XAU / USD

AutoTrade Gold 5.0
Robot i tregtimit të arit

AutoTrade Gold 5.0 është një robot tregtar Automatik indonezian i bazuar në tregun e arit. Gjithashtu me nofkën "Goldorakulli "," Automatik Gold"ose" EA Robot Gold"Nga përdoruesit e tij, objektivi i tij është një fitim ditor midis 0,5 dhe 1,5% të kapitalit tuaj. Ju kurrë nuk mund të humbni më shumë se 3% në ditë. Ky robot tregton në modalitetin scalping dhe hap vetëm një pozicion në të njëjtën kohë. Përfekt i sigurt , nëse ATG 5 shënon një humbje, do të përpiqet të kompensojë fitimet e saj gjatë ditës me një tregti të dytë. Kripto AutoTrade, robot i ri tregtar që fiton 7/7 ditë.

Regjistrohuni në AutoTrade Gold Tutorial i përditësuar
AutoTrade Gold tregtimi i robotëve në ekran

$

Çmimi i licencës 1 në Auto Trade Gold

$

Investimi minimal

± $

Investimi i përgjithshëm minimal i rekomanduar

± %

Fitimi i pritur mujor

Avantazhet e robotit AutoTrade Gold

Disponueshmëria e fondeve

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja në PantheraTrade / LegoMarket / Pansaka duke përdorur aplikacionin MetaTrader 4. Depozitoni dhe tërhiqeni në çdo kohë. Vetëm ju keni qasje në investimin tuaj: Fondi fillestar + fitime të gjeneruara + interes i përbërë.

tregtimi automatik

Tregtim i automatizuar

Softuer tregtar. Nuk kërkohen aftësi instalimi ose tregtimi.

forex

Tregu i mallrave

Zgjidhja e tregtisë e zhvilluar nga Pisaka, i fokusuar vetëm tek ari.

Rendimenti 10%

Efikasiteti ± 15%

Të ardhurat mesatare pasive prej 15% në kthimin mujor.

provë robot

Eksperiencë e fortë

Me shume se 16 muaj ne gjendje reale tregu.

mundësia e robotit

accessibility

Filloni përvojën me një kapital minimal prej $ 250.

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultate transparente në kohë reale të audituara nga Myfxbook.

15% fitime / muaj me AutoTradeGold

Tregtim automatik
me Auto Trade Gold 5.0


AutoTrade Gold Udhëzues për Video Youtube


Video AutoTrade Gold me titra në:
FR | EN | ES | AR | VI | FR | PL | NL | ZH | ID | RU | PT | JP | DE | IT | HE | FI | RO | HI | CS | FA | TH | KO | TU | SV | DA | EL


pajtueshmëria e certifikatës autotrade gold legomarket LCC
sarana dixhitale ndërkombëtare autotrade gold
certifikim pansaka pantheratrade
Robot tregtar ATG 5
Algoritmi i tregtimit AutoTrade gold
Tregtimi algoritmik AutoTrade gold
Robot Trading AutoTrade gold
Kompania indoneziane Pansaka Panthera Tregti
Të ardhura automatike pasiveGold

Llogaritja e fitimeve ATG 5.0 pa përfshirë interesin e përbërë

Tabela më poshtë do të merret si shembull dhe mund të mos pasqyrojë realitetin e saktë. Ai tregon evolucionin e kapitalit tuaj sipas shumës së depozituar, bazuar në a rritje në rritje me 15% në muaj. Interesi i përbërë ditor nuk është marrë parasysh në këtë përllogaritje. Nëse i tërhiqni të ardhurat tuaja çdo muaj, do t'ju duhen afërsisht 6 muaj për të rikuperuar investimin tuaj fillestar kundrejt 4 muajve nëse nuk tërheqni asgjë.

