licencat Pantheratregtisë V3

Regjistrohuni në Pantheratregti

Pantheratregtia është partner me 2 brokers: Legomarket (i parregulluar) dhe Saegee (i rregulluar). Kështu, zhvilluesit mund të kenë akses në parametrat e robotëve dhe do të jenë në gjendje të monitorojnë tregtinë drejtpërdrejt. Ky nuk do të jetë rasti me një licencë EA. Licencat Pantheratregtia janë renditur nga 1 në 5 që korrespondon me shumën e parave të depozituara në broker. Përmirësimet mund të bëhen dhe licencat janë të disponueshme për gjithë jetën për sa kohë që ka të paktën 50 dollarë të mbetura në balancën tuaj MT4.

Pantheratregtisë dhe ATG 5

Çmimet e licencës Autotrade Gold

Autotrade Gold është padyshim një nga robotët më të mirë të tregtimit të arit në veprim. Zbuloni çmimin e licencave të ndryshme sipas zgjedhjes së broker dhe shumën e vendosur me të.
Paketa e së ardhmes Licenca 1
maksimumi 500 dollarë
Licenca 2
maksimumi 5.000 dollarë
Licenca 3
maksimumi 30.000 dollarë
Licenca 4
maksimumi 500.000 dollarë
Licenca 5
e pakufizuar
Broker
Legomarket / Saegee
$ 112 $ 224 $ 560 $ 2800 $ 3920
Broker
Tjetër - Licenca EA
$ 125 $ 250 $ 626 $ 3133 $ 4386
Pantheratregtisë dhe ATC

Çmimi i Licencës së Kriptove të Autotrade

Tregtimi i kriptomonedhës nuk ka qenë kurrë më i lehtë, dhe aq më pak me Autotrade Crypto. ATC është e specializuar në çiftin Bitcoin Vs Dollar. Bëni fitime të vogla, çdo ditë, për të rritur fluksin tuaj të parave.
Paketa Ultimate Licenca 1
maksimumi 5.000 dollarë
Licenca 2
maksimumi 20.000 dollarë
Licenca 3
maksimumi 50.000 dollarë
Licenca 4
maksimumi 300.000 dollarë
Licenca 5
e pakufizuar
Broker
Legomarket / Saegee
$ 199 $ 614 $ 2459 $ 3074 $ 4304
Broker
Tjetër - Licenca EA
$ 219 $ 700 $ 2800 $ 3500 $ 4933