Robot dagang

Robot dagang & bot Bitcoin

Le modèle économique des sociétés de trading offre aux investisseurs la possibilité de participer aux marchés financiers des monnaies fiat, des matières premières, des métaux précieux et des crypto monnaies. Avec les robots de trading proposés, vous n'avez pas besoin d'expérience, ni de compétences dans le domaine de la finance ou du développement informatique. Laissez donc les algorithmes de trading se charger de votre money management intelligemment et prudemment, nous les avons sélectionné pour cela.


Tina kahadean, kuring bakal nungtun anjeun sareng ngawalon patarosan anjeun, tapi émut yén résiko kaleungitan sami penting sareng akumulasi kauntungan. Ngan investasi jumlah anjeun siap leungit. Mimitian sareng uji robot anu diusulkeun kalayan modal awal anu alit pikeun ngartos strategina.




robot tanpa kanyaho pasar saham

Saeutik pangaweruh diperlukeun

Ngahasilkeun panghasilan pasip otomatis ku investasi sacara ati-ati.



panghasilan pasip sareng forex

Ampir teu aya hubunganana!

Ngadaptarkeun, neundeun dana anjeun sareng ngantepkeun robot dagang pikeun anjeun.

panghasilan biasa sayogi langsung

Panghasilan biasa

Kumpulkeun winnings anjeun rutin dugi alungan awal Anjeun.

Robot dagang sareng kasempetan kauangan

Robot dagang dités sababaraha bulan, dipercaya jeung éfisién

Kusabab dagang geus ceased janten prerogative para ahli, robot dagang geus nyerang Internét sarta bisa ngahasilkeun gains finansial pikeun individu. Robot ieu geus jadi populér pikeun dagang otomatis, atas nama pamaké maranéhanana, nyimpen éta waktu berharga. Salaku aya loba scams dina subjek, urang nguji, nganalisis tur mamatahan sababaraha robot dagang leuwih ti batur.

Robot Dagang Forex Turbo
Sadia ti 2020

Turbo Bot 🏆

Dirancang pikeun dagang pasar mata uang sareng manajemén résiko rendah sareng téknik dagang frekuensi tinggi. Métode scalping dumasar Forex.

✅ Dagang Turbo
Autotrade Gold Robot dagang
Sadia ti 2020

AutoTrade Gold ????

Hal ieu dirarancang pikeun dagang pasangan XAU / USD kalayan manajemén résiko rendah sareng strategi scalping jangka pondok. strategi Scalping dedicated ka pasar emas.

✅ Autotrade Gold 5
Robot Trading Forex Autotrade
Sadia tungtung 2022

Forex AutoTrade

AutoTrade Forex nyaéta robot dagang Indonésia dumasar kana pasar mata uang fiat. Autotrade Forex bakal sayogi saatos usum panas 2022.

✅ Forex Autotrade
Robot Dagang Minyak Autotrade
Sadia tungtung 2022

Minyak AutoTrade

Éta dirarancang pikeun dagang pasar minyak. Minyak Autotrade bakal tujuanna tohan kaluhur atanapi kahandap gumantung kana harga tong minyak.

✅ Autotrade Minyak Bumi
Robot Trading Forex Autotrade
Sadia tungtung 2022

Forex AutoTrade

AutoTrade Forex nyaéta robot dagang forex basis Indonésia. ATFx bakal sayogi saatos usum panas 2022.

✅ Forex Autotrade
Robot Meta Modal
Teu mastikeun

Robot MetaCapital

Ékosistem 18 robot kaasup 2 di crypto numbu ka API Binance. The bot séjén bakal numbu ka broker Equiti diatur.

FlashBot, FlashCoin...
Smartxbot Robot dagang
Dieureunkeun robot

Smartxbot / Net 89

Dirancang pikeun dagang pasangan EUR / USD, modeu operasi primér SmartXBot dumasar kana trend jeung dagang tina posisi pondok. Kurang efisien ti ATG.

Smartxbot / Net89
Robot Dagang Crypto Kucoin
robot dipercaya

Robot Crypto Kucoin

Salah sahiji bursa pangalusna nawarkeun 4 strategi robot nurutkeun pasangan mata uang nu dipikahoyong. Sae pisan pikeun pasar bula di DCA.

