Kaayaan umum pamakean situs tautan: Robot dagang


artikel 1

Émbaran légales

Situs web https://robots-trading.fr (satuluyna "Blog") diédit ku David Touzet (satuluyna "Pamedal"), Diréktur Publikasi

    Host Situs: OVH
  • Surat: 2 rue Kellermann - 59100 Roubaix - Perancis
  • Teléphone: 1007

artikel 2

Lingkup

Ieu kaayaan umum pamakéan Blog (satuluyna "Sarat Umum Pamakéan"), nerapkeun, tanpa larangan atanapi reservasi, ka sadaya aksés sareng panggunaan Blog Penerbit, ku profésional atanapi konsumén (satuluyna "Pamaké") anu hoyong:

ngalanggan lisénsi robot dagang na, sacara umum, kana solusi dagang na dedicated ka cryptocurrency (saterusna "Solusi"), langsung ti Mitra anu dirujuk dina Blog (saterusna "Mitra").

aksés tulisan jeung video tutorials ngajéntrékeun Solusi ceuk jeung watesan langganan maranéhanana.

Pamaké diwajibkeun maca Sarat Umum Pamakéan sateuacan dianggo dina Blog.

Ku kituna Pamaké kedah maca Sarat Umum Pamakéan sareng Piagam Transparansi ku ngaklik tumbu di handap unggal kaca Blog.

artikel 3

Jasa ditawarkeun dina Blog

3.1 - Aksés ka tutorials

Éditor nyayogikeun pikeun Pamaké tutorial Solusi anu ditawarkeun ku Mitra. Ieu nyandak bentuk lambar atanapi pidéo anu tiasa diaksés dina Blog anu ngajelaskeun Solusi sareng prosedur anu ngamungkinkeun Pamaké, léngkah-léngkah, ngalanggan éta.

Dina acara naon waé, tutorial anu disayogikeun ku Penerbit ngan ukur pikeun tujuan inpormasi, tujuanana nyaéta pikeun ngajelaskeun Pamaké dina sagala rupa solusi dagang sareng didédikasikeun pikeun mata uang kripto anu nawiskeun anjeunna kamungkinan ngadamel investasi, khususna tina algoritma, dina pasar finansial. tina mata uang, bahan baku, logam mulia atawa malah cryptocurrencies.

Dina sagala kaayaan teu bisa tutorials dibere ku Penerbit dianggap salaku constituting nasihat investasi finansial.

3.2 - Nyambungkeun

Penerbit nawiskeun jasa dina Blog pikeun ngahubungkeun Pamaké sareng Mitra anu nawiskeun Solusi supados tiasa ngalanggan Solusi éta langsung ti Mitra.

Ditetepkeun yén Penerbit moal pernah gaduh kualitas anu ngajual atanapi panyadia jasa atanapi panaséhat investasi kauangan ngeunaan Solusi anu ditawarkeun ku Mitra anu muncul dina Blog.

Penerbit ngan ukur janten panyayogikeun jasa panyambung. Éta henteu ngahalangan sagala cara dina hubungan kontrak anu ngawujud antara Pamaké sareng Mitra.

Pamaké bakal langsung nyimpulkeun kontrak penjualan atanapi nyayogikeun jasa sareng Mitra ku cara anu terakhir bakal nanggung jawab sacara éksklusif pikeun ngalaksanakeun kawajiban anu leres.

artikel 4

presentasi blog

4.1 - Aksés ka tutorials

Blog ieu tiasa diaksés gratis kanggo Pamaké anu gaduh sambungan internét iwal upami diatur. Sadaya biaya, naon waé, anu aya hubunganana sareng aksés ka Blog sacara éksklusif tanggung jawab Pamaké, anu ngan ukur tanggung jawab pikeun fungsina alat komputerna ogé aksésna kana Internét.

4.2 - Kasadiaan Blog

Penerbit ngalakukeun pangalusna pikeun ngidinan pamaké aksés ka Blog, 24 jam sapoé, 24 dinten minggu, iwal dina kasus force majeure sarta tunduk kana handap.

