CNRS. Specialiteti i tij është teoria e kompleksitetit, dhe në veçanti zbatimet e saj në ekonomi dhe blockchains.

Shkëmbimi i kripto bllokut të videove

Bitcoin dhe Blockchain

Çfarë është Bitcoin? Si punon? Si e bën të mundur teknikën Blockchain për ta siguruar atë?

Shkëmbimi i kripto bllokut të videove

shkëmbim Binance nga A në Z

Nga fillestarët te përdoruesit të cilët tashmë kanë një llogari: ky rishikim mbulon dhe shpjegon tiparet më të rëndësishme të tregtimit, aksioneve, huazimeve dhe sigurimit të kriptomonedhave tuaja me Hasheur.

Videoja e Taksave të Kriptos 2021

Taksat dhe kriptovalutat

Çdo vit, tatimpaguesit duhet të paraqesin deklaratën e tyre të tatimit mbi fitimin e përfunduar siç duhet në qershor (data e saktë ndryshon nga departamenti). Dhe pronarët e lumtur të Bitcoin, Ripple, Dash dhe kriptomonedhave të tjera duhet të përmendin në kthimin e tyre fitimet e bëra. Cili është sistemi aktual i taksave? Si të deklaroni fitimet tuaja tek autoritetet tatimore? Të gjitha shpjegimet tona.

Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje shoqëruese!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të filloni këtë lloj aventure kur nuk keni përvojë në tregtimin ose kriptovalutat. Kjo është arsyeja pse unë i lejoj vetes t'ju shoqërojë, për t'ju ndihmuar të konfiguroni llogaritë tuaja midis llogarive tuaja broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigjuni pyetjeve përkatëse dhe ofroni mbështetje teknike kur është e mundur. Nëse nuk mund ta gjeni lidhjen e filialit në disa robotë, kjo ndodh sepse nuk dua ta përmend: ose po e kontrolloj atë tani, ose jam i dyshimtë. Përveç kësaj, ju duhet të jeni në gjendje të menaxhoni mbështetjen teknike dhe të shoqëroni saktë referimet tuaja, kështu që unë nuk rrezikoj t'ju jap lidhje referimi që nuk më duken se janë më shumë se 95% të besueshme.

TurboBot
Broker FxFitues
🥇 Kapitali min. 500 dollarë

Autotrade Gold 5.0
Broker të rregulluara ose të parregulluara
🥇 Kapitali min. 300 dollarë

AutoTrade Crypto
Broker të rregulluara ose të parregulluara
🥇 Min. ± 1300 dollarë

Vaj Autotrade
Broker të rregulluara ose të parregulluara
Në pritje për V3

AutoTrade Forex
Broker ASIC është regjistruar
Në pritje për V3

Ekspert CopyTrade
Asnjë informacion
Në pritje për V3

Golden Way
Investime në Ar
kapital min. ± 50 €

Bots Kucoin
Broker Kucoin
Min. I kapitalit 10 dollarë