XAU / USD

AutoTrade Gold 5.0
Robot Dagang Emas

AutoTrade Gold 5.0 nyaéta a robot dagang Otomatis Indonésia fokus kana pasar emas. Ogé jujuluk "Goldoracle "," Otomatis Gold"atanapi" Robot EA Gold"ku para pangguna, tujuanana nyaéta kauntungan unggal dinten antara 0,5 sareng 1,5% modal anjeun. Anjeun moal tiasa kaleungitan langkung ti 3% per dinten. Robot ieu dagang dina modeu scalping sareng ngan ukur muka hiji posisi dina hiji waktos. Sempurna aman , upami ATG 5 nyatet karugian, éta bakal nyobian nyayogikeun kauntunganana siang siang kalayan perdagangan anu kadua. Moal lami deui, robot dagang anyar bakal muncul: Minyak AutoTrade, Forex AutoTrade.

Daptar dina AutoTrade Gold tutorial earnings
AutoTrade Gold dagang robot screenshot

$

Harga lisénsi 1 dina Otomatis Perdagangan Gold

$

Investasi minimum

± $

Investasi minimum minimum

± %

Dipiharep kauntungan bulanan

Kaunggulan tina robot AutoTrade Gold

Kasadiaan dana

Atur sareng kontrol dana anjeun nyalira dina Pantheratrade / LegoMarket ngagunakeun aktip MetaTrader 4. Setor sareng mundur kapan. Ngan anjeun gaduh aksés kana investasi anjeun: Dana awal + kauntungan anu dihasilkeun + minat sanyawa.

dagang otomatis

Dagang otomatis

Parangkat lunak dagang. Henteu diperyogikeun keterampilan dipasang atanapi dagang.

forex

Pasar komoditi

Solusi dagang dikembangkeun ku Pansaka, museur kana emas hungkul.

10% ngahasilkeun

Kekecapan ± 15%

Panghasilan pasip rata-rata 15% dina mulang bulanan.

tés robot

16 bulan pangalaman

Kaasup 12 bulan dina kaayaan pasar anu nyata.

aksés robot

diakses

Mimitian pangalaman ku modal minimum 200 €.

myfxbook

Alat nyukcruk

Hasil transparan waktu nyata diaudit ku Myfxbook.

15% earnings / bulan kalayan AutoTradeGold

Dagang otomatis
sareng Otomatis Perdagangan Gold 5.0


AutoTrade Gold Tutorial Pidéo Youtube


Pidio dijudulan:
EN | ES | AR | VI | FR | PL | NL | ZH | ID | RU | PT | JP | DE | IT | HE | FI | RO | HI | CS | FA | TH | KO | TU | SV | DA | EL

minuhan sertipikat autotrade gold legomarket LCC
sarana digital internasional autotrade gold
sertifikasi ptsdi sarana digital
Robot dagang AutoTrade gold
Algoritma dagang AutoTrade gold
Dagang Algorithmic AutoTrade gold
Robot dagang AutoTrade gold
Masarakat Indonésia AutoTrade gold
Panghasilan pasip AutoTrade gold

Itungan kauntungan ATG 5.0 tanpa kalebet kapentingan majemuk

Tabel di handap ieu kedah dicandak conto sareng tiasa henteu ngagambarkeun kanyataan anu pas. Éta nunjukkeun épolusi ibukota anjeun numutkeun jumlah setoran, dumasar kana a ningkat kanaékan 15% per bulan. Kapentingan kompaun unggal dinten henteu diperhatoskeun dina itungan ieu. Upami anjeun mundur penghasilan anjeun unggal bulan, éta bakal nyandak anjeun sakitar 6 bulan pikeun nimba deui investasi awal anjeun dibanding 5 bulan upami anjeun henteu nguntungkeun kauntungan anjeun sacara rutin.

