XAU / USD

AutoTrade Gold
Robot Dagang Emas

AutoTrade Gold 4.0 nyaéta a robot dagang Otomatis Indonésia fokus kana pasar emas. Ogé jujuluk "Goldoracle "," OtomatisGold" ou "EA Robot Gold" par ses utilisateurs, il a comme objectif un gain journalier compris entre 0,5 et 1,5% de votre capital. Vous ne pourrez jamais perdre plus de 3% par jour. Ce robot trade en mode scalping et n'ouvre qu'une seule position à la fois. Parfaitement sécurisé, si AutoTrade Gold enregistre une perte, il va essayer de rattraper ses gains dans la journée. Cet été, 2 nouveaux robots de trading verront le jour, le premier tradera le marché du minyak et le second sera basé sur le Forex.

Daptar dina AutoTrade Gold tutorial earnings
AutoTrade Gold dagang robot screenshot

$

Lisénsi 1 harga di AutoTrade Gold

$

Investasi minimum

= $

Investasi minimum minimum

± %

Dipiharep kauntungan bulanan

Kaunggulan tina robot AutoTrade Gold

Kasadiaan dana

Gérez et contrôlez vos propres fonds sur Pantheratrade / LegoMarket en utilisant l'apps MetaTrader 4. Setor sareng mundur kapan. Ngan anjeun gaduh aksés kana investasi anjeun: Dana awal + kauntungan anu dihasilkeun + minat sanyawa.

dagang otomatis

Dagang otomatis

Parangkat lunak dagang. Henteu diperyogikeun keterampilan dipasang atanapi dagang.

forex

Pasar komoditi

Solusi dagang dikembangkeun ku PTSDI, museur kana emas hungkul.

10% ngahasilkeun

Kekecapan ± 15%

Panghasilan pasip rata-rata 15% dina mulang bulanan.

tés robot

8 bulan pangalaman

Kaasup 6 bulan tés dina kaayaan pasar nyata.

aksés robot

diakses

Mimitian pangalaman ku modal minimum 200 €.

myfxbook

Alat nyukcruk

Hasil transparan sacara real time diaudit ku Myfxbook.

15% earnings / bulan kalayan AutoTradeGold

Dagang otomatis
avec AutoTrade Gold 4.0


AutoTrade Gold Tutorial Pidéo Youtube


Pidio dijudulan:
EN | ES | AR | VI | FR | PL | NL | ZH | ID | RU | PT | JP | DE | IT | HE | FI | RO | HI | CS | FA | TH | KO | TU | SV | DA | EL

minuhan sertipikat autotrade gold
sarana digital internasional autotrade gold
sertifikasi ptsdi sarana digital
Robot dagang AutoTrade gold
Algoritma dagang AutoTrade gold
Dagang Algorithmic AutoTrade gold
Robot dagang AutoTrade gold
Masarakat Indonésia AutoTrade gold
Panghasilan pasip AutoTrade gold

Calcul des bénéfices d'ATG 4.0 sans inclure les intérêts composés

Tabel di handap ieu kedah dicandak conto sareng tiasa henteu ngagambarkeun kanyataan anu pas. Éta nunjukkeun épolusi ibukota anjeun numutkeun jumlah setoran, dumasar kana a ningkat kanaékan 15% per bulan. Kapentingan kompaun unggal dinten henteu diperhatoskeun dina itungan ieu. Upami anjeun mundur penghasilan anjeun unggal bulan, éta bakal nyandak anjeun sakitar 6 bulan pikeun nimba deui investasi awal anjeun dibanding 5 bulan upami anjeun henteu nguntungkeun kauntungan anjeun sacara rutin.

+ 15000 investisseurs Hasil Otomatis Gold Sponsor PDF AutoTrade 🇫🇷 PDF AutoTrade 🇺🇸

mois Deposit: 500 €
+ lisénsi 2 ($ 200)
Deposit: 1500 €
+ lisénsi 2 ($ 200)
Deposit: 5000 €
+ lisénsi 3 ($ 500)
Deposit: 10000 €
+ lisénsi 3 ($ 500)
1 575 € 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 661 € 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 760 € 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 875 € 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 1 006 € 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 1 157 € 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 1 330 € 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 1 530 € 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 1 759 € 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 2 023 € 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 2 326 € 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 2 675 € 8 025 € 26 751 € 53 503 €

5 lisénsi sayogi gumantung kana kapasitas dagang anjeun

Lisénsi tiasa ditingkatkeun, nyaéta anjeun ngan ukur bakal mayar bédana antara lisénsi ayeuna sareng lisénsi ka hareup.