+ 100.000 investitorë Rezultatet e TGA 5 ATG 🇺🇸 ATG 🇪🇸 ATG 🇧🇷 ATG 🇮🇩

Muaj Depozitë: 500 €
+ licenca 2 (224 dollarë)
Depozitë: 1500 €
+ licenca 2 (224 dollarë)
Depozitë: 5000 €
+ licenca 3 (560 dollarë)
Depozitë: 10000 €
+ licenca 3 (560 dollarë)
1 575 € 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 661 € 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 760 € 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 875 € 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 1 006 € 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 1 157 € 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 1 330 € 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 1 530 € 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 1 759 € 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 2 023 € 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 2 326 € 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 2 675 € 8 025 € 26 751 € 53 503 €

⚠️ Përkujtues dhe këshilla të rëndësishme

Mos harroni se ky është një investim i rrezikshëm, se po investoni para që nuk ju nevojiten për të jetuar dhe se qëllimi juaj kryesor është të rikuperoni kapitalin tuaj fillestar sa më shpejt që të jetë e mundur sipas strategjisë suaj.

Shembull strategjie : Unë investoj 10.000 dollarë AutoTrade Gold. Pa u tërhequr dhe në 5 muaj duhet të dyfishoj kapitalin tim. Sapo të arrij në 22.000 dollarë, filloj të tërheq 2000 dollarë. Kështu që unë tërheq 22.000 dollarë deri në 20.000 dollarë sa herë që i arrij. Kështu e rifitoj kapitalin tim fillestar në më pak se 9 muaj dhe gjeneroj 3000 dollarë çdo muaj (20.000 x 15%) falë Autotrade Gold.

5 licenca të disponueshme në varësi të kapacitetit tuaj tregtar

Licencat mund të azhurnohen, dmth ju do të paguani vetëm diferencën midis licencës aktuale dhe licencës së ardhshme.


Exemple : Licenca 2 është e kufizuar në 5000 dollarë (kapitali i depozituar + fitimet ditore). Kjo do të thotë që me këtë licencë, pasi të keni depozituar kapitalin tuaj, për shembull 3000 dollarë dhe të keni bërë një fitim prej 2000 dollarësh, pra do të keni arritur maksimumin e autorizuar prej 5000 dollarë. Nga atje, roboti juaj do të ndalojë tregtimin. Prandaj do t'ju duhet të rikuperoni një pjesë të fitimeve tuaja ose të merrni licencën më të lartë. Mos harroni të përmirësoni përpara se roboti juaj të ndalojë, përndryshe do t'ju duhet të kontaktoni mbështetjen teknike Pantheratrade.


Licenca 1
$ 112

për një kapital total midis 100 dhe 500 $.

Bleni licencën 1
Licenca 2
$ 224

për një kapital total midis 100 dhe 5.000 $.

Bleni licencën 2
Licenca 3
$ 560

për një kapital total midis 100 dhe 30.000 $.

Bleni licencën 3

Licenca 4
$ 2800

për një kapital total midis 100 dhe 1.000.000 $.

Bleni licencën 4
Licenca 5
$ 3920

për një kapital minimal prej 1.000.000 $.

Bleni licencën 5
Mbeshtetje teknike Autotrade Gold

Mbështetje Teknike ATG 5

Pyetje të shpeshta rreth Autotrade Gold 5.0

Disa informacione shtesë në lidhje me Botën e Tregtimit

4 përgjigje

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me AutoTrade Gold 5.0, ju këshilloj të afroheni me sponsorin tuaj të drejtpërdrejtë. Mbështetje teknike nga PantheraTrade përbëhet nga 70 punonjës. Për t'i kontaktuar ata, do t'ju duhet të hapni një biletë dhe të shpjegoni kërkesën tuaj saktësisht në anglisht dhe të bashkëngjitni një bashkëngjitje për ta kuptuar më mirë. Kontaktoni ata vetëm në rast problemi, përndryshe telefononi sponsorin tuaj. Për problemet e licencimit, kontaktoni mbështetjen në Pansaka, për problemet e lidhjes me robotin tuaj, preferoni faqen Sistemi ATG.

Hapni një biletë për mbështetjen teknike Termin në Telegram për asistencë teknike

Për të shtuar ose modifikuar adresën tuaj të kriptos, duhet të futni adresën BTC / LTC / USDT (Erc-20) ose ETH propozoi dhe bashkëngjit një foto të kartës suaj të identitetit + një foto të selfie-s duke marrë adresën e zgjedhur të kriptos. Bashkëngjitni emrin e kriptos dhe adresën e saj + adresën tuaj të emailit dhe datën e kërkesës në letër. Shtoni në mesazh adresën e kriptos dixhitale (për të lehtësuar kopjimin e ngjitjes).

