kriptoshkëmbimi i dyqaneve të monedhave

Dyqani i monedhave

Coinstore është një shkëmbim i ri i centralizuar me bazë në Singapor. Është i pranishëm në Top 50 shkëmbyesit e kriptomonedhave në Coingecko. Me rritjen e saj, ajo është një nga partnerët më prestigjioz të robotëve tregtarë Pantheratrade.

Coinstore duhet të jetë porta e dedikuar për depozitat dhe tërheqjet Pantheratrade dhe Pansaka shumë shpejt.

Shkëmbim i centralizuar në Singapor

Zbuloj Dyqan monedhash.

Blini, shisni ose tregtoni kripto me çmimin aktual të tregut.

ortakëri pantheradyqan monedhash trde
1

Top 50 shkëmbimet globale

Mbi 75 milionë dollarë tregtohen çdo ditë në CoinStore.

2

Lehtësia e shkëmbimeve midis Coinstore dhe Pantheratrade

Partneriteti midis CoinStore dhe Pantheratrade do të lehtësojë procesin e depozitave dhe tërheqjeve midis investitorëve të robotëve ATG, ATC, ATO, CTE dhe ATFx.

Partner i tërheqjeve të kriptove

Dyqan monedhash, një partner i zgjedhur për Pantheratrade.

Korrik 2022, Coinstore API-të pritet të kujdesen për automatizimin e tërheqjes me kriptomën LegoCoin. Midis shtatorit dhe tetorit 2022, depozitat dhe tërheqjet do të trajtohen nga i njëjti shkëmbyes në kripto-valuta: LEGO, BTC, ETH, LTC, USDT...

Pantheratrade V2: gusht 2022.
Disa tërheqje prej 100 dollarë në ditë në Legocoin për të testuar procesin. Ju mund t'i ndërroni ato për USDT dhe t'i dërgoni ato në shkëmbimin tuaj të preferuar.

Pantheratrade V3: Shtator / Tetor 2022.
Tërheqja deri në 2000 dollarë / ditë në monedhën kripto të zgjedhjes suaj: USDT, ETH, BTC, LEGO...

Nicky Harysyah Dinar Wahyu pantheratrade dyqan monedhash
Monedhë Meme

Monedha Lego, një evolucion social rreth lojërave krijuese

Monedha Lego#LEGO është një shenjë e listuar në Quinçeko, CoinMarketCap dhe në dispozicion për blerje në Coinstore, Digifinex, Hotbit, etj. Mbajtësit e tokenave $LEGO do të kenë mundësinë të gëzojnë përfitime të ndryshme nga komuniteti, të tilla si tarifat e tërheqjes 0%, fitimet, shpërblimet dhe Airdrop në të ardhmen.

Kini parasysh se #LEGO nuk është një monedhë e qëndrueshme. Prandaj, mund të luhatet midis momentit që e keni fituar dhe momentit kur i shkëmbeni ato USDT. Për momentin nuk ka udhëzime, prisni përpara se të blini një për të shmangur surprizat e pakëndshme.

Blini monedhë LEGO

legocoin lego nft pantheratrade
LEGO Airdrop

Hyrja në ajër Monedha Lego

Coinstore sapo ka lançuar çiftet e tregtimit LEGOCOIN ($LEGO) si në seksionin e Tregtisë Spot ashtu edhe në seksionin e Kontratës së të ardhmes së të gjitha monedhave. Për të festuar suksesin e njoftimit, Coinstore ka përgatitur një fushatë të veçantë email vetëm për ju që të merrni 50 USD në LEGO Airdrop.

Thjesht regjistrohu në Coinstore dhe do të marrësh komplet Airdrop Special të Qershorit me vlerë 50 USD në LEGO COIN.

Drop në LEGO

dyqan monedhash legocoin lego airdrop
Tutorial i dyqaneve monedhash

Si të regjistroheni dhe hapni llogarinë tuaj në Coinstore?

Regjistrohu në Coinstore

Kodi i fteses: B7bdA0

Filloni të regjistroheni duke ndjekur hapa të ndryshëm. Më pas shkoni te kutia juaj postare për të vërtetuar emailin e dërguar nga Coinstore. Klikoni në lidhjen që përmban për të vërtetuar adresën tuaj të emailit, e cila do t'ju lejojë të aktivizoni llogarinë tuaj.

Pasi të ktheheni në Coinstore, klikoni në lidhjen "Identifikohu" dhe filloni KYC-në tuaj me një ID.

regjistrimi i dyqanit të monedhave
Tutorial i dyqaneve monedhash

Si të kryeni KYC tuaj në Coinstore?

Për të vërtetuar KYC-në tuaj, klikoni në ikonën e Profilit dhe më pas në lidhjen Siguria e llogarisë. Pastaj klikoni mbi Verifikimi i KYC. Ju do të duhet të specifikoni disa fusha:

vendi i banimit

Emri dhe mbiemri

Numri i ID-së


Më pas do t'ju duhet të përmirësoni ID-në tuaj, si dhe një selfie me ID-në tuaj plus një fletë të shkruar me dorë, duke përfshirë numrin tuaj të Coinstore (UID), data, emri dhe mbiemri siç tregohet në diagramin përballë.

Foto e identitetit në pjesën e përparme

Selfie + ID + fletë e shkruar me dorë

dyqan i avancuar kyc coinstore
Tutorial i dyqaneve monedhash / Pantheratrade

Fusni adresën tuaj LegoCoin Pantheratrade

Hyni në faqe Pantheratrade pastaj klikoni në lidhje Update Profile. Në fushën Adresa e monedhës Lego, futni tuajën Adresa e depos LEGO që do të gjeni në Coinstore: https://www.coinstore.com/#/assets/deposit

Vërtetoni formularin.

