Lajme - Robotët e tregtimit ATG

Aktualisht, avokati Forkan dhe WK janë të vendosur të apelojnë për të demonstruar gabimin e vendimit të gjyqtarëve Malang. Detajet nuk janë komunikuar ende pasi të gjitha palët janë të fokusuara në hapat e ardhshëm. Ne do t'ju mbajmë të informuar kur informacioni i ri bëhet i disponueshëm.

Pankartat që mbështesin WK-në u ngritën në të gjithë vendin. THE 30 000 Anëtarët e ATG janë në trazira dhe shprehin zhgënjim të thellë me qeverinë dhe drejtësinë indoneziane. Ndikimi i këtyre ndjenjave mund të ndihej në rezultatet elektorale në zgjedhjet e ardhshme kombëtare. Edhe një herë, ky vend rrezikon të jetë subjekt i kritikave të dëmshme mediatike në lidhje me investimet e mundshme në të ardhmen.

AutoTregtia pantherarobot tregtar
26 janar 2024

WK dhe avokati i tij apelojnë, të njëjtën gjë bën edhe prokurori.

Të enjten, më 25 janar 2024, avokati i Wahyu Kenzo paraqiti një apel kundër Vendimit 353/2023 në Gjykatën e Qarkut Malang. Sipas vendimit të ankimimit, palët (WK/JPU) kanë mundësi të ankohen në Gjykatën e Kasacionit në rast të pakënaqësisë. Ekzekutimi i pasurisë së konfiskuar në rastin ATG nuk mund të kryhet ende, pasi procedurat ligjore janë në vijim. Ju duhet të qëndroni të durueshëm deri në hapat e ardhshëm ligjorë.

Rezultati i thirrjes:
5 vjet burg për CEO dhe 350.000 dollarë gjobë.
Emri i gjyqtarëve të lidhur me dosjen e apelit: Simplicius Donatus, Untung Widarto dhe Bambang Kustopo.
drejtësia e apelit jakarta atg wahyu kenzo
19 janar 2024

Rasti ATG, drejtësia indoneziane është treguar edhe një herë e padrejtë dhe katastrofike.

 • Gjyqtar i lartë : Arief Karyadi
 • Kryetar i Gjykates se Larte : Kun Triharyanto Wibowo
 • Anëtar gjyqtar : Guntur Kurniawan
 • Anëtar gjyqtar : Yoedi Anugrah Pratama
 • Anëtar gjyqtar : Mohammad Indarto
 • avokat : Yuniarti Setyorini

Mëngjesin e së premtes së 19 janarit, gjyqtari Arief Karyadi u zëvendësua nga një tjetër avokat që dha vendimin e tij, duke kërkuar dënimin me 10 vjet burg për WK dhe 650.000 mijë dollarë gjobë. Shumë vëzhgues, indonezianë dhe të huaj, mendojnë se ky vendim është totalisht i padrejtë dhe shihet si një përpjekje për të ngadalësuar zhvillimin e këtij aktiviteti tregtar në një vend të karakterizuar nga korrupsioni shtetëror, por edhe si një vjedhje e qartë e investimeve të secilit anëtar.

Times Indonesia arief karyadi ATG
15 janar 2024

Përmbledhje e deklaratave të avokatit të z. WK gjatë seancës dëgjimore më 10 janar 2024. Postimi i dërguar më 15 janar nga Forkan.

Vini re se WK na shpjegoi të njëjtën gjë pasi llogaritë ishin bllokuar. Ai ishte plotësisht i sinqertë dhe transparent me çdo anëtar. Këtë e vërejmë tani me lutjen e avokatit të tij.

Wahyu Kenzo mbrohet fuqishëm kundër akuzave kundër tij. Këtu janë disa pika kyçe nga mbrojtja e avokatit të tij, Evans Hasibuan:

 • Konfuzion procedural:
  Avokati ngre pikëpyetje për konfuzionin rreth procesit gjyqësor në vazhdim dhe kërkon sqarim.
 • Vite përvojë në tregti:
  avokati nxjerr në pah ekspertizën e klientit të tij si tregtar profesionist Forex që nga viti 2012.
 • Ftesë nga Z. Zakaria:
  Z. WK shpjegon se atij iu kërkua nga z. Zakaria të shiste një Këshilltar Ekspert, i thirrur Autotrade Gold, e cila çoi në krijimin e kompanisë Sarana Digital Internasional.
 • Procedurat ligjore:
  Z. WK shpjegon hapat ligjorë të ndërmarrë për të marrë një licencë biznesi në Indonezi, duke përfshirë ndërveprimet me APLI dhe BAPPEPTI.
 • Programi i miratuar i marketingut:
  Ai përmend nisjen e suksesshme të programeve FUTURES PACKAGE dhe ULTIMATE PACKAGE, miratuar nga Ministria e Tregtisë.
 • Bllokimi nga qeveria:
  Përpjekjet u ndërprenë për shkak të bllokadën e qeverisë Llogaritë dhe faqet zyrtare të Pansaka në Mars 2022.
 • Pagesa e anëtarëve:
  Z. WK pyet nëse përgjigjja dhe rimbursimi i anëtarëve të Forkanit është një gabim, pavarësisht nga ndalimi i tij aktual.
 • Ndikimi pozitiv në ekonomi:
  Ai thekson interesin entuziast publik për të ndihmuar në rikthimin e ekonomisë pas Covid përmes iniciativave të tij.
 • Thirrje për Inovacion:
  Z. WK thekson dëshirën e tij për të qenë pionier në një biznes pa rregullore të mëparshme, duke kontribuar pozitivisht për vendin.
 • Bashkëpunimi me Drejtësinë:
  Ai bën me dije se ka përfunduar të gjitha raportet dhe thirrjet policore që nga prilli i vitit 2022. deri në dorëzimin e SP3.
 • Situata financiare:
  Z. WK detajon një situatë të vështirë financiare, duke përmendur humbje të konsiderueshme dhe marrëveshje për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve.
 • Qëllimi i sinqertë:
  Ai shpreh synimin e tij për të krijuar një biznes të tregtisë dixhitale për vendin e tij që është i dobishëm dhe i njohur ndërkombëtarisht.
 • Paraburgimi:
  Ai rrëfen paraburgimet e mëparshme me humbje të konsiderueshme financiare, duke kërkuar të kuptojë arsyetimin.
 • Drejtësia restauruese / TPPU:
  Ai bën pyetje në lidhje me drejtësinë restauruese, TPPU dhe mbylljen pa një krim themelor.
 • Denim me burg :
  Z. WK këmbëngul se një dënim me 15 vjet burg duket krejtësisht joproporcional.
 • Angazhimi ndaj anëtarëve:
  Z. WK thekson mirëbesimin dhe angazhimin e tij ndaj anëtarëve të FORKAN, duke treguar një letër konfirmimi të borxhit të noterizuar.
 • Thirrje për reflektim:
  Ai kërkon nga ekselenca e gjykatës që të shqyrtojë seriozisht të gjitha çështjet e ngritura. Ai përfundon duke pyetur nëse një dënim prej 15 vitesh burg nuk është joproporcional, duke marrë parasysh të gjitha rrethanat e paraqitura.
11 janar 2024