Unë dua të ndryshoj adresën time kripto

Mbështetje teknike ATG Autotrade

Vetëm sponsori juaj i drejtpërdrejtë mund ta kryejë këtë operacion, por ai do të bëhet brenda 3 deri në 4 ditë nëse nuk ka bileta të tjera të hapura. Ne bëjmë një kërkesë, kemi një përgjigje brenda 24 deri në 48 orësh dhe do të jetë e nevojshme të vërtetohet mospërgjegjësia e ekipit indonezian për heqjen e këtij operacioni. Nëse jeni 10 persona në këtë situatë, do të duhen 3 x 10 = 30 ditë. Për ta bërë këtë, ju duhet të dërgoni sponsorin tuaj, tuajin Emri i përdoruesit, juaji adresa e emailit të hyrjes dhe numrin tuaj të llogarisë MT4 et jini shumë të durueshëm. Kur kërkoni të aktivizoni 2FA, duhet të merrni çelësin tuaj të zhbllokimit. Nëse nuk e shkruani atë, ju jeni përgjegjës për këtë mbikëqyrje.

Mbështetje teknike ATG Autotrade

CEO nuk e vlerëson MLM (Marketingu në Rrjet). Ata preferojnë të gjejnë investitorë dhe duan t'i kënaqin ata si një përparësi. Promovimi i robot tregtar AutoTrade Gold prandaj nuk është fitimprurës nëse rekrutoni vetëm një pjesë të vogël investitorësh me lidhjen tuaj të referimit.

Unë dua të sponsorizoj dhe të marr kodin tim të filialit

Disa shqetësime me Autotrade Gold 5.0?

Mbështetje teknike nga Panthera na kërkon, si sponsor, që t'ju ndihmojë në problemet që mund të hasni, por është e domosdoshme që kërkesën ta bëni personalisht duke hapur një biletë: https://pantheratrade.live/user/support-all

Hapi 1 / Panthera Tregti

14 hapa që duhen ndjekur për t'u regjistruar në robot Autotrade Gold 5

Unë rekomandoj përdorimin e një Adresa e Gmail kur regjistroheni. Disa kanë pasur probleme konfirmimi me adresat Wanadoo, Laposte ose Hotmail.

Regjistrohuni në AutoTrade Gold 5.0

Mos harroni referencën IB IB04231237

Klikoni në butonin "Next" në fund të djathtë dhe pastaj plotësoni të gjitha fushat e kërkuara në 4 hapa.

✅ Nëse nuk keni një llogari kriptovalute, ju këshilloj, tani per tani, për të krijuar një llogari në Binance. Ju mund të blini kripto në Binance me kartën tuaj të kreditit. Megjithatë, do të bllokoheni me një kufi tërheqjeje të kufizuar nga banka juaj. Për të bërë transferta bankare dhe për të depozituar shuma më të mëdha, mund të hapni një llogari në Coinbase, Crypto.com ose përdorni shërbimin e ofruar nga Advcash on Binance.

Regjistrohuni në Binance punë praktike Binance

Mos hezitoni të më kontaktoni në telegram kështu që unë mund t'ju këshilloj.

FORMULARI I REGJISTRIMIT pantheratrade autotrade gold

Nëse nuk e merrni emailin e konfirmimit, merrni parasysh përdorimin e një adrese gmail. Nëse numri juaj i telefonit është regjistruar tashmë, mund ta ktheni përsëri. Për ta bërë këtë, zëvendësoni 06 me 336, nëse jetoni në Francë. Përdorni kodin si një shans të dytë.
Hapi 2 / Panthera Tregti

Validoni llogarinë tuaj në PantheraTrade.jetoj

Pasi të keni hyrë me kredencialet tuaja në faqen kryesore, do t'ju duhet vërtetoni llogarinë tuaj, (një buton ofrohet në faqen kryesore). Nuk do të jeni në gjendje të vërtetoni llogarinë tuaj Pantheratrade vetëm nëse keni një llogari kripto të vërtetuar. Pantheratrade do t'ju kërkojë të shtoni adresën tuaj të depozitës kripto, në mënyrë që të merrni fitimet tuaja.

