Forex

Turbo Shishe tregtare
Robot i tregtimit në Forex

Roboti tregtar evropian Turbo operon në tregun valutor dhe gjeneron fitime mujore të zbutura rreth 11%. Ky bot tregtar funksionon në bashkëpunim ekskluziv me broker FX Fituese, partner i bankave Barclays dhe Stanley Morgan. Turbo Bot hap vetëm një pozicion në të njëjtën kohë dhe tërheqja e tij nuk kalon 1,5%.

Turbo mund të jetë një plotësues shumë i mirë për tregtimin e robotëve Pantheratrade në mënyrë që të mos vendosë të gjithë kapitalin e saj në një dhe të njëjtin vend. Teknologjia Turbo është shumë e besueshme, si dhe ekipi i saj dhe CEO i saj.

Regjistrohu në robotin Turbo Tutorial i përditësuar
Tregtimi i robotëve me pamje nga ekrani i robotëve Turbo

$

Licenca e parë + tarifa e hyrjes

Numri i licencave të mundshme

± $

Investissement conseillé hors coût licence

± %

Fitimi i pritur mujor

turbo trading bot fx fitues
Robot i tregtimit auto turbo
turbo bot tregtare Forex
Fitimi mujor i tregtimit turbo myfxbook në Forex 2021
turbo rezultatet e botit tim të tregtimit fxbook 2022
turbo tregtare tërheqje
Përparësitë e robotit Turbo

Mbështetje e përgjegjshme dhe zyra në Evropë

Disa milionë euro u investuan në kërkime dhe zhvillim në Bashkimin Evropian për të çuar disa vite më vonë te roboti TURBO. Bazuar në tregun Forex me tregtime scalping, ai përdoret nga investitorë dhe institucione të thjeshta private. Paratë tuaja janë në dispozicion në çdo kohë në broker FX Fituese. Zyrat e kompanisë ndodhen në Spanjë, Itali, Kolumbi dhe së shpejti në Francë. Mbështetja teknike është në dispozicion dhe i përgjigjet çdo pyetjeje.

Turbo bot 🇫🇷   Turbo bot 🇺🇸   Turbo bot 🇪🇸   Turbo bot 🇧🇷   Turbo bot 🇮🇹

tregtimi automatik

Tregtim i automatizuar

Nuk ka softuer për të instaluar. Nuk kërkohen aftësi tregtare.

forex

Tregu i valutave

Zgjidhje tregtare e zhvilluar nga Turbo Business, e fokusuar në Forex.

Rendimenti 10%

Efikasiteti ± 11%

Të ardhurat mesatare pasive prej 11% në kthimin mujor.

provë robot

Eksperiencë e fortë

2 vite ne kushte reale tregu.

mundësia e robotit

accessibility

Filloni përvojën me një kapital minimal prej ± 250 dollarë.

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultate transparente në aplikacionin tuaj MetaTrader 5.

Mbi 2 vjet rritje. Tërheqje më pak se 1,5%.

Tregtoni automatikisht me WeareTurbo


Weare Turbo tërheqje DD Bilanci i Fitimit


Licencat e robotëve tregtarë TURBO

Ekzistojnë 3 lloje licencash në varësi të objektivave tuaja:

  • Licencat mujore: nga 95 dollarë në 159 dollarë + një tarifë hyrjeje e vetme në varësi të performancës së dëshiruar
  • Licencat vjetore: nga 500 dollarë në 1 dollarë
  • Licenca 2-vjeçare: nga 800 dollarë në 2 dollarë
licencë mujore Vlefshmëria Prix Çmimi i pranimit Performance
Turbo SA1 Muaj 1 95 $ 70 $ 5 deri në 7% në muaj
Turbo SA2 Muaj 1 119 $ 319 $ 7 deri në 10% në muaj
Turbo SA3 Muaj 1 159 $ 799 $ 10 deri në 15% në muaj
Licenca vjetore Vlefshmëria Prix Çmimi i pranimit Performance
Turbo SA1 vjetore Viti 1 500 $ falas 5 deri në 7% në muaj
Turbo SA2 vjetore Viti 1 1000 $ falas 7 deri në 10% në muaj
Turbo SA3 vjetore Viti 1 1500 $ falas 10 deri në 15% në muaj
Licencë për 2 vjet Vlefshmëria Prix Çmimi i pranimit Performance
Turbo Premium SA1 2 vjet 800 $ falas 5 deri në 7% në muaj
Turbo Premium SA2 2 vjet 2000 $ falas 7 deri në 10% në muaj
Turbo Premium SA3 2 vjet 2800 $ falas 10 deri në 15% në muaj

