Software për të shkarkuar

AutoTrade Gold 5.0
Softuer i tregtimit automatik

AutoTrade Gold 5 është një softuer i tregtimit automatik bazuar në tregun e arit. Gjithashtu i mbiquajtur ATG5 nga përdoruesit e tij, objektivi i tij financiar është një fitim ditor midis 0,5 dhe 1,5%. Asnjëherë nuk mund të humbni më shumë se 3% në ditë. Ky robot tregton në modalitetin scalping dhe hap vetëm një pozicion në të njëjtën kohë. Ky softuer tregtar vjen nga EA e famshme e përdorur për më shumë se 2 vjet nga kompania Pantheratregti / Pansaka. Pas disa vitesh testimi, softueri tani është i disponueshëm në çdo broker.

Shkarko AutoTrade Gold ATG Tutorial 5
AutoTrade Gold shkarkimi i softuerit të tregtimit
Avantazhet e robotit AutoTrade Gold

Disponueshmëria e fondeve

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja nga ju broker. Vetëm ju keni akses në investimin tuaj: Fondi fillestar dhe fitimet e krijuara.

tregtimi automatik

Softuer tregtar

Software për të shkarkuar. Tutoriali vjen së shpejti.

forex

Tregu i mallrave

Softueri tregtar i zhvilluar nga Pantheratregti, bazuar në tregun e arit.

Rendimenti 10%

Efikasiteti ± 15%

Të ardhurat mesatare pasive prej 15% në kthimin mujor.

provë robot

Eksperiencë e fortë

Me shume se 2 vjet ne gjendje reale tregu.

mundësia e robotit

accessibility

Filloni përvojën me blerjen e licencës nga 1120 dollarë.

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultate transparente në aplikimin tuaj MetaTrader 4.

15% fitime / muaj me AutoTrade Gold

Tregtim automatik
me Auto Trade Gold 5.0Llogaritja e fitimit ATG 5.0

Në broker LegoMarket, partner i ATG për më shumë se 2 vjet, robot lejon një fitim mesatar prej 15% në muaj. Në një broker të rregulluara, tarifat variojnë nga e thjeshta në trefish. Prandaj duhet të pyesni paraprakisht. Ne nuk ofrojmë asnjë ndihmë tjetër përveçse në broker LegoMarket zyrtar.

+ 300.000 investitorë Rezultatet e TGA 5

Blini dhe shkarkoni EA tuaj

Një dhe e vetmja licencë për të shfrytëzuar potencialin eAutotrade Gold tek ju broker.


Licenca 1
$ 125

për një kapital total midis 100 dhe 500 $.

Bleni licencën 1
Licenca 2
$ 250

për një kapital total midis 100 dhe 5.000 $.

Bleni licencën 2
Licenca 3
$ 626

për një kapital total midis 100 dhe 30.000 $.

Bleni licencën 3

Licenca 4
$ 3133

për një kapital total midis 100 dhe 1.000.000 $.

Bleni licencën 4
Licenca 5
$ 4386

për një kapital minimal prej 1.000.000 $.

Bleni licencën 5
Mbeshtetje teknike Autotrade Gold

Mbështetje Teknike ATG 5

Pyetje të shpeshta rreth Autotrade Gold 5.0

Disa informacione shtesë në lidhje me Botën e Tregtimit

4 përgjigje

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me AutoTrade Gold 5.0, ju këshilloj të afroheni me sponsorin tuaj të drejtpërdrejtë. Mbështetje teknike nga PantheraTregtia përbëhet nga 70 punonjës. Për t'i kontaktuar ata, do t'ju duhet të hapni një biletë dhe të shpjegoni kërkesën tuaj saktësisht në anglisht dhe të bashkëngjitni një bashkëngjitje për ta kuptuar më mirë. Kontaktoni ata vetëm në rast problemi, përndryshe telefononi sponsorin tuaj. Për problemet e licencimit, kontaktoni mbështetjen e Pansaka, për problemet me lidhjen me robotin tuaj, preferoni faqen Sistemi ATG.

