XAU / USD

AutoTrade Gold 5.0
Robot Dagang Emas

AutoTrade Gold 5.0 nyaéta a robot dagang otomatis Indonésia dumasar kana pasar emas. Ogé nicknamed Auto Gold atanapi Robot EA Gold ku investor, tujuanana pikeun gain poean antara 0,5 jeung 1,5% dina ibukota Anjeun invested. Anjeun pernah bisa leungit leuwih ti 3% per poé. Robot ieu dagang dina modeu scalping sarta ngan muka hiji posisi dina hiji waktu. Sampurna aman, lamun ATG 5 rékaman leungitna, eta bakal coba nyieun up for eta beurang jeung dagang kadua lamun pasar téh nguntungkeun pikeun eta. Ogé manggihan AutoTrade Crypto, robot dagang pelengkap nyieun gains 7/7 poé dina pasar Bitcoin.

Punten dicatet yén sababaraha bulan ditarikna parantos diblokir nuturkeun undang-undang pamaréntahan Indonésia anu énggal. Anjeun tiasa ngadaptar tapi anjeun moal tiasa deposit dugi withdrawals anu giat.
Robot séjén anu disarankeun: GoldPanimu
Daptar dina AutoTrade Gold ATG Tutorial V3
AutoTrade Gold dagang robot screenshot

$

Harga lisénsi 1 dina Otomatis Perdagangan Gold

$

Investasi minimum

± $

Disarankeun investasi sakabéh minimum

± %

Dipiharep kauntungan bulanan

Kaunggulan tina robot AutoTrade Gold

Kasadiaan dana

Atur jeung kontrol dana anjeun sorangan di broker LegoMarket LCC ngagunakeun aplikasi MetaTrader 4 atanapi sareng broker tina pilihan Anjeun ku purchasing tur ngundeur robot ti ramatloka Pansaka (Lengkah 2 tina tutorial di handap). Ngan anjeun boga aksés ka investasi anjeun: Dana awal + earnings dihasilkeun + bunga sanyawa.

dagang otomatis

Dagang otomatis

Taya software pikeun masang. Taya kaahlian dagang diperlukeun.

forex

Pasar komoditi

Solusi dagang dikembangkeun ku Pantherapadagangan, fokus kana pasar emas.

10% ngahasilkeun

Kekecapan ± 15%

Panghasilan pasip rata-rata 15% dina mulang bulanan.

tés robot

pangalaman kuat

Langkung ti 2 taun dina kaayaan pasar nyata.

aksés robot

diakses

Mimitian pangalaman ku modal minimum $ 250.

myfxbook

Alat nyukcruk

Hasil transparan dina aplikasi anjeun MetaTrader 4.

15% earnings / bulan kalawan AutoTrade Gold

Dagang otomatis
avec Dagang Otomatis Gold 5.0


AutoTrade Gold drawdown DD Kasaimbangan Untung

Leuwih 2 taun tumuwuh. Drawdown kirang ti 3%.


minuhan sertipikat autotrade gold legomarket LCC
sarana digital internasional autotrade gold
sertifikasi pansaka pantherapadagangan
sarana digital internasional autotrade gold
sertifikasi pansaka pantherapadagangan
robot dagang ATG 5
Algoritma dagang AutoTrade gold
Dagang Algorithmic AutoTrade gold
Robot dagang AutoTrade gold

Itungan kauntungan tanpa kaasup bunga majemuk

Tabel di handap ieu kedah dicandak conto sareng tiasa henteu ngagambarkeun kanyataan anu pas. Éta nunjukkeun épolusi ibukota anjeun numutkeun jumlah setoran, dumasar kana a ningkat kanaékan 15% per bulan, naon robot teu ATG 5. Bunga majemuk poean teu acan diperhitungkeun dina itungan ieu. Upami anjeun mundur panghasilan anjeun unggal bulan, anjeun bakal butuh kirang ti 6 bulan pikeun pulih investasi awal anjeun ngalawan 4 dugi ka 5 bulan upami anjeun henteu mundur nanaon salami periode ieu.