✅ Bot Kucoin
Golddi Jalan
Semble bener

Golddi Jalan

Sistem pikeun mésér emas sareng inten kalayan mayar dina mata uang crypto, dina mata uang Fiat atanapi ku transfer bank.

✅ Golddi Jalan
Robot Dagang DNA PRO
scam

DNA Pro

Robot dagang Indonésia dagang pasar emas. Sistim babagi kauntungan kawas Smartxbot.

fahrenheit crypto
scam

Robot Fahrenheit

Robot dagang Indonésia dagang pasar crypto di broker Lotus Internasional.

Robot Dagang Fin888
Dieureunkeun robot

Tungtung888

Fin 888 nyaéta robot dagang Indonésia dumasar kana dagang mata uang fiat. Fin888 éta robot stabil tapi kirang efisien tiAutotrade Gold.

Robot Dagang anu Katutup
Pikeun nyingkahan

Ditutupan

Dirancang pikeun dagang pasangan EUR / USD, Coved mangrupikeun salah sahiji perangkat lunak pangsaéna anu digabungkeun sareng kecerdasan buatan sareng salah sahiji téknologi manajemén résiko anu paling canggih.

❌ Ditutupan
Robot Dagang Crushtip
Pikeun nyingkahan

Crushtip

Éta dirarancang pikeun dagang pasangan EUR / USD kalayan manajemén résiko lemah sareng strategi scalping jangka pondok.

❌ Tip Crush
Robot Perdagangan Elitrob
Pikeun nyingkahan

Élitrob

Dirancang pikeun dagang sababaraha pasang mata uang, Elitrob teras-terasan nganalisis pasar Forex, milari tingkat institusional konci sareng daérah anu ngagaduhan kamungkinan dagang tinggi.

❌ Élitrob
Robot Robot Dagang Robot
scam

Robot Bit

Éta dirarancang pikeun dagang sababaraha pasang mata uang sareng crypto dina strategi dagang scalping sareng dinten.

❌ BitRobot
Pamasaran AI
Sangkaan Ponzi

Pamasaran AI

Sistem cashback dumasar-iklan.

❌ AI Pamasaran
Robot Dagang Ovnitrade
Teu mastikeun

Onitrada

Panggihan 3 robot khusus pikeun scalping sareng perdagangan dinten anu diawasi ku 12 padagang profesional sareng dagang mata uang moneter utama.

❌ Onitrade

Ningkatkeun sareng Ngawaskeun sababaraha robot dagang

Urang ngaudit robot dagang tangtu anu kami yakin tiasa dipercaya sareng lestari dina waktosna. Ieu daptar robot dagang anu henteu lengkep anu urang tuturkeun atanapi parantos dituturkeun pisan: Smart Evo, Maestrem, GoldTambang, Pipskiller, RoyalQ, BTS, Fortune8, RoboTop, King Trader, LVBet, Algate, Alyssa, Agility, Kelas VIP, Ferrari, Ricabot, Vega88, Euro Miner, Millionaire Prime, Naga, DGP Bot, Alphabet, Smartech, IQSmart, SpecialS , Ninebot, ISM, Viggo, AIC Genius, Anti MC, Ximple Trade, Crown, ER, MR X999, GTA88, Jaderock 78, RX1, Pro-100, Notheory, Sun Star Indo, Infinity Gold, GBPUSD, Index Scalper, Diamond, Bibot, ISM, GatotkacaFX, ProMax, Copet ...

⚠️ Kami parantos ngaidentipikasi jinis robot (Scams / Ponzi): EvoTrade, Eureka, Mark AI, King Coin, Antares, Sparta, Shigeru, King Gold, Mandaka, Voltnexo, LogicPro, Jokermoon, Tron Life, Zeppelin, HTFox, Skidn ...



Komo padagang anu pangsaéna ngandelkeun robot pikeun memicu pesenanna di pasar.

Éta langkung gancang, ngitung langkung gancang, sareng henteu ngagaduhan émosina.



Robot dagang otomatis mangrupikeun sistem otomatis anu tiasa dianggo dumasar kana parameter atanapi program anu diatur ku pamekarna. Sakali disambungkeun ka Anjeun broker, robot bakal otomatis nyandak posisi di pasar finansial tanpa campur tangan manusa, anu ngaleungitkeun kasalahan anu disababkeun ku émosi manusa.