Hapni një biletë për mbështetjen teknike RDV në Telegram për asistencë teknike të personalizuar

Për të shtuar ose modifikuar adresën tuaj të kriptos, duhet të futni adresën BTC / LTC / USDT (Erc-20) ose ETH propozoi dhe bashkëngjit një foto të kartës suaj të identitetit + një foto të selfie-s duke marrë adresën e zgjedhur të kriptos. Bashkëngjitni emrin e kriptos dhe adresën e saj + adresën tuaj të emailit dhe datën e kërkesës në letër. Shtoni në mesazh adresën e kriptos dixhitale (për të lehtësuar kopjimin e ngjitjes).

Unë dua të ndryshoj adresën time kripto

Mbështetje teknike ATG Autotrade

Vetëm sponsori juaj i drejtpërdrejtë mund ta kryejë këtë operacion, por ai do të bëhet brenda 3 deri në 4 ditë nëse nuk ka bileta të tjera të hapura. Ne bëjmë një kërkesë, kemi një përgjigje brenda 24 deri në 48 orësh dhe do të jetë e nevojshme të vërtetohet mospërgjegjësia e ekipit indonezian për heqjen e këtij operacioni. Nëse jeni 10 persona në këtë situatë, do të duhen 3 x 10 = 30 ditë. Për ta bërë këtë, ju duhet të dërgoni sponsorin tuaj, tuajin Emri i përdoruesit, juaji adresa e emailit të hyrjes dhe numrin tuaj të llogarisë MT4 et jini shumë të durueshëm. Kur kërkoni të aktivizoni 2FA, duhet të merrni çelësin tuaj të zhbllokimit. Nëse nuk e shkruani atë, ju jeni përgjegjës për këtë mbikëqyrje.

Mbështetje teknike ATG Autotrade

CEO nuk i pëlqen shumë MLM (Network Marketing). Ata preferojnë të gjejnë investitorë dhe duan t'i kënaqin si prioritet. Promovimi i robot tregtar AutoTrade Gold prandaj nuk është fitimprurës nëse rekrutoni vetëm një pjesë të vogël investitorësh me lidhjen tuaj të referimit.

Unë dua të sponsorizoj dhe të di lidhjen time të filialit

Disa shqetësime me Autotrade Gold 5.0?

Mbështetje teknike nga Panthera na kërkon, si sponsor, që t'ju ndihmojë në problemet që mund të hasni, por është e domosdoshme që kërkesën ta bëni personalisht duke hapur një biletë: https://atg-system.com/login

Hapi 1 / E RI PantheraTregti

Regjistrohuni për të shkarkuar robotin Autotrade Gold 5

Unë rekomandoj përdorimin e një Adresa e Yahoo ose Gmail gjatë regjistrimit. Disa kishin probleme me konfirmimin e OTP me adresat Wanadoo, Laposte ose Hotmail.

Regjistrohuni në AutoTrade Gold 5.0

Plotësoni 5 fushat e kërkuara:

1 - Krijoni ID-në tuaj të Përdoruesit (Emri i përdoruesit)

2 - Shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj

3 - Zgjidhni vendin tuaj të banimit

4 - Futni numrin tuaj të telefonit celular

5 - Shkruani emailin tuaj

Prano Kushtet e Shërbimit, më pas dorëzo

📨 Autotrade ju ka dërguar me email fjalëkalimin tuaj. Nëse nuk e keni marrë brenda 5 minutash, mund të kërkoni të harroni fjalëkalimin nga faqja e hyrjes.

✅ Nëse nuk keni një llogari kriptovalute, ju këshilloj, tani per tani, për të krijuar një llogari në Binance. Ju mund të blini kripto në Binance me kartën tuaj të kreditit. Sidoqoftë, do të mbeteni në një kufi tërheqjeje të kufizuar nga banka juaj. Për të kryer transferta bankare dhe për të depozituar shuma më të mëdha parash, mund të përdorni shërbimin SEPA në Binance ose në Coinbase

Regjistrohuni në Binance punë praktike Binance

Mos hezitoni të më kontaktoni në Telegram kështu që unë mund t'ju këshilloj.