+ 400.000 investor ATG 5 sarta hasil ATC

mois Deposit: 500 € Deposit: 1500 € Deposit: 5000 € Deposit: 10000 €
1 575 € 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 661 € 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 760 € 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 875 € 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 1 006 € 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 1 157 € 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 1 330 € 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 1 530 € 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 1 759 € 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 2 023 € 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 2 326 € 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 2 675 € 8 025 € 26 751 € 53 503 €

⚠️ Panginget sareng naséhat penting pikeun investor naon waé

Émut yén ieu mangrupikeun investasi anu picilakaeun, yén anjeun investasi artos anu anjeun henteu kedah hirup sareng yén tujuan utami anjeun nyaéta pikeun pulih modal awal anjeun gancang-gancang dumasar kana rencana investasi anjeun.

5 lisénsi sayogi gumantung kana kapasitas dagang anjeun

les lisénsi Pantherapadagangan tiasa ditingkatkeun, nyaéta anjeun ngan ukur bakal mayar bédana antara lisénsi ayeuna sareng lisénsi anu langkung luhur. Robot ATG 5 henteu deui dagang dina modal kirang ti $100. Upami anjeun mundur sareng ngalangkungan ambang $50 dina akun dagang anjeun, anjeun bakal kaleungitan lisénsi anjeun.


Strategi investasi : Kuring investasi $ 10 on ATG 000. Tanpa recovering gains bulanan kuring sarta sanggeus 5 ka 5 bulan kuring kudu dua kali modal kuring. Nalika kuring ngahontal $6 (kira-kira 22 bulan saatosna), kuring narik $000. Ku kituna kuring mungkas nepi ka $6. Lajeng unggal waktos abdi ngahontal $2000 (kira-kira unggal 20 minggu), abdi mundur sejen $000. Kalayan sistem ieu, kirang ti 22 taun, kuring pulih modal awal kuring teras ngahasilkeun panghasilan pasip $ 000 per bulan ($ 3 x 2000%) berkat ATG.


Lisénsi 1
$ 112

pikeun total modal antara $100 sareng $500.

Mésér lisénsi 1
Lisénsi 2
$ 224

pikeun total modal antara $100 sareng $5.000.

Mésér lisénsi 2
Lisénsi 3
$ 560

pikeun total modal antara $100 sareng $30.000.

Mésér lisénsi 3

Lisénsi 4
$ 2800

pikeun total modal antara $ 100 sareng $ 1.000.000.

Mésér lisénsi 4
Lisénsi 5
$ 3920

pikeun modal minimum $ 1.000.000.

Mésér lisénsi 5
Bantosan Téknis Autotrade Gold

ATG 5 Rojongan Téknis

Patarosan sering ngeunaan Autotrade Gold 5.0

Sababaraha émbaran tambahan ngeunaan ATG 5 Trading Bot

1 waleran

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan AutoTrade Gold 5.0, kuring mamatahan anjeun ngadeukeutan ka sponsor langsung anjeun. rojongan teknis ti PantheraDagang diwangun ku sababaraha belasan pagawé. Pikeun ngahubungi aranjeunna, anjeun kedah ngantosan sékrési resmi V3 teras muka tikét sareng ngajelaskeun pamundut anjeun dina basa Inggris sareng ngagantelkeun lampiran pikeun pamahaman anu langkung saé. Ngahubungan aranjeunna ngan lamun aya masalah, disebutkeun nelepon sponsor Anjeun. Pikeun masalah lisénsi, ngahubungan rojongan Pansaka, pikeun masalah nyambungkeun ka robot anjeun, resep situs ATG Bot.

Buka tikét pikeun rojongan teknis RDV dina Telegram pikeun nuturkeun warta

Sababaraha hariwang sareng Autotrade Gold lima?

Dukungan téknis ti Panthera naros ka kami, salaku sponsor, pikeun ngabantosan anjeun ku masalah anu anjeun tiasa pendakan tapi kedahna anjeun langsung nyungkeun permintaan ku muka tikét: https://panthera.support

Léngkah 1 / Pantherapadagangan

Léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngadaptar dina robot Autotrade Gold 5

Abdi nyarankeun pamakéan a Alamat Yahoo atanapi Gmail mun anjeun ngadaptar. Sababaraha gaduh masalah pikeun mastikeun ku email sareng Hotmail, Live, Wanadoo, alamat Laposte ...

Daptar dina AutoTrade Gold 5.0

Eusian 5 widang anu diperyogikeun:

Rujukan: dagang otomatis-gold

1 - Jieun Ngaran pamaké anjeun

2 - Tulis ngaran hareup jeung ngaran tukang anjeun

3 - Pilih nagara tempatna

4 - Asupkeun nomer handphone anjeun

5 - Asupkeun surélék anjeun (langkung resep Gmail)

Tampa Sarat Layanan, teras lebetkeun

📨 Autotrade nembé ngirim email ka sandi anjeun. Ieu bisa dirobah engké. Upami anjeun teu acan nampi dina 5 menit, anjeun tiasa nyuhunkeun hilap kecap konci tina halaman login.