Parangkat lunak ieu dirarancang kalayan tujuan ngajadikeun otomatis prosés dagang sareng ngahontal kauntungan anu lestari, kalayan rasio résiko / ganjaran anu saé. Algoritma canggih ieu digabungkeun sareng kecerdasan jieunan terus-terusan nganalisa pasar, otomatis muka sareng nutup perdagangan kalayan manajemén dana anu saé (penurunan maksimal 3% idéal), ngagunakeun parentah dumasar kana matematik, statistik jeung indikator pasar saham husus.

Tim Pantheratrade geus ngembangkeun sababaraha partnerships jeung sagala rupa ahli dina widang dagang otomatis.

Unggal robot gaduh strategi dagang sorangan gumantung kana target pasar. Aranjeunna terus dipariksa, diropéa nurutkeun warta ékonomi sarta dioptimalkeun ku tim padagang profésional.

Prosés optimasi kontinyu ieu penting pikeun mastikeun hasil jangka panjang suksés. Pasar Forex mangrupikeun lingkungan anu cair sareng terus-terusan robih. Tingkat optimasi ieu ngajamin yén algoritma tetep di luhur sareng sadayana tiasa dianggo sakumaha sakuduna.

"Mun anjeun anyar dina dunya robot dagang, nyandak nasehat kuring: bet duit anjeun teu butuh, hayu eta dagang, lajeng ngumpulkeun winnings anjeun dugi ka meunang bet awal Anjeun deui. Sanggeus éta, éta ngan Bonus ".

Conto balik pasif

Anggo Combo
Robot / Crypto / Stacking.

Ieu mangrupikeun salah sahiji strategi investasi anu tiasa ngahasilkeun kauntungan anu ngulang bari diversifying saloba mungkin:

Anggo hiji atanapi langkung robot dagang ku setoran dana sareng brokermasing-masing.

Kalayan kauntungan anu dihasilkeun, mésér cryptocurrency dina bursa utama (Binance, Coinbase atawa Crypto.com).

Dagang atanapi tahan anjeun cryptocurrency Pikeun ngahasilkeun bunga bulanan sareng / atanapi mésér produk sareng jasa sapopoé sareng crypto anjeun sapertos Binance kartu pikeun balanja dahareun anjeun, juru tata rambut, béngsin, langganan sareng luang...

dagang crypto algorithmic
Bantosan Téknis Autotrade Gold

Robot dagang stabil sareng éfisién

Investasi sareng diversifikasi

Diajar langkung seueur ngeunaan dagang robot

4 patarosan / waleran

Investasi dina bot dagang otomatis mangrupikeun pendekatan anu beuki populér anu tiasa nguntungkeun pisan. Catet yén dagang frekuensi tinggi nyababkeun ampir satengah tina pesenan anu disimpen di Perancis sareng 70% tina pesenan anu disimpen di AS. Angka ieu jelas nunjukkeun efektivitas jenis investasi finansial ieu.

Sababaraha kaunggulan anu kedah diperhatoskeun ku robot dagang:
- mimitina, aranjeunna ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun pangajen aset anu langkung saé, harga terus adaptasi kana paménta pasar,
- pasar janten langkung cair, langkung gampang mésér sareng ngajual
- aranjeunna ngirangan biaya dagang pikeun perusahaan sareng individu

Kiwari, aya sababaraha jinis investor picilakaeun anu ngagunakeun robot dagang otomatis:

Jalma pilari diversify sumber panghasilan maranéhanana
Beuki loba individu hayang kalibet dina dagang guna ngahasilkeun panghasilan tambahan. Robot dagang mangrupikeun alternatif anu saé dina hal ieu sabab ngamungkinkeun anjeun pikeun investasi di pasar kauangan tanpa gaduh kaahlian saloba padagang profésional.

Padagang profesional
Kami mendakan seueur padagang anu nganggo robot dagang, sapertos halna sareng robot anu kuring nampilkeun ka anjeun dina halaman wéb anu ayeuna. Mémang, dagang otomatis meryogikeun kirang padamelan bari ngamungkinkeun ngahasilkeun penghasilan anu substansial. Padagang tetep ati-ati pikeun milih robot dagang kualitas anu nawiskeun sinyal anu nguntungkeun sareng bijaksana.

