binance sertifikasi malaikat

Binance

Mésér, ngajual, ngamankeun atanapi nyimpen cryptocurrency anjeun janten kaulinan budak ku bursa na Binance. Pendakan tutorial lengkep, naséhat téhnis, berita na Binance kartu tiasa dianggo sareng sadaya padagang ogé crypto BNB sareng sistem kas na dugi ka 8%.

Daptar dina Binance tutorial
Binance

Tukeuran n ° 1 di dunya.

Binance nyaéta perusahaan anu didaptarkeun langkung ti $ XNUMX milyar. Sapertos bursa naon waé, éta ngamungkinkeun anjeun tukeur cryptocurrency ngalawan cryptocurrency sanés (bitcoin, ethereum, tether ...) atanapi mata uang fiat sapertos euro atanapi dolar.

...
1

Langkung ti 15 juta pangguna

Unggal taun, langkung ti 15 juta pangguna mésér sareng tukeur ampir $ 2 milyar dina Cryptocurrency dina Binance.

2

Kartu bank Visa

Jeung Visa Binance, anjeun tiasa ngarobih sareng nyéépkeun cryptocurrency favorit anjeun di langkung ti 60 juta toko sareng usaha di saluruh dunya.

3

Minat bari ngahémat

Simpen sareng jaga cryptocurrency anjeun. Nalika ngasilkeun minat, anjeun gaduh kalenturan ngadamel ditarikna atanapi transaksi iraha waé.

Binance

250 cryptocurrency aya.
Volume perdagangan sadidinten $ 2 milyar.

Mésér sareng ngajual cryptos dina sababaraha menit Binance. Gabung sareng platform bursa crypto pangageungna. Panggihan bagian tinaékosistem Binance sareng cryptos na pakait.

Sayogi dina Mobile (Android sareng IOS)

Sayogi online dina Komputer

Binance Ékosistem
tutorial Binance

Kumaha carana ngadaptar sareng muka akun Binance ?

Daptar dina Binance

Mimiti ngadaptar ku nuturkeun léngkah anu béda. Teras angkat ka koropak anjeun pikeun ngesahkeun email anu dikirim ka anjeun Binance. Pencét kana tautan anu dikandungna pikeun ngesahkeun alamat email anjeun, anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaktipkeun akun anjeun.

Sakali deui Binance, pencét dina tautan "Connexion".

Kuring nyarankeun anjeun buka URL: https://www.binance.com/fr/my/settings/profile. Halaman ieu bakal ngamungkinkeun anjeun mimiti ngamankeun akun anjeun.

daptaran binance
tutorial Binance

Kumaha ngamankeun akun sareng dompét anjeun Binance (1/3)?

Kami ayeuna bakal ngamankeun akun anjeun pikeun nyegah peretasan. Pikeun ngalakukeun ieu, buka URL ieu: https://www.binance.com/fr/my/security

Sababaraha tingkat kaamanan disarankeun sapertos auténtikasi Google ditambah ku auténtikasi Email. Pas anjeun ngaleuwihan sababaraha ratus euro dina crypto, kuring mamatahan anjeun pikeun kéngingkeun buku tambahan sapertos YubiKey.

Auténtikasi Google.
Ieu mangrupikeun aplikasi seluler gratis anu ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun kode aktivasi unggal 30 detik. Abdi nyarankeun pisan.

Auténtikasi email.
Ieu email anu dikirim ku Binance diwangun ku kode 6 angka. Pikeun unggal urus, anjeun kedah ngalebetkeun kode ieu. Di sisi anu sanésna, kuring henteu nyarankeun auténtikasi Google ditambah ku SMS, resep email sanés.

sécurité binance
tutorial Binance

Kumaha ngamankeun akun anjeun sareng KYC tina Binance (2/3)?

Dina raraga ngamangpaatkeun jasa Binance sareng angkat larangan, anjeun kedah ngesahkeun KYC anjeun (Terang Palanggan Anjeun). Anjeun bakal tiasa nampi sareng mundur jumlah anu langkung ageung, mesen CB Visa anjeun Binance, aksés kana dagang Launchpad sareng Future.

Jang ngalampahkeun klik ieu dina Verifikasi idéntitas. Ieu prosés 2-léngkah. Anjeun ngeusian kolom anu diperyogikeun teras ngirim salah sahiji lampiran anu dipénta (dokumén idéntitas dua sisi, atanapi paspor, atanapi lisénsi supir.)

⚠️ Ati-ati, aranjeunna ningali tanggal kadaluarsana, kualitas poto, sareng sadaya nomer upami éta tiasa dikenalkeun. Upami aya panolakan, aranjeunna henteu kedah ngawartosan anjeun kunaon, tapi kuring nembé ngadugikeun aranjeunna ka anjeun.

KYC binance
Vérification faciale sur Binance

Ngamankeun akun anjeun ku pangenalan raray (3/3).

Ieu léngkah pamungkas. Tina komputer atanapi webcam telepon anjeun, anjeun kedah nuturkeun pitunjukna. Angkat topi, gelas, jsb. Ramo anjeun kedah diposisikan payun dina bunderan anu disayogikeun pikeun tujuan ieu. Éta tiasa nyungkeun anjeun ngacieupan, muterkeun sirah, katingali katuhu sareng kénca ...