✅ Upami anjeun henteu gaduh akun cryptocurrency, kuring nyarankeun ka anjeun, ayeuna, kanggo ngadamel akun dina Binance, Coinbase, Kraken... Hindarkeun séntral anu ngahalangan ditarikna anjeun langkung ti 2 jam sapertos Crypto.com, contona. Anjeun tiasa mésér crypto dina Binance kalawan kartu kiridit Anjeun. Nanging, anjeun bakal macét dina wates ditarikna anu diwatesan ku bank anjeun. Pikeun mindahkeun bank sahingga deposit sums badag duit, anjeun tiasa nganggo jasa SEPA di Binance.

Daptar dina Binance tutorial Binance

formulir pendaptaran pantherapadagangan autotrade gold

Upami nomer telepon anjeun parantos didaptarkeun, anjeun tiasa nempatkeun deui sareng ngagentos 06 sareng 336, upami anjeun cicing di Perancis. Paké callsign salaku kasempetan kadua.
Tahap 2 / Pansaka

Daptar dina Pansaka pikeun meunangkeun lisénsi ATG 5 Anjeun

Pansaka mangrupikeun perusahaan anu ngurus sadaya lisénsi produk dagang Autotrade. Tong hilap yén anjeun kedah gaduhUSDT atanapi Litecoin LTC on bursa Anjeun meuli lisénsi Anjeun.

Daptar di Pansaka


Jumlah rujukan: 10110618

Eusian formulir:

Ngaran hareup + Ngaran tukang

Kartu idéntitas anu anyar atanapi nomer paspor

awewe atawa lalaki

surélék

Sandi + konfirmasi


Eusian formulir Akun Crypto:

formulir pendaptaran pansaka autotrade gold

Tahap 3 / Pansaka

Kumaha mésér atanapi ningkatkeun lisénsi anjeun OtomatisGold lima?

Dina halaman utama perusahaan Pansaka, pencét dina tab Program Khusus> Mésér Paket Anu Hadir tur pilih lisénsi nu nurutkeun jumlah dagang rék deposit.

💡 Kuring mamatahan anjeun mimitian ku lisénsi 1 sareng deposit $ 110 pikeun nganalisa perdagangan robot sareng kamampuanana pikeun ngahasilkeun panghasilan pasip. Anjeun teras tiasa ningkatkeun lisénsi anjeun ku ngan ukur mayar bédana antara masing-masing. Janten mimitian ku mésér Litecoin (LTC) dina Binance kalayan jumlah 250 € ku kartu kiridit.

Dina raraga mayar lisénsi anjeun sarta deposit dana anjeun kalawan broker, kami nyarankeun mésér sareng mayar nganggo Litecoin (LTC) pikeun betah, laju sareng biaya transaksi anu rendah.
Butuh sajam pikeun lisénsi anjeun aktip ngagunakeun CoinPayment.
ngidinan autotrade gold pansaka
Tahap 4 / Pansaka

Mariksa sareng mayar lisénsi anjeun

Dina conto ieu, Kuring geus dipilih lisénsi 2 tina robot ATG di broker Pasar Lego.

Tombol 1: Klik tombol ieu pikeun milih pamayaran dina cryptocurrency. A popup bakal muka, klik dina tombol Crypto lajeng mastikeun.

Tombol 2: Validasi sarta Aksés invoicing

bentuk order rencana khusus pansaka atg 5
Tahap 5 / Pansaka

Tagihan lisénsi anjeun

Kasimpulan harga sareng biaya dina dolar.

Teras pencét dina tombol Coinpayment.

invoice pansaka coinpayment
Lengkah 6 / Pembayaran koin

Pamayaran lisénsi anjeun Autotrade Gold dina Litecoin (LTC), kalayan CoinPayment.

Eusian inpormasi tagihan anjeun di kénca, nyaéta nami hareup anjeun, nami tukang sareng alamat email (parios yén teu aya kasalahan dina alamat email anjeun). Di katuhu, pilih cryptocurrency Litecoin (LTC) pikeun biaya urus na anu handap.

Akhirna, pencét tombol biru di kénca, handapeun email, pikeun ngesahkeun formulir. Aya pancén teu kudu ngadaptar kalawan CoinPayment pikeun ngalengkepan urus.