+ 15000 investor Hasil Otomatis Gold Sponsor PDF AutoTrade 🇫🇷 PDF AutoTrade 🇺🇸

mois Deposit: 500 €
+ lisénsi 2 ($ 200)
Deposit: 1500 €
+ lisénsi 2 ($ 200)
Deposit: 5000 €
+ lisénsi 3 ($ 500)
Deposit: 10000 €
+ lisénsi 3 ($ 500)
1 575 € 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 661 € 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 760 € 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 875 € 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 1 006 € 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 1 157 € 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 1 330 € 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 1 530 € 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 1 759 € 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 2 023 € 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 2 326 € 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 2 675 € 8 025 € 26 751 € 53 503 €

5 lisénsi sayogi gumantung kana kapasitas dagang anjeun

Lisénsi tiasa ditingkatkeun, nyaéta anjeun ngan ukur bakal mayar bédana antara lisénsi ayeuna sareng lisénsi ka hareup.


Lisénsi 1 dugi ka $ 500 (modal asup + penghasilan sadidinten). Ieu ngandung harti yén ku lisénsi ieu, upami anjeun parantos neundeun modal, contona $ 300 sareng ngasilkeun artos $ 200, maka anjeun bakal ngahontal maksimum $ 500, sareng ti ditu, robot s 'anjeun bakal lirén dagang. Maka anjeun kedah milarian bagian tina penghasilan anjeun, atanapi nyandak lisénsi 2. Ditto pikeun lisénsi 2 anu diwatesan ku $ 5000, teras lisénsi 3 dugi ka $ 30000 ...


Lisénsi 1
$ 112

pikeun modal disimpen antara $ 100 sareng $ 500.

Mésér lisénsi 1
Lisénsi 2
$ 224

pikeun modal disimpen antara $ 100 sareng $ 5,000.

Mésér lisénsi 2
Lisénsi 3
$ 560

pikeun modal disimpen antara $ 100 sareng $ 30,000.

Mésér lisénsi 3

Lisénsi 4
$ 2800

pikeun modal antara 100 sareng 1,000,000 $.

Mésér lisénsi 4
Lisénsi 5
$ 3920

pikeun modal minimum $ 1,000,000.

Mésér lisénsi 5
Bantosan Téknis Autotrade Gold

Bantosan Téknis AutoTrade Gold 5.0

Patarosan sareng Masalah anu teras-terasan perkawis Autotrade Gold 5.0

Sababaraha inpormasi tambahan ngeunaan Bot Trading

4 réspon

Kéngingkeun antara 12 sareng 20% ​​kauntungan bulanan sacara otomatis, tanpa kedah peryogi élmu, hatur nuhun ka pasar emas sareng henteu dibagi kauntungan anjeun! Ngagabungkeun éta sareng kakuatan minat sanyawa sareng ningkatkeun investasi anjeun pikeun jangka panjang.

Robot ngalaksanakeun hiji dugi ka dua dinten dagang maksimum sareng ngagaduhan Stop Loss 3% pikeun nanggung asuransi modal anjeun sareng ngirangan résiko. Anjeun moal tiasa kaleungitan langkung ti 3% per dinten, anu henteu kantos kajantenan. AutoTrade Gold diprogram kalayan sampurna, éta henteu diragukeun salah sahiji robot pangsaéna pikeun ngahasilkeun pendapatan pasip dina jangka menengah / panjang.

Mustahil pikeun milih anjeun sorangan broker pikeun ngoperasikeun AutoTrade EAs. Perusahaan milih damel sareng percanten Pasar Lego LCC perenahna di Kepulauan Grenadines. Alesanna pikeun nyegah padagang manual nyalin sinyal asupna sareng kaluar robot. Salawasna bakal aya lag sababaraha detik ka sababaraha menit antara harga emas dina MT4 anjeun sareng akuisisi penghasilan anjeun. Kalayan a broker diatur pinuh, anjeun moal tiasa ngalakukeun konfigurasi sapertos kieu atanapi bahkan kéngingkeun panyebaran anu pikaresepeun sapertos kitu. Pikeun perusahaan, janten patarosan pikeun mayungan / ngamankeun robot dagangna tina kamungkinan nyalin sareng nawiskeun ka komunitas kauntungan anu pangsaéna.

