Robot dagang

Dagang Robot & Cryptocurrencies

Le modèle économique des sociétés de trading offre aux investisseurs la possibilité de participer aux marchés financiers des devises, des matières premières, des métaux précieux et des cryptomonnaies. Avec les robots de trading proposés, vous n'avez pas besoin d'expérience, ni de compétences dans le domaine de la finance ou du développement informatique. Laissez donc les algorithmes de trading se charger de votre capital intelligemment et prudemment, nous les avons sélectionné pour cela.


Par bienveillance, je vous guiderai et répondrai à vos questions mais gardez à l'esprit que les risques de perte sont tout aussi importants que les gains accumulés. N'investissez que le montant que vous êtes prêt à perdre. Commencez et testez nos robots avec un petit capital de départ pour comprendre leur stratégie.




robot tanpa kanyaho pasar saham

Henteu aya anu peryogi

Ngahasilkeun panghasilan pasip otomatis ku investasi sacara ati-ati.



panghasilan pasip sareng forex

Ampir teu aya hubunganana!

Ngadaptarkeun, neundeun dana anjeun sareng ngantepkeun robot dagang pikeun anjeun.

panghasilan biasa sayogi langsung

Panghasilan biasa

Kumpulkeun penghasilan anjeun sacara rutin sareng sadaya dana anjeun sepanjang waktos.

Robots de trading et opportunités

Des robots de trading testés plusieurs mois, fiables et performants

Depuis que le trading a cessé d’être l’apanage des experts, des robots de trading ont envahi Internet et permettent de générer des gains financiers aux particuliers. Ces robots sont devenus populaires pour trader automatiquement, à la place de leurs utilisateurs, leur faisant gagner un temps précieux. Comme il existe de très nombreuses arnaques sur le sujet, nous testons, analysons et conseillons certains bots de trading plus que d'autres.

Autotrade Gold Robot dagang
Robot dipercaya

AutoTrade Gold 4.0 🏆

Éta dirarancang pikeun dagang pasangan XAU / USD kalayan manajemén résiko lemah sareng strategi scalping jangka pondok. Scalping didaptarkeun pikeun pasar emas.

✅ Autotrade Gold 4.0
Autotrade Oil Robot de trading
Disponible en Aout

AutoTrade Oil

Il est conçu pour trader le marché du pétrole. Autotrade Oil aura pour objectif de parier à la hausse ou à la baisse en fonction du prix du baril du pétrole.

✅ Autotrade Oil
Autotrade Forex Robot de trading
Disponible en Aout

Forex AutoTrade

AutoTrade Forex est un robot de trading indonésien basé sur le marché des devises. Autotrade Forex sera disponible durant l'été 2021.

✅ Autotrade Forex
Smartxbot Robot dagang
teu percaya

Smartxbot / Net 89

Dirancang pikeun dagang pasangan EUR / USD, mode operasi utami tina Net 89 dumasar kana tren sareng dagang posisi pondok dina arah pergerakan harga.

✅ Smartxbot / Net89
Ovnitrade Robot de trading
Non concluant

Ovnitrade

Panggihan 3 robot khusus pikeun scalping sareng perdagangan dinten anu diawasi ku 12 padagang profesional sareng dagang mata uang moneter utama.

❌ Ovnitrade
Golddi Jalan
Soupçon Ponzi

Golddi Jalan

Système d'achat d'or et de diamants avec souscription de contrats pour Networkers.

❌ Golddi Jalan
Coved Robot de trading
A éviter

Ditutupan

Dirancang pikeun dagang pasangan EUR / USD, Coved mangrupikeun salah sahiji perangkat lunak pangsaéna anu digabungkeun sareng kecerdasan buatan sareng salah sahiji téknologi manajemén résiko anu paling canggih.

❌ Coved
Crushtip Robot de trading
A éviter

Crushtip

Éta dirarancang pikeun dagang pasangan EUR / USD kalayan manajemén résiko lemah sareng strategi scalping jangka pondok.

❌ Crushtip
Elitrob Robot de trading
A éviter

Elitrob

Dirancang pikeun dagang sababaraha pasang mata uang, Elitrob teras-terasan nganalisis pasar Forex, milari tingkat institusional konci sareng daérah anu ngagaduhan kamungkinan dagang tinggi.

❌ Elitrob
Bit Robot Robot de trading
scam

Robot Bit

Éta dirarancang pikeun dagang sababaraha pasang mata uang sareng crypto dina strategi dagang scalping sareng dinten.