Penerbit tiasa, khususna, iraha waé, tanpa tanggung jawab:

ngagantungkeun, ngaganggu atanapi ngawatesan aksés ka sadayana atanapi sabagéan tina Blog, nyéépkeun aksés ka Blog, atanapi sababaraha bagian tina Blog, kana kategori Pamaké anu ditangtukeun.

mupus inpormasi anu tiasa ngaganggu operasina atanapi ngalanggar hukum nasional atanapi internasional.

ngagantungkeun atawa ngawatesan aksés ka Blog pikeun nyieun apdet.

Penerbit dileupaskeun tina sagala tanggung jawab dina acara impossibility aksés ka Blog alatan pasualan force majeure, dina harti dibekelan tinaPasal 1218 KUHP, atawa alatan hiji kajadian di luar kontrol na (khususna masalah sareng alat Pamaké, bahaya téknis, gangguan dina jaringan Internét, jsb.).

Pamaké ngaku yén kawajiban Penerbit ngeunaan kasadiaan Blog mangrupikeun kawajiban anu sederhana.

artikel 5

Pilihan sareng langganan Solusi

5.1 Karakteristik Solusi

Solusi anu ditawarkeun ku Mitra dijelaskeun sareng dibere dina Blog ku Penerbit.

Pamaké ngan tanggung jawab pikeun pilihan Solusi anu dipesenna. Penyajian Solusi dina Blog ngan ukur gaduh padamelan anu informatif, Pamaké diperyogikeun sateuacan ngalanggan tawaran Solusi dina situs wéb Mitra pikeun mariksa eusina, ku kituna tanggung jawab Penerbit teu tiasa dipilarian upami henteu akurat. nawaran solusi dibere dina Blog.

Nalika wincikan kontak Mitra sayogi dina Blog, Pamaké gaduh kamungkinan ngahubungi anjeunna supados anjeunna tiasa masihan aranjeunna inpormasi anu diperyogikeun ngeunaan nawaran Solusi.

5.2. Langganan Solusi

Solusi dipesen langsung ti Mitra liwat tautan alihan dina situs wéb na.

Pikeun tujuan ieu, tutorial anu disayogikeun pikeun Pamaké dina Blog dimaksudkeun pikeun masihan anjeunna bantosan pikeun nungtun anjeunna dina sababaraha tahapan ngalanggan Solusi.

5.3 Kaayaan langganan umum pikeun Solusi

Langganan ka hiji atanapi langkung Solusi ku Pamaké diatur ku kaayaan umum ngeunaan penjualan sareng/atanapi panyadiaan jasa khusus pikeun tiap Mitra, khususna anu aya hubunganana sareng harga sareng syarat pamayaran, kaayaan suplai Solusi, prosedur pikeun ngalaksanakeun hak anu mungkin. tina ditarikna.

Ku kituna, terserah Pangguna pikeun maca éta sateuacan ngalanggan Solusi sareng Mitra.

artikel 6

Rojongan - Keluhan

Penerbit nyayogikeun Pangguna kalayan layanan dukungan anu tiasa dikontak ku cara olahtalatah Telegram nganggo idéntifikasi: @DavidTouzet.

Upami aya klaim ngalawan Mitra, Penerbit bakal usaha-usaha anu pangsaéna pikeun nyobian ngabéréskeun kasusah anu disanghareupan ku Pamaké.

Nanging, Pamaké ngingetkeun yén Penerbit henteu nanggung jawab upami aya palanggaran ku Mitra anu ngan ukur kaiket ku kawajibanana. (pangiriman Solusi, jaminan, hak ditarikna, jsb.).

Dina hal naon waé, Pamaké ngalaman kasusah anu aya hubunganana sareng langganan atanapi palaksanaan tawaran Solusi, gaduh kamungkinan ngahubungi Mitra ngalangkungan tiket kajadian, dumasar kana metode anu didefinisikeun dina kerangka kontrak anu disimpulkeun antara Pamaké sareng Mitra.

artikel 7

Tanggung jawab

Pamaké ngaku yén ladenan anu ditawarkeun ku Penerbit dugi ka presentasi nawaran Solusi anu diusulkeun ku Mitra sareng sambungan Pamaké sareng Mitra.