FORMULARI I REGJISTRIMIT pantheratregti autotrade gold

Nëse nuk e merrni emailin e konfirmimit, mos harroni të përdorni një adresë emaili gmail ose Yahoo. Nëse numri juaj i telefonit është i regjistruar tashmë, mund ta rivendosni dhe ta zëvendësoni 06 me 336, nëse jetoni në Francë. Përdorni shenjën e thirrjes si një shans të dytë.
Faza 2 / Pansaka

Regjistrohuni në Pisaka për të menaxhuar licencën tuaj ATG 5

Pansaka është kompania që menaxhon të gjitha licencat për produktet e tregtimit Autotrade. Mos harroni se duhet të keni Litecoin LTC në shkëmbimin tuaj për të blerë licencën tuaj.

Regjistrohuni në Pansaka


Numri Referues: 10110618

Plotësoni formularin:

Emri + Mbiemri

Kartë identiteti ose numër pasaporte të përditësuar

Seks

Email

Fjalëkalimi + konfirmim


Plotësoni formularin e Llogarisë Crypto:

formulari i regjistrimit pansaka autotrade gold

Faza 3 / Pansaka

Si të blini licencën tuaj ATG ?

Në faqen kryesore të kompanisë Pansaka, klikoni në skedën Program special> Blini paketën e së ardhmes dhe zgjidhni licencën EA ATG 5.0.

Për të paguar për licencën tuaj, ne rekomandojmë përdorimin e Crypto Litecoin (LTC) për lehtësinë, shpejtësinë dhe tarifat e transaksionit.
Duhet një orë që licenca juaj të jetë aktive duke përdorur CoinPayment. Sapo të bëhet blerja, një lidhje shkarkimi do të jetë aktive në Pansaka.
leje autotrade gold pansaka
Faza 4 / Pansaka

Kontrolloni dhe paguani për licencën tuaj

Butoni 1: Klikoni këtë buton për të zgjedhur pagesën në kriptomonedhë. Do të hapet një dritare, klikoni në butonin Crypto dhe më pas konfirmoni.

Butoni 2: Vleresoni dhe qasuni në faturimin

formoni porosi plan të veçantë pansaka atg 5
Faza 5 / Pansaka

Faturimi i licencës tuaj

Përmbledhja e çmimit dhe kostos në dollarë.

Pastaj klikoni në butonin Coinpayment.

faturë pansaka coinpayment
Hapi 6 / Pagesa e parave

Pagesa e licencës suaj Autotrade Gold në Litecoin (LTC), me CoinPayment.

Plotësoni informacionin tuaj të faturimit në të majtë, përkatësisht emrin, mbiemrin dhe adresën tuaj të emailit (kontrolloni që të mos ketë ndonjë gabim në adresën tuaj të emailit). Në të djathtë, zgjidhni kriptomonedhën Litecoin (LTC) për kostot e ulëta të transaksionit.

Së fundi, klikoni në butonin blu në të majtë, nën email, për të vërtetuar formularin. Nuk është e nevojshme të regjistroheni në CoinPayment për të përfunduar transaksionin.

Një faqe e re do të hapet në CoinPayment dhe do t'ju japë sasi si dheAdresa LTC ku do t'ju duhet të transferoni Litecoin -in tuaj (LTC) të blerë tashmë në shkëmbimin tuaj (Binance, Coinbase, etj).

Për Binance, këtu është lidhja për blini Litecoin nga një kartë bankare. Përndryshe përdorni AdsCash për të bërë një transferim SEPA. Binance duhet të rihapë transfertat e kredisë SEPA në platformën e saj.
leje autotrade gold sarana dixhitale
Hapi 7 / Binance

Finalizimi i pagesës për licencën tuaj Autotrade Gold.

Shkoni në shkëmbimin tuaj si p.sh Binance, bëni tërheqjen e saktë në Kërkohet adresa e LTC. Mos harroni të shtoni 0,001 LTC në shumën e kërkuar, përndryshe transaksioni do të refuzohet dhe ju do të rimbursoheni nëpërmjet CoinPaiement.

Tregoni adresën LTC të marrësit. Kjo është adresa (vargu) që transmetohet në Coinpayment.