Dorëzimi i SPH-së te prokurori i Malang këtë të enjte, 11 janar

Baza e të dhënave të anëtarëve të Forkanit u dërgua në zyrën e prokurorit Yuniarti Setyorini. Ditën e djeshme, gjatë debatit, avokati ua ka transmetuar gjyqtarëve.

Në Indonezi, shumë njerëz po mobilizohen dhe shfaqin pankarta në mbështetje për situatën e Wahyu Kenzo dhe atë të ATG.

atg forkan database
10 janar 2024

Raporti i Forkanit në lidhje me pretendimin e avokatit

ATG (megjithë seancat e shumta, hetimet dhe seancat e ekspertëve) nuk u zbulua se ishte një skemë Ponzi dhe nuk u identifikuan asnjë provë mashtrimi ose përvetësimi gjatë gjithë gjykimit. Nëse gjyqtari konsideron vetëm shkeljen e lejeve të operimit, në kuadër të pastrimit të parave, dënimi maksimal do të ishte 4 vjet ose një gjobë e thjeshtë, sepse kjo e fundit mund të paguhet në vend të saj. Shkeljet e licencës/lejeve nuk konsiderohen krime të rënda në Indonezi.

Lista e anëtarëve të Forkanit do t'i kalojë prokurorit Yuniarti Setyorini ditën e enjte, më 11 janar. Në pritje të vendimit përfundimtar të gjyqtarit, e mërkurë 17 janar 2024.

gilank hasibuan ATG
9 janar 2024

Diskutim në lidhje me dënimet e kërkuara nga prokurori Yuniarti Setyorini

Rad Gumilang informon për situatën aktuale të CEO, i cili është arrestuar në Malang për përdorimin e një leje operimi të paautorizuar në lidhje me tregtimin e robotëve (neni 106). Ligji për tregtimin e robotëve nuk ekzistonte në atë kohë. Dinar Wahyu ishte një pionier në Indonezi në lidhje me algoritmet e tregtimit të kombinuara me kriptovalutat. Avokati i tij do të paraqesë mbrojtjen e tij më 10 janar në SPH, pasuar nga vendimi i gjyqtarit më 17 janar.

gilank hasibuan ATG
3 janar 2024

3 dënime abuzive të kërkuara nga prokurori Malang

 • Derdh Dinar Wahyu Kenzo :
  15 vjet burg dhe një gjobë prej ± 650.000 dollarë
 • Derdh Bayu Walker :
  12 vjet burg dhe një gjobë prej ± 400.000 dollarë
 • Derdh Rajmond Enovan :
  6 vjet burg dhe një gjobë prej ± 65.000 dollarë

SPH e z. Wahyu Kenzo (njohja e borxhit) ndaj anëtarëve të ATG nëpërmjet FORKAN do të shtohet më 10 janar 2024. Avokati Albert Evans Hasibuan, që përfaqëson Wahyu Kenzo dhe Chandra Bayu, shprehu rezerva për qartësia e akuzave të bëra nga prokurori. Ai theksoi se akuzat ishin të paqarta ose nuk kishin saktësi.

Forkan ATG

Me gjithë hetimet e kryera nga prokurori, nuk ka asnjë provë që të mbështesë dyshimin për mashtrim apo përvetësim (nenet 372 dhe 378).
Janar 2024

Entuziazmi është thelbësor me Rad Gumilang dhe avokatin Evans Hasibuan

 • ATG është një robot i vërtetë tregtar i mbikëqyrur nga profesionistë gjatë operacioneve të tregut.
 • ATG ka marrë miratimin nga rregullatorët dhe është testuar me ndërmjetësit indonezianë.
 • Transaksionet, të tilla si depozitat dhe tërheqjet, u kryen në llogaritë profesionale (Pansaka, Pantheratregtisë) dhe jo në llogaritë personale.
 • Asnjë mashtrim i pastrimit të parave (TPPU) nuk u zbulua gjatë transaksioneve dhe gjatë gjykimit.
 • ATG ndërpreu operacionet e tërheqjes dhe depozitimit pas bllokimit të llogarive nga PPATK.
Në përfundim, prokurori kërkon dënime me burg, gjoba të rënda dhe asnjë fjalë për dëmshpërblim për investitorët e huaj dhe indonezianë.
ATG rad gumilang gilank adv

Décembre 2023

Në fund të një gjyqi ndërkombëtar

Personat që nuk mundën të kryenin regjistrimin e tyre në faqen e internetit të shoqatës Forkan, ose sepse nuk ishin në gjendje të plotësonin të gjithë informacionin e kërkuar ose sepse nuk ishin në gjendje të bënin pagesën, kanë mundësinë ta bëjnë këtë përsëri.

Personat që nuk janë anëtarë të shoqatës Forkan nuk preken nga ky informacion. Udhëzimet specifike për pjesëmarrësit e paregjistruar do të komunikohen më vonë.