❌ Bit Robot
AI Marketing
Soupçon Ponzi

AI Marketing

Système de cashback basé sur la publicité.

❌ AI Marketing


Komo padagang anu pangsaéna ngandelkeun robot pikeun memicu pesenanna di pasar.

Éta langkung gancang, ngitung langkung gancang, sareng henteu ngagaduhan émosina.



Robot dagang otomatis mangrupikeun sistem otomatis anu beroperasi numutkeun parameter atanapi jadwal anu diatur ku tim padagangna. Sakali nyambung kana akun dagang anjeun, robot bakal sacara otomatis nyandak posisi di pasar kauangan tanpa aya campur tangan manusa, anu ngaleungitkeun kasalahan anu disababkeun ku émosi manusa.

Parangkat lunak ieu parantos dirarancang kalayan tujuan pikeun ngajadikeun otomatis prosés dagang sareng ngahontal kauntungan anu mampuh, kalayan rasio résiko / balik anu saé. Algoritma canggih ieu digabungkeun sareng kecerdasan buatan terus nganalisis pasar, sacara otomatis muka sareng nutup perdagangan sareng manajemén dana anu saé (drawdown maksimal 3%), nganggo instruksi dumasar kana indikator pasar matématika, statistik sareng spésifik. wadah beasiswa.

PTSDI, sapertos NET89 / SMARTXBOT parantos ngembangkeun sababaraha kamitraan sareng sababaraha ahli dina bidang perdagangan otomatis.

Unggal robot ngagaduhan strategi dagang nyalira. Aranjeunna teras-terasan diawasi, diénggalan sareng dioptimalkeun ku tim padagang profesional.

Prosés optimasi kontinyu ieu penting pisan pikeun mastikeun hasil kinerja jangka panjang. Pasar Forex mangrupikeun lingkungan anu cair sareng teras-terasan robih. Tingkat optimasi ieu mastikeun yén algoritma tetep aya di luhur sareng sadayana jalan sakumaha kuduna.

"Upami anjeun énggal dina dunya robot dagang, candak naséhat kuring: tarohan artos anu anjeun henteu butuh, hayu padagang teras kumpulkeun kemenangan anjeun dugi ka kéngingkeun taruhan awal anjeun. Saatos éta, hungkul Bonus. "

Strategi kauangan pribadi

Anggo Combo
Robot / Crypto / Stacking.

Ieu mangrupikeun salah sahiji strategi inpormasi pribadi kuring, ngamungkinkeun ngahasilkeun penghasilan pasip bari dirobihkeun sabisa-bisa:

Anggo hiji atanapi langkung robot dagang ku setoran dana sareng brokermasing-masing.

Kalayan kauntungan anu dihasilkeun, mésér cryptocurrency dina bursa utama (Binance, Coinbase atawa Crypto.com).

Dagang teras jaga anjeun cryptocurrency dina raraga milarian minat bulanan sareng / atanapi mésér produk sareng jasa sadidinten nganggo Crypto anjeun atanapi Binance kartu (balanja katuangan, juru tata rambut, béngsin, langganan sareng luang ...

dagang crypto algorithmic
Bantosan Téknis Autotrade Gold

Robot dagang stabil sareng éfisién

Investasi sareng diversifikasi

Diajar langkung seueur ngeunaan dagang robot

4 patarosan / waleran

Investasi dina robot dagang mangrupikeun pendekatan anu beuki populér anu tiasa ngabuktikeun nguntungkeun pisan. Janten, perdagangan frékuénsi luhur mangrupikeun ampir satengah tina pesenan anu ditempatkeun di Perancis sareng 70% tina pesenan anu disimpen di Amérika Serikat. Angka-angka ieu jelas nunjukkeun épéktipitas jinis investasi kauangan ieu.

Sababaraha kaunggulan anu kedah diperhatoskeun ku robot dagang:
- mimiti sadaya, aranjeunna ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun pangajen anu langkung saé pikeun aset, harga adaptasi teras-terasan kana paménta pasar
- pasar janten langkung cair, langkung gampang mésér sareng ngajual
- aranjeunna ngirangan biaya dagang pikeun perusahaan sareng individu

Dinten ieu kami nuju nyarioskeun sababaraha jinis investor anu nganggo robot dagang otomatis:

Jalma anu milarian ngeuyeuban sumber pendapatanna
Beuki seueur individu hoyong ngalaksanakeun perdagangan pikeun ngahasilkeun pendapatan tambahan. Robot dagang dina hal ieu mangrupikeun alternatif anu saé kusabab aranjeunna ngantepkeun nanem modal dina dagang tanpa gaduh seueur kaahlian salaku propésional.

