BTC/ETH/BNB/LTC

Kripto AutoTrade
Robot tregtar i dedikuar Bitcoin

AutoTrade Crypto është një robot tregtar Tregu i kriptomonedhave me bazë në Indonezi. ATC do të tregtojë kriptomonedha kryesore si Bitcoin, Binance Monedha, Ethereum dhe Litecoin por mund të zgjedhin edhe kripto të tjera në varësi të çmimit të tregut të tyre. Mund të ketë disa tregti gjatë ditës, çdo ditë të javës. Bastet Autotrade Crypto kryesisht për rritjen ose rënien e çmimit të Bitcoin. Mesatarisht, 70% e tregtimeve të tij ditore janë fitues.

Ndiqni lajmet e gjyqit të ATG-së dhe drejtuesit të saj
Robot i tregtimit të Crypto Bitcoin AutoTrade

$

Çmimi i licencës 1 në AutoTrade Crypto

$

Investimi minimal

= $

Investimi minimal i përgjithshëm

± %

Fitimi i pritur mujor

Përfitimet e robotit AutoTrade Crypto

Disponueshmëria e fondeve

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja duke përdorur aplikacionet MetaTrader 4. Depozitoni dhe tërhiqeni në çdo kohë. Vetëm ju keni qasje në investimin tuaj: Fondi fillestar + fitime të gjeneruara + interes i përbërë.

tregtimi automatik

Tregtim i automatizuar

Nuk ka softuer për të instaluar. Gjithçka bëhet në internet.

forex

Tregu i kriptomonedhës

Zgjidhjet e tregtimit të fokusuara në çmimin e Bitcoin. Tregtimi 7/7 ditë.

Rendimenti 10%

efikasitet

Mesatarja e të ardhurave pasive midis 15 dhe 20%.

provë robot

8 muaj përvojë

Përfshirë 3 muaj teste në kushtet reale të tregut.

mundësia e robotit

accessibility

Filloni me min. prej 1300 dollarë, me licencë të përfshirë.

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultate transparente në kohë reale në MT4 tuaj.

Përputhshmëria e certifikatës së kriptove autotregtare
Robot i tregtimit të kriptove AutoTrade
Algoritmi i tregtimit të kriptove AutoTrade
Tregtimi algoritmik i kriptove AutoTrade
Robot i tregtimit të kriptove AutoTrade
Kompania indoneziane AutoTrade kripto
Të ardhura pasive të kriptove nga AutoTrade

Simulimi i fitimeve mujore me AutoTrade Crypto

Tabela më poshtë do të merret si shembull dhe mund të mos pasqyrojë realitetin e saktë. Ai tregon evolucionin e kapitalit tuaj sipas shumës së depozituar, bazuar në një rritje në rritje prej 15% në muaj.

+ 300 investitorë në mbarë botën

Muaj Depozitë: 1500 €
+ licenca 2 (620 dollarë)
Depozitë: 5000 €
+ licenca 2 (620 dollarë)
Depozitë: 10000 €
+ licenca 2 (620 dollarë)
1 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 8 025 € 26 751 € 53 503 €

5 licenca të disponueshme në varësi të kapacitetit tuaj tregtar

Licencat mund të azhurnohen. Ju do të paguani vetëm diferencën midis secilit prej tyre.

Licenca 1 në ATC është e kufizuar në 5000 dollarë kapital dhe Licenca 2 është e kufizuar në 20000 dollarë. Kjo do të thotë që nëse merrni licencën 1 dhe depozitoni 5000 dollarë kapital, roboti juaj nuk do të jetë funksional derisa të keni përmirësuar në licencën tjetër. Një shembull tjetër, nëse me një licencë 2, depozitoni 19,000 dollarë, roboti juaj do të tregtojë derisa të marrë 20,000 dollarë dhe më pas do të ndalojë derisa të merrni licencën më të lartë. Gjithçka varet nga kapitali juaj i depozituar në broker, fitimet tuaja ditore dhe interesin tuaj të përbërë.


Licenca 1
$ 200

për një kapital të depozituar midis $ 1000 dhe $ 5000.