⚠️ Përkujtues dhe këshilla të rëndësishme për çdo investitor ⚠️

Mos harroni se ky është një investim i rrezikshëm, se po investoni para që nuk ju nevojiten për të jetuar dhe se qëllimi juaj kryesor është të rikuperoni kapitalin tuaj fillestar sa më shpejt që të jetë e mundur sipas planit tuaj të investimit.

Tregtime me frekuencë të lartë në FxWinning

Tregtime me frekuencë të lartë në FxWinning

Pyetje rreth broker FxWinning apo në tregjet Turbo?

Zbuloni broker Fx Fituese


Hyrja në WeAreTurbo Hyrja FxWinning

Fxwinning është një broker STP de type Pure Marker. C'est l'intermédiaire parfait entre l'investisseur et le marché. Il va passer directement les ordres auprès des institutions en prenant sa commission en direct. Plusieurs tests avec différents brokeru bënë dhe vetëm FXWinning mori kthimet më të mira kundrejt cilësimeve të tyre EA. FxWinning u krijua në 2020 dhe tashmë zotëron ofrues të njohur të likuiditetit si UBS, City Bank, Barclays, Morgan Stanley ose Commerzbank.

Non FxWinning n'est pas régulé, du moins pas comme nous l'entendons. Sachez néanmoins que de grandes sociétés d'assurance reconnues en France utilisent ce robot et sa technologie chez FxWinning.

Kompania përgjegjëse për Turbo peshon 15% të vëllimit të tregtuar nga FXWinning. Prandaj ka lojtarë të tjerë të mëdhenj që përdorin shërbimet e Broker. CEO, Juan Faber Esquivel ka një karrige në bordin e drejtorëve të broker e cila i lejon atij të kontrollojë llogaritë dhe të sigurojë cilësinë e punës.

Sa i përket depozitave, mund ta bëni në çdo kohë, por këto do të merren parasysh çdo të hënë për të mos prishur balancën e kapitalit që tregtohet gjatë javës.

100% e kapitalit të depozituar në FXWinning është në dispozicion në çdo kohë. Pasi të kërkohen fondet nga broker, këto do të paguhen në fundjavë nëse konfirmimi është bërë gjatë javës (para të premtes) ose të martën / të mërkurën nëse konfirmimi është bërë në fund të javës ose gjatë fundjavës. Mos harroni se shuma e fondeve të depozituara në kripto mund të tërhiqet vetëm në kripto. Nëse depozitoni me transfertë bankare, do të mund t'i tërheqni ato vetëm përmes transfertës bankare. Për sa i përket fitimeve, përtej fondeve të paguara, ato mund të tërhiqen sipas gjykimit tuaj.

Hapi 1 / app.weareturbo.io

Si të regjistroheni në robot Turbo ?

Perdor nje Adresa e Gmail kur regjistroheni.

Bashkohuni me Turbo

Plotësoni 4 fushat e kërkuara:

1 - Tregoni emrin tuaj të përdoruesit (pseudo).
Do të përdoret kur të identifikoheni.

2 - Shkruani emailin tuaj

3 - Konfirmoni emailin tuaj

4 - Futni fjalëkalimin tuaj

Më pas vërtetoni

Nëse nuk keni një llogari kripto, ju këshilloj, tani per tani, për të krijuar një llogari në Binance, Coinbase, Kraken, Crypto.com... Mund të blini kripto në Binance me kartën tuaj të kreditit.