CEO henteu ngahargaan MLM (Network Marketing). Aranjeunna resep mendakan investor sareng hoyong nyugemakeun aranjeunna salaku prioritas. Promosi tina robot dagang AutoTrade Gold kusabab kitu henteu nguntungkeun upami anjeun ngan ukur ngiringan sakedik investor ku tautan rujukan anjeun.

Sababaraha hariwang sareng Autotrade Gold lima?

Dukungan téknis ti Panthera naros ka kami, salaku sponsor, pikeun ngabantosan anjeun ku masalah anu anjeun tiasa pendakan tapi kedahna anjeun langsung nyungkeun permintaan ku muka tikét: https://pantheratrade.live/user/support-all


Saluran telegram 🇫🇷 🇺🇸 Abdi hoyong ngarobih alamat crypto kuring 📄

Upami anjeun Perancis, kami gaduh alamat email langsung anu ngamungkinkeun anjeun ngahubungi dukungan téknis Indonésia, tapi anjeun kedah nyerat masalah anjeun dina basa Inggris.

Alamat emailna sapertos kieu: help.atgfrance@gmail.com


Pikeun ngirim email keluhan, punten nuturkeun pigura ieu:

  • akun email : (alamat email anjeun dina situs panthera)
  • akun mt4 : (nomer akun gold mt4, anu dimimitian ku 7 .....)
  • taluk : (poko anu janten masalah, contona "DUIT TEU DITANGKAT PANTHERA", CRYPTO ADRESS CHANGE"
  • ngagambarkeun : (nyerat, dina basa Inggris, pedaran ringkesan masalah. Henteu kedah nyerat novel, sabab aya poko, layar, sareng inpo akun anjeun, aranjeunna bakal ningali masalahna).

Émut pikeun nambihan screenshot pikeun ngagampangkeun pamahaman.

Léngkah 1 / Panthera padagangan

14 léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngadaptar dina robot Autotrade Gold 5

Daptar dina AutoTrade Gold 5.0


Émut kana rujukan IB IB04231237

Pencét tombol "Salajengna" di belah katuhu handap teras eusian sadaya bidang anu dipénta dina 4 léngkah.


✅ Upami anjeun henteu gaduh akun cryptocurrency, kuring nyarankeun ka anjeun, ayeuna, kanggo ngadamel akun dina Binance (jumlahna kirang ti 1000 €, mayar ku kartu kiridit), anjeun tiasa setoran salami sababaraha dinten, atanapi pada Coinbase / Crypto.com (pikeun jumlah anu langkung ageung, ku transfer bank). Anjeun peryogi dina léngkah salajengna.

Tong ragu ngahubungi kuring di 💬 telegram supados abdi tiasa mamatahan anjeun.

Daptar dina Binance tutorial Binance

formulir pendaptaran pantheratrade autotrade gold

💡 Pikeun uji Otomatis Gold 5.0 kalayan jumlah anu kirang ti 1000 €, kuring mamatahan anjeun pikeun ngagunakeun Binance sareng anu mésér saderhana ku Visa atanapi Mastercard. Pariksa wates anu diidinan ku bankir anjeun supados henteu ditolak. Upami anjeun hoyong setor jumlah anu langkung ageung, kuring nyarankeun transfer bank SEPA di Coinbase ou Crypto.com
Léngkah 2 / Panthera padagangan

Ngesahkeun akun anjeun dina PantheraTrade.live

Sakali nyambung sareng kredensial anjeun dina halaman bumi, anjeun peryogi mastikeun akun anjeun, (tombol disayogikeun dina halaman utama).
Eusian sadaya bidang anu diperyogikeun.

Eusian éta pikeun alamat surat anjeun.
Di daérah éta Bank, nunjukkeun "Other bank"sareng nomer rekening bank anjeun atanapi IBAN contona. Kacuali anjeun cicing di Indonésia, aranjeunna moal nganggo lapangan ieu.

Pikeun Mata Artos Crypto, nunjukkeun diaktipkeun.

Di daérah Akun Crypto, pilih USDT. Anjeun bakal nampi penghasilan dina tusnecoin anu didukung ku dolar, tanpa turun naek pasar.

