Piagam Transparansi Situs Robot dagang

Luyu jeung perda nu lumaku, Bapak David Touzet (satuluyna disebut "Pamedal") Kahayang ku Piagam Transparansi ieu pikeun nginpokeun pangguna (satuluyna "Pamaké") tina Blog (satuluyna disebut "Blog") dina kritéria sareng metode ngarujuk kana tawaran Mitra (saterusna "Solusi") diulas dina Blog (saterusna "mitra"). Upami aya patarosan tambahan, Penerbit tetep sayogi pikeun nungtun Pamaké sareng masihan anjeunna sadaya inpormasi tambahan anu mangpaat pikeun panggunaan Blog.

Ngarujuk Mitra

1.1 - Naon istilah daptar sareng ngahapus daptar dina Blog?

Ngan Mitra anu kabeungkeut sacara kontrak ka Penerbit anu dirujuk dina Blog.

Pikeun dirujuk dina Blog, Mitra kedah nawiskeun produk atanapi jasa anu aya hubunganana sareng perdagangan digital atanapi mata uang kripto (salajengna "Solusi").

Saha waé Mitra anu lirén nyumponan kritéria kualitas ieu bakal kaleungitan kauntungan tina rujukan.

Kitu ogé, Penerbit ngagaduhan hak pikeun ngahapus Mitra mana waé anu ngalanggar kawajiban kontrakna pikeun éta.

1.2 - Naon parameter utama pikeun ranking nawaran Mitra dina Blog?

Parameter utama anu nangtukeun rangking tawaran Mitra dina Blog nyaéta:

Kualitas solusi

rojongan teknis pakait sareng Solusi

rating maranéhna

pembayaran remunerasi tambahan ku Mitra

1.3 - Naon kriteria ranking standar pikeun Mitra dina Blog?

Sacara standar, tawaran Mitra digolongkeun:

rating maranéhna

jumlah konsumén anu geus ngalanggan Solusi a

pangalaman Mitra dina widang dagang digital sarta cryptocurrencies.

1.4 - Naha aya hubungan modal atanapi kauangan antara Penerbit sareng Mitra?

Penerbit ngawartosan Pamaké yén teu aya tautan modal antara Penerbit sareng Mitra anu nawaranana dibere dina Blog.

Penerbit nawiskeun jasa pikeun ngarujuk Mitra sareng nawaranana dina Blog pikeun biaya.

Ku kituna, manéhna narima imbuhan ti Mitra pikeun rujukan maranéhanana sarta presentasi tawaran maranéhanana dina acara langganan ka tawaran ku pamaké dina ramatloka Mitra urang.

Salaku tambahan, Penerbit kamungkinan nampi diskon atanapi santunan tambahan pikeun nyorot tawaran ti Mitra dina Blog.

Nyambungkeun Mitra jeung Pamaké

2.1 - Naon kualitas Mitra anu dirujuk dina Blog?

Ngan profésional anu tiasa dirujuk dina Blog.

2.2 - Naon kaayaan jasa linking ditawarkeun ku Penerbit?

Blog ieu ngamungkinkeun sambungan Mitra sareng Pamaké konsumen non-profésional ogé Pamaké profésional, anu hoyong ngalanggan Solusi ku dialihkeun ka situs Mitra.

Sambungan ieu bakal ngakibatkeun kacindekan tina kontrak antara Mitra sareng Pamaké.

Ladenan tautan ieu disayogikeun gratis ku Penerbit ka Pamaké. Henteu aya jasa anu mayar tambahan anu ditagihkeun ka Pamaké.

2.3 - Naon kaayaan kontrak anu disimpulkeun ku Pamaké saatos sambungan ieu?

Penerbit henteu tanggung jawab pikeun ngokolakeun transaksi kauangan ku Mitra.

Nalika kontrak disimpulkeun langsung antara Mitra sareng Pamaké, Penerbit henteu nawiskeun jaminan atanapi jaminan anu aya hubunganana sareng suplai Solusi.

Tungtungna, naon waé sengketa antara Pamaké sareng Mitra anu aya hubunganana sareng kacindekan, validitas atanapi kinerja kontrak anu disimpulkeun antara aranjeunna henteu tiasa ngabeungkeut Penerbit. Nanging, Pamaké disarankan pikeun nginpokeun ka Penerbit ngeunaan sagala grievance anu anjeunna gaduh ngalawan Mitra supados anjeunna tiasa nyandak ukuran anu pas anu aya hubunganana sareng rujukan Mitra dina Blog.

Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dagang atanapi cryptocurrency sateuacana. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun nyetel akun Anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis. Upami anjeun henteu tiasa mendakan tautan afiliasi dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring ngaudit, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan tanpa kaampeuh.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Ahli CopyTrade
sayogi 2022
Ngantosan di Pansaka

Golddi Jalan
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10