Regjistrohuni në Binance punë praktike Binance

formulari i regjistrimit Fx Winning Turbo
Hapi 2 / app.weareturbo.io

Plotësoni të dhënat tuaja personale

Shko te skeda Profile. Nëse dëshironi të bëheni filial, filloni duke plotësuar adresën tuaj të depozitës në Bitcoin. Ju do të gjeni në këtë faqe lidhjen tuaj të referimit për t'ua dërguar fëmijëve kumbarë.

Pastaj, futni fushat e kërkuara:

Emri

Mbiemri

adresa

paguan

ville

Numero de TELEFONIKE

Fjalëkalimi i ri, nëse doni ta ndryshoni

Klikoni në "Dërgo kodin" për të marrë me email një numër që duhet të vendoset në fushën "Fut kodin këtu" për të ruajtur çdo modifikim në këtë faqe.

Adresa bitcoin e profilit turbo
Hapi 3 / app.weareturbo.io

Si të blini licencën tuaj të tregtimit Turbo në faqen zyrtare?

Shko te skeda Turbo Maps dhe klikoni në "Bli Tani" për të zgjedhur licencën që ju përshtatet më së miri sipas fitimeve të gjeneruara të dëshiruara. Do të hapet një dritare kërcyese...

Klikoni në ikonën e Bitcoin. Padyshim që ju duhet bitcoin në portofolin tuaj për të paguar licencën tuaj. Shfaqet një dritare kërcyese e dytë. Ju keni më pak se 15 minuta për të bërë transferimin e kërkuar. Tarifat e transaksionit janë përgjegjësia juaj.

Ju do të duhet të dërgoni fondet e sakta (Shuma e detyrimit) në adresën (adresën) e kërkuar. Ju kujtoj se kostot e transferimit janë përgjegjësia juaj. Ata duhet të marrin saktësisht shumën e futur në fushë (Shuma e detyrimit).

Do të merrni një mesazh konfirmimi kur licenca juaj të jetë aktive. Numëroni rreth njëzet minuta për ta marrë atë.

licencë turbo blej bitcoin
Hapi 4A / client.fxwinning.pro

Si të krijoni një llogari me broker Fx Fituese dhe shoqërojnë robotin Turbo?

Regjistrohu në Fx Winning

Plotësoni fushat Emri dhe Mbiemri siç shfaqen në dokumentin tuaj të identitetit (pasaportë ose letërnjoftim kombëtar). Ne ju këshillojmë të përdorni të njëjtën adresë emaili si kur jeni regjistruar në robotin Turbo.

Plotësoni fushat:

Emri

Mbiemri

fjalëkalim

Konfirmo fjalëkalimin

Mbani MetaTrader 5

Mbani USD

Data e lindjes

Klikoni Next

regjistrimi fx fitues broker fxwinning
Hapi 4B / client.fxwinning.pro

1/3 - Hapat për krijimin e një llogarie me Fx Fituese.

Plotësoni fushat e kërkuara.

Adresë

ville

Departamenti ose Rajoni

paguan

Kod postar

Numero de TELEFONIKE

Email

Klikoni Next

regjistrimi fx fitues broker fxwinning
Hapi 4C / client.fxwinning.pro

2/3 - Hapat për krijimin e një llogarie me Fx Fituese.

Plotësoni fushat e kërkuara siç tregohet në imazhin përballë.

Klikoni Next

regjistrimi fx fitues broker fxwinning
Hapi 4D / client.fxwinning.pro

3/3 - Hapat për krijimin e një llogarie me Fx Fituese.

Plotësoni fushat e kërkuara siç tregohet në imazhin përballë.

Kontrolloni të gjitha fushat që lidhen me njoftimet ligjore.

Klikoni butonin Start Trading.

regjistrimi fx fitues broker fxwinning
Hapi 5 / client.fxwinning.pro

Si të lidhni numrin e llogarisë FxFitues te roboti juaj?

Në faqe klient.fxwinning.pro, pasi të lidheni, do të shihni numrin e llogarisë tuaj në tabelën në fund të faqes. Kopjojeni dhe ngjiteni në faqe app.weareturbo.io/#/profile, në fushën e numrit të llogarisë fxwinning.

