BTC / ETH / BNB / LTC

AutoTrade Crypto
Robot dagang dedicated ka Bitcoin

AutoTrade Crypto nyaéta robot dagang pasar cryptocurrency basis Indonésia. ATC bakal dagang cryptocurrencies utama sapertos Bitcoin, Binance Koin, Ethereum sareng Litecoin tapi ogé tiasa milih crypto sanés gumantung kana harga pasar ieu. Meureun aya sababaraha trades salila poé, unggal poé dina saminggu. Autotrade Crypto utamana bet naek atanapi turun harga Bitcoin. Rata-rata, 70% tina perdagangan poean na mangrupikeun juara.

Ngadaptarkeun Autotrade Cryptotutorial diropéa


AutoTrade Crypto Bitcoin Trading robot

$

Lisensi 1 harga di AutoTrade Crypto

$

Investasi minimum

= $

Investasi minimum minimum

± %

Dipiharep kauntungan bulanan

Kauntungan tina robot AutoTrade Crypto

Kasadiaan dana

Atur sareng kontrol dana anjeun nyalira nganggo aktip MetaTrader 4. Setor sareng mundur kapan. Ngan anjeun gaduh aksés kana investasi anjeun: Dana awal + kauntungan anu dihasilkeun + minat sanyawa.

dagang otomatis

Dagang otomatis

Taya software pikeun masang. Sagalana geus rengse online.

forex

Pasar Cryptocurrency

Solusi dagang fokus kana harga Bitcoin. Dagang 7/7 poé.

10% ngahasilkeun

Hasil

Panghasilan pasip rata-rata antara 15 sareng 20%.

tés robot

8 bulan pangalaman

Kaasup 3 bulan tés dina kaayaan pasar nyata.

aksés robot

diakses

Mimitian ku min. ti $ 1300, lisénsi kaasup.

myfxbook

Alat nyukcruk

Hasil transparan sacara real-time dina MT4 anjeun.

sertipikat minuhan autotrade crypto
AutoTrade robot dagang crypto
Algoritma dagang crypto AutoTrade
AutoTrade crypto dagang algoritma
AutoTrade robot dagang crypto
Pausahaan Indonésia AutoTrade crypto
AutoTrade crypto panghasilan pasip

Simulasi Kauntungan Bulanan sareng AutoTrade Crypto

Tabel di handap ieu kedah dicandak conto sareng tiasa henteu ngagambarkeun kanyataan anu pas. Éta nunjukkeun épolusi ibukota anjeun numutkeun jumlah setoran, dumasarkeun kanaékan 15% per bulan.

+ 300 investor di sakuliah dunya Hasil AutoTrade Crypto

mois Deposit: 1500 €
+ lisénsi 2 ($ 620)
Deposit: 5000 €
+ lisénsi 2 ($ 620)
Deposit: 10000 €
+ lisénsi 2 ($ 620)
1 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 8 025 € 26 751 € 53 503 €

5 lisénsi sayogi gumantung kana kapasitas dagang anjeun

Lisensi tiasa ditingkatkeun. Anjeun ngan bakal mayar bédana antara masing-masingna.

Lisensi 1 dina ATC dugi ka $ 5000 dina modal sareng Lisensi 2 dugi ka $ 20000. Ieu ngandung harti yén lamun nyandak lisénsi 1 jeung deposit $ 5000 dina modal, robot Anjeun moal bisa fungsi nepi ka anjeun geus ditingkatkeun kana lisénsi salajengna. Conto sanésna, upami nganggo lisénsi 2, anjeun deposit $ 19,000, robot anjeun bakal dagang dugi ka $ 20,000 teras lirén dugi ka anjeun nyandak lisénsi anu langkung luhur. Sagalana gumantung kana modal anjeun disimpen kalayan broker, Panghasilan sadidinten anjeun sareng minat majemuk anjeun.


Lisénsi 1
$ 200

pikeun modal disimpen antara $ 1000 sareng $ 5000.

Mésér lisénsi 1
Lisénsi 2
$ 620

pikeun modal disimpen antara $ 1000 sareng $ 20000.