Ekipi i Forkanit është gjithmonë i pranishëm në gjykim për të vëzhguar procedurat dhe vendimet e gjykatës. Seancat janë ende në vazhdim dhe anëtarët e ekipit të Forkanit mund të thirren për të dëshmuar nëse avokati mbrojtës dëshiron.

Datat e seancave të fundit para vendimit të gjyqtarit:

 • 19 janar 2024: Vendimi i gjyqtarit Arief Karyadi
 • 17 janar 2024: Shtyrja e vendimit nga gjyqtarët
 • 10 janar 2024: Fjala përfundimtare nga avokati Evans Hasibuan
 • 3 janar 2024: Kërkesa nga prokurori
 • 20 dhjetor: Dëshmi nga i akuzuari dhe eksperti i së drejtës penale
 • 18 dhjetor 2023: Marrja në pyetje e dëshmitarëve
 • 4 dhjetor 2023: Dëshmia e të akuzuarit
 • ...

Në mesin e dëshmitarëve të thirrur në tribunë : Ardian Dwi Yunanto (PPATK), Agus Sulistyanto (Bappebti), Abdul Muslim (Kontabilist dhe Partner Auditimi), Yan Watukulis... Pa Ponzi, Tregti Reale, Menaxhimi i duhur i kontabilitetit, pa mashtrim.

Forkan ATG

Ne jemi në pritje të konfirmimit, por duket se PPATK, me marrëveshjen e gjyqtarit dhe rregullatorit, mund të shkrijë llogarinë Dinar Wahyu, me qëllim rimbursimin e anëtarëve.
Nëntor 2023

Përmbledhje e situatës së ATG deri më sot

 • Gjatë një seance publike, menaxheri i ATG i tha gjyqtarit Arief Karyadi se fondet ishin të pranishme, por të bllokuara nga PPATK, të cilin i akuzuari e kishte përmendur për gati 2 vjet.
  Informatat për bllokimin e mjeteve nga PPATK janë verifikuar me 4 bankat (BCA, BNI, CIMB dhe I pavarur) gjatë seancave të fundit.
 • Le Forkan pret përfundimin e gjykimit për të shfaqur shumat individuale në faqe. Jemi në numrin 14 th audiencë (që nga fundi i nëntorit 2023).
 • Avokati i WK - Evans Hasibuan - mbron klientin e tij kundër kriminalizimit të kompanisë së tij pas ngrirjes së fondeve të ATG nga PPATK dhe dëshiron që fondet të lirohen sa më shpejt të jetë e mundur.
 • Audicionet vazhdojnë çdo të mërkurë në Indonezi. Asnjë akuzë kundër Dinarit nuk është zbuluar deri më sot. Gjyqi përfundon pas disa javësh.
 • WK do të kishte vërtetuar dizajnin e robotit të tij, realitetin e tregtisë së tij dhe biznesin e tij. Mjetet do të ishin aty, por transferimi i tyre ende pengohet nga bllokimi administrativ i PPATK-së.

Aktualisht, nuk e dimë nëse gjyqtari Arief Karyadi ka ndërmarrë hapat e kërkuar me PPATK-në për të liruar të gjitha mjetet. Kur kjo të bëhet, mund të kryhen teste të tërheqjes. Ky gjyq duhet të përfundojë brenda pak javësh, maksimumi në fund të janarit. Për kujtesë, fondet janë ngrirë për gati 2 vjet, pavarësisht fillimit të gjyqit që filloi 9 muaj më parë (mars 2023). Që nga korriku 2023, Indonezia është modernizuar duke hapur shkëmbimin e saj të parë të kriptove, i cili do të lehtësonte transferimin e fondeve për secilin anëtar.

3vns hasibuan
Tetor 2023

Fundi i gjyqit ATG në janar 2024

Më 28 tetor 2023, përfaqësues të Forkanit u takuan me avokatin e Wahyu Kenzo, themeluesit të ATG. Ata diskutuan kushtet e rimbursimit të investitorëve. Llogaria në Instagram e Wahyu Kenzo tani menaxhohet nga avokatët e tij.

Gjyqi i themeluesit të ATG pritet të përfundojë në janar 2024. Ndërkohë, Forkan bën thirrje për kujdes ndaj mashtruesve dhe llogarive të rreme/thashethemeve rreth ATG dhe Wahyu Kenzo. Informacioni zyrtar është i disponueshëm në kanalin Forkan Telegram që ne transmetojmë këtu, me kanale të tjera serioze.

sph aph atg forkan
Tetor 2023

Dorëzimi i listës së anëtarëve të Forkanit për njohjen e borxheve.

Z. Albert Evans Hasibuan, përfaqësues i z. Dinar Wahyu Kenzo, mori listën e anëtarëve të Forkanit këtë të mërkurë, 18 tetor përpara seancës gjyqësore të mëngjesit të sotëm në Indonezi.

Ne dëshirojmë t'u kujtojmë edhe një herë anëtarëve që janë regjistruar si në WLP ashtu edhe në FORKAN, por nuk kanë përfunduar ende regjistrimin e tyre si anëtarë të Forkanit, se atyre u kërkohet të konfirmojnë pagesën e tyre deri më 31 tetor 2023. Prandaj nuk do të ketë asnjë lajm përpara fillimit të nëntorit.

Falenderojmë sinqerisht Forkanin për punën e jashtëzakonshme të kryer në muajt e fundit.

Forkan ATG Pantheratregti
Tetor 2023

Faleminderit Forkan dhe avokatit Evans Hasibuan

Për sa i përket gjykimit të zotit Wahyu Kenzo, dëshmitarët e prokurorisë po japin deklaratat e tyre. Gjatë gjykimit të mëparshëm, vetëm pesë nga dhjetë dëshmitarët e planifikuar u paraqitën.

Forkan do t'i dërgojë një version letre të dokumenteve në lidhje me njohjen e borxheve Albert Evans Hasibuan, avokati i Z. WK, të mërkurën më 18 tetor.

Është gjithashtu thelbësore të theksohet se Forkan është i përkushtuar për të luftuar për të drejtat e anëtarëve të tij, duke u angazhuar gjithashtu në edukimin e tyre rreth kriptomonedhave në përgjithësi, pa rekomanduar një biznes specifik në internet.

