Investasi

Meuli emas ingot kalawan cryptocurrencies Anjeun

Golden Way mangrupikeun perusahaan anu berpusat di Dubai sareng dikelola ku Olesia Galusha, pangusaha Ukraina khusus dina dagang emas langkung ti 25 taun. Golden Way narik langkung seueur investor sareng profésional Network Marketing ku ngaganjar aranjeunna ku bonus 3 dugi ka 5% per minggu. Salian transfer bank sareng pamayaran di CB, anjeun tiasa mésér bar emas sareng inten nganggo mata uang kripto anjeun: BTC, ETH, USDT.

Buka rekening Golddi Jalan


Ati-ati sareng perusahaan ieu, ngan ukur investasi atanapi mésér batang emas kalayan jumlah anu anjeun henteu peryogikeun.
Golddi Jalan Gold dubai sierra leone

tambang emas sareng intan

Investasi minimum

%

Total kauntungan per taun (mariksa)*

program apiliasi

Investasi emas sareng intan

Goldid Jalan, tambang emas anjeun di Sierra Leone

Golden Way ngagaduhan tambang emas nyalira di Sierra Leone dimana éta ngaluarkeun bijih ku cara ngahijikeun sadaya tahapan transformasi sapertos nyaring, ngala deui emas kana ingot atanapi ingot. Goldid Way invests pikeun ngekstraksi emas pikeun ngarobihna sareng masarkeunana liwat jaringan mitra sareng toko online na.


brosur PDF tina GoldenWay

Golddi Jalan 🇺🇸 Golddi Jalan 🇪🇸 Golddi Jalan 🇧🇷 Golddi Jalan 🇫🇷 Golddi Jalan 🇮🇹

dagang otomatis

Emas, tempat anu aman

Emas parantos janten dukungan kauangan anu pangsaéna

golddi jalan kauntungan kauangan

Profitabilitas anu kuat

jeung Golddi Jalan, ngahasilkeun nepi ka 360% kauntungan taunan.

gold pamayaran ngulang

Pamayaran ngulang deui

Nampi kauntungan anjeun unggal minggu upami anjeun hoyong.

jejaring golddi jalan

Pamasaran Jaringan

Ngamangpaatkeun tawaran sponsor anu nguntungkeun pisan.

bitcoin nampi

Cara pembayaran

Ethereum, Bitcoin, Amanat tunai, Transfer jeung kartu Bank

golddina jalan dubai

Golddi Jalan

25 taun pangalaman. Lokasina di Dubai ti saprak 2009

Investasi emas

Investasi sareng Kauntungan

Conto kauntungan ku mayar bulanan (tingali tabel di handap)

Anjeun milih kontrak senilai € 1000 kalayan mayar minat anjeun unggal bulan. Maka anjeun ngahasilkeun 3,5% bunga per minggu, atanapi € 35 per minggu salami 52 minggu (1 taun), anu ngahasilkeun 182% bunga anu ditampi salami sataun, atanapi € 1820. Dina akhir kontrak, anjeun tiasa ngabiayaan inpéstasi awal anjeun, 1000 € dina bentuk emas anu tiasa dikirimkeun ka anjeun, atanapi henteu, anjeun milih emas ieu dibeli deui ku perusahaan Golddi Jalan pikeun 15%.

Hayu urang nyandak conto konkrit, upami anjeun milih mésér deui emas ku GoldDi Jalan dina akhir kontrak, anjeun bakal cageur 850 € (1000 € - 15%) + bunga anu anjeun tampi salami sataun, nyaéta 1820 €. Anjeun kéngingkeun € 2670 (€ 1820 + € 850), nyaéta 167% tina kauntungan net nyata ku milih rumus bulanan ieu.

Goldid Cara emas ingot 5g 10g 50g
Kambuh pamayaran 1 minggu 1 bulan 1 trimester 1 taun
Minat / minggu 3% 3,5% 4% 5%
Pamayaran dividen 3% 14% 52% 260%
Total kauntungan salami sataun 256% 282% 308% 360%
Untung bersih langkung sataun 156% 182% 208% 260%
Sponsor pilihan

Program afiliasi (opsional) Golddi Jalan + imbuhan.