Mésér lisénsi 2
Lisénsi 3
$ 2500

pikeun modal disimpen antara $ 1000 sareng $ 50,000.

Mésér lisénsi 3

Lisénsi 4
$ 3100

pikeun modal antara 1000 sareng 300,000 $.

Mésér lisénsi 4
Lisénsi 5
$ 4310

pikeun modal maksimum $ 10 juta.

Mésér lisénsi 5

Geus boga akun Autotrade Gold ?

Upami anjeun parantos gaduh akun ATG 5, léngkah 1, 2 sareng 4 henteu kedah dilaksanakeun.
Léngkah 1 / PantheraTrade

14 léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngadaptar dina robot Crypto Autotrade

Abdi nyarankeun pamakéan a Alamat Yahoo atanapi Gmail nalika ngadaptar. Sababaraha ngagaduhan masalah konfirmasi OTP sareng alamat Wanadoo, Laposte atanapi Hotmail.

Ngadaptar dina AutoTrade Crypto 5.0

Émut kana rujukan IB IB04231237

Pencét tombol "Salajengna" di belah katuhu handap teras eusian sadaya bidang anu dipénta dina 4 léngkah.

✅ Upami anjeun henteu gaduh akun cryptocurrency, kuring nyarankeun ka anjeun, ayeuna, kanggo ngadamel akun dina Binance. Anjeun tiasa mésér crypto dina Binance kalawan kartu kiridit Anjeun. Tapi, anjeun bakal diblokir dina wates ditarikna diwatesan ku bank anjeun. Pikeun mindahkeun bank sahingga deposit jumlahna ageung, anjeun tiasa muka rekening di Coinbase, Crypto.com atanapi nganggo jasa anu ditawarkeun ku Advcash on Binance.

Daptar dina Binance tutorial Binance

Tong ragu ngahubungi kuring di 💬 telegram supados abdi tiasa mamatahan anjeun.

formulir pendaptaran pantheratrade crypto dagang otomatis

Upami anjeun henteu nampi email konfirmasi, émut ngagunakeun alamat email gmail atanapi yahoo. Upami nomer telepon anjeun parantos didaptarkeun, anjeun tiasa nempatkeun deui sareng ngagentos 06 sareng 336, upami anjeun cicing di Perancis. Paké callsign salaku kasempetan kadua.
Léngkah 2 / PantheraTrade

Ngesahkeun akun anjeun dina PantheraTrade.hirup

Sakali nyambung sareng kredensial anjeun dina halaman bumi, anjeun peryogi mastikeun akun anjeun, (tombol disayogikeun dina halaman utama). Anjeun moal tiasa nga-validasi akun anjeun Pantheratrade ngan lamun boga akun crypto valid. Pantheratrade bakal nanya pikeun nambahkeun alamat deposit crypto Anjeun, dina urutan pikeun nampa winnings Anjeun.

⚠️ Eusian ogé sagala widang formulir. Taya widang bisa ditinggalkeun kosong.

Eusian widang alamat surat.
Di daérah éta Bank, nunjukkeun "Other bank"Kitu oge nomer rekening bank anjeun atanapi IBAN contona. Kecuali anjeun cicing di Indonesia, aranjeunna moal nganggo lapangan ieu.

Pikeun Mata Artos Crypto, nunjukkeun diaktipkeun.

Di wewengkon Akun Crypto, resep USDT (ETH Ethereum ERC-20) atanapi (TRX Tron TRC-20). The Tron blockchain bakal paling ekonomis. Anjeun sahingga bakal nampa earnings anjeun dina stablecoin dijieun ku dollar, tanpa turun naek pasar.

Crypto name : USDT

Alamat Crypto: alamat USDT setor dina Binance.
Preferably milih jaringan Tron TRC-20. blockchains séjén kawas Sol atanapi Bsc ... teu ditarima.

