Tregtimi i mallrave

Ekspert CopyTrade
Softuer tregtar i bazuar në tregun e mallrave

CopyTrade Expert - CTE - është një aplikacioni i tregtimit bazuar në produktet e konsumit të përditshëm si drithërat, energjitë, metalet...

Zhvilluar nga tregtarët indonezianë në Pansaka / PantheraTregtia, nga e cila citojmë robotët e famshëm ATG 5, ATC, ATFx et ATO, ky softuer Copy Trading është i disponueshëm me licencë, për shkarkim, në mënyrë që të instalohet kudo broker e zgjedhjes suaj.

Ju lutemi vini re se për disa muaj tërheqjet janë bllokuar sipas ligjeve të reja të qeverisë indoneziane. Ju mund të regjistroheni, por nuk do të jeni në gjendje të depozitoni derisa tërheqjet të jenë të zbatueshme.
Robot tjetër i rekomanduar: Bot Turbo Trading

Bleni ekspert CopyTrade Shkarko

Tregtimi i robotëve të pamjeve të Ekspertit të CopyTrade
Përfitimet e softuerit të ekspertëve CopyTrade

Disponueshmëria e fondeve

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja duke përdorur aplikacionet MetaTrader 4. Depozitoni dhe tërhiqni në çdo kohë nga juaji broker stafit. Vetëm ju keni akses në investimin tuaj.

tregtimi automatik

Tregtim i automatizuar

Softuer tregtar i licencuar. Instalimi dhe cilësimet që do të planifikohen.

forex

tregu i mallrave

Softuer tregtar i bazuar në mallra.

Rendimenti 10%

Rendimenti ?

Të ardhurat mesatare pasive të panjohura deri më sot.

provë robot

2 muaj përvojë

Përfshirë 2 muaj teste në kushtet reale të tregut.

mundësia e robotit

accessibility

Bleni licencën nga 250 €.

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultate transparente në kohë reale nëpërmjet Metatrader 4.