Disa ish investitorë të mëdhenj të ATG-së, ish-themelues dhe MIB si Gilank kanë filluar të promovojnë robot tregtar i arbitrazhit të kriptove Arbitech, një bot 100% automatik që ngjan çuditërisht me versionin e parë të Pantheratregtisë.
Avokati Wayhu Kenzo ATG Arbitech
Septembre 30 2023

Përfundimi i regjistrimeve për Forkan

Regjistrimi në Forkan tashmë është mbyllur me 31 anëtarë të regjistruar. Edhe pse regjistrimi është mbyllur, rregullimet për anëtarët ekzistues janë ende të mundshme. Gjyqi me Dinar Wahyu është në vazhdim, ndërsa seanca e radhës është caktuar për 701 tetor 4. Aktualisht, gjysma e anëtarëve të Forkanit janë vërtetuar, pjesa tjetër nuk ka paguar tarifën e anëtarësimit.

Faqja zyrtare e Forkanit

Përfundimi i regjistrimeve për Forkan
Septembre 15 2023

Nënshkrimi i njohjes së borxhit ndaj anëtarëve të ATG-së

Njohja e letrës së borxhit (SPH) për anëtarët e ATG-së si dhe e aseteve të premtuara në kuadër të SPH-së me FORKAN si ndërmjetës u nënshkrua nga Z. WK këtë të premte, 15 shtator 2023.

Faqja zyrtare e Forkanit

aph sph në shtator 2023
Septembre 6 2023

Mes gjykimit dhe njohjes së borxhit me ndihmën e Forkanit

Forkan ka vërtetuar më shumë se 10 llogari në mesin e 000 atyre ekzistuese. Nga mesi i shtatorit, ne duhet të shohim faqen e re të Forkanit të dalë në internet, ku do të jemi në gjendje të ndjekim përditësimet e APH dhe të shtojmë adresën e depozitës USDT për jo-indonezianët.

Fillimisht, ishte planifikuar të merrnit 20% të bilancit përfundimtar të MT4 tuaj të fundit. Megjithatë, tani duket se ne do të marrim të gjithë bilancin e regjistruar në fund të prillit 2022 në ATG dhe/ose ATC, i cili duhet të arrijë pak a shumë në të njëjtin rezultat. Asgjë nuk është vërtet e rregulluar për momentin.

Ju mund ta kontrolloni këtë shumë në emailet që keni marrë nga Legomarket në fund të prillit 2022 për ata që i arkivojnë emailet e tyre. Megjithatë, kjo shumë do të përmendet në faqen e re sipas bazës së të dhënave të MT4 tuaj në atë kohë.

Pamja vizuale në fund të faqes vërteton qartë ekzistencën e një roboti tregtar të konfiguruar saktë bazuar në treguesit funksionalë dhe afatet kohore.
atg bot aph proces dinar wahyu atg
28 Korrik 2023

Njohja e borxhit materializohet me Forkan.

Aktualisht, Forkan dhe CEO janë në proces të hartimit të një konfirmimi individual të borxhit (APH) përpara një noteri në lidhje me tërësinë e llogarive tuaja MT4. (ATG+ATC). Faqja e internetit Forkan, e cila do të lehtësojë regjistrimin e anëtarëve, është ende duke u përgatitur dhe duhet të përfundojë midis 7 dhe 11 gushtit.

22.000 anëtarët që kishin plotësuar tashmë formularin Gform do të kenë përparësi për t'u regjistruar. Ata që nuk e kanë përfunduar do të jenë pjesë e valës së dytë (rreth 10 gusht). Është e rëndësishme të theksohet se tarifat e regjistrimit për t'u anëtarësuar në faqen e Forkanit arrijnë në afërsisht dhjetë dollarë dhe do të paguhen në USDT BSC BEP20 (kjo përfshin tarifat e avokatit, tarifat e zhvillimit, tarifat e takimeve, transportin, etj.).

URL-ja e Forkanit është në dispozicion këtu: https://www.forkan.id

Për ata që plotësuan Gform, në atë kohë, shkruani adresën tuaj të emailit me shkronja të vogla dhe përdorni si fjalëkalimi: 123. Do të njiheni dhe do të identifikoheni nga adresa juaj e emailit. Fjalëkalimi do të jetë i modifikueshëm më vonë.

Tarifat e regjistrimit për faqen Forkan do të paguhen shumë shpejt USDT. Adresa e depozitës USDT ende nuk është transmetuar. Mendoni se do t'ju duhet të bashkoheni me dëshmi transferimi (TXID).

Pjesa e APH do të jetë e disponueshme pak më vonë. Sapo gjithçka të jetë gati dhe 100% e përdorshme, do t'i njoftoj të gjithë Telegram.

forkan anëtar aph proces dinar wahyu atg
Korrik 2023

Forkan intensifikon punën e tij me avokatët e Wahyu Kenzo

Le Forkan është i përfshirë në mënyrë aktive në përpjekjet për marrjen e ATG-së sa më shpejt të jetë e mundur. Aktualisht me qendër në Xhakartë, ata po punojnë intensivisht për ngritjen e një shërbimi të njohjes së borxhit në bashkëpunim me noterët dhe avokatin e WK nëpërmjet një faqe interneti.

Ky shërbim duhet të funksionojë në korrik. Përdoruesve do t'u kërkohet të identifikohen dhe të japin informacionin e kërkuar si emri, mbiemri, KYC, etj. Ju do të jeni në gjendje të përdorni këtë shërbim duke përdorur kredencialet tuaja të vjetra. Pantheratregtisë.

Në të njëjtën kohë, ata po fokusohen në transformimin dixhital të kompanisë, duke siguruar kështu që roboti i ardhshëm të jetë plotësisht në përputhje me legjislacionin aktual. Ata gjithashtu sigurohen që të përgatisin një transferim të përshtatshëm të fondeve monetare nga kompania e vjetër në atë të re.