⚠️ Surélék OTP: Lebetkeun "kode" OTP Surélék anjeun. Ieu mangrupikeun kodeu anu anjeun katampi ku email. Dina widang OTP, selapkeun kodeu saperti dina conto di handap. Ulah nyirian alamat surélék, éta moal jalan.

otp-email

Tungtungna, kirim anjeun ID valid (kartu idéntitas, paspor atanapi lisénsi nyetir) kitu ogé selfie kalawan ID anjeun deukeut beungeut anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, klik dina link IMGLINK.IO. Séred tur teundeun gambar anjeun lajeng nyalin paste url dikirimkeun dina widang luyu dina formulir Pantheratrade. Avatar sareng ID Pajak mangrupikeun pilihan. Lebetkeun sandi anjeun, teras klik dina Update pikeun ngadaptar.

akun verifikasi panthera padagangan

USDT vs LTC

Urang nyebut dieu alamat crypto USDT Pikeun ngahindarkeun turun naek panghasilan anjeun nalika anjeun nampi. Dina léngkah-léngkah ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan Litecoin (LTC) pikeun mayar lisénsi sareng ngirim artos ka broker. Kami nganggo Litecoin pikeun laju sareng biaya transaksi anu rendah. Janten anjeun bakal mayar di LTC sareng anjeun bakal nampi penghasilan anjeun USDT.
Léngkah 3 / PantheraTrade

Muka rekening dagang di PantheraTrade.

Anjeun teu kedah ngantosan akun anjeun divalidasi kanggo neraskeun léngkah-léngkah salajengna.

Buka tab Trading Account > Open Live Account.

Nunjukkeun widang di handap ieu:

Broker : LegoMarket LCC

Account Type : Kripto

Leverage : 1: 500 (henteu langkung henteu kirang)

Real / Demo: Real

Create MT4 Password : Kuring mamatahan anjeun ngagunakeun kecap konci anu sami sareng anu sambungan anjeun Pantheratrade

ATC Autotrade Crypto open live account pantheratrade
Tahap 4 / Pansaka

Daptar dina Pansaka pikeun ngatur lisénsi ATG 5 anjeun

Pansaka mangrupikeun perusahaan anu ngatur sadaya lisénsi pikeun produk dagang Autotrade. Émut yén anjeun kedah gaduh Litecoin LTC dina bursa anjeun pikeun mésér lisénsi anjeun.

Daptar di Pansaka


Jumlah rujukan: 10110618

Eusian formulir:

Ngaran hareup + Ngaran tukang

Kartu idéntitas anu anyar atanapi nomer paspor

awewe atawa lalaki

surélék

Sandi + konfirmasi


Eusian formulir Akun Crypto:

formulir pendaptaran pansaka autotrade gold

Tahap 5 / Pansaka

Kumaha mésér atanapi ningkatkeun lisénsi anjeun ATC Crypto?

Dina halaman utama perusahaan Pansaka, pencét dina tab Program Khusus> Mésér Paket Ultimate sareng milih lisénsi numutkeun kamampuan dagang anjeun.

💡 Kuring mamatahan anjeun mimitian ku lisénsi 1 sareng deposit € 200 pikeun nganalisa perdagangan robot sareng kamampuanana pikeun ngahasilkeun panghasilan pasip. Anjeun teras tiasa ningkatkeun lisénsi anjeun ku ngan ukur mayar bédana antara masing-masing. Janten mimitian ku mésér Litecoin (LTC) dina Binance kalayan jumlah 1200 € ku kartu kiridit.

Dina raraga mayar lisénsi anjeun sarta deposit dana anjeun kalawan broker, kami nyarankeun yén anjeun mésér sareng mayar dina Litecoin (LTC) pikeun betah, laju sareng biaya transaksi.
Butuh sajam pikeun lisénsi anjeun aktip ngagunakeun CoinPayment. Anjeun bakal nampi email kalebet kodeu pikeun ngabuktoskeun lisénsi anjeun dina léngkah 13 tina tutorial.
lisensi autotrade crypto pansaka
Tahap 6 / Pansaka

Mariksa sareng mayar lisénsi anjeun

Tombol 1: Pencét tombol ieu pikeun milih pamayaran dina cryptocurrency. A popup bakal muncul, klik dina tombol Crypto lajeng sangkan méré konfirmasi.