Kaca CoinPayment anyar bakal muka sareng nunjukkeun anjeun jumlah sakumaha ogéAlamat LTC dimana anjeun kedah mindahkeun Litecoin (LTC) anu parantos dipésér dina bursa anjeun (Binance, Coinbase, jsb).

dina Binance, Ieu link pikeun mésér Litecoin tina kartu bank.
ngidinan autotrade gold sarana digital
Lengkah 7 / Pembayaran koin

Finalisasi pamayaran kanggo lisénsi anjeun Autotrade Gold.

Pindah ka bursa anjeun sapertos Binance, nyieun ditarikna pasti diAlamat LTC dipénta. Inget pikeun nambahkeun 0,001 LTC kana jumlah dipénta disebutkeun urus bakal nampik jeung anjeun bakal reimbursed via CoinPaiement. A fee bakal dilarapkeun ku Coinpayment di balik.

Lebetkeun alamat LTC tina panarima. Ieu alamat (string) dikirimkeun ka Coinpayment.

Mindahkeunana kedah dilakukeun nganggo jaringan LTC.

Nunjukkeun jumlah LTC ku nambahkeun 0,001 dina harga akhir

tambahkeun waragad koinpayment

Teras lereskeun formulir.

Anjeun bakal nampi email konfirmasi ku Binance sarta CoinPayment nétélakeun yén mindahkeun éta suksés. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan, tong panik! Anjeun bakal nampa surelek bakal refunded jumlah dina sababaraha menit via CoinPaiment ngalawan waragad urus. Pariksa spam Anjeun. Anjeun kudu nyebut Anjeun Alamat deposit LTC.

ditarikna usdt binance.png
Léngkah 8 / Pantherapadagangan

Bubuka a Rekening MT4 dagang di Pantheradagang.

Dina raraga ngagunakeun rupa robot dagang ditawarkeun ku pausahaan PantheraDagang, anjeun kedah muka a akun MT4 baku. Ieu bakal museur sadaya produk anu sayogi pikeun anjeun.

Jang ngalampahkeun ieu, klik dina link Akun Biasa > Akun MT4. Lajeng klik dina tombol Ngahasilkeun Akun MT4

akun biasa mt4 autotrade
Léngkah 9 / Pantherapadagangan

Ngarobih Anjeun sandi samentara nampi ku email.

Anjeun nembé nampi nami pangguna sareng kecap konci samentawis ku email. Ngaran pamaké anjeun Login Login anjeun.

Urang ayeuna bakal ngarobah sandi samentara anjeun.

Jang ngalampahkeun ieu, klik dina link di kénca handap layar: Reset kecap akses login. Lebetkeun kecap akses samentara anjeun katampi ku email dina widang kahiji, teras lebetkeun kecap akses login anyar dina dua widang di handap.

ngareset pantherasandi dagang
Léngkah 10 / Pantherapadagangan

Jieun akun anjeun Autotrade Gold.

Kahiji, klik dina link Akun CopyTrade > Akun MT4. Pencét tombol biru di katuhu luhur: Jieun Akun Anyar

milih Dagang OtomatisGold dina Pilih Kategori, teras klik kana tombol Ngahasilkeun Akun MT4.

A tabel kudu nembongan dina kaca anyar. Jaga Akun Login MT4 anjeun sareng Sandi Investor MT4 anjeun aman. Éta ogé bakal dikirim ka anjeun ku email. Kodeu ieu bakal ngantep anjeun nuturkeun perdagangan ogé akun anjeun sadinten.

rekening copytrade autotrade gold
Léngkah 11 / Pantherapadagangan

nyadiakeun Anjeun KYC pikeun ngonfirmasi akun anjeun.

Pikeun mastikeun akun anjeun, anjeun kedah nyayogikeun salah sahiji tina tilu potongan idéntitas anu dipénta (kartu idéntitas nasional, paspor atanapi lisénsi nyetir). Perhatosan, dokumén idéntitas anjeun henteu kedah kadaluwarsa upami henteu KYC anjeun bakal otomatis ditolak.

Pilih jinis ID anu anjeun pikahoyong teras cokot poto nganggo smartphone anjeun.

Lebetkeun nomer ID anu dipikahoyong dina widang: Lebetkeun Nomer ID.