Anjeun bakal nampi réspon naha léngkahna suksés atanapi henteu. Dina hal ieu, éta bakal dilakukeun deui dugi ka divalipikasi.

pangakuan raray binance
Acheter des crypto sur Binance

Kumaha mésér cryptos dina Binance sareng kartu bank na?

Upami anjeun hoyong nanem modal sahingga mésér cryptocurrency dina Binance tina kartu bank (visa, mastercard), pencét dina tab "Buy cryptos, then Bank / debit card".

Nunjukkeun ka jumlah dina euro tina transaksi anu dipikahoyong

Nunjukkeun cryptocurrency anu anjeun badé pikagaduh. Sacara standar, kuring mamatahan anjeun mésér USDT. TiUSDT, anjeun tiasa mésér jinis cryptocurrency sanés. Binance bakal nawiskeun anjeun daptar standar kalebet bitcoin (BTC). Janten upami anjeun hoyong mésér Bitcoin, pilih Bitcoin, tangtosna.

Pilih anjeun Kartu kiridit atanapi Kartu énggal, teras meuli.

mésér kartu bank cryptocurrency binance
Acheter des crypto sur Binance

Comment acheter du Litecoin LTC sur Binance ?

Le Litecoin (LTC) est une cryptomonnaie sujet aux variations de prix, contrairement aux stablecoins tels que USDT, BUSD, USDC, DAI... Elle dispose de sa propre Blockchain : Litecoin. Ses transactions sont rapides, sécurisés et très bons marchés.

Buka halaman Acheter des cryptos > Carte de crédit / débit

Nunjukkeun ka jumlah dina euro tina transaksi anu dipikahoyong

Rechercher la crypto Litecoin - LTC

Ne sélectionnez rien d'autres et cliquez sur Continuer.

achat litecoin LTC carte bancaire binance
Virement bancaire sur Binance

Comment réaliser un virement SEPA sur Binance avec Advanced Cash ?

Advcash un système de traitement des paiements compatible avec Binance pouvant servir d’intermédiaire avec votre banque. Les délais du transfert SEPA sont de 24/48h ouvrés.

Effectuer un virement avec Advcash


Quels sont les avantages d'Advcash ?

Pamayaran aman

1€ facturé par virement lors du dépôt sur Advcash. Aucun frais supplémentaire appliqué par Binance.

Simple d’utilisation


Dans un premier temps, créez votre compte gratuitement en vous rendant sur le site officiel :

Créer un compte gratuit Advcash

Il faudra ensuite faire votre vérification d’identité (KYC). Pour cela, il vous sera demandé un justificatif de domicile, une pièce d’identité valide et vérifier votre numéro de téléphone. Cela prend quelques minutes. Les documents envoyés seront traités sous 24h maximum.

Effectuer un dépôt sur Binance

Commencez par approvisionner votre portefeuille ADVcash en vous rendant dans la partie « Deposit Funds » entrez le montant voulu ainsi que la devise et le pays qui correspond puis, sélectionnez la méthode de dépôt souhaité (SEPA) par exemple, et cliquez sur déposit, suivez ensuite les instructions données sur le site. Les délais sont 24/48h ouvrés pour approvisionner le compte en SEPA.

nganjang Binance puis, Portefeuille > Dépôt > Fiat > Advcash > sélectionnez le montant voulu > Confirmer

Vous serez redirigé vers le site d’advcash où il vous faudra confirmer le dépôt.

Votre dépôt est désormais disponible depuis votre portefeuille Spot sur Binance

Nyandak ditarikna tina Binance

nganjang Binance puis, Portefeuille > Retrait > Fiat > Advcash > sélectionnez le montant voulu > Confirmer

Saisissez l’adresse mail de votre compte Advcash puis rentrez les informations 2FA demandées. Votre transfert vers ADVcash sera alors fait instantanément et sans frais.

Si vous désirez l’envoyer vers votre banque, rendez-vous dans « send funds » / To bank / SEPA et laissez-vous guider par le site, des frais de 0.5% + 5€ seront appliqués.

tutorial Binance

Naon alamat crypto kuring USDT, BTC, ETH ... asup Binance ?

Upami anjeun hoyong terang alamat setoran anjeun pikeun cryptocurrency béda anjeun, turutan pitunjuk ieu!

Buka Portopolio> Spot Portofolio

Dina kolom "Milarian asét", nunjukkeun contona USDT.

Di handapeun halaman, anjeun bakal mendakan tabel nampilkeun aset ieu.

Tingali di belah katuhu, dina kolom Aksi. Anjeun bakal mendakan tautan. Pencét dina "Deposit".

Dina QR Code, anjeun bakal mendakan sababaraha karakter. Ieu alamat cryptocurrency anjeun dina mata uang anu dipilari.

terang alamat titik crypto anjeun
Tip sareng trik Binance

Kumaha cara langsung ngarobih EUR kana USDT atanapi BUSD dina Binance ?