Transferimi duhet të bëhet duke përdorur rrjetin LTC.

Tregoni shumën e LTC, pastaj shtoni 0,001 me çmimin përfundimtar.

Pastaj vërtetoni formularin.

shtoni tarifat e pagimit të parave

Ju do të merrni një email konfirmimi nga Binance dhe CoinPayment duke ju thënë se transferimi ishte i suksesshëm. Nëse keni bërë një gabim, mos u frikësoni! Do të merrni një email që do t'ju kthehet shuma brenda pak minutash përmes CoinPaiment. Kontrolloni postën tuaj të padëshiruar. Ju duhet të përmendni tuajën Adresa e depozitës LTC.

retrait usdt binance.png
Faza 8 / Pansaka

ATG 5 Trading Software Shkarko - Autotrade Gold.

Në Pansaka, futni numrin serial të llogarisë suaj MT4 në kolonën e dhënë, klikoni në butonin "Aktivizo" dhe më pas në "Shkarko EA".

shkarkimi i softuerit të tregtimit Gold
Hapi 9 / MetaTrader 4

Instalimi i robotit ATG 5 MT4.

Shkarkoni versionin desktop të aplikacionit:

Fshini dritaret që hapen si parazgjedhje kur nisni softuerin MT4. Klikoni në menunë "Mjete", pastaj në nënmenunë"Opcionet". Do të shfaqet një dritare e re. Klikoni në meny "Ekspert konsulentPastaj klikoni kutitë e kontrollit si në shembullin. Në listën e fundit të kontrollit "Lejo WebRequest për URL-të e listuara", shtoni një URL të re duke përdorur këtë adresë: http://pansaka.co.id pastaj klikoni OK për të konfirmuar.

dritare mt4 ekspert konsulent atg pansaka
Hapi 10 / MetaTrader 4

Lidhni robotin ATG 5 me sitin pansaka.co.id.

Pas kësaj, mund të kopjoni aplikacionin EA ATG 5.0 që keni shkarkuar dhe ta ngjisni aplikacionin në versionin desktop të MT4. Hapat janë si më poshtë:

Pastaj klikoni në menynë "File", më pas në nënmenynë "Hap dosjen e të dhënave".

Pas kësaj, zgjidhni dosjen "Mql4".

Pastaj zgjidhni dosjen "Ekspertë".

Më pas e zhvendosni aplikacionin EA ATG 5.0 në dosjen "Ekspertë".

Hapi 11 / MetaTrader 4

Lidhni robotin ATG 5 me sitin pansaka.co.id.

Më pas, kliko me të djathtën në menunë "Ekspert Këshilltar" në menunë e shiritit anësor, pastaj kliko në menynë "Rifresko".

Pas "Refresh" me sukses, do të shfaqet menyja "ATG_V1". Pastaj klikoni në menunë "ATG_V1" në menunë e shiritit anësor. Do të shfaqet një kolonë.

Pas kësaj, futni numrin serial të aktivizimit EA ATG 5.0 që keni marrë nga Pansaka.

Në menunë "COMMON", duhet të kontrolloni disa udhëzime, në fund klikoni butonin "OK".

Tani EA ATG 5.0 juaj është instaluar me sukses në aplikacion.

Hap 12

Informacion shtese

Sigurohuni që të keni depozituar balancën sipas kërkesave minimale që EA të jetë aktive, EA ATG 5.0 është të paktën 100 USD dhe EA ATC është të paktën 1000 USD.

EA ATG 5.0 për çifte ari (XAU/USD) dhe EA ATC për çifte kripto.

Për ATC EA, sigurohuni që ndërmjetësi që zgjidhni të ketë një palë kripto.

Sigurohuni që të keni depozituar balancën sipas kërkesave minimale që EA të jetë aktive, EA ATG 5.0 është të paktën 100 USD dhe EA ATC është të paktën 1000 USD.

EA ATG 5.0 për çifte ari (XAU/USD) dhe EA ATC për çifte kripto.

Për ATC EA, sigurohuni që ndërmjetësi që zgjidhni të ketë një palë kripto.