⚠️ Plotësoni mirë të gjitha fushat e formës. Asnjë fushë nuk mund të lihet bosh.

Plotësoni fushat e adresës postare.
Në zonë Bank, tregoni "Other bank"si dhe numri i llogarisë suaj bankare ose IBAN për shembull. Nëse nuk jetoni në Indonezi, ata nuk do ta përdorin këtë fushë.

Për monedhën kripto, tregoni Enabled.

Në zonën e Llogarisë Crypto, zgjidhni USDT (ETH Ethereum ERC-20)Me Kështu do të merrni të ardhurat tuaja në një stacioncoin të mbështetur nga dollari, pa luhatje të tregut.

Crypto name : USDT

Adresa e Kriptos: adresse USDT depozitë në Binance.
Zgjidhni vetëm rrjetin Ethereum ERC-20. Blloqe të tjera si Tron (TRC-20), Sol, Bsc ... nuk pranohen.

Email OTP: Futni kodin tuaj të emailit OTP. Ky është një kod që sapo e keni marrë me email. Në fushën OTP, futni kodin si në shembullin më poshtë.

email otp

Më në fund, dërgoni tuajin ID e vlefshme (kartë identiteti, pasaportë ose patentë shoferi) si dhe një selfie me ID pranë fytyrës. Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen IMGLINK.IO. Zvarritni dhe lëshoni imazhin tuaj dhe më pas kopjoni ngjitur url-në e transmetuar në fushën përkatëse në formular Pantheratrade. Avatari dhe Tax ID janë opsionale. Futni fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni mbi Update për tu regjistruar.

verifiko llogarinë panthera tregti

USDT kundër LTC

Këtu përmendim një adresë kripto USDT në mënyrë që të shmangni çdo luhatje në fitimet tuaja kur i merrni ato. Në hapat e mëposhtëm, ne do të flasim për Litecoin (LTC) në mënyrë që të paguajmë për licencën dhe t'i dërgojmë paratë në broker. Ne përdorim Litecoin për shpejtësinë dhe kostot e ulëta të transaksionit. Prandaj do të paguani në LTC dhe do t'i merrni të ardhurat tuaja USDT.
Hapi 3 / Panthera Tregti

Hapja e një llogarie tregtare në Panthera Tregti.

Nuk keni nevojë të prisni që llogaria juaj të vërtetohet për të vazhduar në hapat e ardhshëm.

Shko te skeda Trading Account > Open Live Account.

Tregoni fushat e mëposhtme:

Broker : LegoMarket LCC

Account Type : Gold

Leverage : 1: 500 (jo me shume Jo me pak)

Real / Demo: Real

Create MT4 Password : Unë ju këshilloj të përdorni të njëjtin fjalëkalim si ai i lidhjes tuaj me Pantheratrade

open live account panthera
Faza 4 / Pansaka

Regjistrohuni në Pisaka për të menaxhuar licencën tuaj ATG 5

Pansaka është kompania që menaxhon të gjitha licencat për produktet e tregtimit Autotrade. Mos harroni se duhet të keni Litecoin LTC në shkëmbimin tuaj për të blerë licencën tuaj.

Regjistrohuni në Pansaka


Numri Referues: 10110618

Plotësoni formularin:

Emri + Mbiemri

Kartë identiteti ose numër pasaporte të përditësuar

Seks

Email

Fjalëkalimi + konfirmim


Plotësoni formularin e Llogarisë Crypto:

Zgjidh Crypto:
- USDT

formulari i regjistrimit pansaka autotrade gold

Faza 5 / Pansaka

Si të blini ose azhurnoni licencën tuaj AutoGold 5.0?

Në faqen kryesore të kompanisë Pansaka, klikoni në skedën Program special> Blini paketën e së ardhmes dhe zgjidhni licencën në përputhje me aftësinë tuaj tregtare.

💡 Ju këshilloj të filloni me licencën 1 dhe një depozitë prej 110 dollarësh për të analizuar tregtinë e robotit dhe aftësinë e tij për të gjeneruar të ardhura pasive. Më pas mund të përmirësoni licencat tuaja duke paguar vetëm diferencën midis secilës prej tyre. Pra, filloni duke blerë Litecoin (LTC) në Binance me një shumë minimale prej 250 €.