Sacara standar, Binance henteu nawiskeun anjeun pasangan EUR_USDT di daérah dagang. Tapi kudu sadar yén URL aya sareng konvérsi éta mungkin.

Pikeun pasangan EUR_USDT : https://www.binance.com/fr/trade/EUR_USDT

Pikeun pasangan EUR_BUSD: https://www.binance.com/fr/trade/EUR_BUSD

Kami ayeuna badé ngical euro na kanggo USDT ku nempatkeun pesenan dina "Pasar".

Pilih "Pasar".

Luhureun tombol "Jual EUR", anjeun ngagaduhan Rentang pikeun mindahkeun. Ku mindahkeun ka katuhu, anjeun nunjukkeun jumlah euro anu anjeun badé jual dumasar kana total saham anjeun.

Pencét dina tombol "Jual EUR". Pesenan bakal dipasihkeun sareng anjeun teras bakal kéngingkeun USDT.

Balik kana Wallet> Spot Wallet. Dina kasaimbangan Crypto anjeun, milari garisna USDT, Anjeun kedah gaduh nomerUSDT kahoyong.

mindahkeun bank crypto coinbase
Tip sareng trik Binance

komentar meuli atanapi ngajual Cryptos dina urutan wates?

dina Binance, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mésér Cryptocurrency dina jumlah anu dipikahoyong, masih perlu yén éta ngahontal harga anu anjeun sebutkan sareng yén aya volume bursa anu cekap pikeun ngagaleuh ieu.

Hayu urang nyandak conto tina url ieu: https://www.binance.com/fr/trade/THETA_USDT

Kami ayeuna badé mésér THETA sareng USDT dina harga anu dipikahoyong.

Pilih "Watesan".

Dina "Harga", nunjukkeun jumlah dina USDT yén anjeun daék ngagaleuh kéngingkeun 1 téTA. Di dieu hargana 0,6029. Upami anjeun hoyong langkung mirah, lebetkeun contona 0,5.

Kalayan kursor, nunjukkeun handapeun kolom "Jumlah" jumlah THETA anu anjeun pikahoyong pikeun kéngingkeun cadangan anjeunUSDT. Dina conto ieu mah cadanganna 0,5076 USDT.

Widang "Total" nunjukkeun jumlahUSDT yén anjeun badé nyéépkeun.

Pencét Mésér THETA.

mésér wates crypto

Upami anjeun parantos divalidasi, pesenan pameseran teras bakal dilaksanakeun salami waktos anu teu ditangtoskeun salami parameter pamésérna henteu cekap. Anjeun tiasa ngabatalkeun pesen anjeun iraha waé: https://www.binance.com/fr/.../openorder

⚠️ Pesen Wates anjeun teu acan disimpen?
Ieu panginten kusabab waktos kaputusan anu panjang teuing. Refresh halaman, sareng pasang kirang ti 95% dina tingkat kursor.

Tip sareng trik Binance

komentar obral atanapi mésér Cryptos dina urutan OCO?

dina Binance ngan, anjeun tiasa memicu OCO (One-Cancels-the-Other) pesenan. Anjeun tiasa, ngagaleuh cryptocurrency dina dua harga anu béda, contona nalika éta ngarobih résistansi atanapi nalika némpél dukungan.

Pikeun bagian kuring, kuring latihan pesenan OCO utamina kanggo dijual. Dina hal anu khusus ieu, dianggap yén anjeun parantos gaduh cryptocurrency anu dipikahoyong pikeun ngalaksanakeun urutan jual OCO. Upami henteu, punten mésér crypto anjeun dina watesan atanapi Pasar urutan. Anjeun ku sabab kitu anjeun tiasa nempatkeun kauntungan Anjeun sareng rugi Stop anjeun dina urutan anu sami. Nalika salah sahiji ti dua diaktipkeun, anu sanésna bakal dihapus.

Kumaha carana nempatkeun ordo OCO Binance ?

Buka tempat pesen, pilih jual teras OCO dina tab stop stop.

Eusian 4 bidang: harga / stop / limit / jumlah:
- Widang Harga: ngamungkinkeun anjeun ngajual ka target
- médan Stop: ngamungkinkeun pemicu tina stoploss
- lapangan Wates: ieu harga jual stoploss (harga likuidasi)
- Widang Jumlah: ieu jumlah dina crypto anu anjeun badé jual

Tungtungna, pencét dina tombol Jual pikeun nempatkeun ordo OCO

⚠️ Punten perhatoskeun yén lapangan Stop kedah langkung ageung tibatan bidang Wates

Urutan OCO Binance

Tip sareng trik Binance

Kumaha cara nganggo kartu Visa anjeun Binance ?

Jeung Visa Binance, anjeun tiasa ngarobih sareng nyéépkeun cryptos karesep anjeun di toko sareng bisnis di panjuru dunya. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta mindahkeun cryptocurrency anjeun kana dompét Kartu anjeun Binance.

Visa binance
Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dagang atanapi cryptocurrency sateuacana. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun nyetel akun Anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, jawab sadaya patarosan anjeun sareng nyayogikeun dukungan téknis.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Crypto Autotrade
Sadia dina bulan Désémber
🥇 Modal mnt. ± $ 1000