Cryptocurrency ékosistem Binance

Pendakan sababaraha altcoin tina ékosistem Binance sareng na Binance SmartChain.

Binance BNB
BNB

Binance duit kencring

Le Binance Koin, langkung dikenal ku ticker BNB na, mangrupikeun token utiliti anu khusus didamel kanggo dianggo dina ékosistem Binance, bursa anu paling penting di dunya. Unggal 3 bulan, Binance parantos ngajanjikeun nganggo 20% kauntunganana kanggo mésér BNB dina harga pasar sareng ngancurkeun token ieu dina prosés "burn". Sistem pembakaran token ieu nyababkeun réduksi périodik dina total pasokanna sareng diputuskeun sateuacanna dina whitepaper proyek. Pendakan urang tutorial Binance.

Band Protocol
pita

Band Protocol

Band Protocol mangrupikeun platform oracle data cross-chain anu ngahijikeun sareng ngahubungkeun data dunya nyata sareng API kana kontrak pinter. Blockchains alus teuing pikeun panyimpenan anu teu tiasa dirobih sareng itungan deterministik sareng diverifikasi. Nanging, aranjeunna henteu tiasa ngaksés inpormasi dunya nyata anu tiasa dipercaya aya di luar jaringanna. Band Protocol ningkatkeun fungsionalitas kontrak pinter ku masihan aranjeunna aksés kana data anu tiasa dipercaya tanpa titik pusat kagagalan. Aplikasi kauangan terdesentralisasi peryogi pakan harga dina bursa token sareng prosés jaminan pinjaman. Kalayan harga oracle diwangun kana Band Protocol, pamekar tiasa ngawangun DeFi kalayan katengtreman mutlak yén feed harga anu aranjeunna anggo mantap sareng tamper-proof.

Tautan Chainlink
numbu

Chainlink

Jaringan oracle desentralisasi Chainlink nyayogikeun input anu tiasa dipercaya sareng tamper-proof sareng kaluaran pikeun kontrak pinter rumit dina blokir mana waé. Chainlink sacara dramatis ngalegaan kapasitas kontrak pinter ku ngamungkinkeun aksés kana data dunya nyata, kajadian, pamayaran, sareng seueur deui tanpa ngorbankeun jaminan kaamanan sareng reliabilitas anu alami dina téknologi blockchain. Chainlink mangrupikeun téknologi sumber kabuka anu dikembangkeun sacara koléktif ku komunitas ageung pangembang, panaliti sareng pangguna anu ngagaduhan tujuan ngajantenkeun Chainlink mangrupikeun barang publik pikeun kapentingan ékosistem blockchain.

Dodo
Dodo

Dodo

DODO mangrupikeun protokol likuiditas anu didukung ku algoritma Proactive Market Maker (PMM) sareng didesain kanggo efisiensi modal. Likuiditas kontrak anu tiasa diganti DODO tiasa dibandingkeun sareng séntral terpusat (CEX). DODO nawiskeun panghalang anu handap pikeun asupna sareng mékanisme penerbitan token henteu aya rasa nyeri pikeun aset buntut panjang.

Kue PancakeSwap
kueh

Pancake Swap

PancakeSwap mangrupikeun DEX dumasar kana Binance Smart Chain diluncurkeun ku pengembang anonim. Éta katingalina sapertos Ethereum's SushiSwap (tata pamaréntahan masarakat, kamampuan pikeun tani token panyadia likuiditas), tapi ogé ngagaduhan seueur fitur sanés anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun hadiah. PancakeSwap mangrupikeun proyék AMM pangageungna Binance Smart Chain (BSC) kalayan sababaraha fitur inovatif.

krim
krim

krim

...

Vénus XVS
XVS

Venus

Venus ngaktipkeun tusnecoin desentralisasi munggaran di dunya, VAI, dumasar kana Binance Smart Chain anu didukung ku sakumpulan stablecoins sareng aset crypto tanpa kendali terpusat. Dana anu dicekel handapeun protokol tiasa kéngingkeun APY gumantung kana paménta pasar pikeun aset éta. Bunga dihasilkeun ku blok sareng tiasa dijantenkeun jaminan kanggo nginjeum aset atanapi mogok stablecoins. Anjeun ayeuna tiasa ngempelkeun asét nganggo ranté pinter Binance sareng nampi vTokens portabel anu anjeun tiasa bebas ngalih ka kamar anu tiis, mindahkeun ka pangguna sanés, sareng seueur deui.

Parsiq PRQ
PRQ

Parsik

Monitor sadaya kagiatan. Gampang ngadamel konéksi otomatisasi antara ranté blok sareng aplikasi nganggo tukang sihir ngawaskeun gancang kami. Pikeun usaha alit sareng pangguna pribadi, PARSIQ ngajaga Smart-Trigger teratur sareng tiasa diaksés. Perusahaan ageung ngagaduhan infrastruktur anu berdedikasi sareng gaduh kalenturan pikeun ngaropea aplikasi monitoring na sacara lengkep. PARSIQ nyayogikeun sadayana pangiriman pangiriman anu diperyogikeun numutkeun kabutuhan khusus anjeun, ti email dugi ka béja layar kulkas pinter. Naha éta peringatan saderhana, pesen inpormasi, atanapi data atah anu dihasilkeun, anjeun tanggel waler kumaha anjeun hoyong nampi bewara anjeun.

Onkologi ONT
ONT

Ontology

...

Certik CTK
CTK

Certic

...

Beefy Keuangan BIFI
BIFI

Keuangan Beefy

...

DFI Duit YFII
YFII

DFI Duit

...

Dego Keuangan
DEGO

Dego Keuangan

...

Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dagang atanapi cryptocurrency sateuacana. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun nyetel akun Anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis. Upami anjeun henteu tiasa mendakan tautan afiliasi dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring ngaudit, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan tanpa kaampeuh.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Ahli CopyTrade
sayogi 2022
Ngantosan di Pansaka

Golddi Jalan
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10