Tombol 2: Validasi sarta Aksés invoicing

bentuk order rencana khusus pansaka atg 5
Tahap 7 / Pansaka

Tagihan lisénsi anjeun

Kasimpulan harga sareng biaya dina dolar.

Teras pencét dina tombol Coinpayment.

invoice pansaka coinpayment
Lengkah 8 / Pembayaran koin

Pamayaran lisénsi anjeun Crypto Autotrade dina Litecoin (LTC), kalayan CoinPayment.

Eusian inpormasi tagihan anjeun di kénca, nyaéta nami hareup anjeun, nami tukang sareng alamat email (parios yén teu aya kasalahan dina alamat email anjeun). Di katuhu, pilih cryptocurrency Litecoin (LTC) pikeun biaya urus na anu handap.

Akhirna, pencét tombol biru di kénca, handapeun email, pikeun ngesahkeun formulir. Henteu perlu pikeun ngadaptar sareng CoinPayment kanggo ngarengsekeun urus.

Halaman anyar bakal dibuka dina CoinPayment sareng masihan anjeun jumlah sakumaha ogéAlamat LTC dimana anjeun kedah mindahkeun Litecoin (LTC) anu parantos dipésér dina bursa anjeun (Binance, Coinbase, jsb).

dina Binance, Ieu link pikeun mésér Litecoin tina kartu bank. Upami teu kitu, nganggo AdsCash pikeun mindahkeun SEPA. Binance kedah dibuka deui transfer kiridit SEPA dina platform na.
autotrade crypto sarana lisénsi digital
Léngkah 9 / Binance

Finalisasi pamayaran kanggo lisénsi anjeun Crypto Autotrade ATC.

Pindah ka bursa anjeun sapertos Binance, ngadamel ditarikna tepat dina alamat LTC anu dipénta. Émut pikeun nambihan 0,001 LTC kana jumlah anu dipénta sanés transaksi bakal ditolak.

Lebetkeun alamat LTC tina panarima. Ieu alamat (string) dikirimkeun ka Coinpayment.

Mindahkeunana kedah dilakukeun nganggo jaringan LTC.

Nunjukkeun jumlah LTC, teras tambihan 0,001 dina harga akhir.

Teras lereskeun formulir.

tambahkeun waragad koinpayment

Anjeun bakal nampi email konfirmasi ku Binance sareng CoinPayment ngajelaskeun yén transfer éta suksés. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan, tong panik! Anjeun bakal nampa surelek nu bakal refunded jumlah dina sababaraha menit. Pariksa spam Anjeun. Anjeun kudu nyebut Anjeun Alamat deposit LTC.

ditarikna usdt binance.png
Léngkah 10 / PantheraTrade

Kumaha deposit modal dagang anjeun PantheraTrade ? (1/3)

Hal ieu dianggap yén lisénsi dina prosés pamayaran (Pikeun mariksa éta, buka halaman utama tina Pantheratrade. Status EA: Aktif).

Urang balik deui kana situs PantheraTrade dina raraga neundeun modal dagang sareng broker Pasar Lego.

Klik Transaksi> Deposit, sareng milih Pamayaran Coin.

Biasana ieu deposit munggaran anjeun dina PantheraTrade, tapi upami salajengna anjeun hoyong ningkatkeun modal anjeun, anjeun kedah deui kana léngkah ieu. Perhatoskeun yén jumlah setoran ogé gumantung kana pilihan lisénsi anjeun.

Jumlah US $: nunjukkeun jumlah anu anjeun badé titipkeun dina dolar

Target: Rekening

Pilih Akun: nomer akun ATC anjeun

Centang kotak khusus pikeun istilah panggunaan, teras kirimkeun formulir ieu

lisensi autotrade crypto pansaka
Léngkah 11 / PantheraTrade

Simpen modal anjeun ku Pamayaran Coin. (2/3)

Eusian inpormasi tagihan anjeun, nyaéta nami mimiti, nami tukang sareng alamat email.