ID-ja e versionit Versioni FR

kantor advokat peradi indra dinar wahyu atg
Qershor 2023

Wahyu Kenzo dhe ekipi i tij, aktualisht në Xhakartë

Informacioni është shumë i matur për këtë muaj qershor. Ekipi i Dinar po punon shumë për ristrukturimin e kompanisë së re. Forkan do të na dërgojë një formular të ri për të plotësuar, nëpërmjet faqes së tyre të internetit, dhe ai do të noterizohet. Gjithçka duket se po shkon në drejtimin e duhur. Mezi presim hapat e ardhshëm.

xhakartë wahyu kenzo atg
21 Maj 2023

Për njohjen e borxheve ndaj anëtarëve të saj

Takimi i lehtësuar nga Aspri midis FORKAN dhe WK shkoi pa probleme dhe ne jemi mirënjohës që dimë që Wahyu Kenzo po ecën mirë.

FORKAN inkurajoi udhëheqësin që t'i përgjigjej menjëherë thirrjes që mori. WK, në demonstrim të përkushtimit ndaj investitorëve të saj, synon t'i përgjigjet kësaj thirrjeje duke lëshuar një deklaratë borxhi (SPH). Megjithatë, detajet e këtij koncepti duhet të përpunohen me kujdes, duke përcaktuar se kujt, sa, kur dhe si do të bëhet pagesa. Kjo do të kërkojë shqyrtim dhe kohë të mëtejshme.

Wahyu Kenzo është e angazhuar për të balancuar humbjet e saj me konceptin e njohjes së borxhit (SPH).

Afati i zhvillimit të SPH-së është caktuar 14 ditë (mesi i qershorit 2023). Përgjigja ndaj kësaj ftese do të shërbejë si referencë për hapat e ardhshëm.

U diskutuan gjithashtu disa modele të transformimit dixhital të biznesit. Këto modele theksojnë monitorimin e biznesit nga anëtarët e tij dhe respektojnë rregullat dhe rregulloret në fuqi.

FORKAN gjithashtu u konsultua me ekipin e IT për të diskutuar hapat që duhen zbatuar. Koncepti ekziston tashmë me V3, por kërkon një plan financiar dhe një plan biznesi për t'u zbatuar.

Kur përgjigja ndaj thirrjes do të jetë efektive, FORKAN planifikon të nisë një fushatë pozitive për të treguar qëllimet e mira të liderit.

FORKAN do të vazhdojë të respektojë procesin ligjor në vazhdim dhe pret që ai të jetë i drejtë dhe mbështetës, në mënyrë që të mos pengojë planet e transformimit të kompanisë.

Maj 2023

ATG 5, ndërmjet procesit në vazhdim dhe rregullimit

Që nga janari 2022, platforma tregtare Autotrade Gold (ATG) po kalon një periudhë të trazuar, pasi është pezulluar pas hetimeve ndaj shefit të saj ekzekutiv, Wahyu Kenzo, me dyshimin për pastrim parash.

Aktualisht në paraburgim nga autoritetet indoneziane të zbatimit të ligjit, situata ka shtyrë potencialisht qeverinë indoneziane të marrë në konsideratë rregullimin e kriptomonedhave dhe robotëve të tregtimit.

Në pritje të miratimit të kuadrit të ri legjislativ dhe sqarimit të situatës në lidhje me Pantheratregtisë, e lidhur me ATG, investitorët janë në pritje.

Përsa i përket Wahyu Kenzo-s, ky i fundit ndihmohet nga një ekip avokatësh për mbrojtjen e tij.

Shoqata indoneziane Forkan, e përbërë nga ish-themelues dhe avokatë të ATG-së, si dhe një pjesë e madhe e anëtarëve, bën fushatë për drejtësinë restauruese.

Qëllimi kryesor është të sigurohet një rimbursim i shpejtë i fondeve fillestare për anëtarët e platformës dhe/ose një marrje e mundshme e biznesit.

Maj 2023

Situata gjyqësore e Wahyu Kenzo në Indonezi

Mundësia e rikuperimit të fondeve të investuara Autotrade Gold (ATG) mbetet e pasigurt. Midis kompleksitetit ligjor dhe pretendimeve për korrupsion brenda qeverisë indoneziane, skepticizmi për një kthim të mundshëm të investimit është i justifikuar.

Disa figura politike dhe drejtues të subjekteve financiare, duke përfshirë organizata bankare dhe sigurimesh, prania e të cilëve nuk është e dobishme për Dinar Wahyu Kenzo, duket se mbështesin përfundimin e ATG-së, e perceptuar si një kërcënim për aktivitetet e tyre të biznesit.

Çështja ATG ngre shumë pikëpyetje në të gjitha kontinentet... 🤔

 • A do të ishte Wahyu Kenzo një element i thjeshtë i sakrifikuar në një çështje më komplekse të orkestruar nga prokurori Malang dhe anëtarët e qeverisë indoneziane?
 • A janë investitorët dëmi kolateral i një konflikti pushteti dhe korrupsioni në Indonezi?

Madje është bërë një hipotezë piramidale Ponzi, një pretendim që mbetet për t'u provuar duke pasur parasysh përpjekjet e bëra nga WK për të rregulluar ekosistemin e saj Fintech me qeverinë e saj.

Sipas informacioneve të zbuluara nga shoqata Forkan, tërheqjet tejkalojnë numrin e depozitave të bëra, gjë që përjashton çdo piramidë Ponzi. Në një kontekst të karakterizuar nga akuza për korrupsion dhe manipulim, shpresa qëndron në integritetin dhe paanshmërinë e drejtësisë dhe gjyqtarit të saj Arief Karyadi. Është thelbësore që kjo e fundit të mund të hedhë dritë mbi këtë çështje për të garantuar një gjykim të drejtë dhe ndoshta rifillimin e aktiviteteve për këtë kompani indoneziane.

Një gjë është e sigurt: ATG përdor platformën tregtare MT4, e njohur për cenueshmërinë e saj ndaj manipulimit. Për të shmangur tregtimin e kopjeve dhe në vend që të kufizohej në një transaksion të vetëm në ditë, ATG mund të kishte kryer transaksione të shumta të vogla për të arritur një kthim mesatar ditor prej 0,75%, një performancë e arritshme nga shumë robotë ose tregtarë me përvojë.