Bleni licencën 1
Licenca 2
$ 620

për një kapital të depozituar midis $ 1000 dhe $ 20000.

Bleni licencën 2
Licenca 3
$ 2500

për një kapital të depozituar midis $ 1000 dhe $ 50,000.

Bleni licencën 3

Licenca 4
$ 3100

për një kapital midis 1000 dhe 300,000 $.

Bleni licencën 4
Licenca 5
$ 4310

për një kapital maksimal prej 10 milion dollarë.

Bleni licencën 5

Posedoni një llogari Autotrade Gold ?

Nëse tashmë keni një llogari ATG 5, hapat 1, 2 dhe 4 nuk duhet të kryhen.
Hapi 1 / PantheraTregti

14 hapa që duhen ndjekur për t'u regjistruar në robot AutoTrade Crypto

Unë rekomandoj përdorimin e një Adresa e Yahoo ose Gmail gjatë regjistrimit. Disa kishin probleme me konfirmimin e OTP me adresat Wanadoo, Laposte ose Hotmail.

Regjistrohuni në AutoTrade Crypto 5.0

Mos harroni referencën IB IB04231237

Klikoni në butonin "Next" në fund të djathtë dhe pastaj plotësoni të gjitha fushat e kërkuara në 4 hapa.

✅ Nëse nuk keni një llogari kriptovalute, ju këshilloj, tani per tani, për të krijuar një llogari në Binance. Ju mund të blini kripto në Binance me kartën tuaj të kreditit. Megjithatë, do të bllokoheni me një kufi tërheqjeje të kufizuar nga banka juaj. Për të bërë transferta bankare dhe për të depozituar shuma më të mëdha, mund të hapni një llogari në Coinbase, Crypto.com ose përdorni shërbimin e ofruar nga Advcash on Binance.

Regjistrohuni në Binance punë praktike Binance

Mos hezitoni të më kontaktoni në Telegram kështu që unë mund t'ju këshilloj.

FORMULARI I REGJISTRIMIT pantherakripto-tregti autotregtuese

Nëse nuk e merrni emailin e konfirmimit, mos harroni të përdorni një adresë emaili gmail ose Yahoo. Nëse numri juaj i telefonit është i regjistruar tashmë, mund ta rivendosni dhe ta zëvendësoni 06 me 336, nëse jetoni në Francë. Përdorni shenjën e thirrjes si një shans të dytë.
Hapi 2 / PantheraTregti

Validoni llogarinë tuaj në PantheraTregtoni.live

Pasi të keni hyrë me kredencialet tuaja në faqen kryesore, do t'ju duhet vërtetoni llogarinë tuaj, (një buton ofrohet në faqen kryesore). Nuk do të jeni në gjendje të vërtetoni llogarinë tuaj Pantheratregtoni vetëm nëse keni një llogari të vlefshme kripto. Pantheratregtia do t'ju kërkojë të shtoni adresën tuaj të kriptos së depozitës, në mënyrë që të merrni fitimet tuaja.

⚠️ Plotësoni mirë të gjitha fushat e formës. Asnjë fushë nuk mund të lihet bosh.

Plotësoni fushat e adresës postare.
Në zonë Bank, tregoni "Other bank"si dhe numri i llogarisë suaj bankare ose IBAN për shembull. Nëse nuk jetoni në Indonezi, ata nuk do ta përdorin këtë fushë.

Për monedhën kripto, tregoni Enabled.

Në zonën e Llogarisë Crypto, preferoni USDT (ETH Ethereum ERC-20) ose (TRX Tron TRC-20). Blockchain Tron do të jetë më ekonomike. Kështu do të merrni fitimet tuaja në një monedhë të qëndrueshme të mbështetur nga dollari, pa luhatje të tregut.

Crypto name : USDT

Adresa e Kriptos: adresse USDT depozitë në Binance.
Preferohet të zgjidhni rrjetin Tron TRC-20. Blockchain të tjerë si Sol ose Bsc... nuk pranohen.