Pilih Litecoin (LTC).

Tungtungna, pencét dina tombol biru di kénca.

Halaman anyar bakal dibuka dina CoinPayments nyayogikeun anjeun jumlah ogé alamat dimana anjeun kedah deposit Litecoins LTC anjeun.

💡 Punten perhatoskeun, ieu bakal janten alamat setoran énggal. Éta moal alamat deposit anu sami sareng lisénsi anjeun.

tambahan modal pantheratrade autotrade crypto 5.0
Léngkah 12 / PantheraTrade

Simpen modal dagang anjeun sareng PantheraTrade. (3/3)

Manipulasi anu sami sareng pikeun mésér lisénsi. Kalayan Binance, nyieun pamayaran pasti ku nambahkeun 0.001 kana jumlah LTC dipénta: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Nunjukkeun alamat LTC anu nampi, anu disebatkeun dina Coinpayment.

Mindahkeunana kedah dilakukeun nganggo jaringan LTC.

Nunjukkeun jumlah LTC, teras tambihan 0,001 dina harga akhir.

☕️ Antosan sababaraha puluhan menit. Anjeun bakal nampi email konfirmasi ku Binance sareng CoinPayment kanggo masihan terang yén transfer parantos leres.

Dugi dukungan téknis Auto Trade Crypto ngesahkeun transaksi, anjeun moal ningali jumlah anjeun dina aplikasi MT4 anjeun.
buktina pamayaran panthera padagangan
Tahap 13 / Pansaka / ATC Bot

Ngagabungkeun ATC Bot na Pansaka

Nyambung ka ATC Bot

Pikeun nyambung ka atcbot.io, paké email sareng kecap akses anu sami sareng on Pantheratrade.

Antosan sababaraha menit pikeun lisénsi anjeun tiasa dipertimbangkeun ku sistem. Prosedur ieu valid pikeun mésér lisénsi munggaran anjeun ogé pikeun pamutahiran lisénsi anjeun salajengna. Cala ngamungkinkeun anjeun ngaitkeun lisénsi anyar sareng akun dagang anjeun.

Anjeun bakal nampi email ti situs atcbot.io (parios ogé spam anjeun).

Kéngingkeun Kodeu Voucher sareng ID Voucher anu aya dina email.

Buka halaman wéb ATC Bot nganggo kode anjeun Pantheratrade sareng aktipkeun lisénsi anjeun: https://atcbot.io/user/ea/activate

Salin témpél elemen dina kolom anu dipénta.

Nunjukkeun ogé: Abdi gaduh Akun Perdagangan

Pilih anjeun akun crypto

Teras lereskeun formulir ieu.




lisénsi nyegerkeun sistem atg

Pastikeun lisénsi anjeun "Nyambung". Pencét tombol "Refresh" upami diperyogikeun dugi ka éta. Coba sababaraha jam engké lamun jaringan pinuh, disebutkeun muka a ATCBot rojongan teknis tikét pikeun aranjeunna ngaktipkeun robot ATC Anjeun.
voucher lisénsi pansaka pantheratrade crypto dagang otomatis
Léngkah 14 / MetaTrader 4

Kumaha lagu panghasilan anjeun dina aplikasi MetaTrader 4 ?

MT4 mangrupikeun aplikasi mobile gratis anu ngamungkinkeun anjeun nuturkeun évolusi penghasilan anjeun. Naha anjeun dina Android atanapi ios, anjeun bakal gampang mendakanana di Toko. Tingali logona, anjeun peryogi versi 4 MetaTrader.

Sakali dipasang, kami bakal nyetél pikeun akun dagang anjeun. Pikeun ngalakukeun éta, anjeun kedah nampi email ti PantheraTrade kalayan 4 data penting.

Login: XXXXXX

Sandi Master: Éta tina lisénsi anjeun

Sandi Investor (baca hungkul): XXXXXX

Server: LegoMarketLCC2-LIVE

Dina aplikasi MT4, klik Setelan> Akun anyar> Asup nganggo akun anu tos aya.