Crypto name : USDT

Alamat Crypto: alamat USDT setor dina Binance.
Milih ngan ukur jaringan Ethereum ERC-20. Blok blok Tron (TRC-20) henteu ditampi. Alamat crypto diwakilan ku string karakter anu unik dina akun anjeun.

Tungtungna, kirim anjeun ID Card (kartu idéntitas, paspor atanapi lisénsi nyetir) ogé selfie sareng ID anjeun caket kana raut anjeun. Pencét kana tautan IMGLINK.IO, sered tur teundeun gambar anjeun, teras salin témpél url gambar kana kolom anu cocog. Avatar sareng ID Pajak opsional. Pencét kana Update pikeun ngadaptar.

pariksa akun panthera padagangan
Léngkah 3 / Panthera padagangan

Muka rekening dagang di Panthera padagangan.

Anjeun teu kedah ngantosan akun anjeun divalidasi kanggo neraskeun léngkah-léngkah salajengna.

Buka tab Trading Account > Open Live Account.

Broker : LegoMarket LCC

Account Type : Gold

Leverage : 1: 500 (henteu langkung henteu kirang)

Real / Demo: Real

Create MT4 Password : Kuring mamatahan anjeun ngagunakeun kecap konci anu sami sareng anu sambungan anjeun Pantheratrade.live

open live account panthera
Tahap 4 / Pansaka

Daptar dina Pansaka pikeun ngatur lisénsi ATG 5 anjeun

Daptar di Pansaka


Jumlah rujukan: 10110618

Eusian formulir:

Ngaran hareup + Ngaran tukang

Kartu idéntitas anu anyar atanapi nomer paspor

awewe atawa lalaki

surélék

Sandi + konfirmasi


Eusian formulir Akun Crypto:

Pilih Crypto:
- USDT

formulir pendaptaran pansaka autotrade gold

Tahap 5 / Pansaka

Kumaha mésér atanapi ningkatkeun lisénsi anjeun OtomatisGold lima?

Dina halaman utama perusahaan Pansaka, pencét dina tab Program Khusus> Mésér Paket Anu Hadir sareng milih lisénsi numutkeun kamampuan dagang anjeun.

Kuring mamatahan anjeun mimitian ku lisénsi 1 sareng setoran $ 100 kanggo nganalisis perdagangan robot sareng kamampuanna pikeun ngahasilkeun pendapatan pasip. Anjeun tiasa ogé ningkatkeun lisénsi ku ngan mayar bédana masing-masing.

Butuh sababaraha menit kanggo lisénsi anjeun aktip ngalangkungan koin. Anjeun bakal ningali prosedur sakedik ka handap.
ngidinan autotrade gold sarana digital
Tahap 6 / Pansaka

Mariksa sareng mayar lisénsi anjeun

Tombol 1: Pencét kana tombol ieu pikeun milih pamayaran dina cryptocurrency

Tombol 2: aksés invoice

bentuk order rencana khusus pansaka atg 5
Tahap 7 / Pansaka

Tagihan lisénsi anjeun

Ringkesan harga sareng biaya dina dolar / USDT.

Teras pencét dina tombol Coinpayment.

invoice pansaka coinpayment
Lengkah 8 / Pembayaran koin

Pamayaran lisénsi anjeun Autotrade Gold dina Litecoin (LTC), kalayan CoinPayment.

Eusian inpormasi tagihan anjeun di kénca, nyaéta nami mimiti, nami tukang sareng alamat email (baca deui alamat email anjeun sacara ati-ati).

Di belah katuhu, pilih cryptocurrency Litecoin (LTC) pikeun biaya urus na anu handap.

Akhirna, pencét tombol biru di kénca, handapeun email, pikeun ngesahkeun formulir. Henteu perlu pikeun ngadaptar sareng CoinPayment kanggo ngarengsekeun urus.

Halaman anyar bakal dibuka dina CoinPayment sareng masihan anjeun jumlah sakumaha ogéAlamat LTC dimana anjeun kedah mindahkeun Litecoin (LTC) anu parantos dipésér dina bursa anjeun (Binance, Coinbase, jsb).

ngidinan autotrade gold sarana digital
Léngkah 9 / Binance

Finalisasi pamayaran kanggo lisénsi anjeun Autotrade Gold.

nganjang Binance, ngadamel ditarikna tepat dina alamat LTC anu dipénta. Émut pikeun nambihan 0,001 LTC kana jumlah anu dipénta sanés transaksi bakal ditolak.