Klikoni në butonin "Dërgo kodin" për të marrë me email një numër që duhet të futet në fushën "Email Second Factor" për të verifikuar që jeni vërtet ju.

Klikoni Save për të ruajtur ndryshimin. Kjo do të shoqërojë tuajin broker te roboti juaj.

Numri i llogarisë turbo fxwinning
Hapi 6 / client.fxwinning.pro

Si të ngarkoni tuajin ID dhe juaji dëshmi e adresësFx Fituese?

Cilësimet e llogarisë > Ngarko dokumente

Ashtu si dokumenti juaj DTA, klikoni Shfleto, zgjidhni tuajin ID, tregoni dokumentin që dëshironi të bashkëngjitni dhe më pas dërgojeni.

1 - Ngarkoni dokumentin tuaj të identitetit

Bëni të njëjtën gjë me tuajën dëshmi e adresës :
Pasqyra e kartës së kreditit ose pasqyra bankare ose fatura e ujit ose fatura e telefonit ose e energjisë elektrike.

2 - Ngarkoni dëshminë tuaj të adresës

ngarkoni prova identifikimi fxwinning broker
Hapi 7 / client.fxwinning.pro

Shkarkoni, printoni, plotësoni dhe nënshkruani kontratën.

Shkarkoni kontratën PDF

Plotësoni fushat e rëndësishme dhe lini jashtë të tjerat (shih më poshtë). Ky dokument duhet të shkruhet me dorë me stilolaps të zi. Pasi të keni përfunduar, bëni një fotografi të 5 faqeve në të njëjtin rend për ta dërguar në broker si dokument DTA.

1.1: Emri dhe Mbiemri siç tregohet në pasaportën ose kartën tuaj të identitetit.

1.2: Numri i pranishëm në dokumentin tuaj të identitetit.

1.3: E njëjta adresë (rrugë + qytet + shtet) si kur jeni regjistruar në broker.

1.4: I njëjti email i përdorur gjatë regjistrimit në broker.

7a: Numri juaj i llogarisë FxWinning është i pranishëm në faqen kryesore të klientit.fxwinning.pro

Emri i plotë : Emri dhe emri i plotë si në dokumentin tuaj të identitetit

Nënshkrim : Nënshkruani dokumentin

data : Tregoni datën e sotme

lpoa fx fituese broker shkarko ngarko
Hapi 8 / client.fxwinning.pro

Ngarko kontratën

Fotografoni 5 faqet e mbushura me fushat e kërkuara dhe më pas transformojini ato në një skedar PDF (butoni më poshtë).

Konvertoni 5 imazhe në 1 skedar PDF

Dërgoni PDF-në në broker në faqe Cilësimet e llogarisë > Ngarko dokumente si dokument DTA.

Klikoni Shfleto, gjeni skedarin tuaj PDF. Zgjidhni DTA në Lloji i Dokumentit dhe më pas klikoni butonin Ngarko Dokumentin

Ngarko kontratën

ngarkoni DTA fxwinning broker

Skedarët tuaj të ngarkuar janë në modalitetin në pritje. Një kontroll manual i broker do të bëjë që ata të ndryshojnë statusin.
Hapi 9 / client.fxwinning.pro

Si të depozitoni kapitalin tuaj tregtar me broker Fx Fituese ?

Klikoni në butonin Depozita nga faqja kryesore ose shkoni në faqe klient.fxwinning.pro/deposit

Në të djathtë, tregoni aktivin që dëshironi të transferoni, më pas në fushën Shuma (në të majtë), tregoni shumën që dëshironi të depozitoni. Unë rekomandoj kripto USDT, rrjeti TRC 20 për tarifat e tij të ulëta të transaksioneve, të rendit të disa centëve.

Në fund, klikoni në butonin Depozitoni Fondet

Kripto depozitë fituese Turbo fx usdt Bitcoin
Hapi 10 / Pagesë me monedhë

Si të bëni transferimin e kapitalit me Pagesa e parave ?

Shkoni në shkëmbimin tuaj (Binance për shembull) pastaj bëni tërheqjen e saktë nëadresse USDT kërkuar (2).