Dina kotak teang (di luhur), tulis: LegoMarketLCC2-LIVE

Ngaran pamaké: Login (nomer). Anjeun ogé bakal mendakan aranjeunna dina halaman bumi tina Pantheratrade.

Sandi: Investor Sandi (baca wungkul). Upami anjeun kaleungitan, cobian kecap konci anu anjeun anggo Pantheratrade.

Pencét Simpen

mt4 metatrader 4
Léngkah 15 / PantheraTrade

Kumaha mundur pangasilan sareng / atanapi modal anjeun iraha waé ?

Anjeun ngan tiasa mundur dina mata uang tina setoran awal anjeun. Upami anjeun parantos nunjukkeun USDT dina Alamat Crypto, anjeun bakal nampi USDT. Punten dicatet yén ditarikna sahenteuna $ 50 sareng maksimal $ 2000 per dinten pikeun akun sahandapeun $ 100.000. Saluareun $ 100.000 disimpen (jeung teu earned), anjeun tiasa mundur 10% ibukota per poé. Cacah 10 nepi ka 30 $ waragad urus (paduli jumlah anu dipikahoyong), gumantung kana mata uang anu dipilih.


Nyandak ditarikna tina PantheraTrade

Pikeun mundur, balik kana situs PantheraTradeKlik Transaksi> Ditarikna.

Pilih mata uang anu anjeun lebetkeun dina kolom alamat crypto nalika ngadaptar (USDT / LTC atawa lianna), lajeng sangkan méré konfirmasi.

Bentuk 1/2.
Gambar 1 - Eusian inpormasi anu dipénta:

Sumber: Pilih akun MT4 anjeun atanapi akun potongan harga anjeun. Anjeun oge bisa cageur tina Dompét internal Anjeun (Earning komisi pikeun maranéhanana anu sponsor).

Jumlah US $: jumlah anu anjeun pikahoyong dina dolar

Narima kaayaan lajeng Validasi. Anjeun bakal dialihkeun ka halaman anyar sareng anjeun bakal nampi email anu kalebet kode OTP

otp-email

Bentuk 2/2.
Gambar 2 - Pariksa sareng nampi ditarikna:

Di handap kaca ieu, lebetkeun deui sandi anjeun PantheraTrade atanapi 2FA tanpa hilap ayeuna pikeun nambihan kodeu (Email OTP). Upami anjeun teu acan nampi, éta tiasa sumping tina email anjeun (hotmail, yahoo...). Ngadaptar sareng Gmail henteu aya masalah. Upami diperyogikeun, buka tikét sareng naroskeun aranjeunna ngarobih alamat anjeun ayeuna ka alamat Gmail.

Lajeng sangkan méré konfirmasi urus.

mundur artos dina autotrade gold panthera

mundur artos dina autotrade gold panthera

Anjeun kudu ngadagoan rata-rata 24 jam (kaasup sabtu minggu) pikeun duit ditarikna disimpen dina Exchange Anjeun. Ieu gumantung kana bédana waktos antara Indonésia sareng nagara tempat anjeun.

Kumaha ngahubungan rojongan teknis Crypto Autotrade ?

Pikeun ngahubungi salah sahiji ti 70 jalma anu aya di tukangeun dukungan téknis tina Pantheratrade, teraskeun sapertos kieu: teras tarjamahkeun pesen anjeun kana basa Inggris atanapi basa Indonésia (google narjamahkeun nyaeta sobat anjeun), janten langsung tur tepat, nyadiakeun bukti transaksi a (txid), janten jenis tur sopan. Kontak rojongan lamun aya masalah, teu nanyakeun. Sponsor, jaringan sosial sareng forum gaduh tujuan ieu. Entong ngirim sababaraha pesen, henteu aya gunana sareng henteu ngijinkeun masalah direngsekeun langkung gancang, sabalikna.

Subjék: 4 atanapi 5 kecap pikeun ngajelaskeun masalah anjeun

Milih Jurusan: Dukungan Akun / Keuangan / Jaringan

Pilih Kategori: Pilihan gumantung kana bidang di luhur.