Lebetkeun alamat LTC tina panarima. Ieu alamat (string) dikirimkeun ka Coinpayment.

Mindahkeunana kedah dilakukeun nganggo jaringan LTC.

Nunjukkeun jumlah LTC, teras tambihan 0,001 dina harga akhir.

Teras lereskeun formulir.

tambahkeun waragad koinpayment

Anjeun bakal nampi email konfirmasi ku Binance sareng CoinPayment ngajelaskeun yén transfer éta suksés. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan, tong panik! Anjeun bakal nampi email kanggo dibalikeun jumlahna dina sababaraha menit. Pariksa spam anjeun. Anjeun ngan kedah nyebatkeun anjeun Alamat deposit LTC.

ditarikna usdt binance.png
Léngkah 10 / Pansaka / ATG-System

Associate ATG System sareng Pansaka

Antosan sababaraha menit pikeun lisénsi anjeun tiasa dipertimbangkeun ku sistem. Prosedur ieu valid pikeun mésér lisénsi munggaran anjeun ogé pikeun pamutahiran lisénsi anjeun salajengna. Cala ngamungkinkeun anjeun ngaitkeun lisénsi anyar sareng akun dagang anjeun.

Login ka Pansaka (nganggo kode Pansaka): https://www.pansaka.co.id/panel/history-special.php

Candak Kodeu Voucher et ID Voucher

Buka Sistem ATG nganggo kode anjeun Pantheratrade : https://atg-system.com/user/ea/activate

Salin témpél elemen dina kolom anu dipénta.

Nunjukkeun ogé: Abdi gaduh Akun Perdagangan

Pilih anjeun compte Gold

Teras lereskeun formulir ieu.

voucher lisénsi pansaka pantheratrade atg5.jpg
Léngkah 11 / Panthera padagangan

Kumaha deposit modal dagang anjeun PantheraTrade ? (1/3)

Diasumsikeun yén lisénsi na dibayar (pikeun mastikeun ieu, buka halaman imah tina Pantheratrade. Status EA: Aktip).

Urang balik deui kana situs PantheraTrade dina raraga neundeun modal dagang sareng broker LegoMarket.

Klik Transaksi> Deposit, sareng milih Pamayaran Coin.

Biasana ieu deposit munggaran anjeun dina PantheraTrade, tapi upami salajengna anjeun hoyong ningkatkeun modal anjeun, anjeun kedah deui kana léngkah ieu. Perhatoskeun yén jumlah setoran ogé gumantung kana pilihan lisénsi anjeun.

Jumlah US $: nunjukkeun jumlah anu anjeun badé titipkeun dina dolar

Target: Rekening

Pilih Akun: akun ATG anjeun nomer 5

Centang kotak khusus pikeun istilah panggunaan, teras kirimkeun formulir ieu

ngidinan autotrade gold sarana digital
Léngkah 12 / Panthera padagangan

Simpen modal anjeun ku Pamayaran Coin. (2/3)

Eusian inpormasi tagihan anjeun, nyaéta nami mimiti, nami tukang sareng alamat email.

Pilih Litecoin (LTC).

Tungtungna, pencét dina tombol biru di kénca.

Halaman anyar bakal dibuka dina CoinPayments nyayogikeun anjeun jumlah ogé alamat dimana anjeun kedah deposit Litecoins LTC anjeun.

💡 Punten perhatoskeun, ieu bakal janten alamat setoran énggal. Éta moal alamat deposit anu sami sareng lisénsi anjeun.

tambahan modal pantheratrade autotrade gold 5.0
Léngkah 13 / Panthera padagangan

Simpen modal dagang anjeun sareng PantheraTrade. (3/3)

Manipulasi anu sami sareng pikeun mésér lisénsi. Kalayan Binance, ngadamel pamayaran anu pas + 0.001 kana alamat LTC anu dipénta: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Nunjukkeun alamat LTC anu nampi, anu disebatkeun dina Coinpayment.