⚠️ Email OTP: Futni "kodin" tuaj të emailit OTP. Ky është një kod që sapo e keni marrë me email. Në fushën OTP, futni kodin si në shembullin më poshtë. Mos shënoni një adresë emaili, nuk do të funksionojë.

otp-email

Më në fund, dërgoni tuajin ID e vlefshme (kartë identiteti, pasaportë ose patentë shoferi) si dhe një selfie me ID pranë fytyrës. Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen IMGLINK.IO. Zvarritni dhe lëshoni imazhin tuaj dhe më pas kopjoni ngjitur url-në e transmetuar në fushën përkatëse në formular Pantheratregtisë. Avatari dhe Tax ID janë opsionale. Futni fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni Update për tu regjistruar.

verifiko llogarinë panthera tregti

USDT kundër LTC

Këtu përmendim një adresë kripto USDT në mënyrë që të shmangni çdo luhatje në fitimet tuaja kur i merrni ato. Në hapat e mëposhtëm, ne do të flasim për Litecoin (LTC) në mënyrë që të paguajmë për licencën dhe t'i dërgojmë paratë në broker. Ne përdorim Litecoin për shpejtësinë dhe kostot e ulëta të transaksionit. Prandaj do të paguani në LTC dhe do t'i merrni të ardhurat tuaja USDT.
Hapi 3 / PantheraTregti

Hapja e një llogarie tregtare në PantheraTregti.

Nuk keni nevojë të prisni që llogaria juaj të vërtetohet për të vazhduar në hapat e ardhshëm.

Shko te skeda Trading Account > Open Live Account.

Tregoni fushat e mëposhtme:

Broker : LegoMarket LCC

Account Type : Kripto

Leverage : 1: 500 (jo me shume Jo me pak)

Real / Demo: Real

Create MT4 Password : Unë ju këshilloj të përdorni të njëjtin fjalëkalim si ai i lidhjes tuaj me Pantheratregti

ATC Autotrade Crypto open live account pantheratregti
Faza 4 / Pansaka

Regjistrohuni në Pisaka për të menaxhuar licencën tuaj ATG 5

Pansaka është kompania që menaxhon të gjitha licencat për produktet e tregtimit Autotrade. Mos harroni se duhet të keni Litecoin LTC në shkëmbimin tuaj për të blerë licencën tuaj.

Regjistrohuni në Pansaka


Plotësoni formularin:

Emri + Mbiemri

Kartë identiteti ose numër pasaporte të përditësuar

Seks

Email

Fjalëkalimi + konfirmim


Plotësoni formularin e Llogarisë Crypto:

formulari i regjistrimit pansaka autotrade gold

Faza 5 / Pansaka

Si të blini ose azhurnoni licencën tuaj ATC Kripto?

Në faqen kryesore të kompanisë Pansaka, klikoni në skedën Program special> Blej Paketën Ultimate dhe zgjidhni licencën në përputhje me aftësinë tuaj tregtare.

💡 Ju këshilloj të filloni me licencën 1 dhe një depozitë prej 200 € në mënyrë që të analizoni tregtinë e robotit dhe aftësinë e tij për të gjeneruar të ardhura pasive. Më pas mund të përmirësoni licencat tuaja duke paguar vetëm diferencën midis secilës prej tyre. Pra, filloni duke blerë Litecoin (LTC) në Binance me një sasi prej 1200 € me kartë krediti.

Në mënyrë që të paguani për licencën tuaj dhe të depozitoni fondet tuaja me broker, ju rekomandojmë të blini dhe të paguani në Litecoin (LTC) për lehtësinë, shpejtësinë dhe tarifat e transaksionit.
Duhet një orë që licenca juaj të jetë aktive duke përdorur CoinPayment. Do të merrni një email me kode për të vërtetuar licencën tuaj në hapin 13 të tutorialit.
licencë autotrade crypto pansaka
Faza 6 / Pansaka

Kontrolloni dhe paguani për licencën tuaj

Butoni 1: Klikoni në këtë buton për të zgjedhur pagesën në kriptomonedhë. Do të shfaqet një dritare, klikoni në butonin Crypto dhe më pas vërtetojeni.