Lise parantos ngiluan Golden Cara sareng nandatanganan kontrak mésér emas kalayan investasi 1000 €. Lise sponsor Karim, Tom sareng Olivier anu masing-masing nandatanganan kontrak kalayan investasi 1000 €. Struktur Lise dugi ka € 4000, janten anjeunna janten Gold Gerentes. Lise kumargi kitu bakal kéngingkeun sponsor 11% dina 1000 € Karim, Tom sareng Olivier, atanapi 3 x 110 €.

Hayu urang teraskeun simulasi sareng Karim.

Karim nyarioskeun perkawis Goldid Jalan ka sobatna Joe anu mutuskeun nyandak kontrak salami 1000 €. Struktur Karim naék ka 2000 €. Anjeunna janten manajer. Karim bakal kéngingkeun 10,5% pikeun sadayana langsung, nyaéta hartosna 105 € tina sponsor dina 1000 € Joe. Lise, pikeun dirina, saha anu pangkat Gold Manajer, parantos mangaruhan 11% langsung na. Anjeunna bakal kéngingkeun% bédana antara anjeunna sareng Karim pikeun bagian Joe. Maksudna, anjeunna bakal nampi bédana antara sponsor 11% na sareng sponsor 10,5% Karim. Lise bakal ngahasilkeun 0,5% tina Joe's € 1000, atanapi € 5.

Golddina Cara afiliasi sponsor imbalan
Mésér emas fisik

katalog Golddi Jalan

Katalog éta ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun bar emas tina beurat anu béda (1g, 2.5g, 5g, 10g, 20g, 50g, 1Oz, 100g), tina tambang tapi ogé tina merek PAMP atanapi Valcambi Suisse. Anjeun oge bisa manggihan arloji jeung goodies ti merek Golddi Jalan.

Ingot dikirim ku pamawa swasta. Henteu yakin pisan kana perusahaan ieu, kuring mamatahan anjeun mésér produk ku produk. Pas pesenan kahiji anjeun parantos sumping, rencanakeun pesenan kadua sareng saterasna.

Golden Cara mésér emas fisik
tutorial

Pelatihan MLM ku Golddi Jalan

GoldenWay geus nyetél runtuyan tutorials video pakait sareng tés, sahingga dulur ngalatih haratis di MLM (Network Marketing) ku akalna ngagabungkeun dasar-dasar hukum atraksi. Dina pidéo ieu anjeun écés bakal ngartos struktur perusahaan Goldtapi ogé inpormasi pikeun nyiptakeun sareng ngatur tim ogé cara pikeun ngalaksanakeun sacara efektif dina widang ieu.

Golddina Jalan Pelatihan MLM

Bonus omzet Frontline

Meunang bonus tambahan pikeun omzet garis kahiji.

rang Keuntungan dina penjualan garis kahiji Bonus taunan
Parter 50 € 0 €
pingpinan 500 € 15 €
Gold pingpinan 2.500 € 60 €
Mentor 10.000 € 225 €
Gold Mentor 50.000 € 1.200 €
nu mingpin pausahaan 500.000 € 7.500 €
raja Inten 150.000.000 € 750.000 €
Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran dijieun tina link affiliate!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dina dagang atanapi mata uang crypto. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun pikeun ngonpigurasikeun akun anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis lamun mungkin. Upami anjeun teu tiasa mendakan tautan rujukan dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring ngaudit ayeuna, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan anu sigana kuring henteu langkung ti 95% dipercaya.

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur atawa teu diatur
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Sadia tungtung 2022
Nungguan di Pansaka

Forex Autotrade
Sadia tungtung 2022
Nungguan di Pansaka

Ahli CopyTrade
Sadia tungtung 2022
Nungguan di Pansaka

Golddi Jalan
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10