Unggah poto anjeun (ekstensi valid: jpg, jpeg atanapi png). Ulah ngaleuwihan beurat 1 Mo. Dina raraga ngaoptimalkeun poto Anjeun sateuacan ngirim, make loka tinypng.com.

Dina halaman Update KYC, Anjeun kedah ningali status anjeun dina mode "Pending". Pasihan waktos tim Pantheradagang pikeun ngesahkeun ID anjeun.

update kyc pantheradagang atg 5
Léngkah 12 / Pantherapadagangan

Mayar anjeun bon pikeun ngonfirmasi alamat deposit anjeun.

Voucher Profil mangrupikeun pendaptaran alamat deposit anjeun pikeun nampi kameunangan robot. Alamat ieu tiasa BTC, ETH atanapi USDT erc20 / trc20. Kami nyarankeun kaUSDT trc20 (trx) pikeun biaya transaksi anu rendah sareng stabilitas.

Klik link Propil Voucher teras dina tombol Mésér Voucher Anyar

Pilih crypto: ETH, BTC, USDT TRC20 atawa USDT ERC20, teras validasi

Di handapeun halaman, klik tombol Manual Checkout, anjeun bakal dialihkeun ka Coinpayments pikeun mayar.

meuli voucher anyar pantheradagang atg autotrade gold
Léngkah 13 / Pantherapadagangan

Update Update keureutan.

Voucher Profil dibayar sareng kode Voucher anjeun muncul dina tabél, kolom bon. KYC anjeun disatujuan. Urang ayeuna bakal rengse ngeusian dina Propil.

Kahiji, asupkeun alamat anjeun USDT trc20 jeung / atawa erc20 lajeng sangkan méré konfirmasi.

Anjeun bakal nampi kode OTP ku email. Kode ieu kudu diselapkeun dina widang munggaran.

Dina widang kadua, nempatkeun kodeu Voucher nu bakal manggihan dina kaca Propil Voucher, kolom Voucher. Lajeng validasi.

update keureutan pantheraautotrade
Léngkah 14 / Pantherapadagangan

Kumaha deposit modal dagang anjeun Pantherapadagangan ? (1/3)

Hal ieu dianggap yén lisénsi dina prosés keur mayar.

Urang balik deui kana situs Pantherapadagangan dina raraga neundeun modal dagang sareng broker Pasar Lego LCC.

Klik AKUN COPYTRADE > Deposit MT4

Teras klik tombol MT4 deposit Anyar

Biasana ieu deposit munggaran anjeun dina PantheraDagang, tapi upami engké anjeun badé ningkatkeun modal anjeun, anjeun kedah uih deui kana léngkah ieu. Émut yén jumlah deposit ogé gumantung kana pilihan lisénsi anjeun.

Jumlah US $: nunjukkeun jumlah anu anjeun badé titipkeun dina dolar

Target: Rekening

Pilih Akun: nomer akun ATG anjeun Gold

Centang kotak khusus pikeun istilah panggunaan, teras kirimkeun formulir ieu

ngidinan autotrade gold sarana digital
Panggung? / Pantherapadagangan

Kumaha deposit modal dagang anjeun Pantherapadagangan ? (1/3)

Hal ieu dianggap yén lisénsi dina prosés keur mayar.

Urang balik deui kana situs Pantherapadagangan dina raraga neundeun modal dagang sareng broker Pasar Lego LCC.

Klik AKUN COPYTRADE > Deposit MT4

Teras klik tombol MT4 deposit Anyar

Biasana ieu deposit munggaran anjeun dina PantheraDagang, tapi upami engké anjeun badé ningkatkeun modal anjeun, anjeun kedah uih deui kana léngkah ieu. Émut yén jumlah deposit ogé gumantung kana pilihan lisénsi anjeun.

Jumlah US $: nunjukkeun jumlah anu anjeun badé titipkeun dina dolar

Target: Rekening

Pilih Akun: nomer akun ATG anjeun Gold

Centang kotak khusus pikeun istilah panggunaan, teras kirimkeun formulir ieu

ngidinan autotrade gold sarana digital
Léngkah 11 / Pantherapadagangan

Simpen modal anjeun ku Pamayaran Coin. (2/3)

Eusian inpormasi tagihan anjeun, nyaéta nami mimiti, nami tukang sareng alamat email.

Pilih Litecoin (LTC).

Tungtungna, pencét dina tombol biru di kénca.

Halaman anyar bakal dibuka dina CoinPayment nyayogikeun anjeun jumlah sareng alamat dimana anjeun kedah deposit Litecoins LTC anjeun.