Butoni 2: Vleresoni dhe qasuni në faturimin

formoni porosi plan të veçantë pansaka atg 5
Faza 7 / Pansaka

Faturimi i licencës tuaj

Përmbledhja e çmimit dhe kostos në dollarë.

Pastaj klikoni në butonin Coinpayment.

faturë pansaka coinpayment
Hapi 8 / Pagesa e parave

Pagesa e licencës suaj AutoTrade Crypto në Litecoin (LTC), me CoinPayment.

Plotësoni informacionin tuaj të faturimit në të majtë, përkatësisht emrin, mbiemrin dhe adresën tuaj të emailit (kontrolloni që të mos ketë ndonjë gabim në adresën tuaj të emailit). Në të djathtë, zgjidhni kriptomonedhën Litecoin (LTC) për kostot e ulëta të transaksionit.

Së fundi, klikoni në butonin blu në të majtë, nën email, për të vërtetuar formularin. Nuk është e nevojshme të regjistroheni në CoinPayment për të përfunduar transaksionin.

Një faqe e re do të hapet në CoinPayment dhe do t'ju japë sasi si dheAdresa LTC ku do t'ju duhet të transferoni Litecoin -in tuaj (LTC) të blerë tashmë në shkëmbimin tuaj (Binance, Coinbase, etj).

Për Binance, këtu është lidhja për blini Litecoin nga një kartë bankare. Përndryshe përdorni AdsCash për të bërë një transferim SEPA. Binance duhet të rihapë transfertat e kredisë SEPA në platformën e saj.
Autotrade crypto sarana licencë dixhitale
Hapi 9 / Binance

Finalizimi i pagesës për licencën tuaj AutoTrade Crypto ATC.

Shkoni në shkëmbimin tuaj si p.sh Binance, bëni tërheqjen e saktë në adresën e kërkuar të LTC. Mos harroni të shtoni 0,001 LTC në shumën e kërkuar, përndryshe transaksioni do të refuzohet.

Tregoni adresën LTC të marrësit. Kjo është adresa (vargu) që transmetohet në Coinpayment.

Transferimi duhet të bëhet duke përdorur rrjetin LTC.

Tregoni shumën e LTC, pastaj shtoni 0,001 me çmimin përfundimtar.

Pastaj vërtetoni formularin.

shtoni tarifat e pagimit të parave

Ju do të merrni një email konfirmimi nga Binance dhe CoinPayment duke shpjeguar se transferimi ishte i suksesshëm. Nëse keni bërë një gabim, mos u frikësoni! Do të merrni një email që do t'ju kthehet shuma brenda pak minutash. Kontrolloni postën tuaj të padëshiruar. Ju duhet të përmendni tuajën Adresa e depozitës LTC.

retrait usdt binance.png
Hapi 10 / PantheraTregti

Si të depozitoni kapitalin tuaj tregtar PantheraTregti ? (1/3)

Supozohet se licenca është në proces pagese (për ta kontrolluar atë, shkoni në faqen kryesore të Pantheratregtisë. Statusi EA: Aktiv).

Ne kthehemi në sit PantheraTregti në mënyrë që të depozitojë kapitalin tregtar në broker Tregu Lego.

Kliko në Transaksioni> Depozita, dhe zgjidhni Pagesa e Monedhave.

Normalisht kjo është depozita juaj e parë në PantheraTregtoni, por nëse më vonë dëshironi të rrisni kapitalin tuaj, do t'ju duhet të ktheheni në këtë hap. Mbani në mend se shuma e depozitës varet edhe nga zgjedhja e licencës suaj.

Shuma US $: tregoni shumën që dëshironi të depozitoni në dollarë

Synimi: Llogaria

Zgjidhni Llogarinë: numrin tuaj të llogarisë ATC

Kontrolloni kutinë kushtuar kushteve të përdorimit, pastaj paraqisni këtë formë

licencë autotrade crypto pansaka
Hapi 11 / PantheraTregti

Depozitoni kapitalin tuaj me Pagesa e MonedhaveMe (2/3)

Plotësoni informacionin tuaj të faturimit, përkatësisht emrin tuaj, mbiemrin dhe adresën e emailit.