Mos harroni të kontrolloni shumën përfundimtare. Në varësi të rrjetit, tarifat e transaksionit do të shtohen për të marrë shumën e saktë. Ju duhet të dërgoni shumën sipas kërkesës (1) në CoinPayment, në numrat dhjetorë më të afërt, përndryshe transaksioni do të refuzohet dhe do të rimbursoheni nëpërmjet CoinPayment. Në këmbim do të aplikohet një tarifë nga Coinpayment. Do të duhet ta paguani paraprakisht.

Kopjo adresën USDT të marrësit (2). Kjo është adresa (vargu i karaktereve) i transmetuar në CoinPayment.

Transferimi duhet të bëhet duke përdorur rrjetin e duhur bazuar në zgjedhjen tuaj fillestare. Nëse keni zgjedhur siç u përmend në hapin 9, atëherë kjo do të jetëUSDT TRC20.

Tregoni shumën USDT duke shtuar tarifat e transaksionit. Prandaj do të jetë e nevojshme të shtoni disa cent për të marrë shumën e duhur. Duhet të jetë i njëjtë me atë të kërkuar në CoinPayment.

Pastaj vërtetoni formularin.

depo usdt binance

Ju do të merrni një email konfirmimi nga Binance dhe CoinPayment duke ju thënë se transferimi ishte i suksesshëm. Nëse keni bërë një gabim, mos u frikësoni! Do të merrni një email për t'ju rimbursuar shumën brenda pak minutash përmes CoinPaiment kundrejt tarifave të transaksionit. Kontrolloni postën tuaj të padëshiruar.
Hapi 11 / client.fxwinning.pro

Si të tërhiqni kapitalin tuaj në Fx Fituese ?

Shkoni te skeda Kërkesë > Tërheqje

Zgjidhni llogarinë tuaj tregtare dhe më pas metodën e tërheqjes: Crypto ose Transfer Bank

Metoda Tërheqja : Kripto

Adresa e portofolit : Tregoni adresën tuaj të depozitës USDT TRC-20

Valuta Crypto : Tregoni: USDT TRC-20

Sasia : Tregoni shumën që dëshironi të merrni

Shuma minimale për kërkesat për tërheqje:

  • Transferta bankare: 500 dollarë
  • Transferimi kripto: 50 dollarë

Pasi të keni kërkuar tërheqjen, do t'ju dërgohet një email si masë sigurie për të konfirmuar transaksionin.

Kripto tërheqje fituese Turbo fx usdt Bitcoin
Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje shoqëruese!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të filloni këtë lloj aventure kur nuk keni përvojë në tregti ose në kriptovaluta. Kjo është arsyeja pse unë i lejoj vetes t'ju shoqërojë, për t'ju ndihmuar të konfiguroni llogaritë tuaja midis llogarive tuaja broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigjuni pyetjeve përkatëse dhe ofroni mbështetje teknike kur është e mundur. Nëse nuk mund ta gjeni lidhjen e filialit në disa robotë, kjo ndodh sepse nuk dua ta përmend: ose po e analizoj tani, ose jam i dyshimtë. Përveç kësaj, ju duhet të jeni në gjendje të menaxhoni mbështetjen teknike dhe të shoqëroni saktë referimet tuaja, kështu që unë nuk rrezikoj t'ju jap lidhje referimi që nuk më duken më të besueshme se 95%.

TurboBot
Broker FxFitues
🥇 Kapitali min. 500 dollarë

Autotrade Gold 5.0
Broker të rregulluara ose të parregulluara
🥇 Kapitali min. 300 dollarë

AutoTrade Crypto
Broker të rregulluara ose të parregulluara
🥇 Min. ± 1300 dollarë

Vaj Autotrade
Broker ASIC është regjistruar
Në pritje për V3

AutoTrade Forex
Broker ASIC është regjistruar
Në pritje për V3

Ekspert CopyTrade
Asnjë informacion
Në pritje për V3

Golden Way
Blerja e shufrave të arit
kapital min. ± 50 €

Bots Kucoin
Broker Kucoin
Min. I kapitalit 10 dollarë