Në mënyrë që të paguani për licencën tuaj dhe të depozitoni fondet tuaja me broker, ju rekomandojmë të blini dhe të paguani në Litecoin (LTC) për lehtësinë, shpejtësinë dhe tarifat e transaksionit.
Termi BV (imazh) tregon pikët e fituara në Pansaka, mos u shqetësoni për këtë. Duhen disa orë që licenca juaj të jetë aktive duke përdorur pagesën e monedhës. Do të merrni një email me kode për të vërtetuar licencën tuaj në hapin 13.
leje autotrade gold pansaka
Faza 6 / Pansaka

Kontrolloni dhe paguani për licencën tuaj

Butoni 1: Klikoni në këtë buton për të zgjedhur pagesën në kriptomonedhë. Do të shfaqet një dritare, klikoni në butonin Crypto dhe më pas vërtetojeni.

Butoni 2: Vleresoni dhe qasuni në faturimin

formoni porosi plan të veçantë pansaka atg 5
Faza 7 / Pansaka

Faturimi i licencës tuaj

Përmbledhja e çmimit dhe kostos në dollarë.

Pastaj klikoni në butonin Coinpayment.

faturë pansaka coinpayment
Hapi 8 / Pagesa e parave

Pagesa e licencës suaj Autotrade Gold në Litecoin (LTC), me CoinPayment.

Plotësoni informacionin tuaj të faturimit në të majtë, përkatësisht emrin, mbiemrin dhe adresën tuaj të emailit (kontrolloni që të mos ketë ndonjë gabim në adresën tuaj të emailit). Në të djathtë, zgjidhni kriptomonedhën Litecoin (LTC) për kostot e ulëta të transaksionit.

Së fundi, klikoni në butonin blu në të majtë, nën email, për të vërtetuar formularin. Nuk është e nevojshme të regjistroheni në CoinPayment për të përfunduar transaksionin.

Një faqe e re do të hapet në CoinPayment dhe do t'ju japë sasi si dheAdresa LTC ku do t'ju duhet të transferoni Litecoin -in tuaj (LTC) të blerë tashmë në shkëmbimin tuaj (Binance, Coinbase, etj).

Për Binance, këtu është lidhja për blini Litecoin nga një kartë bankare. Përndryshe përdorni AdsCash për të bërë një transferim SEPA.
leje autotrade gold sarana dixhitale
Hapi 9 / Binance

Finalizimi i pagesës për licencën tuaj Autotrade Gold.

Shkoni në shkëmbimin tuaj si p.sh Binance, bëni tërheqjen e saktë në adresën e kërkuar të LTC. Mos harroni të shtoni 0,001 LTC në shumën e kërkuar, përndryshe transaksioni do të refuzohet.

Tregoni adresën LTC të marrësit. Kjo është adresa (vargu) që transmetohet në Coinpayment.

Transferimi duhet të bëhet duke përdorur rrjetin LTC.

Tregoni shumën e LTC, pastaj shtoni 0,001 me çmimin përfundimtar.

Pastaj vërtetoni formularin.

shtoni tarifat e pagimit të parave

Ju do të merrni një email konfirmimi nga Binance dhe CoinPayment duke shpjeguar se transferimi ishte i suksesshëm. Nëse keni bërë një gabim, mos u frikësoni! Do të merrni një email që do t'ju kthehet shuma brenda pak minutash. Kontrolloni postën tuaj të padëshiruar. Ju duhet të përmendni tuajën Adresa e depozitës LTC.

retrait usdt binance.png
Hapi 10 / Panthera Tregti

Si të depozitoni kapitalin tuaj tregtar PantheraTrade ? (1/3)

Supozohet se licenca është në proces pagese (për ta kontrolluar atë, shkoni në faqen kryesore të Pantheratrade. Statusi EA: Aktiv).

Ne kthehemi në sit PantheraTrade në mënyrë që të depozitojë kapitalin tregtar në broker Tregu Lego.

Kliko në Transaksioni> Depozita, dhe zgjidhni Pagesa e Monedhave.

Normalisht kjo është depozita juaj e parë në PantheraTrade, por nëse më pas dëshironi të rritni kapitalin tuaj, do të duhet të ktheheni në këtë hap. Mbani në mend se shuma e depozitës varet gjithashtu nga zgjedhja e licencës.