Zgjidhni Litecoin (LTC).

Në fund, klikoni në butonin blu në të majtë.

Një faqe e re do të hapet në CoinPayments duke ju siguruar shumën, si dhe adresën ku do t'ju duhet të depozitoni LTC Litecoins tuaj.

💡 Ju lutemi vini re, kjo do të jetë një adresë e re depozite. Nuk do të jetë e njëjta adresë depozite si licenca juaj.

shtimi i kapitalit pantheratregtoni kriptokën e tregtisë automobilistike 5.0
Hapi 12 / PantheraTregti

Depozitoni kapitalin tuaj tregtar me PantheraTregtiMe (3/3)

Manipulim i njëjtë si për blerjen e licencës. Me Binance, bëni pagesën e saktë duke shtuar 0.001 në shumën e kërkuar të LTC: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Vendosni adresën LTC të marrësit, atë të përmendur në Coinpayment.

Transferimi duhet të bëhet duke përdorur rrjetin LTC.

Tregoni shumën e LTC, pastaj shtoni 0,001 me çmimin përfundimtar.

☕️ Prisni disa dhjetëra minuta. Ju do të merrni një email konfirmimi nga Binance dhe CoinPayment për t'ju njoftuar se transferimi është bërë në mënyrë korrekte.

Derisa mbështetja teknike Auto Trade Crypto të vërtetojë transaksionin, nuk do ta shihni shumën tuaj në aplikacionin tuaj MT4.
dëshmi e pagesës panthera tregti
Faza 13 / Pansaka / ATC Bot

Kombinoni ATC Bot dhe Pansaka

Lidhu me ATC Bot

Për t'u lidhur me atcbot.io, përdorni të njëjtin email dhe fjalëkalim si më poshtë Pantheratregtisë.

Prisni disa minuta që licenca juaj të merret parasysh nga sistemi. Kjo procedurë është e vlefshme për blerjen e licencës tuaj të parë, si dhe për azhurnimin e licencave tuaja të ardhshme. Cala ju lejon të lidhni licencën e re me llogarinë tuaj tregtare.

ju do të merrni një email nga faqja atcbot.io (Gjithashtu kontrolloni postën tuaj të padëshiruar).

Merrni kodin e kuponit dhe ID-në e kuponit të pranishëm në email.

Shkoni në faqen e internetit të ATC Bot duke përdorur kodet tuaja Pantheratregtoni dhe aktivizoni licencën tuaj: https://atcbot.io/user/ea/activate

Kopjoni ngjitni elementet në fushat e kërkuara.

Tregoni mirë: Unë kam një llogari tregtare

Zgjidhni tuajin llogari kripto

Pastaj vërtetoni këtë formë.
Licenca e rifreskimit të sistemit atg

Sigurohuni që licenca juaj të jetë "Connected". Klikoni butonin "Rifresko" nëse është e nevojshme derisa të ndodhë. Provoni disa orë më vonë nëse rrjeti është plot, përndryshe hapni a Biletë e mbështetjes teknike ATCBot që ata të aktivizojnë robotin tuaj ATC.
kupon licence pansaka pantheratregtia e makinave tregtia e kriptove
Hapi 14 / MetaTrader 4

Si të gjurmoni të ardhurat tuaja në aplikacion MetaTrader 4 ?

MT4 është një aplikacion celular falas që ju lejon të ndiqni evolucionin e fitimeve tuaja. Pavarësisht nëse jeni në Android ose IOS, do ta gjeni lehtësisht në Dyqane. Shikoni mirë logon, keni nevojë për versionin 4 të MetaTrader.

Pasi të jetë instaluar, ne do ta vendosim atë për llogarinë tuaj tregtare. Për ta bërë këtë, duhet të keni marrë një email nga PantheraTregtoni me 4 të dhëna të rëndësishme.