Në Londër, transaksionet në përgjithësi kryheshin midis orës 16:18 dhe 2:XNUMX, ose midis mesnatës dhe orës XNUMX të mëngjesit në Xhakartë, nga e hëna në të premte. Megjithëse ATG është një robot, ai mbikëqyret nga tregtarët indonezianë që analizojnë tregun dhe mbyllin tregti.

Maj 2023

fletëthirrje

Në një kthesë të re të ngjarjeve, avokati që përfaqëson Shoqatën Forkan i dërgoi zyrtarisht një letër thirrje Wahyu Kenzo, duke kërkuar kompensim për anëtarët e prekur. Kjo lëvizje shënon një hap vendimtar në kërkimin e drejtësisë restauruese për palët e dëmtuara.

Një takim vendimtar është në horizont, i planifikuar midis ekipit ligjor të Wahyu Kenzo dhe avokatëve nga Forkan dhe WLP. Qëllimi i këtij takimi është të diskutohet për zgjidhjen e mundshme të këtij rasti kompleks dhe në vazhdim.

Për momentin, Wahyu Kenzo ndodhet ende në Malang, ku po hetohet tërësisht nga autoritetet policore qendrore dhe rajonale. Megjithatë, raportet sugjerojnë se ai mund të zhvendoset në Xhakarta për të folur mbi situatën e ATG.

Komuniteti po pret me padurim zhvillimet e radhës në këtë sagë ligjore. Detajet e hetimit mbeten konfidenciale, por e sigurt është se përfundimi i këtij rasti do të ketë implikime të mëdha për të gjitha palët e përfshira.

firma ligjore wlp wahyu kenzo atg
Prill 2023

Lajmet janë të rralla

Lajme për CEO të Pantheratregtia pritet para mesit të majit, duke shtuar tension të mëtejshëm në këtë sagë ligjore që po shpaloset. Hetimet mbeten aktive dhe anëtarët themelues të kompanisë po merren vazhdimisht në pyetje nga policia lokale, duke sugjeruar se çështja është larg përfundimit.

Në një zhvillim pozitiv për shoqatën Forkan, ata arritën të plotësonin 22 formularë Gform, duke tejkaluar shumë objektivin e tyre fillestar prej 000. Kjo përgjigje mbresëlënëse nga palët e përfshira thekson rëndësinë e këtij rasti dhe nevojën për një zgjidhje të shpejtë dhe të drejtë.

Wihadi Wiyanto
Mars 2023

Arrestimi i Dinar Wahyu Kenzo

Në një zhvillim të keq, CEO i ATG u mor në paraburgim të zgjatur këtë të martë, 7 mars 2023, duke i shtuar një shtresë tjetër kompleksiteti kësaj sage ligjore në vazhdim. Informacioni e ka tronditur komunitetin, ndërsa ka intensifikuar presionin ndaj palëve të përfshira për të gjetur një zgjidhje.

Me padurim pritet përfundimi i hetimit në Indonezi, pasi mund të hapë rrugën për një procedurë për rikuperimin e fondeve ose një rifillim të mundshëm të aktiviteteve të ATG. Ky vendim, i cili do të ketë implikime të rëndësishme për të gjitha palët e përfshira, pritet më së voni deri në fund të muajit.

ekip Pantheratregti
Shkurt 2023

Shoqata Forkan ofron mbështetjen e saj për Dinar Wahyu Kenzo

Rregulloret që rrethojnë këto mjete financiare inovative janë ende duke u zhvilluar, gjë që ka krijuar një numër të konsiderueshëm kufizimesh për kompaninë. Si rezultat, detajet në lidhje me datat dhe kushtet e tërheqjes nuk janë ende të disponueshme për investitorët, duke çuar në zhgënjime.

Robotët tregtarë indonezianë do të qeverisen nga rregulloret e kompanive të kontratave të së ardhmes, ndërsa vetë legjislacioni është duke u finalizuar. Kjo situatë nënvizon kompleksitetin e lundrimit në një hapësirë ​​teknologjike që ndryshon me shpejtësi, duke mbetur në përputhje me rregulloret në zhvillim.

Procesi administrativ në Indonezi është i njohur për rëndimin dhe ngadalësinë e tij, gjë që shton lodhjen tashmë të ndjerë nga të gjitha palët e përfshira. Ndërsa pritja zvarritet, është e qartë se durimi do të jetë thelbësor në lundrimin e kësaj periudhe turbulence dhe pasigurie rregullatore.

takim forkan atg
Shkurt 2023

CEO Dinar Wahyu pret lajme të mira në ditët në vijim

Që nga 27 janari, robotët tregtarë të ATG janë hequr nga shërbimi dhe llogaritë e MT4 janë të paarritshme për shkak të punimeve të vazhdueshme të mirëmbajtjes. Megjithatë, CEO solli një rreze shprese duke ndarë premtimet e lajmeve të mira që do të vijnë për grupin ATGI. Të gjitha proceset janë në vazhdim dhe nuk mund të përshkruhen në detaje, por zgjidhja po afrohet dukshëm.

Një përditësim në lidhje me robotin ATG është postuar në faqe https://pdki-indonesia.dgip.go.id. Informacione shtesë në lidhje me robotët e tjerë duhet të pasojnë së shpejti.

Në një përpjekje bashkëpunuese, të gjithë themeluesit, drejtuesit dhe avokatët e lidhur me ATG u mblodhën në Xhakartë këtë të shtunë, më 4 shkurt, një shenjë e një mobilizimi të përbashkët përballë kësaj situate komplekse.

Më shumë lajme në Telegram

shumë lajme të mira vijnë atg pantheratregti
Janar 2023

Zmadhimi indonezian midis Dinar Wahyu, Gilank dhe Krisnadi

Një tjetër takim virtual u zhvillua këtë të shtunë, më 21 janar në orën 17:XNUMX me orën indoneziane, duke sjellë së bashku Dinar Wahyu, një përfaqësues i kompanisë, Gilank, një investitor aktiv në ATG dhe Krisnadi, një avokat. Ata përsëritën se kushtet aktuale ligjore nuk lejojnë ende tërheqjet, megjithëse progresi është i dukshëm. Tërheqjet duhet të bëhen fillimisht në LEGO, nëse është teknikisht e mundur, dhe ndoshta më vonë USDT, nëse e lejon procedura ligjore.