Shuma US $: tregoni shumën që dëshironi të depozitoni në dollarë

Synimi: Llogaria

Zgjidhni Llogarinë: numri i llogarisë tuaj ATG 5

Kontrolloni kutinë kushtuar kushteve të përdorimit, pastaj paraqisni këtë formë

leje autotrade gold sarana dixhitale
Hapi 11 / Panthera Tregti

Depozitoni kapitalin tuaj me Pagesa e MonedhaveMe (2/3)

Plotësoni informacionin tuaj të faturimit, përkatësisht emrin tuaj, mbiemrin dhe adresën e emailit.

Zgjidhni Litecoin (LTC).

Në fund, klikoni në butonin blu në të majtë.

Një faqe e re do të hapet në CoinPayments duke ju siguruar shumën, si dhe adresën ku do t'ju duhet të depozitoni LTC Litecoins tuaj.

💡 Ju lutemi vini re, kjo do të jetë një adresë e re depozite. Nuk do të jetë e njëjta adresë depozite si licenca juaj.

shtimi i kapitalit pantheratrade autotrade gold 5.0
Hapi 12 / Panthera Tregti

Depozitoni kapitalin tuaj tregtar me PantheraTradeMe (3/3)

Manipulim i njëjtë si për blerjen e licencës. Me Binance, bëni pagesën e saktë duke shtuar 0.001 në shumën e kërkuar të LTC: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Vendosni adresën LTC të marrësit, atë të përmendur në Coinpayment.

Transferimi duhet të bëhet duke përdorur rrjetin LTC.

Tregoni shumën e LTC, pastaj shtoni 0,001 me çmimin përfundimtar.

☕️ Prisni disa dhjetëra minuta. Ju do të merrni një email konfirmimi nga Binance dhe CoinPayment për t'ju njoftuar se transferimi është bërë në mënyrë korrekte.

Për aq kohë sa mbështetja teknike e Auto Trade Gold nuk e vërtetoi transaksionin, nuk do ta shihni shumën tuaj në aplikacionin tuaj MT4.
dëshmi e pagesës panthera tregti
Hapi 13 / Pansaka / ATG-System

Associate ATG System dhe Pansaka

Lidhu me sistemin ATG

Për t'u lidhur me Sistemin ATG, përdorni të njëjtin email dhe fjalëkalim si më poshtë Pantheratrade.

Prisni disa minuta që licenca juaj të merret parasysh nga sistemi. Kjo procedurë është e vlefshme për blerjen e licencës tuaj të parë, si dhe për azhurnimin e licencave tuaja të ardhshme. Cala ju lejon të lidhni licencën e re me llogarinë tuaj tregtare.

ju do të merrni një email nga faqja atg-system.com (Gjithashtu kontrolloni postën tuaj të padëshiruar).

Merrni kodin e kuponit dhe ID-në e kuponit të pranishëm në email.

Shkoni në faqen e internetit të Sistemit ATG duke përdorur kodet tuaja Pantheratrade dhe aktivizoni licencën tuaj: https://atg-system.com/user/ea/activate

Kopjoni ngjitni elementet në fushat e kërkuara.

Tregoni mirë: Unë kam një llogari tregtare

Zgjidhni tuajin llogari Gold

Pastaj vërtetoni këtë formë.
Licenca e rifreskimit të sistemit atg

Sigurohuni që licenca juaj të jetë "Connected". Klikoni butonin "Rifresko" nëse është e nevojshme derisa të ndodhë. Provoni disa orë më vonë nëse rrjeti është plot, përndryshe hapni a Biletë e mbështetjes teknike të ATG System që ata të aktivizojnë robotin tuaj ATG 5.
kupon licence pansaka pantheratrade tregtia e makinave gold
Hapi 14 / MetaTrader 4

Si të gjurmoni të ardhurat tuaja në aplikacion MetaTrader 4 ?

MT4 është një aplikacion celular falas që ju lejon të ndiqni evolucionin e fitimeve tuaja. Pavarësisht nëse jeni në Android ose IOS, do ta gjeni lehtësisht në Dyqane. Shikoni mirë logon, keni nevojë për versionin 4 të MetaTrader.