Mitra téh sarta tetep tanggung jawab solely pikeun kinerja kawajiban maranéhna pikeun Pamaké dina kontrak menyimpulkan antara Mitra jeung Pamaké, nu Penerbit teu pihak.

Akibatna, tanggung jawab Penerbit dugi ka aksés, pamakean sareng fungsina Blog dina kaayaan anu dijelaskeun di dieu.

Pamaké ngaku yén Penerbit moal tiasa dianggap salaku panaséhat investasi kauangan dina harti peraturan anu berlaku. Tutorial, sareng sacara umum, presentasi Solusi dina Blog ngan ukur pikeun tujuan inpormasi sareng henteu tiasa janten tawaran nasihat investasi kauangan atanapi insentif naon waé pikeun mésér atanapi ngajual instrumen kauangan. .

Penerbit bakal ngalakukeun sagala usaha jeung ngurus sagala dipikabutuh pikeun kinerja ditangtoskeun tina kawajiban na. Anjeunna tiasa ngabebaskeun dirina tina sadayana atanapi sabagian tina tanggung jawabna ku cara masihan bukti yén henteuna kinerja atanapi kinerja goréng tina kawajibanana disababkeun boh ka Pamaké atanapi Mitra, atanapi kanyataan anu teu kaduga sareng teu tiasa diatasi, atanapi ka pihak katilu. , atawa kasus force majeure.

Tanggung jawab Penerbit teu tiasa dipilarian khususna upami:

pamakéan ku Pamaké Blog bertentangan jeung tujuanana

kusabab ngagunakeun Blog atanapi jasa naon waé anu tiasa diaksés ngalangkungan Internét

alatan henteu patuh Pamaké kana Kaayaan Pamakéan Umum ieu

interupsi internét jeung/atawa jaringan intranet

lumangsungna masalah téknis sareng/atawa serangan cyber anu mangaruhan enggon, pamasangan sareng rohangan digital, parangkat lunak, sareng alat milik atanapi disimpen dina tanggung jawab Pamaké.

sengketa antara Mitra jeung Pamaké

henteu ngalaksanakeun kawajibanana ku Mitra

Pamaké kedah nyandak sadaya ukuran anu pas pikeun ngajagi alatna sareng datana nyalira, khususna upami aya serangan virus ngalangkungan Internét.

artikel 8

Perlindungan data pribadi

Salaku bagian tina panggunaan Blog ku Pamaké, Penerbit diwajibkeun ngolah data pribadi Pamaké.

Ketetapan anu aya hubunganana sareng ngolah data pribadi ieu muncul dina dokumen Piagam Perlindungan Data Pribadi, tiasa diaksés tina sadaya halaman Blog sareng di alamat ieu:

artikel 9

Harta intelektual

Sadaya merek dagang, elemen merek has, ngaran domain, foto, téks, komentar, ilustrasi, animasi atawa gambar diam, runtuyan video, sora, kitu ogé sakabéh elemen komputer, kaasup kodeu sumber, objék jeung executables nu bisa dipaké pikeun ngajalankeun Blog. (satuluyna sacara koléktif disebut "Karya") ditangtayungan ku hukum anu berlaku dina hak cipta intelektual.

Éta mangrupikeun harta lengkep sareng sadayana tina Penerbit atanapi Mitra.

Pamaké teu tiasa ngaklaim hak naon waé dina hal ieu, anu anjeunna nampi sacara nyata.

Pangguna dilarang hususna pikeun ngahasilkeun deui, adaptasi, ngarobih, ngarobih, narjamahkeun, nyebarkeun sareng komunikasi dina cara naon waé, langsung sareng / atanapi henteu langsung, Karya Penerbit atanapi Mitra.

Pamaké komitmen moal pernah ngalanggar hak cipta intelektual Penerbit atanapi Mitra.