💡 Punten perhatoskeun, ieu bakal janten alamat setoran énggal. Éta moal alamat deposit anu sami sareng lisénsi anjeun.

tambahan modal pantherapadagangan autotrade gold 5.0
Léngkah 12 / Pantherapadagangan

Simpen modal dagang anjeun sareng Pantherapadagangan. (3/3)

Manipulasi anu sami sareng pikeun mésér lisénsi. Kalayan Binance, nyieun pamayaran pasti ku nambahkeun 0.001 kana jumlah LTC dipénta: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Nunjukkeun alamat LTC anu nampi, anu disebatkeun dina Coinpayment.

Mindahkeunana kedah dilakukeun nganggo jaringan LTC.

Nunjukkeun jumlah LTC, teras tambihan 0,001 dina harga akhir.

☕️ Antosan sababaraha puluhan menit. Anjeun bakal nampi email konfirmasi ku Binance sareng CoinPayment kanggo masihan terang yén transfer parantos leres.

Salami dukungan téknis Auto Trade urang Gold henteu mastikeun transaksi, anjeun moal ningali jumlah anjeun dina aplikasi MT4 anjeun.
buktina pamayaran panthera padagangan
Léngkah 13 / Pansaka / ATG-System

Associate ATG System sareng Pansaka

Nyambung ka System ATG

Pikeun nyambung ka https://atgbot.co, paké email sareng kecap akses anu sami sareng on Pantheradagang.

Antosan sababaraha menit pikeun lisénsi anjeun tiasa dipertimbangkeun ku sistem. Prosedur ieu valid pikeun mésér lisénsi munggaran anjeun ogé pikeun pamutahiran lisénsi anjeun salajengna. Cala ngamungkinkeun anjeun ngaitkeun lisénsi anyar sareng akun dagang anjeun.

Anjeun bakal nampi email ti atgbot.co (parios ogé spam anjeun).

Kéngingkeun Kodeu Voucher sareng ID Voucher anu aya dina email.

Pindah ka situs wéb ATG System nganggo kode anjeun Pantheradagang sareng aktipkeun lisénsi anjeun: https://atgbot.co/user/ea/activate

Salin témpél elemen dina kolom anu dipénta.

Nunjukkeun ogé: Abdi gaduh Akun Perdagangan

Pilih anjeun compte Gold

Teras lereskeun formulir ieu.




lisénsi nyegerkeun sistem atg

⚠️ Pastikeun lisénsi anjeun "Nyambung". Pencét tombol "Refresh" upami diperyogikeun dugi ka ieu kasus. Coba sababaraha jam engké lamun jaringan jenuh, disebutkeun muka a ATG System rojongan teknis tikét pikeun aranjeunna Aktipkeun ATG Anjeun 5 robot.
voucher lisénsi pansaka pantheradagang otomatis gold
Léngkah 14 / MetaTrader 4

Kumaha lagu panghasilan anjeun dina aplikasi MetaTrader 4 ?

MT4 mangrupikeun aplikasi mobile gratis anu ngamungkinkeun anjeun nuturkeun évolusi penghasilan anjeun. Naha anjeun dina Android atanapi ios, anjeun bakal gampang mendakanana di Toko. Tingali logona, anjeun peryogi versi 4 MetaTrader.

Sakali dipasang, kami bakal ngonpigurasikeun kana akun dagang anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah nampi email ti PantheraDagang sareng 4 data penting.

Login: XXXXXX

Sandi Master: Éta tina lisénsi anjeun

Sandi Investor (baca hungkul): XXXXXX

Server: LegoMarketLCC2-LIVE

Dina aplikasi MT4, klik Setélan (ikon katuhu handap)> Akun anyar> Login sareng akun anu tos aya.

Dina kotak teang (di luhur), tulis: LegoMarketLCC2-LIVE

Ngaran pamaké: Login (nomer). Anjeun oge bisa manggihan aranjeunna dina homepage tina Pantheradagang (Akun MT4).

Sandi: Investor Sandi (baca wungkul). Upami anjeun kaleungitan, cobian kecap konci anu anjeun anggo Pantheradagang.

Pencét Simpen

mt4 metatrader 4
Léngkah 15 / Pantherapadagangan

Kumaha mundur pangasilan sareng / atanapi modal anjeun iraha waé ?

