Faleminderit Forkan për ndihmën individuale të IOU të ATG.

Shoqata Forkan do të lejojë çdo anëtar të ATG të rikuperojë 100% të bilancit të MT4 në fund të prillit 2022. Faqja do të bashkohet në shtator për nënshkrimin e aktit noterial. Akti i nënshkruar më 15 shtator nga z. Wahyu Kenzo.

Forkan - Faqja zyrtare e internetit

Forkan

Identifikohu duke treguar emailin dhe fjalëkalimin tuaj: 123, si parazgjedhje. Pastaj plotësoni 4 karakteret e kërkuara të captcha.

Forkan Forkan

Regjistrohuni në faqen e internetit të Forkanit për ata që nuk e kanë bërë këtë para datës 11 shtator.

 1. Emri dhe mbiemri
 2. Email regjistrimi në Pantheratregti
 3. Fjalëkalimi që dëshironi të përdorni
 4. Kopjoni fjalëkalimin
 5. Numri i telefonit 336...
 6. Klikoni në Dërgo OTP për të marrë kodin përmes këtij emaili: forkan@swaycoin.fr (kontrolloni postën tuaj të padëshiruar). Merrni kodin dhe shënoni atë në fushën përkatëse.
 7. Tregoni nëse jeni indonezian apo i huaj
 8. Rishkruani captcha-n dhe më pas regjistrohuni.
Forkan Forkan

Pasi të regjistroheni, identifikohuni për të hyrë në format e ndryshme.

Forkan Forkan

Shkoni te seksioni Profile për të plotësuar 3 skedat e propozuara.

Forkan Forkan

Pagesa për anëtarësimin tuaj në Forkan në USDT (BEP20: blockchain Binance).

Forkan Forkan

Kopjoni adresën e dhënë në faqe në fushën "Adresa e portofolit".

Les USDT do të transferohet me blockchain BSC BEP20. Mund ta bëni me Binance ose Bybit.

Coinbase, Crypto.com ose Kraken nuk e mbështesin këtë rrjet.

Forkan Forkan

Kur përdorni Binance, si shembull, zgjidhni USDT dhe ngjisni adresën nga hapi i mëparshëm. Sigurohuni që të zgjidhni BSC (BEP20). Kini kujdes, shuma totale duhet të jetë 10 USDT. Merrni parasysh kostot e rrjetit në mënyrë që shuma të arrijë në 10 USDT.

😃 https://www.binance.com/.../withdrawal/crypto/USDT

Forkan Forkan binance

Prisni përfundimin e procesit pa humbur shumë kohë. Mund të duhet një minutë për të marrë TXID. Rifresko faqen.

Forkan Forkan

Sapo transferimi të jetë i suksesshëm, kopjoni TXID.

Forkan Forkan

Ngjitni TXID në fushën e fundit dhe më pas klikoni Submit.

Bëni një pamje të lidhur me TXID tuaj për të vërtetuar se ju jeni hetuesi.

Më pas u vërtetua. Lërini të kalojnë disa orë që të mund të verifikojnë transaksionin.

Forkan Forkan
Profili Forkan saya
 • 1 - Email i lidhjes
 • 2 - Numri i llogarisë Forkan (e disponueshme sapo të keni paguar për anëtarësimin tuaj dhe pas verifikimit të brendshëm)
 • 3 - Emri i përdoruesit
 • 4 - Tregoni numrin tuaj të telefonit celular (336...). Nuk ka shenjë plus ose 0 pas kodit të zonës.
 • 5 - Tregoni numrin tuaj të dytë të telefonit celular (336...). Nuk ka shenjë plus ose 0 pas kodit të zonës.
 • 6 - Tregoni nëse jeni i huaj apo indonezian
 • 7 - Tregoni llojin e identitetit (pasaportë, letërnjoftim kombëtar, leje drejtimi)
 • 8 - Tregoni numrin e dokumentit tuaj të identitetit që përmendët.
 • 9 - Adresa postare
 • 10 - Email i përdorur gjatë regjistrimit Pantheratregti
 • 11 - Emri i përdoruesit Pantheratregti
 • 12 - ID në Instagram
 • 13 - ID e telegramit
 • 14 - Emri i bankës suaj (nëse është indonezian)
 • 15 - Numri i llogarisë bankare (nëse është indonezian)
 • 16 - Emri dhe mbiemri i lidhur me bankën tuaj (nëse është indonezian)
 • 17 - Aktivizimi i pagesës kripto. Tregoni Po.
 • 18 - Tregoni rrjetin blockchain (TRC20, ERC20, BEP20).
 • 19 - Tregoni adresën tuaj të depozitës USDT.
 • 20 - Tregon nëse jeni aktiv në faqen Forkan
 • 21 - Lista e zezë... mos e merrni parasysh këtë informacion
Fushat e shënuara me yll (*) janë të detyrueshme.
Fusha 14, 15, 16.
Pjesa bankare ka të bëjë vetëm me indonezianët.
Fusha 17, 18, 19.
Si të huaj, ne jemi të interesuar vetëm për pjesën Crypto.
Pasi të zgjidhni "PO" në fushën 17, tregoni rrjetin e bllokut në të cilin USDT do të transferohen. Si parazgjedhje ne do të zgjedhim TRC-20 për tarifa më të ulëta të transaksionit.
Binance e pranoj atë TRC-20. Nëse përdorni Coinbase ose Crypto.com, më duket se mund ta përdorni vetëmERC-20.
Më në fund, mund të përdorni edhe një portofol të ftohtë për të marrë tuajën USDT si Ledger, Trezor ose Kripto Baleti për më shumë siguri.

Tregoni trashëgimtarin tuaj :
Emri Mbiemri + numri i celularit në rast se vdisni para se të merrni detyrimin tuaj. Fusha e detyrueshme por e kote per te huajt.

Forkan Forkan
Forkan
Tregoni numrat e llogarisë MT4 të robotëve që keni përdorur. Këto numra mund t'i gjeni në email (Legomarket, pantheratregtim) kur regjistroheni.