Padagang profesional
Kami mendakan seueur padagang anu nganggo robot dagang, sapertos halna sareng robot anu kuring nampilkeun ka anjeun dina halaman wéb anu ayeuna. Mémang, dagang otomatis meryogikeun kirang padamelan bari ngamungkinkeun ngahasilkeun penghasilan anu substansial. Padagang tetep ati-ati pikeun milih robot dagang kualitas anu nawiskeun sinyal anu nguntungkeun sareng bijaksana.

Biasa tina investasi kauangan
Investor teras-terasan milari kasempetan pikeun ngagedékeun modalna. Robot dagang mangrupikeun téknik anu beuki narik jinis profil ieu. Mémang, nalika investor ieu mendakan robot anu saé, aranjeunna henteu ragu-ragu pikeun nanem modal sakedik.

Kasalametan
Tujuanana mah pikeun ngadukung anjeun dina ngadaptar robot anu dipasihkeun. Ngaliwatan situs abdi, kuring ngan ukur nunjukkeun robot dagang anu kuring parantos dianalisis mangtaun-taun. Tangtosna, aya waé résiko kusabab, hayu urang émut, unggal robot dagang tetep investasi anu picilakaeun sahingga tiasa ngahasilkeun karugian.

transparansi
Kuring nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian dina perdagangan otomatis, dina transparansi lengkep. Tujuanana nyaéta pikeun anjeun pikeun terang persis naon anu anjeun pikahariwangeun tanpa aya kejutan anu pikaresepeun saatos sumping.

babagi
Sapanjang hirup abdi, kuring sok getol ngabagi-bagi supados jalma-jalma disakuriling kuring maju. Éta rada sami sareng situsna Robots-Trading.fr. Kanyataan saderhana terang yén kuring ilubiung dina pamekaran proyék anjeun nyaéta nyugemakeun nyata pikeun kuring.

napsu
Dagang sareng cryptocurrency parantos janten karep nyata sababaraha taun ayeuna. Kuring parantos nyéépkeun seueur, seueur jam analisa pasar énggal ieu sareng sumber inpéstasi énggal anu hasil tina aranjeunna. Ayeuna tujuan kuring nyaéta ngabagi karep ieu sareng anjeun sahingga anjeun tiasa nikmati.

Ayeuna aya sababaraha jinis robot dagang. Profil robot ieu beda-beda numutkeun kamajuan pasar. Janten, sababaraha pasar rada stabil sedengkeun anu sanésna bakal ngagaduhan tren anu langkung jelas, langkung volatilitas.

Dagang robot kalayan tren nétral (jajaran)
Anu disebut Range trading robot fokus langkung khusus kana pasar anu stabil sareng henteu pati stabil. Robot dagang ieu gumantung kana indikator téknis (ranté poin anu ngamungkinkeun analisis pasar saham pikeun ngaduga kumaha harga bakal mekar). Robot dagang Range bakal nalungtik indikator téknis ieu sacara teras-terasan sareng nyandak tindakan jual beuli nalika pasar janten overbought atanapi oversold.

Robot dagang pikeun trend di handap ieu
Robot jenis dagang ieu bakal mastikeun pikeun ningali tren anu dikaluarkeun di pasar ku muka posisi anu nuturkeun trend dominanana. Janten, unggal waktos robot ngadeteksi tren anu tiasa nguntungkeun, éta bakal muka atanapi nutup posisi. Catet yén éta ukur tumut kana sinyal akun anu henteu bertentangan sareng tren.

Robot Dagang Frékuénsi Tinggi (THF)
Aranjeunna robot dagang paling kalapa. Aranjeunna seuseueurna didamel ku lembaga kauangan. Aranjeunna sanggup ngalaksanakeun paréntah dina ngan sababaraha detik (scalping). Tujuan dagang frékuénsi luhur nyaéta ngamangpaatkeun fluktuasi biasa leutik.

Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Teu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu ngagaduhan pangalaman dagang sareng cryptocurrency sateuacanna. Éta pisan sababna naha kuring ngantepkeun kuring ngiringan anjeun, pikeun ngabantosan anjeun nyetél rekening anjeun diantara akun anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, jawab sadaya patarosan anjeun sareng nyayogikeun dukungan téknis.

Autotrade Gold 4.0
Broker henteu diatur
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Minyak Autotrade
Sayogi Agustus 2021
Dina tés

Forex Autotrade
Sayogi Agustus 2021
Dina tés