Pasi të jetë instaluar, ne do ta vendosim atë për llogarinë tuaj tregtare. Për ta bërë këtë, duhet të keni marrë një email nga PantheraTrade me 4 të dhëna të rëndësishme.

Login: XXXXXX

Fjalëkalimi Master: Ajo e licencës suaj

Fjalëkalimi i investitorit (vetëm për lexim): XXXXXX

Serveri: LegoMarketLCC2-LIVE

Në aplikacionin MT4, klikoni Cilësimet> Llogari e re> Hyni me një llogari ekzistuese.

Në kutinë e kërkimit (në krye), shkruani: LegoMarketLCC2-LIVE

Emri i përdoruesit: Login (numrat). Ju gjithashtu do t'i gjeni në faqen kryesore të Pantheratrade.

Fjalëkalimi: Fjalëkalimi i investitorit (vetëm për lexim). Nëse e keni humbur, provoni fjalëkalimin që keni përdorur Pantheratrade.

Klikoni në Ruaj

mt4 metatrader 4
Hapi 15 / Panthera Tregti

Si të tërhiqni fitimet dhe / ose kapitalin tuaj ne cdo kohe ?

Mund të tërhiqeni vetëm në monedhën e depozitës suaj fillestare. Nëse keni treguar USDT në Adresa Crypto, do të merrni USDT. Ju lutemi vini re se tërheqjet janë një minimum prej 50 dollarë dhe maksimumi 2000 dollarë në ditë për llogaritë nën 100.000 dollarë. Përtej 100.000 dollarëve të depozituara (dhe jo të fituara), ju mund të tërhiqni 10% të kapitalit në ditë. Numëroni tarifat e transaksionit nga 10 deri në 30 dollarë (pavarësisht nga sasia e dëshiruar), në varësi të monedhës së zgjedhur.


Bëni një tërheqje nga PantheraTrade

Për të bërë një tërheqje, kthehuni në sit PantheraTradeklikoni mbi Transaksioni> Tërheqja.

Zgjidhni monedhën që keni futur në fushën e adresës kripto kur regjistroheni (USDT / LTC ose të tjera), më pas vërtetojeni.

Formulari 1/2.
Imazhi 1 - Plotësoni informacionin e kërkuar:

Burimet: Zgjidhni ose llogarinë tuaj MT4 ose llogarinë tuaj të zbritjeve. Ju gjithashtu mund të rikuperoni nga Portofoli juaj i brendshëm (komisione fitimi për ata që sponsorizojnë).

Shuma US $: shuma që dëshironi të tërhiqni në dollarë

Prano kushtet dhe më pas Vërteto. Do të ridrejtoheni në një faqe të re dhe në të njëjtën kohë do të merrni një email me një kod OTP

email otp

Formulari 2/2.
Imazhi 2 - Kontrolloni dhe pranoni tërheqjen:

Në fund të kësaj faqeje, rifusni fjalëkalimin tuaj Panthera Tregtoni ose 2FA pa harruar të shtoni kodin (Email OTP). Nëse nuk e keni marrë, mund të vijë nga emaili juaj (hotmail, yahoo ...). Regjistrimi me Gmail nuk është problem. Nëse është e nevojshme hapni një biletë dhe kërkojuni atyre të ndryshojnë adresën tuaj aktuale në një adresë gmail.

Pastaj vërtetoni transaksionin.

tërheq para në autotrade gold panthera

tërheq para në autotrade gold panthera

Ju do të duhet të prisni mesatarisht 24 orë (me përjashtim të fundjavave) që paratë e tërheqjes të depozitohen në Exchange tuaj. Kjo varet nga diferenca kohore midis Indonezisë dhe vendit tuaj të banimit.

Si të kontaktoni mbështetjen teknike Autotrade Gold ?

Për të kontaktuar një nga 70 personat që qëndrojnë pas mbështetjes teknike të Pantheratrade, veproni si më poshtë: gjithmonë përktheni mesazhin tuaj në anglisht ose indonezisht (google translate është miku juaj), jini të drejtpërdrejtë dhe të saktë, jepni prova të një transaksioni (txid), jini të sjellshëm dhe të sjellshëm. Kontaktoni mbështetjen nëse ka ndonjë problem, jo ​​për të bërë pyetje. Sponsorët, rrjetet sociale dhe forumet e kanë këtë qëllim. Mos dërgoni disa mesazhe, është e kotë dhe nuk lejon që problemet të zgjidhen më shpejt, përkundrazi.