Anjeun ngan bisa mundur dina crypto disebutkeun dina hambalan 2. Lamun geus dituduhkeun wae USDT dina Alamat Crypto, anjeun bakal nampi USDT. Punten dicatet yén ditarikna sahenteuna $ 50 sareng maksimal $ 2000 per dinten pikeun akun sahandapeun $ 100.000. Saluareun $ 100.000 disimpen (jeung teu earned), anjeun tiasa mundur 10% ibukota per poé. Cacah 15 nepi ka 35 $ waragad urus (paduli jumlah anu dipikahoyong), gumantung kana mata uang anu dipilih.

Withdrawals ti Juli 2022 bakal disadiakeun ku Coinstore.


Nyandak ditarikna tina Pantherapadagangan

Pikeun mundur, balik kana situs PantheraDagang, klik Transaksi> Ditarikna.

Pilih mata uang anu anjeun lebetkeun dina kolom alamat crypto nalika ngadaptar (USDT / LTC atawa lianna), lajeng sangkan méré konfirmasi.

Bentuk 1/2.
Gambar 1 - Eusian inpormasi anu dipénta:

Sumber: Pilih akun MT4 anjeun atanapi akun potongan harga anjeun. Anjeun oge bisa cageur tina Dompét internal Anjeun (Earning komisi pikeun maranéhanana anu sponsor).

Jumlah US $: jumlah anu anjeun pikahoyong dina dolar

Narima kaayaan lajeng Validasi. Anjeun bakal dialihkeun ka halaman anyar sareng anjeun bakal nampi email anu kalebet kode OTP

otp-email

Bentuk 2/2.
Gambar 2 - Pariksa sareng nampi ditarikna:

Di handap kaca ieu, lebetkeun deui sandi anjeun PantheraDagang atanapi 2FA tanpa hilap nambihkeun kodeu (Email OTP). Upami anjeun teu acan nampi, éta tiasa sumping tina email anjeun (hotmail, yahoo ...). Ngadaptar sareng Gmail henteu aya masalah. Upami diperlukeun, buka tikét sareng naroskeun aranjeunna ngarobih alamat anjeun ayeuna ka alamat Gmail.

Lajeng sangkan méré konfirmasi urus.

mundur artos dina autotrade gold panthera

mundur artos dina autotrade gold panthera

Anjeun kudu ngadagoan rata-rata 24 jam (kaasup sabtu minggu) pikeun duit ditarikna disimpen dina Exchange Anjeun. Ieu gumantung kana bédana waktos antara Indonésia sareng nagara tempat anjeun.

Kumaha ngahubungan rojongan teknis Autotrade Gold ?

Pikeun ngahubungi salah sahiji ti 70 jalma anu aya di tukangeun dukungan téknis tina Pantheradagang, lakukeun ieu: salawasna tarjamahkeun pesen anjeun kana basa Inggris atanapi Indonesia (google narjamahkeun nyaeta sobat anjeun), janten langsung tur tepat, nyadiakeun bukti transaksi a (txid), janten jenis tur sopan. Kontak rojongan lamun aya masalah, teu nanyakeun. Sponsor, jaringan sosial sareng forum gaduh tujuan ieu. Entong ngirim sababaraha pesen, henteu aya gunana sareng henteu ngijinkeun masalah direngsekeun langkung gancang, sabalikna.

Subjék: 4 atanapi 5 kecap pikeun ngajelaskeun masalah anjeun

Milih Jurusan: Dukungan Akun / Keuangan / Jaringan

Pilih Kategori: Pilihan gumantung kana bidang di luhur.

Pesen: Jelaskeun masalah anjeun dina basa Inggris atanapi basa Indonésia

Tautan Gambar: Ngidinan anjeun pikeun nambihan poto panjelasan

Kirim pesen anjeun.

tikét dukungan téknis pantherapadagangan autotrade gold

Jawaban teras bakal dikirim ka anjeun dina waktos 24 jam (henteu kalebet akhir minggu). Kedah sabar.

Dupi anjeun kersa sponsor robot ATG ti PantheraDagang?

Upami anjeun ogé hoyong ngarujuk réréncangan sareng ngajantenkeun kauntungan tina kauntungan bulanan sakitar 15%, anjeun kedah nyayogikeun tautan rujukan anjeun anu aya dina halaman éta. Partnership> Dasbor

URL pikeun ngirim ka rujukan anjeun bakal sapertos kieu: HTTPS: //pantheratrade.live/register/?r=IB...

