WTI / USD

VAJ Tregtar Automatik
Roboti tregtar u përqendrua në çmimin e Naftës

VAJI Tregtar Auto është një robot tregtar Indoneziane bazuar në çmimin e naftës. Gjithashtu i mbiquajtur ari i zi, Autotrade do të synojë të bëjë bast lart ose poshtë në varësi të çmimit të një fuçi naftë. Autotrade Pétrole do të jetë në dispozicion në fund të vitit 2022.

Ndiqni lajmet e gjyqit të ATG-së dhe drejtuesit të saj
Tregtimi i robotëve në ekranin e vajit AutoTrade
Avantazhet e robotit AutoTrade Petroleum

Disponueshmëria e fondeve

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja duke përdorur aplikacionet MetaTrader 4. Depozitoni dhe tërhiqeni në çdo kohë. Vetëm ju keni qasje në investimin tuaj: Fondi fillestar + fitime të gjeneruara + interes i përbërë.

tregtimi automatik

Tregtim i automatizuar

Softuer tregtar. Nuk kërkohen aftësi instalimi ose tregtimi.

forex

Tregu i mallrave

Zgjidhje tregtare të përqendruara në naftë.

Rendimenti 10%

Rendimenti i panjohur

Të ardhurat mesatare pasive të panjohura deri më sot.

provë robot

2 muaj përvojë

Përfshirë 2 muaj teste në kushtet reale të tregut.

mundësia e robotit

accessibility

Filloni përvojën me një kapital minimal prej 200 €.

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultate transparente në kohë reale të audituara nga Myfxbook.

pajtueshmëria e certifikatës autotrade gold
sarana dixhitale ndërkombëtare autotrade gold
certifikimi ptsdi sarana dixhitale
Robot tregtar AutoTrade gold
Algoritmi i tregtimit AutoTrade gold
Tregtimi algoritmik AutoTrade gold
Robot Trading AutoTrade gold
Shoqëria indoneziane AutoTrade gold
Të ardhura pasive AutoTrade gold
Roboti i ri tregtar i Pansakës do të jetë i disponueshëm në fillim të vitit 2022.