Mindahkeunana kedah dilakukeun nganggo jaringan LTC.

Nunjukkeun jumlah LTC, teras tambihan 0,001 dina harga akhir.

☕️ Antosan sababaraha puluhan menit. Anjeun bakal nampi email konfirmasi ku Binance sareng CoinPayment kanggo masihan terang yén transfer parantos leres.

Salami dukungan téknis Auto Trade urang Gold henteu mastikeun transaksi, anjeun moal ningali jumlah anjeun dina aplikasi MT4 anjeun. Butuh sababaraha jam.
Wilujeng, anjeun nembé ngalengkepan prosés pandaptaran robot Otomatis Perdagangan. Gold 5. Laksanakeun sababaraha léngkah tambahan pikeun ngalacak hasil anjeun dina aplikasi MT4 sareng diajar kumaha mundur penghasilan anjeun sacara rutin.
buktina pamayaran panthera padagangan
Léngkah 14 / MetaTrader 4

Kumaha lagu panghasilan anjeun dina aplikasi MetaTrader 4 ?

MT4 mangrupikeun aplikasi mobile gratis anu ngamungkinkeun anjeun nuturkeun épolusi tina penghasilan anjeun. Naha anjeun dina Android atanapi IOS, anjeun bakal gampang mendakanana di toko. Tingali kana logo anu leres, anjeun peryogi versi 4 tina MetaTrader.

Sakali dipasang, kami bakal nyetél pikeun akun dagang anjeun. Pikeun ngalakukeun éta, anjeun kedah nampi email ti PantheraTrade kalayan 4 data penting.

Login: XXXXXX

Sandi Master: Éta tina lisénsi anjeun

Sandi Investor (baca hungkul): XXXXXX

Server: LegoMarketLCC-LIVE

Dina aplikasi MT4, klik Setelan> Akun anyar> Asup nganggo akun anu tos aya.

Dina kotak search (di luhur), nyerat: LegoMarketLCC-LIVE

Ngaran pamaké: Login (nomer). Anjeun ogé bakal mendakan aranjeunna dina halaman bumi tina Pantheratrade.

Sandi: Sandi Investor (baca hungkul).

Pencét Simpen

mt4 metatrader 4
Léngkah 15 / Panthera padagangan

Kumaha mundur pangasilan sareng / atanapi modal anjeun iraha waé ?

Anjeun ngan tiasa mundur dina mata uang tina setoran awal anjeun. Upami anjeun parantos nunjukkeun USDT dina Alamat Crypto, anjeun bakal nampi USDT. Punten perhatoskeun yén penarikan minimal $ 150 sareng maksimal $ 2000 per dinten kanggo akun dina $ 100000. Cicih $ 100000, anjeun tiasa narik 10% modal anu disimpen, per dinten, tapi anjeun kedah ngadamel pamundut ka sponsor anjeun. Ngitung $ 20 biaya urus (paduli jumlah anu dipikahoyong).


Nyandak ditarikna tina PantheraTrade

Pikeun mundur, balik kana situs PantheraTradeKlik Transaksi> Ditarikna.

Pilih mata uang anu anjeun lebetkeun dina kolom alamat crypto nalika ngadaptar (USDT / LTC), teras lereskeun.

Eusian inpormasi anu dipénta:

Sumber: Akun MT4

Jumlah US $: jumlah anu anjeun pikahoyong dina dolar

Narima kaayaanana maka Validasi

Di handapeun halaman anyar, lebetkeun deui kecap akses anjeun Panthera Dagang teras mastikeun transaksi.

mundur artos dina autotrade gold panthera

Anjeun kedah ngantosan sababaraha jam (henteu kalebet akhir minggu) kanggo artos penarikan kanggo disimpen dina Exchange anjeun. Ieu gumantung kana bédana waktos antara Indonesia sareng nagara tempat anjeun.

Dupi anjeun kersa sponsor sareng kéngingkeun tautan afiliasi anjeun pikeun Autotrade Gold lima?