Peran a bapa baptis sajati nyaéta ngabimbing sareng mamatahan masing-masing budak baptis ka hareupna, ti mimiti pendaptaran dugi ka pamulihan penghasilan, tina transfer bank ka cryptocurrency, ngajelaskeun résiko, nyandak waktos dina dukungan téknis ... janten di déwan sareng kahadean.

Komisi komisaris Autotrade Gold

link affiliate sponsor pantherapadagangan autotrade gold

Tips login pikeun pamaké heubeul tina Pantherapadagangan

Pikeun investor anu geus didaptarkeun dina Pantheradagang saméméh 18 Maret 2022 jeung nu wishes pikeun nyambung ka versi anyar tina Pantheradagang.

Lebetkeun alamat surélék login tina akun heubeul Anjeun PantheraDagang teras klik tombol validasi.

Anjeun bakal nampi ku email nami pangguna sareng kecap konci samentawis anjeun anu kedah diintegrasikeun dina halaman ieu: https://live.pantheratrade.tech/AccountLogin.aspx



⚠️ Upami anjeun henteu nampi email ieu, tuturkeun léngkah ieu:

Klik Poho Sandi

Tulis Ngaran pamaké anjeun

login anyar pantheradagang digiprime
Poho ngaran pamaké sarta sandi on pantherapadagangan

Hilap nami pangguna sareng kecap akses di Pansaka

Pikeun jalma anu parantos ngadaptar AutoTrade Gold sateuacan 1 Séptémber 2021, anjeun panginten henteu acan nampi detail login Pansaka ku email. Ieu leyuran pikeun nampi aranjeunna:

Sambungan kana backoffice: https://pansaka.co.id/panel/login.php

Pencét kana tautan: Hilap kecap konci anjeun?

Anjeun bakal sumping kana halaman anu sanés.
Pencét kana tautan: Hilap ID Pamaké?, teras lebetkeun alamat surélék anjeun.

Anjeun bakal nampi email anu munggaran nganggo ID login anjeun. Ieu mangrupikeun urutan nomer.

Balik deui ka halaman login Pansaka: https://pansaka.co.id/panel/login.php, teras pencét deui dina tautan: Hilap kecap akses anjeun? ku nunjukkeun identifier konéksi anjeun (nomer).

Anjeun bakal tiasa ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anyar anjeun pikeun nyambung ka Pansaka.

ngaran pamaké sareng kecap konci hilap dina pansaka

Fokus ka CEO robot Autotrade: Dinar Wahyu Kenzo

Dinar Wahyu Kenzo mangrupa inohong publik populér di Indonésia. A investor dipikawanoh, anjeunna janten jawab bagian IT jeung téhnologi anyar atas nama pakaitna ARTI. (Asosiasi Robot Dagang Indonésia) ngawaskeun struktur dagang ilegal di Indonesia jeung asosiasi APLIKASI ngokolakeun pamasaran jaringan ti taun 1984. Manusa kalayan gedé haté, hatur nuhun kana kauntungan perusahaan, langkung ti 10 parsél tuangeun disalurkeun ka urang Indonésia anu peryogi dina jaman Covid. Anjeunna oge manajer pausahaan RBG kawates di Inggris, di tengah Forex, sarta sponsor hiji tim maén bal Indonésia, sarua jeung liga 000 di Perancis. Anjeunna nyerat seueur hukum dagang algoritma di nagarana.

Dinar Wahyu Saptian Dyfrig (tengah) CEO Pantheradagang jeung Bambang Soesatyo, urut speaker parlemén Indonésia.
Dinar Wahyu Kenzo (tengah) CEO Autotrade jeung Bambang Soesatyo, Ketua DPR RI.
Bapa baptis, putra baptis

Sababaraha pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dina dagang atanapi dina mata uang kripto. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun pikeun ngonpigurasikeun akun anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis lamun mungkin. Upami anjeun teu tiasa mendakan tautan rujukan dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring nuju nganalisa ayeuna, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan anu sigana kuring henteu langkung ti 95% dipercaya.

GoldPanimu
Broker Vantage Fx
🥇 Modal mnt. ± $ 12.000

Autotrade Gold 5.0
Broker Pasar Lego
🥈 Min. ± $300

Crypto Autotrade
Broker Pasar Lego
🥉 Modal minimal. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Broker Pasar Lego
Ditunggu dina V3

Forex Autotrade
Broker Pasar Lego
Ditunggu dina V3

Golden Way
Mésér emas batangan
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10