Do të merrni me email një kod OTP i cili do t'ju lejojë të regjistroni adresën tuaj LEGO Pantheratrade.

pantheratrade update adresa e monedhës lego pantheratrade
punë praktike Pantheratrade

Si të transferoni nga llogaria juaj tregtare në portofolin e fondit?

Ne do të rikuperojmë fondet nga robotët tuaj (llogaritë e Copytrade) për t'i transferuar ato në Llogaritë e Rregullta. Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen Llogaritë e Copytrade > Tërheqja e MT4, pastaj klikoni butonin blu: Tërheqje e re MT4

Plotësoni fushat e mëposhtme:

Zgjidhni llogarinë MT4: Llogaria robotike që do të debitohet

Bilanci i disponueshëm (tregon shumën totale në llogarinë e robotit të zgjedhur)

Shuma që dëshironi të tërhiqni: Shuma që do të debitohet (minimumi 10 dollarë)

Vërtetoni formularin. Do të merrni me email një kod OTP i cili do t'ju lejojë të regjistroni adresën tuaj LEGO Pantheratrade.

Nëse gjithçka shkoi mirë, Fondi juaj i Portofolit sapo është kredituar. Do ta shihni në bllokun e djathtë në faqen kryesore të faqes Pantheratrade.

pantheratrade mt4 llogari të reja të tërheqjes copytrade
punë praktike Pantheratrade

Si të bëni tërheqjen tuaj ditore?

Në bllokun e majtë të llogarisë së rregullt, klikoni në lidhjen MT4 Tërheqja pastaj në butonin blu Tërheqje e re MT4.

Tregoni llogarinë tuaj të rregullt dhe më pas tregoni numrin 100 në fushën e fundit (Shuma që dëshironi të tërhiqni).

Gjatë kësaj faze testimi, do të kufizoheni në 100 dollarë në ditë.

Nëse e shihni këtë mesazh:
"Ju lutemi provoni përsëri, në rast se e shihni përsëri këtë mesazh gabimi, kontaktoni administratorin". Ky është një gabim që po rregullohet. Ju lutemi prisni disa ditë. Unë do t'ju njoftoj për Grupi i telegramit: https://t.me/automatictradingbotbydavid
mt4 tërheqje të reja llogarish të rregullta pantheratrade
Tutorial i dyqaneve monedhash

Si të ndërroni LEGO-n tuaj në USDT ?

Gjatë verës së vitit 2022, Pantheratrade do të bëjë transferime automatike prej 100 dollarësh në Legocoin (#LEGO) në llogarinë tuaj në Coinstore. Kjo do të bëjë të mundur kontrollin për gabime dhe mbarëvajtjen e transfertave të automatizuara.

Kështu që ju mund ta transformoni LEGO-n tuaj në USDT përmes Coinstore. Për ta bërë këtë, përdorni metodën e mëposhtme.

Cilësimet.
Vendoseni veten në një urdhër shitje me çmimin e tregut. Tregoni se dëshironi të shisni 100% të LEGO-s tuaj për t'i shkëmbyer ato USDT, më pas klikoni butonin "Shitet LEGO".

Kontrolloni që juaji USDT janë në dispozicion: https://www.coinstore.com/#/assets/home

Lego usdt dyqan monedhash
Tutorial i dyqaneve monedhash

Si të transferoni USDT, nga Coinstore në një shkëmbim tjetër si Binance apo Crypto.com?

Për të shmangur tarifat e tepërta të transaksionit, unë rekomandoj përdorimin e rrjetit TRC20. Pastaj shkruani adresën tuaj të depozitës USDT TRC20 nga shkëmbimi juaj.

Tregoni shumën që dëshironi të transferoni dhe më pas konfirmoni.

tërhiqet dyqani i monedhave usdt
Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje shoqëruese!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të filloni këtë lloj aventure kur nuk keni përvojë në tregti ose në kriptovaluta. Kjo është arsyeja pse unë i lejoj vetes t'ju shoqërojë, për t'ju ndihmuar të konfiguroni llogaritë tuaja midis llogarive tuaja broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigjuni pyetjeve përkatëse dhe ofroni mbështetje teknike kur është e mundur. Nëse nuk mund ta gjeni lidhjen e filialit në disa robotë, kjo ndodh sepse nuk dua ta përmend: ose po e analizoj tani, ose jam i dyshimtë. Përveç kësaj, ju duhet të jeni në gjendje të menaxhoni mbështetjen teknike dhe të shoqëroni saktë referimet tuaja, kështu që unë nuk rrezikoj t'ju jap lidhje referimi që nuk më duken më të besueshme se 95%.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC është regjistruar
🥇 Kapitali min. 250 dollarë

AutoTrade Crypto
Broker të rregulluara ose të parregulluara
🥇 Min. ± 1300 dollarë

Vaj Autotrade
Në dispozicion në fund të 2022
Në pritje të Pansakës

AutoTrade Forex
Në dispozicion në fund të 2022
Në pritje të Pansakës

Ekspert CopyTrade
Në dispozicion në fund të 2022
Në pritje të Pansakës

Golden Way
Investime në Ar
kapital min. ± 50 €

Bots Kucoin
Broker Kucoin
Min. I kapitalit 10 dollarë