Login: XXXXXX

Fjalëkalimi Master: Ajo e licencës suaj

Fjalëkalimi i investitorit (vetëm për lexim): XXXXXX

Serveri: LegoMarketLCC2-LIVE

Në aplikacionin MT4, klikoni Cilësimet> Llogari e re> Hyni me një llogari ekzistuese.

Në kutinë e kërkimit (në krye), shkruani: LegoMarketLCC2-LIVE

Emri i përdoruesit: Login (numrat). Ju gjithashtu do t'i gjeni në faqen kryesore të Pantheratregtisë.

Fjalëkalimi: Fjalëkalimi i investitorit (vetëm për lexim). Nëse e keni humbur, provoni fjalëkalimin që keni përdorur Pantheratregtisë.

Klikoni në Ruaj

mt4 metatrader 4
Hapi 15 / PantheraTregti

Si të tërhiqni fitimet dhe / ose kapitalin tuaj ne cdo kohe ?

Mund të tërhiqeni vetëm në monedhën e depozitës suaj fillestare. Nëse keni treguar USDT në Adresa Crypto, do të merrni USDT. Ju lutemi vini re se tërheqjet janë një minimum prej 50 dollarë dhe maksimumi 2000 dollarë në ditë për llogaritë nën 100.000 dollarë. Përtej 100.000 dollarëve të depozituara (dhe jo të fituara), ju mund të tërhiqni 10% të kapitalit në ditë. Numëroni tarifat e transaksionit nga 10 deri në 30 dollarë (pavarësisht nga sasia e dëshiruar), në varësi të monedhës së zgjedhur.


Bëni një tërheqje nga PantheraTregti

Për të bërë një tërheqje, kthehuni në sit PantheraTregtoni, klikoni Transaksioni> Tërheqja.

Zgjidhni monedhën që keni futur në fushën e adresës kripto kur regjistroheni (USDT / LTC ose të tjera), më pas vërtetojeni.

Formulari 1/2.
Imazhi 1 - Plotësoni informacionin e kërkuar:

Burimet: Zgjidhni ose llogarinë tuaj MT4 ose llogarinë tuaj të zbritjeve. Ju gjithashtu mund të rikuperoni nga Portofoli juaj i brendshëm (komisione fitimi për ata që sponsorizojnë).

Shuma US $: shuma që dëshironi të tërhiqni në dollarë

Prano kushtet dhe më pas Vërteto. Do të ridrejtoheni në një faqe të re dhe në të njëjtën kohë do të merrni një email me një kod OTP

otp-email

Formulari 2/2.
Imazhi 2 - Kontrolloni dhe pranoni tërheqjen:

Në fund të kësaj faqeje, rifusni fjalëkalimin tuaj PantheraTregtoni ose 2FA pa harruar të shtoni kodin (Email OTP). Nëse nuk e keni marrë, mund të vijë nga emaili juaj (hotmail, yahoo ...). Regjistrimi me Gmail nuk është problem. Nëse është e nevojshme hapni një biletë dhe kërkojuni atyre të ndryshojnë adresën tuaj aktuale në një adresë gmail.

Pastaj vërtetoni transaksionin.

tërheq para në autotrade gold panthera

tërheq para në autotrade gold panthera

Ju do të duhet të prisni mesatarisht 24 orë (me përjashtim të fundjavave) që paratë e tërheqjes të depozitohen në Exchange tuaj. Kjo varet nga diferenca kohore midis Indonezisë dhe vendit tuaj të banimit.

Si të kontaktoni mbështetjen teknike AutoTrade Crypto ?

Për të kontaktuar një nga 70 personat që qëndrojnë pas mbështetjes teknike të Pantheratregtoni, bëni sa më poshtë: përktheni gjithmonë mesazhin tuaj në anglisht ose indonezisht (google translate është miku juaj), jini të drejtpërdrejtë dhe të saktë, jepni prova të një transaksioni (txid), jini të sjellshëm dhe të sjellshëm. Kontaktoni mbështetjen nëse ka ndonjë problem, jo ​​për të bërë pyetje. Sponsorët, rrjetet sociale dhe forumet e kanë këtë qëllim. Mos dërgoni disa mesazhe, është e kotë dhe nuk lejon që problemet të zgjidhen më shpejt, përkundrazi.