Komitmen di luhur hartosna tindakan langsung atanapi henteu langsung, sacara pribadi atanapi ngalangkungan perantara, pikeun akun sorangan atanapi pihak katilu.

artikel 10

Harta intelektual

Blog ngandung tumbu ka situs web pihak katilu, khususna ka situs Mitra na.

Situs-situs ieu henteu aya dina kadali Penerbit, anu henteu tanggung jawab kana eusina, atanapi upami aya masalah téknis sareng/atanapi ngalanggar kaamanan anu timbul tina tautan hiperteks.

Terserah ka Pamaké pikeun ngalakukeun sagala verifikasi anu diperyogikeun atanapi anu pas sateuacan neraskeun transaksi naon waé sareng salah sahiji pihak katilu ieu.

artikel 11

comments
Catetan

Masing-masing Pamaké ngagaduhan kamungkinan pikeun mairan sareng meunteun tutorial, nawaran Solusi anu anjeunna ngalanggan, Mitra sareng umumna, Blog ngalangkungan antarmuka. Google Usaha Kuring.

Pamaké ngan tanggung jawab pikeun rating sareng koméntarna. Nalika nyerat koméntar umumna, Pamaké badé ngukur koméntarna, anu kedah didasarkeun sacara éksklusif kana fakta anu kabuktian sareng obyektif.

Ku nyebarkeun koméntarna, Pamaké masihan, gratis, sacara nyata ka Penerbit hak anu teu tiasa dibatalkeun pikeun nganggo, nyalin, nyebarkeun, narjamahkeun sareng nyebarkeunana tanpa aya perjanjian tambahan, dina média naon waé sareng dina bentuk naon waé. eksploitasi Blog ogé pikeun tujuan promosi sareng publisitas. Éta ogé otorisasi Penerbit pikeun masihan hak ieu ka Mitra dina kaayaan anu sami sareng pikeun tujuan anu sami (produksi pariwara, promosi tawaran, réproduksi dina kit pencét, jsb.).

Upami Penerbit janten subyek prosedur anu ramah atanapi sah kusabab koméntar anu diumumkeun ku Pamaké dina antarmuka, anjeunna tiasa ngalawan anjeunna pikeun kéngingkeun kompensasi pikeun sadaya karusakan, jumlah, dmana sareng biaya anu timbul tina prosedur ieu. .

artikel 12

rupa-rupa

12.2 - Sakabéh

Pihak ngaku yén Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu mangrupakeun sakabéh perjangjian antara aranjeunna ngeunaan pamakéan Blog sarta supersede sagala tawaran atanapi perjangjian saméméhna, ditulis atawa lisan.

12.3 - invalidity parsial

Lamun salah sahiji stipulations tina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Umum ieu kabukti batal dina aturan hukum nu berlaku atawa kaputusan pangadilan nu geus jadi final, mangka bakal dianggap teu ditulis, tanpa kumaha ogé ngakibatkeun nullity tina Kaayaan Umum. tina Pamakéan atawa ngarobah validitas stipulations séjén na.

12.4 - Toléransi

Kanyataan yén salah sahiji atawa pihak séjén teu ngaku aplikasi tina klausa mana wae tina Kaayaan Pamakéan Umum ieu atanapi akur dina non-kinerja na, naha permanén atawa samentara, teu bisa diinterpretasi salaku waiver ku pihak ieu hak timbul pikeun eta tina klausa ceuk.

12.5 - Force majeure

Dina konteks kiwari, nalika non-kinerja hiji kawajiban pihak anu disababkeun ku pasualan force majeure, pihak ieu exonerated tina liability.

Force majeure hartina sagala kajadian irresistible na unforeseeable dina hartiPasal 1218 KUHP sareng interpretasina ku hukum pasualan sareng nyegah salah sahiji pihak tina ngalaksanakeun kawajiban anu ditumpukeun dina kaayaan Umum Pamakéan.