Upami anjeun ogé hoyong sponsor babaturan sareng nyayogikeun kameunangan bulanan sakitar 15%, anjeun kedah sahenteuna Lisensi 2, gaduh modal minimum $ 1000 di broker LegoMarketLCC sareng kéngingkeun 2 rujukan aktif dina 15 dinten. Upami 3 kaayaan ieu dicumponan, anjeun tiasa nyungkeun éta ti sponsor anjeun ku nyayogikeun anjeunna ku anjeun ngaran pamaké (#2) ayana di luhur email anjeun, di kénca luhur halaman. Sponsor anjeun bakal nyungkeun éta sareng anjeun bakal nampi email panampi dina waktos 24 jam.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan afiliasi, tingali dua halaman terakhir vérsi PDF française ou inggris.

⚠️ Punten perhatoskeun, pas tautan anjeun sayogi, anjeun bakal ngagaduhan 15 dinten kanggo ngadaptar sahenteuna 2 anggota aktip (1 lisénsi sareng setoran $ 100 cekap).

Upami kaayaan ieu henteu dihargaan, anggota anu tanggung jawabAutotrade Gold bisa mareuman tautan afiliasi anjeun.

Anjeun tautan rujukan bakal sayogi dina:
PantheraTrade > Mitra> Dasbor

URL pikeun ngirim ka rujukan anjeun bakal sapertos kieu: HTTPS: //pantheratrade.live / register /? r = IB ...

Peran a bapa baptis sajati nyaéta ngabimbing sareng mamatahan masing-masing budak baptis ka hareupna, ti mimiti pendaptaran dugi ka pamulihan penghasilan, tina transfer bank ka cryptocurrency, ngajelaskeun résiko, nyandak waktos dina dukungan téknis ... janten di déwan sareng kahadean.

💬 Bahaskeun sareng sponsor anjeun sateuacan ngamimitian petualangan MLM (pamasaran jaringan).

😇 Naha anjeun hoyong janten "Mitra SUB IB"?

Janten Sub IB Rakan, anjeun kedah gaduh modal minimum $ 1000 kalayan lisénsi minimum 2.

Unggal-unggal jalma ngadaptar, tina tautan afiliasi anjeun, anjeun bakal kéngingkeun 4% tina harga lisénsi anu dipésér. Anjeun bakal kéngingkeun unggal dagang $ 0,5 kanggo unggal $ 1000 modal anu diinvestasikeun ku rujukan anjeun. Timna Pansaka nawarkeun rencana sponsor maksimal 3 tingkatan sareng gumantung kana tingkatan anjeun nyalira.

Komisi komisaris Autotrade Gold

Hilap nami pangguna sareng kecap akses di Pansaka

Pikeun jalma anu parantos ngadaptar AutoTrade Gold sateuacan 1 Séptémber 2021, anjeun panginten henteu acan nampi detail login Pansaka ku email. Ieu leyuran pikeun nampi aranjeunna:

Sambungan kana backoffice: https://pansaka.co.id/panel/login.php

Pencét kana tautan: Hilap kecap konci anjeun?

Anjeun bakal sumping kana halaman anu sanés.
Pencét kana tautan: Hilap ID Pamaké?, teras lebetkeun alamat surélék anjeun.

Anjeun bakal nampi email anu munggaran nganggo ID login anjeun. Ieu mangrupikeun urutan nomer.

Balik deui ka halaman login Pansaka: https://pansaka.co.id/panel/login.php, teras pencét deui dina tautan: Hilap kecap akses anjeun? ku nunjukkeun identifier konéksi anjeun (nomer).

Anjeun bakal tiasa ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anyar anjeun pikeun nyambung ka Pansaka.

ngaran pamaké sareng kecap konci hilap dina pansaka
Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Teu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu ngagaduhan pangalaman dagang sareng cryptocurrency sateuacanna. Éta pisan sababna naha kuring ngantepkeun kuring ngiringan anjeun, pikeun ngabantosan anjeun nyetél rekening anjeun diantara akun anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, jawab sadaya patarosan anjeun sareng nyayogikeun dukungan téknis.

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Crypto Autotrade
non disponible
Teu aya inpormasi dugi ka ayeuna