Bursa Crypto Blockchain

Kumaha jalanna cryptocurrency? Naha mésér Cryptocurrency? Kumaha cryptocurrency ningkat dina nilaina? Di mana cryptocurrency pikeun nanem modal di 2021? Naon Téknologi Blockchain? Kumaha jalanna Blockchain? Saha anu nganggo Blockchain?

Pidéo Crypto Blockchain Exchange

Naon cryptocurrency dianggo?

Sadayana nyarioskeun perkawis crypto-currencies tapi naha anjeun leres terang perkawis naon? Naha anjeun terang bédana pasti antara Koin sareng Token?

Pidéo Crypto Blockchain Exchange

Crypto-Skeptic?

Naon anu lumangsung sareng bitcoin anu parantos langkung dua kali dina sababaraha minggu? Naha aya serangan anyar gélo spekulatif dina cryptpomonnaie? Sudut pandang Philippe Béchade, redaksi La Bourse au Quotidien.

Hasheur nganteurkeun rasiah na dina cryptocurrency!

Naha urang nyarioskeun perkawis éta?

Antoni Ruiz sareng Damien Douani nampi Owen Simonin alias Hasheur dina YouTube. Kalayan langkung ti 250 pengikut dina kanal na. Anjeunna ngapopulerkeun téknologi, téknik sareng strategi kompléks dunya bisnis.

Pidéo Crypto Blockchain Exchange

Konperénsi Crypto

Jean-Paul Delahaye nyaéta profésor emeritus di University of Lille, panaliti di Center for Research in Computer Science, Signal, sareng Automation of Lille tina CNRS. Kaistiméwaanna nyaéta tiori pajeulitna, sareng khusus na panerapan pikeun ékonomi sareng blok.

Pidéo Crypto Blockchain Exchange

Bitcoin sareng Blockchain

Naon ari Bitcoin? Kumaha jalanna? Kumaha téknik Blockchain ngamungkinkeun ngamankeun éta?

Pidéo Crypto Blockchain Exchange

nukeuran Binance ti A dugi ka Z

Ti mimiti ka pangguna anu parantos gaduh akun: resensi ieu nutupan sareng ngajelaskeun fitur pangpentingna tina dagang, staking, pinjaman sareng ngamankeun cryptocurrency anjeun sareng Hasheur.

Pidéo Crypto Video 2021

Perpajakan sareng Cryptocurrencies

Unggal taun, anu mayar pajak kedah ngajukeun pengembalian pajak penghasilan na saparantosna réngsé dina Juni (tanggal anu pasti beda-beda dumasar departemén). Sareng anu gaduh untung tina Bitcoin, Ripple, Dash sareng cryptocurrency sanésna kedah nyebatkeun nalika balikna kauntungan anu didamel. Naon sistem pajak ayeuna? Kumaha cara nyatakeun penghasilan anjeun ka aparat pajeg? Sadaya penjelasan urang.

Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Teu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu ngagaduhan pangalaman dagang sareng cryptocurrency sateuacanna. Éta pisan sababna naha kuring ngantepkeun kuring ngiringan anjeun, pikeun ngabantosan anjeun nyetél rekening anjeun diantara akun anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, jawab sadaya patarosan anjeun sareng nyayogikeun dukungan téknis.

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Crypto Autotrade
non disponible
Teu aya inpormasi dugi ka ayeuna