Cryptocurrency

Cryptocurrency mangrupikeun mata uang digital anu tujuanna pikeun ngalaksanakeun transaksi, bari ngabébaskeun dirina tina pihak katilu anu ayeuna dipercaya sapertos bank contona. Cryptocurrency ieu teras tiasa dipésér, dijual atanapi diperdagangkan dina platform khusus sapertos Binance atanapi Coinbase.

Mésér Cryptocurrencies dina Coinbase Mésér Cryptocurrency dina Binance

Langkung ti 5000 cryptocurrency kanggo dipanggihan

 

Cryptocurrency bitcoin

Bitcoin (BTC)

Cryptocurrency ngarah di dunya, éta Bitcoin (BTC) disimpen sareng diperdagangkan aman ngalangkungan internét nganggo buku digital anu disebat blokchain. Tanggal 31 Oktober 2008, Satoshi Nakamoto (nami samaran) ngajelaskeun kumaha jalanna mata uang digital. Sababaraha bulan ka hareup, blok munggaran diciptakeun dina daptar digital sareng transaksi munggaran dilaksanakeun. Bitcoin teras hargana $ 0,0007.

Cryptocurrency ethereum

Ethereum (ETH)

Istilah Ethereum (ETH) mangrupikeun cryptocurrency ditambah ku platform komputasi terdesentralisasi. Pamekar tiasa nganggo platform kanggo ngawangun aplikasi desentralisasi sareng ngaluarkeun crypto-assets anyar anu cocog salaku token Ethereum.

Patarosan anu teras-terasan anu aya hubunganana sareng Cryptocurrency

Panggihan sadayana jargon téknis Cryptocurrency sareng Blockchain.

Altcoin mangrupikeun cryptocurrency anu béda ti bitcoin.

Blockchain mangrupikeun téknologi desentralisasi anu tiasa dianggo tanpa otoritas pusat hatur nuhun ka pangguna sistem. Éta ngamungkinkeun panyimpenan sareng panyebaran inpormasi dina cara anu ultra aman sareng murah. Dina hal blok publik, sadayana bébas konsultasi sareng blokir sareng mastikeun transaksi na. Urang tiasa ngahartikeun blokir umum salaku register akuntansi umum, anonim sareng teu tiasa dilanggar.

Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Teu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu ngagaduhan pangalaman dagang sareng cryptocurrency sateuacanna. Éta pisan sababna naha kuring ngantepkeun kuring ngiringan anjeun, pikeun ngabantosan anjeun nyetél rekening anjeun diantara akun anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, jawab sadaya patarosan anjeun sareng nyayogikeun dukungan téknis.

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Crypto Autotrade
non disponible
Teu aya inpormasi dugi ka ayeuna