ATG duket se është në rrugën e duhur, por duhet të jetë në përputhje me rregulloret dhe procesin ligjor të vendosur nga rregullatori. Data e fillimit të tërheqjeve ende nuk është përcaktuar dhe nuk është nën kontrollin e ekzekutivit të ATG-së. Kjo është një situatë gjithnjë në ndryshim që kërkon durim dhe mirëkuptim nga të gjithë të përfshirët.

zoom youtube dinar wahyu Gilank Krisnadi
Janar 2023

Francezi fokusohet në situatën e CEO dhe ATG

Dinar ka përmbushur plotësisht kërkesat dhe kërkesat e rregullatorit. Miratimi zyrtar nga rregullatori pritet në fund të janarit 2023. Është e rëndësishme të theksohet se jo të gjitha fondet janë vërtet të ngrira; ata thjesht nuk mund të mobilizohen sepse legjislacioni përkatës ende nuk është nënshkruar. Prandaj, çdo kritikë apo sulm ndaj Kryeshefit Ekzekutiv jo vetëm që do të ishte i pabazuar, por edhe i panevojshëm pasi që ai i nënshtrohet kërkesave të PPATK-së.

zmadhimi duke vënë dinar wahyu
Décembre 2022

Takimi i zmadhimit ATG

Janë organizuar dy takime virtuale, me pjesëmarrjen e Dinar Wahyu për disa minuta për të sqaruar sfidat aktuale. Megjithatë, mungesa e transparencës e bën të vështirë kuptimin e plotë të pengesave të hasura dhe kufizon aftësinë tonë për të ofruar mbështetje konkrete. Dinar Wahyu përpiqet të jetë në përputhje me të gjitha rregulloret në fuqi. Prandaj kërkohet durim nga të gjitha palët e përfshira ndërkohë që zgjidhjet vendosen gradualisht.

Më shumë lajme në Telegram

zmadhimi duke vënë dinar wahyu
Nëntor 2022

Hetimi në vazhdim për CEO

Dinar Wahyu u padit zyrtarisht më 18 nëntor 2022. Për momentin, situata nuk është kritike. Hetimi duhet të lejohet të marrë rrjedhën e tij. V2 dhe transaksionet nuk funksionuan për një javë, por tani janë rikrijuar dhe funksionojnë. Ekipi teknik po punon me zell për të vendosur V3 në internet sa më shpejt të jetë e mundur. Megjithatë, sfidat teknike, veçanërisht të lidhura me kërkesat rregullatore, duket se po vonojnë nisjen e tij. Llogaritë MT4 mbeten të lidhura me V2 për momentin.

Më shumë lajme në Telegram

aktakuzë dinar wahyu
Tetor 2022

Robotët ATFx et ATO janë në dispozicion në V3

Versioni i tretë i Pantheratregtia tani ka përfunduar. Ky version i ri lejon menaxhimin e licencave, grupeve dhe administrimin e dy robotëve të rinj tregtarë (naftë dhe forex). Robotët tregtarë ATFx (Autotrade Forex) dhe ATO (Autotrade Oil) janë vendosur në platformën e re Pantheratregtojnë V3, duke operuar në mënyrë aktive në tregjet e tyre përkatëse.

Më shumë lajme në Telegram

pantheraautotregtia e naftës
Shtator 2022

Vleresimi i rregullatorët për Pantheratregti

Më 2 shtator 2022, autoritetet rregullatore indoneziane miratuan robotët tregtarë të Pantheratregtisë. Ndërsa ekipi teknik pret marrjen e dokumenteve zyrtare, ata po punojnë për të rregulluar defektet e vogla dhe për t'u përgatitur për nisjen e shkëmbimit Pantheras, potencialisht njëkohësisht me V3.

Më shumë lajme në Telegram

rregullim pantheratregtisë atg
Gusht 2022

Finalizimi i V3 de Pantheratregti

Versioni i tretë i faqes Pantheratregtia është pothuajse e përfunduar dhe së shpejti do të jetë në vend për disa javë testime. Ky version i ri do të ofrojë shumë veçori, duke përfshirë automatizimin e tërheqjeve në USDT, BTC dhe ETH (në varësi të miratimit të qeverisë), menaxhimi i filialeve dhe referimit, menaxhimi i licencës dhe më shumë. Aspekti më i dukshëm është se ai do të trajtojë shumë transaksione të tërheqjes së kriptomonedhave, duke bashkuar teknologjinë e kriptove me Forex.

Më shumë lajme në Telegram

V3 pantheratregtisë atg
Gusht 2022

27 milje Transaksionet vrapimi

Testet konfirmuan funksionimin efektiv të tërheqjeve automatike në katër fazat e shpallura nga ekipi. Transferimet u bënë në LegoCoin për të siguruar gjurmimin e saktë të çdo transaksioni.

Më shumë lajme në Telegram

transaksion usdt Lego pantheratregti
Gusht 2022

Udhërrëfyesi dhe fundi i mirëmbajtjes

Na është komunikuar udhërrëfyesi në lidhje me zhvillimet teknike. Tani jemi në fazën përfundimtare përpara një rifillimi të planifikuar në tetor ose nëntor 2022. I gjithë ekipi ka përmbushur kërkesat e qeverisë indoneziane. Siç u njoftua në Telegram, katër pika vendimtare aktualisht pengojnë tërheqjet:

ligjet e reja indoneziane (në proces)

Ngrini llogaritë bankare (në pritje)

optimizimi i bazës së të dhënave të klientëve (puna e përfunduar)

Automatizimi i tërheqjes së kriptove (puna e përfunduar)

Më shumë lajme në Telegram

udhërrëfyesi pantheratregti autotrade gold
Gusht 2022

Mirëmbajtja e serverit qendror Lego Market

Mirëmbajtja është kryer në LegoMarket në serverin qendror. Historitë janë hequr dhe llogaritë tani sinkronizohen për të kryer të njëjtën tregti për të gjithë përdoruesit.