Pesen: Jelaskeun masalah anjeun dina basa Inggris atanapi basa Indonésia

Tautan Gambar: Ngidinan anjeun pikeun nambihan poto panjelasan

Kirim pesen anjeun.

tikét dukungan téknis pantheratrade crypto dagang otomatis

Jawaban teras bakal dikirim ka anjeun dina waktos 24 jam (henteu kalebet akhir minggu). Kedah sabar.

Dupi anjeun kersa sponsor robot ATC ti PantheraTrade ?

Upami anjeun ogé hoyong ngarujuk réréncangan sareng ngajantenkeun kauntungan tina kauntungan bulanan sakitar 15%, anjeun kedah nyayogikeun tautan rujukan anjeun anu aya dina halaman éta. Partnership> Dasbor

URL pikeun ngirim ka rujukan anjeun bakal sapertos kieu: HTTPS: //pantheratrade.live / register /? r = IB ...

Peran a bapa baptis sajati nyaéta ngabimbing sareng mamatahan masing-masing budak baptis ka hareupna, ti mimiti pendaptaran dugi ka pamulihan penghasilan, tina transfer bank ka cryptocurrency, ngajelaskeun résiko, nyandak waktos dina dukungan téknis ... janten di déwan sareng kahadean.

Komisi Sponsor Crypto Autotrade

link affiliate sponsor pantheratrade crypto dagang otomatis

Hilap nami pangguna sareng kecap akses di Pansaka

Pikeun jalma anu ngadaptar sareng AutoTrade Crypto sateuacan 1 Séptémber 2021, anjeun panginten henteu acan nampi kredensial login Pansaka anjeun ku email. Ieu mangrupikeun solusi pikeun nampi aranjeunna:

Sambungan kana backoffice: https://pansaka.co.id/panel/login.php

Pencét kana tautan: Hilap kecap konci anjeun?

Anjeun bakal sumping kana halaman anu sanés.
Pencét kana tautan: Hilap ID Pamaké?, teras lebetkeun alamat surélék anjeun.

Anjeun bakal nampi email anu munggaran nganggo ID login anjeun. Ieu mangrupikeun urutan nomer.

Balik deui ka halaman login Pansaka: https://pansaka.co.id/panel/login.php, teras pencét deui dina tautan: Hilap kecap akses anjeun? ku nunjukkeun identifier konéksi anjeun (nomer).

Anjeun bakal tiasa ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anyar anjeun pikeun nyambung ka Pansaka.

ngaran pamaké sareng kecap konci hilap dina pansaka

Fokus ka CEO Autotrade, Bapak Dinar Wahyu Kenzo

Dinar Wahyu Kenzo mangrupa inohong publik populér di Indonésia. A investor dipikawanoh, anjeunna janten jawab bagian IT jeung téhnologi anyar atas nama pakaitna ARTI. (Asosiasi Robot Dagang Indonésia) ngawaskeun struktur dagang ilegal di Indonesia jeung asosiasi APLI ngatur jaringan pamasaran saprak 1984. Man kalayan haté badag, berkat kauntungan pausahaan, leuwih ti 10 parsél dahareun geus disebarkeun ka Indonésia merlukeun dina mangsa Covid. Anjeunna ogé manajer perusahaan terbatas RBG di Inggris, di tengah Forex, sareng sponsor tim maén bal Indonésia, sarimbag sareng liga 000 di Perancis.

Dinar Wahyu Kenzo (tengah) CEO Autotrade/Pansaka jeung Bambang Soesatyo, Ketua DPR RI.
Dinar Wahyu Kenzo (tengah) CEO Autotrade / Pansaka jeung Bambang Soesatyo, Ketua DPR RI.
Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dagang atanapi cryptocurrency sateuacana. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun nyetel akun Anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis. Upami anjeun henteu tiasa mendakan tautan afiliasi dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring ngaudit, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan tanpa kaampeuh.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Ahli CopyTrade
sayogi 2022
Ngantosan di Pansaka

Golddi Jalan
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10