4 Robot Crypto

Kucoin
Robot dagang Crypto

Anggo robot dagang otomatis Kucoin numutkeun pasangan mata uang anu ditawarkeun ku bursa anu diakui sacara internasional ieu. Dagang cryptocurrencies unggal dinten, unggal jam, nganggo 4 strategi anu béda (Futus / Spot Grid / Smart Rebalance / DCA).

Ngadaptar dina robot Kucoin tutorial
dagang robot screenshot Kucoin
Mangpaat robot Kucoin

EA Kucoin bot

Gampang pisan dianggo. Ngadaptar dina Kucoin. Ngahasilkeun panghasilan dumasar kana algoritma sareng tren pasar crypto.

robot dagang Kucoin

4 robot sareng strategi investasi sareng résiko anu béda

Kalayan unggal peluncuran énggal, anjeun bakal éléh. Bakal butuh sababaraha menit / jam pikeun padika jual beuli lumangsung leres. Panghasilan anjeun ogé bakal gumantung kana évolusi, saé atanapi goréng, tina cryptocurrency anu dipilih.


Stratégi 1
DCA

Jieun kauntungan ngaliwatan investasi biasa

robot DCA Kucoin
Stratégi 2
Kasaimbangan pinter

Distribusi resiko dina jangka panjang

Robot Rebalance Kucoin

Stratégi 3
Futures Grid

Panjang / pondok pikeun ngamangpaatkeun duanana tren

Robot Futures Grid Kucoin
Stratégi 4
Spot Grid

volatility husus. Métode: ngajual luhur jeung meuli low

Spot Grid Robot Kucoin
Lengkah 1 / Kucoin

Paké robot crypto Anjeun Kucoin

Ngadaptar dina Kucoin


Ayeuna, robot dagang Kucoin ngan sadia dina aplikasi mobile Kucoin.

Pikeun ngagunakeunana, angkat ka dasbor aplikasi teras klik dina ikon: Robot Dagang

Anjeun tiasa milih 4 robot dagang nurutkeun strategi béda.

Spot Grid : Robot ieu mangpaatkeun volatility of cryptocurrency ku meuli low jeung ngajual tinggi mindeng ngalawan hiji stablecoin kayaningUSDT.

Kasaimbangan pinter : Aranjeunna nyebarkeun resiko ku dagang leuwih jangka panjang.

Futures Grid : Robot ieu ngagantikeun dua tren: jangka pondok sareng panjang.

DCA : Robot ieu ngahasilkeun kauntungan berkat investasi biasa nu bakal geus ngonpigurasi. Contona, $ 50 per minggu.

formulir pendaptaran pantheratrade autotrade gold
Lengkah 2 / Kucoin

Pilih pasangan mata uang pikeun dagang otomatis

Pilih pasangan mata uang pikeun didagangkeun ku ngaklik segitiga. Dina widang teang, nunjukkeun aset crypto nu Anjeun hoyong dagang ngalawanUSDT.

Teras klik salah sahiji usulan anu dipidangkeun. Robot rengking dumasar kana persentase panghasilan per taun.

Validasi robot crypto anjeun ku ngaklik tombol Jieun

Kuring mamatahan anjeun milih cryptocurrency anjeun nurutkeun évolusi sarta trend na on Coingecko atanapi Coinmarketcap.
mésér cryptocurrency binance litecoin
Léngkah 3 / PTSDI

Ngonpigurasikeun robot Anjeun Kucoin.

Nunjukkeun naha parobahan harga aset sareng jumlah pesenan sapopoé. Hayu robot ngatur bagian ieu nyalira.

Di sisi anu sanésna, nunjukkeun jumlah investasi anu anjeun hoyong alokasikeun ka robot ieu.

Teras klik Jieun

ngidinan autotrade gold sarana digital
Lengkah 4 / Kucoin

Parios parameter terakhir sateuacan operasi langsung.

Ganda pariksa data lajeng klik dina Konfirmasi

ngidinan autotrade gold sarana digital
Lengkah 5 / Kucoin

Panyebaran robot Kucoin.

Dina aplikasi, anjeun bakal ningali daptar robot anu ayeuna jalan. Anjeun tiasa ngeureunkeunana iraha waé. Salila unggal eureun, anjeun bakal boga kasempetan pikeun ngajaga aset nu dipikahoyong.

ngidinan autotrade gold sarana digital
Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dina dagang atanapi dina mata uang kripto. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun pikeun ngonpigurasikeun akun anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis lamun mungkin. Upami anjeun teu tiasa mendakan tautan afiliasi dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring ngaudit ayeuna, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan anu sigana kuring henteu langkung ti 95% dipercaya.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Sadia tungtung 2022
Nungguan di Pansaka

Forex Autotrade
Sadia tungtung 2022
Nungguan di Pansaka

Ahli CopyTrade
Sadia tungtung 2022
Nungguan di Pansaka

Golddi Jalan
Mésér emas batangan
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10