Di handap ieu diasimilasi kana kasus force majeure: mogok atanapi sengketa tenaga kerja di salah sahiji pihak, di supplier atanapi di operator nasional di Perancis atanapi di luar negeri, kahuruan, banjir atanapi bencana alam sanés, gagalna supplier atanapi katilu- operator pihak ogé modifikasi tina sagala peraturan lumaku pikeun Kaayaan Umum Pamakéan, pandemics, epidemics, krisis kaséhatan sarta closures administrasi numbu ka pandemics luhur jeung krisis kaséhatan sarta ku nyieun palaksanaan teu mungkin.

Masing-masing pihak bakal ngabéjaan ka pihak séjén ku cara naon waé anu ditulis ngeunaan kajadian naon waé kasus force majeure. Deadlines pikeun ngalaksanakeun kawajiban unggal pihak di handap ieu bakal diperpanjang dumasar kana durasi acara constituting force majeure jeung kinerja maranéhanana kudu dilaksanakeun deui pas acara nyegah kinerja geus ceased.

Nanging, upami palaksanaan kawajiban janten teu mungkin salami langkung ti hiji (1) bulan, para pihak bakal konsultasi kalayan tujuan pikeun ngahontal solusi anu nyugemakeun. Gagalna perjangjian dina lima belas (15) dinten ti tanggal kadaluwarsa periode kahiji sabulan, pihak-pihak bakal dileupaskeun tina komitmenna tanpa ganti rugi dina dua sisi.

artikel 13

Hukum lumaku - Basa kontrak

Ku kasapukan nyata antara pihak-pihak, Kaayaan Umum Pamakéan ieu diatur ku hukum Perancis.

Aranjeunna ditulis dina basa Perancis. Upami aranjeunna ditarjamahkeun kana hiji atanapi langkung basa, ngan ukur téks Perancis anu bakal dianggo upami aya sengketa.

artikel 14

Sengketa

14.1 - Lumaku pikeun Pamaké Profesional

Sadaya sengketa anu tiasa ditimbulkeun ku kaayaan umum ieu, ngeunaan validitas, interpretasi, palaksanaan, terminasi, konsékuansi sareng konsékuansi bakal dikintunkeun ka pangadilan komérsial kota Montpellier.

14.2 - Lumaku pikeun Pamaké Konsumén

Upami aya sengketa ngan ukur jasa (operasi Blog) anu ditawarkeun ku Penerbit, keluhan naon waé kedah dikirim ka Penerbit ku surat anu kadaptar kalayan pangakuan resi.

Upami aya kagagalan keluhan dina 30 dinten, Pamaké diinformasikeun yén anjeunna tiasa nganggo mediasi konvensional, atanapi kana metode panyelesaian sengketa alternatif (conciliation, contona) upami aya sengketa.

Pikeun tujuan ieu, Pamaké kedah ngahubungi mediator ieu: https://www.economie.gouv.fr/mediation-conso/mediateurs-references

Khususna, sengketa teu tiasa ditaliti ku mediator upami:

Pamaké henteu ngabéréskeun parantos nyobian, sateuacanna, pikeun ngabéréskeun sengketa langsung sareng Penerbit ku keluhan tinulis

pamundut téh manifestly unfounded atanapi kasar

sengketa geus saméméhna reviewed atawa keur reviewed ku mediator sejen atawa ku pangadilan

Pamaké parantos ngalebetkeun pamundutna ka mediator dina jangka waktu langkung ti sataun ti keluhan tinulisna ka Penerbit.

sengketa teu digolongkeun dina yurisdiksi na

Gagal ieu, sagala sengketa nu ieu Kaayaan Umum Pamakéan bisa timbul, ngeunaan validitas maranéhanana, interpretasi, palaksanaan, terminasi, konsékuansi jeung konsékuansi bakal dikintunkeun ka pangadilan Perancis kompeten.

Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dagang atanapi cryptocurrency sateuacana. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun nyetel akun Anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis. Upami anjeun henteu tiasa mendakan tautan afiliasi dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring ngaudit, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan tanpa kaampeuh.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Ahli CopyTrade
sayogi 2022
Ngantosan di Pansaka

Golddi Jalan
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10