Tema: 4 ose 5 fjalë për të përshkruar problemin tuaj

Zgjidhni Departamentin: Mbështetja e Llogarisë / Financat / Rrjeti

Zgjidhni Kategorinë: Zgjedhja varet nga fusha e mësipërme.

Mesazhi: Shpjegoni problemin tuaj në anglisht ose indonezisht

Lidhja e imazhit: Ju lejon të shtoni një foto shpjeguese

Dërgoni mesazhin tuaj.

bileta e mbështetjes teknike pantherakripto-tregti autotregtuese

Më pas, një përgjigje do t'ju dërgohet brenda 24 orëve (me përjashtim të fundjavave). Jini të durueshëm.

Do të ju pëlqen sponsori roboti ATC nga PantheraTregti?

Nëse edhe ju dëshironi të referoni miqtë dhe t'i bëni ata të përfitojnë nga një përfitim mujor prej rreth 15%, do t'ju duhet t'u siguroni atyre lidhjen tuaj të referimit të vendosur në faqe Partneriteti> Paneli

URL -ja për t'u dërguar referimeve tuaja do të duket kështu: https: //pantheratregtoj.live/register/?r=IB...

Roli i a kumbari i vërtetë është të udhëzojë dhe këshillojë secilin prej nunave të tij të ardhshëm, nga regjistrimi deri në rikuperimin e të ardhurave, nga transferimi bankar në kriptomonedhë, duke shpjeguar rreziqet, duke marrë kohë për mbështetje teknike ... të jetë në këshill dhe dashamirësi.

Komisionet e Sponsorizimit të Kriptove të Autotrade

lidhje e filialit të sponsorizimit pantherakripto-tregti autotregtuese

Keni harruar emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin në Pansaka

Për njerëzit që janë regjistruar me AutoTrade Crypto përpara 1 shtatorit 2021, mund të mos i keni marrë kredencialet tuaja të hyrjes në Pansaka me email. Këtu është një zgjidhje për t'i marrë ato:

Klikoni në lidhjen: Keni harruar fjalëkalimin tuaj?

Do të arrini në një faqe tjetër.
Klikoni në lidhjen: Keni harruar ID -në e përdoruesit?, pastaj shkruani adresën tuaj të emailit.

Do të merrni një email të parë me ID -në tuaj të identifikimit. Kjo është një sekuencë numrash.

Kthehuni te faqja e hyrjes në Pansaka: https://pansaka.co.id/panel/login.php, pastaj klikoni përsëri në lidhjen: Keni harruar fjalëkalimin tuaj? duke treguar identifikuesin tuaj të lidhjes (numrat).

Ju do të jeni në gjendje të futni emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri për t'u lidhur me Pansaka.

emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e harruar në pansaka

Fokusohuni te CEO i Autotrade, Z. Dinar Wahyu Kenzo

Dinar Wahyu Kenzo është një personazh publik i njohur në Indonezi. Një investitor i njohur, ai u bë përgjegjës për seksionin e IT dhe teknologjive të reja në emër të shoqatës ARTI. (Shoqata e Robotëve Tregtarë Indoneziane) monitorimi i strukturave të tregtimit të paligjshëm në Indonezi dhe shoqata APLI që menaxhon marketingun në rrjet që nga viti 1984. Njeriu me zemër të madhe, falë fitimeve të kompanisë, më shumë se 10 pako ushqimore u shpërndanë indonezianëve në nevojë gjatë periudhës së Covid. Ai është gjithashtu një menaxher i kompanisë së kufizuar RBG në Angli, në mes të Forex, dhe sponsorizon një ekip futbolli indonezian, ekuivalent me ligën 000 në Francë.

Dinar Wahyu Kenzo (në qendër) CEO Autotrade / Pansaka dhe Bambang Soesatyo, kryetar i parlamentit indonezian.
Dinar Wahyu Kenzo (në qendër) CEO i Autotrade / Pansaka dhe Bambang Soesatyo, Kryetar i Parlamentit Indonezian