Më shumë lajme në Telegram

mirëmbajtja e serverit qendror legomarket atg
Gusht 2022

2 te reja brokers rregulluar për investitorët indonezianë

Në mënyrë që të jetë në përputhje me rregulloret indoneziane, ATG duhet të operojë në mënyrë të domosdoshme me ndërmjetës të rregulluar në Indonezi. Pas Soegee FX, Laba FX tani është e lidhur me ATG 5 për tregtim. Tani për tani, jo-indonezianë vazhdojnë të punojnë me LegoMarket.

Më shumë lajme në Telegram

e ardhmes soegee rregulluar broker reg
Korrik 2022

Lidhje rifreskuese Pansaka, Pantheratregtisë, ATG dhe ATC bot

Gjatë mirëmbajtjes, disa URL mund të ndryshojnë. Butoni më poshtë ju lejon të përdorni lidhjet më të fundit për Pantheratregtisë, Pansaka, ATG bot dhe ATC bot.

pansaka pantherafaqen zyrtare të tregtisë
Korrik 2022

Testimi i tërheqjet manuale në Legocoins

Gjithashtu në versionin 2, tërheqjet nga disa llogari të investitorëve bëhen me dorë. Testet operative janë kryer në sistemet Forex dhe Crypto. Testet e Ekspert Këshilltarit (EA) u kryen në brokerin Soegee, me rezultate pozitive.

Më shumë lajme në Telegram

test manual i tërheqjes së legocoin
Qershor 2022

Dinar Wahyu Kenzo emëron Nicky Haryasyah CEO i ri i Pantheratregti

Para-hapja e zyrës së re qendrore në Dubai për investitorët jo-indonezianë. Nicky Haryasyah, CEO i ri, është përgjegjës për organizimin dhe rritjen e kompanisë jashtë Indonezisë. Ai kreu teste mbi defektet aktuale dhe shkallëzimin e ngarkesës nga ana e serverit. Z. Dinar Wahyu Kenzo menaxhon më shumë pjesë ligjore në vendin e tij. Fillimi i bashkëpunimit me ndërmjetësin e rregulluar indonezian Soegee për ta bërë ATG të funksionojë përsëri.

Më shumë lajme në Telegram

plani i daljes pantheratregtisë autotrade pansaka
Maj 2022

Dil nga LegoCoin në Coinstore

Legocoin është prezantuar në disa shkëmbime si Coinstore. Shenja LEGO mbetet një kriptomonedhë provë për transaksionet pasi monedhat e qëndrueshme janë të ndaluara për shkak të mungesës së ligjeve. Sigurisht, ata dëshirojnë ta zhvillojnë për projekte të reja të brendshme, sigurisht për pagesën e licencave, shtimin e kapitalit në Pantheratregtisë ose blerjes së NFT. Nuk kemi informacion konkret për momentin, por ja ku është Lego e bardhë Lego.

Më shumë lajme në Telegram

legocoin në dyqanin e monedhave
Prill 2022

Partneritet me Dyqan monedhash

Porta e pagesës Coinpayment dështoi, gjë që çoi në përfundimin e partneritetit. Hapi një partneritet të ri me Coinstore me qëllim të zgjidhjes së transaksioneve kripto. Implementimi i një sistemi të ri pagesash. Kjo duhet të rikodohet nga A në Z.

Një grup indonezianësh bënë ankesë kundër ATG-së për vonesat pa e kuptuar se këto ishin bllokime ligjore nga PPATK. Kjo frikë do të çojë në procedura ligjore që ndikojnë në mbarëvajtjen e V3 dhe tërheqjet e ardhshme.

Më shumë lajme në Telegram

partneriteti i dyqaneve të monedhave
Mars 2022

Pantheratregti aktivizoni V2

Versioni i ri i faqes Panthera me tërheqje dhe depozitë. Masa e tërheqjeve gjeneroi gabime me palexueshmërinë e identifikimit TX. Ky version është për fat të keq i papërdorshëm dhe një V3 është i nevojshëm për të kënaqur të gjithë anëtarët në mënyrë që të bëjnë tërheqje masive.

Më shumë lajme në Telegram

pantheraversioni i tregtisë 2
Shkurt 2022

Migrimi i të dhënat e klientit dhe raportimin tek autoritetet

Qeveria indoneziane është duke u interesuar për udhëheqësit e Pantheratregtisë dhe Pansaka në veçanti për Dinar Wayhu, CEO aktual. Pas auditimit të situatës, robotët janë realë dhe mund të vazhdojnë të tregtojnë, por ata do të duhet të respektojnë ligjet e ardhshme që do të dalin në muajt e ardhshëm: ATG duhet të jetë i përdorshëm në çdo broker ; broker duhet të jetë e vendosur në Indonezi; menaxherët duhet të kenë certifikatën e tregtarit (të fituar më pas).

Gjatë këtij muaji shkurt, Panthera filloi migrimi i të dhënave nga versioni 1 në versionin 2.

Më shumë lajme në Telegram

kopjuar bazën e të dhënave të klientit autotrade gold pantheratregti
Janar 2022

Qeveria po sulmon tregtimi i robotëve duke ngrirë të gjitha llogaritë bankare të lidhura

Të gjithë robotët tregtarë janë shënjestruar nga autoritetet financiare indoneziane: ATG, DNA Pro, Net 89, IPC, Fahrenheit, Evotrade... Me të drejtë, duke pasur parasysh numrin e mashtrimeve të lidhura rreth këtij ekosistemi. Prandaj, shumë robotë të rremë ndaluan aktivitetet e tyre dhe disa drejtues shkuan në burg shumë shpejt. Paratë e anëtarëve bllokohen nga organi shtetëror PPATK në Indonezi. Aktualisht vendi nuk ka një shkëmbim kriptosh të vërtetuar nga shteti, as ligje për kriptovalutat dhe robotët e tregtimit.

robotët e tregtimit të paligjshëm