Tema: 4 ose 5 fjalë për të përshkruar problemin tuaj

Zgjidhni Departamentin: Mbështetja e Llogarisë / Financat / Rrjeti

Zgjidhni Kategorinë: Zgjedhja varet nga fusha e mësipërme.

Mesazhi: Shpjegoni problemin tuaj në anglisht ose indonezisht

Lidhja e imazhit: Ju lejon të shtoni një foto shpjeguese

Dërgoni mesazhin tuaj.

bileta e mbështetjes teknike pantheratrade autotrade gold

Më pas, një përgjigje do t'ju dërgohet brenda 24 orëve (me përjashtim të fundjavave). Jini të durueshëm.

Do të ju pëlqen sponsori roboti ATG nga PantheraTrade ?

Nëse edhe ju dëshironi të referoni miqtë dhe t'i bëni ata të përfitojnë nga një përfitim mujor prej rreth 15%, do t'ju duhet t'u siguroni atyre lidhjen tuaj të referimit të vendosur në faqe Partneriteti> Paneli

URL -ja për t'u dërguar referimeve tuaja do të duket kështu: https: //pantheratrade.jeto / regjistrohu /? r = IB ...

Roli i a kumbari i vërtetë është të udhëzojë dhe këshillojë secilin prej nunave të tij të ardhshëm, nga regjistrimi deri në rikuperimin e të ardhurave, nga transferimi bankar në kriptomonedhë, duke shpjeguar rreziqet, duke marrë kohë për mbështetje teknike ... të jetë në këshill dhe dashamirësi.

Komisionet e sponsorizimit Autotrade Gold

lidhje e filialit të sponsorizimit pantheratrade autotrade gold

Keni harruar emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin në Pansaka

Për njerëzit që janë regjistruar në AutoTrade Gold para 1 shtatorit 2021, mund të mos i keni marrë të dhënat tuaja të hyrjes në Pansaka me email. Këtu është një zgjidhje për t'i marrë ato:

Klikoni në lidhjen: Keni harruar fjalëkalimin tuaj?

Do të arrini në një faqe tjetër.
Klikoni në lidhjen: Keni harruar ID -në e përdoruesit?, pastaj shkruani adresën tuaj të emailit.

Do të merrni një email të parë me ID -në tuaj të identifikimit. Kjo është një sekuencë numrash.

Kthehuni te faqja e hyrjes në Pansaka: https://pansaka.co.id/panel/login.php, pastaj klikoni përsëri në lidhjen: Keni harruar fjalëkalimin tuaj? duke treguar identifikuesin tuaj të lidhjes (numrat).

Ju do të jeni në gjendje të futni emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri për t'u lidhur me Pansaka.

emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e harruar në pansaka
Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje referimi!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të filloni këtë lloj aventure kur nuk keni përvojë të mëparshme tregtare ose kriptomonedhe. Kjo është arsyeja pse unë i lejoj vetes t'ju shoqërojë, për t'ju ndihmuar të vendosni llogaritë tuaja midis jush broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigjuni të gjitha pyetjeve tuaja dhe ofroni mbështetje teknike. Nëse nuk mund ta gjeni lidhjen e filialit në disa robotë, kjo ndodh sepse nuk dua ta përmend: ose e kontrolloj ose jam i dyshimtë. Përveç kësaj, ju duhet të jeni në gjendje të menaxhoni mbështetjen teknike dhe të mbështesni siç duhet referimet tuaja, kështu që unë nuk rrezikoj t'ju jap lidhje të pakufizuara referimi.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC është regjistruar
🥇 Kapitali min. 250 dollarë

AutoTrade Crypto
Broker ASIC është regjistruar
🥇 Kapitali min. 1300 dollarë

Vaj Autotrade
Dispozicion së shpejti
Duke pritur në Pansaka

AutoTrade Forex
Dispozicion së shpejti
Duke pritur në Pansaka