Paguani në kriptomonedhë

Kartë krediti Visa
Binance

Me kartën Visa Binance, ju mund të konvertoni dhe të shpenzoni kriptovalutat tuaja të preferuara në mbi 60 milion dyqane dhe biznese në të gjithë botën (Bileta avioni, hotele, produkte Amazon, restorant, Carrefour, dyqan ushqimesh, furrë buke...). Harta Binance është falas dhe lejon pagesën pa kontakt, përveç shumë avantazheve të lidhura, si kthimi i parave deri në 8%.

Regjistrohuni në Binance dhe porosisni kartën tuaj Visa
Kartë krediti Visa Binance

Kufiri maksimal ditor në makinën e biletave

Kufiri maksimal ditor me kartën e tij të kreditit

kriptovaluta në portofolin tuaj

nga 1 në %

kthimi i parave të gatshme për të gjitha blerjet tuaja

Përfitimet e kartës Visa Binance

Disponueshmëria e fondeve

Ju mund të paguani në euro, por edhe në BUSD (stabilcoin; monedhë e qëndrueshme e mbështetur nga dollari amerikan) ose me 9 kriptovaluta të zgjedhura të pranishme në portofolin tuaj si p.sh. Binance Monedhë, Bitcoin, Ethereum, Cardano ...

pa akuza

Nuk ka kosto të fshehura

Karta juaj Binance Visa është plotësisht falas, pa asnjë kosto shtesë.

cashback binance

Cashback

Deri në 8% retrocesion në blerjet tuaja falë BNB tuaj.

monedha fiat binance

Konvertimi i Crypto / Fiat

Shndërroni kriptot tuaja kur ju nevojiten.

sigurinë binance

Siguria e transaksioneve

Të gjitha fondet në kartën tuaj Binance mbrohen sipas standardeve më të rrepta të sigurisë së Binance.

kriptovalutë binance kartë

Pagesa kripto

10 kriptovaluta në portofolin tuaj.

njoftim binance kartoni blu

Ndjekja e llogarisë

Merrni një njoftim të shitjes në sekonda në aplikacionin tuaj Binance.

Hapi 1 / Binance

Regjistrohuni me Binance.

Binance është shkëmbimi më i madh i centralizuar. Kompania u hap në korrik 2017 nga Changpeng Zhao (CZ), e vendosur në Hong Kong. Mbi 300 kriptovaluta tregtohen çdo ditë. Binance ka sigurim SAFU, duke bërë të mundur mbulimin e përdoruesve të saj në rast të vjedhjes së kriptos përmes platformës së saj. Kjo shkëmbim i centralizuar është përkthyer në pothuajse të gjitha gjuhët.

Regjistrim falas në Binance

regjistrim binance Viza
Hapi 2 / Binance

Urdhëroni tuajin Kartë krediti Visa Binance.

Për të marrë kartën tuaj të kreditit Binance, duhet të ketë vërtetuar KYC-në tuaj në platformë. Sapo të njiheni dhe llogaria juaj është e sigurt, mund të aplikoni për kartën tuaj të kreditit Visa Binance falas brenda 7 deri në 30 ditë për ta marrë atë.

Porositni kartën tuaj Visa Binance

porosit kartën e vizës binance
Hapi 3 / Binance

Aktivizoni kartën tuaj Binance dhe merrni kodin pin 4-shifror.

Ju do të merrni kartën tuaj Binance me postë. Ju do të duhet të aktivizoni kartën tuaj Visa në Binance dhe kodi juaj 4-shifror do të jetë gjithashtu i disponueshëm në platformë. Ju mund të blini në internet (amazon për shembull) dhe në të gjitha dyqanet me një terminal blerje (pagesa me kartë krediti).

Për të vërtetuar kartën tuaj të kreditit Binance, veproni si më poshtë:

Lidhu me platformën, pastaj shko në faqen kushtuar kartë Krediti Binance.

Klikoni në butonin e aktivizimit. Në varësi të mënyrës tuaj të sigurisë, do t'ju duhet të siguroni kode të ndryshme të kërkuara (email, sms, vërtetues i google).

Klikoni në butonin "Show Pin Code" për të zbuluar kodin tuaj sekret me 4 shifra.

letra e kartës së vizës binance
Hapi 4 / Binance

Si ta ktheni kripton në BUSD.

Në Portofolin tuaj Spot, ju keni Bitcoin, Litecoin ose ndonjë kriptë tjetër për shembull. Tani do t'i transformojmë në BUSD për të bllokuar paqëndrueshmërinë dhe për t'i vendosur në kartën tuaj Visa Binance.

Shko tek faqja: https://www.binance.com/en/convert

Në fushën e parë, tregoni kripton që doni të transformoni dhe sasinë. Në fushën e dytë, tregoni BUSD pastaj vërtetoni operacionin. Do të keni disa sekonda për të përfunduar transaksionin.

Kthehuni tek Portofol me njolla për të kontrolluar që keni BUSD të kërkuara.

Bitcoin në BUSD
Hapi 5 / Binance

Ngarko portofolin tënd me të hartë Binance.

Tani do t'ju duhet të transferoni BUSD ose një pjesë të kriptos tuaj nga portofoli juaj Spot në portofolin e Kartës.

Për të kryer këtë manipulim, veproni si më poshtë:

Shko tek Portofol kartoni

Klikoni në butonin "Transfer". Duhet të shfaqet një dritare.

Zgjidhni monedhën që dëshironi të transferoni nga Portofoli juaj Spot në Portofolin tuaj të Kartës.

Shënoni shumën që do të transferohet. Ju mund t'i zgjidhni të gjitha duke klikuar në 100% ose një vlerë të zgjedhjes suaj.

Në fund, klikoni në Konfirmo


Ju mund të ndryshoni rendin e bilanceve duke tërhequr dhe rënë. Në këtë shembull, euro do të shpenzohen para BUSD-ve. Mos harroni se kriptovalutat i nënshtrohen luhatjeve të forta të çmimeve. Prandaj ju këshilloj të përdorni ekuivalentin e BUSD të qëndrueshëm Bitcoin me dollarin në mënyrë që të mos pësoni këto ndryshime në llogarinë tuaj të Visa CB.
Portofol me kartë CB binance
Hapi 6 / Binance

Përfitimet dhe Cashback Binance.

Mbani BNB (Binance Monedhë) në tuajin Kopshti BNB, do t'ju lejojë, pas 30 ditësh, të përfitoni nga shumë përparësi të tilla si sistemi i kthimit të parave në dispozicion kur bëni blerje me Visa Card Binance.

Për shembull, nëse blini dhe grumbulloni 1 BNB në BNB Vault, do të merrni 2% kthim të parave të gatshme me secilën blerje. Nëse blini 10 BNB, ju azhurnoni në nivelin 3 dhe merrni 3% kthim të parave.

Binance do t'ju kthejë kthimin e parave tuaja në formën e BNB direkt në portofolin e Kartës suaj.

😁 juaji kapaku ditor maksimal. me kartelë është:

  • 290 euro në një makinë shitëse
  • 8700 euro për çdo lloj blerje karte
bnb kasafortë binance cashback