Bursa Crypto Blockchain

Kumaha jalanna cryptocurrency? Naha mésér Cryptocurrency? Kumaha cryptocurrency ningkat dina nilaina? Di mana cryptocurrency pikeun nanem modal di 2021? Naon Téknologi Blockchain? Kumaha jalanna Blockchain? Saha anu nganggo Blockchain?

Institute of Merdika

Wawancara jeung Alexander Stachchenko

Bitcoin jeung Blockchain: Alexander Stachchenko ngécéskeun sagalana ka urang. Perang mata uang?

Pidéo Crypto Blockchain Exchange

Naon cryptocurrency dianggo?

Sadayana nyarioskeun perkawis crypto-currencies tapi naha anjeun leres terang perkawis naon? Naha anjeun terang bédana pasti antara Koin sareng Token?

Pidéo Crypto Blockchain Exchange

Crypto-Skeptic?

Naon anu lumangsung sareng bitcoin anu parantos langkung dua kali dina sababaraha minggu? Naha aya serangan anyar gélo spekulatif dina cryptpomonnaie? Sudut pandang Philippe Béchade, redaksi La Bourse au Quotidien.

Hasheur nganteurkeun rasiah na dina cryptocurrency!

Cryptos nurutkeun Hasheur

Antoni Ruiz sareng Damien Douani nampi Owen Simonin alias Hasheur dina YouTube. Kalayan langkung ti 250 pengikut dina kanal na. Anjeunna ngapopulerkeun téknologi, téknik sareng strategi kompléks dunya bisnis.

Pidéo Crypto Blockchain Exchange

Konperénsi Crypto

Jean-Paul Delahaye nyaéta profésor emeritus di University of Lille, panaliti di Center for Research in Computer Science, Signal, sareng Automation of Lille tina CNRS. Kaistiméwaanna nyaéta tiori pajeulitna, sareng khusus na panerapan pikeun ékonomi sareng blok.

Pidéo Crypto Blockchain Exchange

Bitcoin sareng Blockchain

Naon ari Bitcoin? Kumaha jalanna? Kumaha téknik Blockchain ngamungkinkeun ngamankeun éta?

Pidéo Crypto Blockchain Exchange

nukeuran Binance ti A dugi ka Z

Ti mimiti ka pangguna anu parantos gaduh akun: resensi ieu nutupan sareng ngajelaskeun fitur pangpentingna tina dagang, staking, pinjaman sareng ngamankeun cryptocurrency anjeun sareng Hasheur.

Pidéo Crypto Video 2021

Perpajakan sareng Cryptocurrencies

Unggal taun, anu mayar pajak kedah ngajukeun pengembalian pajak penghasilan na saparantosna réngsé dina Juni (tanggal anu pasti beda-beda dumasar departemén). Sareng anu gaduh untung tina Bitcoin, Ripple, Dash sareng cryptocurrency sanésna kedah nyebatkeun nalika balikna kauntungan anu didamel. Naon sistem pajak ayeuna? Kumaha cara nyatakeun penghasilan anjeun ka aparat pajeg? Sadaya penjelasan urang.

Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran dijieun tina link affiliate!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dina dagang atanapi mata uang crypto. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun pikeun ngonpigurasikeun akun anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis lamun mungkin. Upami anjeun henteu tiasa mendakan tautan afiliasi dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring nuju nganalisa ayeuna, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan anu sigana kuring henteu langkung ti 95% dipercaya.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Geura sumping
Nungguan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Nungguan di Pansaka

Ahli CopyTrade
Sadia tungtung 2022
Nungguan di Pansaka

Golddi Jalan
Mésér emas batangan
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10