Biasa tina investasi kauangan
Investor teras-terasan milari kasempetan pikeun ngagedékeun modalna. Robot dagang mangrupikeun téknik anu beuki narik jinis profil ieu. Mémang, nalika investor ieu mendakan robot anu saé, aranjeunna henteu ragu-ragu pikeun nanem modal sakedik.

Kasalametan
Tujuanana mah pikeun ngadukung anjeun dina ngadaptar robot anu dipasihkeun. Ngaliwatan situs abdi, kuring ngan ukur nunjukkeun robot dagang anu kuring parantos dianalisis mangtaun-taun. Tangtosna, aya waé résiko kusabab, hayu urang émut, unggal robot dagang tetep investasi anu picilakaeun sahingga tiasa ngahasilkeun karugian.

transparansi
Kuring nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian dina perdagangan otomatis, dina transparansi lengkep. Tujuanana nyaéta pikeun anjeun pikeun terang persis naon anu anjeun pikahariwangeun tanpa aya kejutan anu pikaresepeun saatos sumping.

babagi
Sapanjang hirup abdi, kuring sok getol ngabagi-bagi supados jalma-jalma disakuriling kuring maju. Éta rada sami sareng situsna Robots-Trading.fr. Kanyataan saderhana terang yén kuring ilubiung dina pamekaran proyék anjeun nyaéta nyugemakeun nyata pikeun kuring.

napsu
Dagang sareng mata uang kripto parantos janten gairah nyata saprak 2017. Kuring parantos nyéépkeun sababaraha jam pikeun nganalisis pasar-pasar énggal ieu sareng sumber-sumber investasi anyar anu hasil tina aranjeunna. Ayeuna, tujuan kuring nyaéta pikeun ngabagi gairah ieu sareng anjeun supados anjeun tiasa nikmati.

Ayeuna aya sababaraha jinis robot dagang. Profil robot ieu beda-beda numutkeun kamajuan pasar. Janten, sababaraha pasar rada stabil sedengkeun anu sanésna bakal ngagaduhan tren anu langkung jelas, langkung volatilitas.

Trend robot dagang nétral
Robot dagang rentang-tipe museurkeun leuwih husus dina pasar anu stabil sarta teu pisan volatile. Robot dagang ieu gumantung kana indikator téknis (runtuyan titik ngamungkinkeun analisa sekuritas pasar saham pikeun ngaduga cara harga bakal mekar). Robot dagang tipe Range bakal nguji indikator téknis ieu sacara terus-terusan sareng ngalakukeun tindakan jual sareng jual nalika pasar janten overbought atanapi oversold.

Robot dagang pikeun trend di handap ieu
Robot jenis dagang ieu bakal mastikeun pikeun ningali tren anu dikaluarkeun di pasar ku muka posisi anu nuturkeun trend dominanana. Janten, unggal waktos robot ngadeteksi tren anu tiasa nguntungkeun, éta bakal muka atanapi nutup posisi. Catet yén éta ukur tumut kana sinyal akun anu henteu bertentangan sareng tren.

Robot Dagang Frékuénsi Tinggi (THF)
Aranjeunna robot dagang paling kalapa. Aranjeunna seuseueurna didamel ku lembaga kauangan. Aranjeunna sanggup ngalaksanakeun paréntah dina ngan sababaraha detik (scalping). Tujuan dagang frékuénsi luhur nyaéta ngamangpaatkeun fluktuasi biasa leutik.

Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dina dagang atanapi dina mata uang kripto. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun pikeun ngonpigurasikeun akun anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis lamun mungkin. Upami anjeun teu tiasa mendakan tautan afiliasi dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring ngaudit ayeuna, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan anu sigana kuring henteu langkung ti 95% dipercaya.

TurboBot
Broker FxWinning
🥇 Modal mnt. ± $ 500

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 300

Crypto Autotrade
Broker diatur atawa teu diatur
🥇 Min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Broker diatur atawa teu diatur
Ditunggu dina V3

Forex Autotrade
Broker diatur atawa teu diatur
Ditunggu dina V3

Ahli CopyTrade
Taya informasi
Ditunggu dina V3

Golden Way
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10