Lisénsi 1 dugi ka $ 500 (modal asup + penghasilan sadidinten). Ieu ngandung harti yén ku lisénsi ieu, upami anjeun parantos neundeun modal, contona $ 300 sareng ngasilkeun artos $ 200, maka anjeun bakal ngahontal maksimum $ 500, sareng ti ditu, robot s 'anjeun bakal lirén dagang. Maka anjeun kedah milarian bagian tina penghasilan anjeun, atanapi nyandak lisénsi 2. Ditto pikeun lisénsi 2 anu diwatesan ku $ 5000, teras lisénsi 3 dugi ka $ 30000 ...


Lisénsi 1
$ 100

pikeun modal disimpen antara $ 100 sareng $ 500.

Mésér lisénsi 1
Lisénsi 2
$ 200

pikeun modal disimpen antara $ 100 sareng $ 5,000.

Mésér lisénsi 2
Lisénsi 3
$ 500

pikeun modal disimpen antara $ 100 sareng $ 30,000.

Mésér lisénsi 3

Lisénsi 4
$ 2500

pikeun modal antara 100 sareng 1,000,000 $.

Mésér lisénsi 4
Lisénsi 5
$ 3500

pikeun modal minimum $ 1,000,000.

Mésér lisénsi 5
Bantosan Téknis Autotrade Gold

Bantosan Téknis AutoTrade Gold 4.0

Patarosan sareng Masalah anu teras-terasan perkawis Autotrade Gold 4.0

Sababaraha inpormasi tambahan ngeunaan Bot Trading

4 réspon

Kéngingkeun antara 12 sareng 20% ​​kauntungan bulanan sacara otomatis, tanpa kedah peryogi élmu, hatur nuhun ka pasar emas sareng henteu dibagi kauntungan anjeun! Ngagabungkeun éta sareng kakuatan minat sanyawa sareng ningkatkeun investasi anjeun pikeun jangka panjang.

Robot ngalaksanakeun hiji dugi ka dua dinten dagang maksimum sareng ngagaduhan Stop Loss 3% pikeun nanggung asuransi modal anjeun sareng ngirangan résiko. Anjeun moal tiasa kaleungitan langkung ti 3% per dinten, anu henteu kantos kajantenan. AutoTrade Gold diprogram kalayan sampurna, éta henteu diragukeun salah sahiji robot pangsaéna pikeun ngahasilkeun pendapatan pasip dina jangka menengah / panjang.

Mustahil pikeun milih anjeun sorangan broker pikeun ngoperasikeun AutoTrade. Perusahaan parantos milih damel sareng percanten PantheraTrade, cabang tina Pasar Lego LCC perenahna di Kepulauan Grenadines. Alesanna pikeun nyegah padagang manual nyalin sinyal asupna sareng kaluar robot. Salawasna bakal aya lag sababaraha detik ka sababaraha menit antara harga emas dina MT4 anjeun sareng akuisisi penghasilan anjeun. Kalayan a broker diatur, anjeun moal tiasa ngadamel setting sapertos kieu. Pikeun perusahaan, éta janten patarosan pikeun mayungan sareng ngamankeun robot dagangna tina kemungkinan salinan.

CEO henteu ngahargaan MLM (Network Marketing). Aranjeunna resep mendakan investor sareng hoyong nyugemakeun aranjeunna salaku prioritas. Promosi tina robot dagang AutoTrade Gold n'est donc pas rentable si vous recrutez qu'une petite poignée d'investisseurs avec votre lien de parrainage.

Sababaraha hariwang sareng Autotrade Gold lima?

Dukungan téknis ti Panthera naros ka kami, salaku sponsor, pikeun ngabantosan anjeun ku masalah anu anjeun tiasa pendakan tapi kedahna anjeun langsung nyungkeun permintaan ku muka tikét: https://pantheratrade.com/user/support-all


Saluran telegram 🇫🇷

Si vous êtes français, nous avons une adresse mail directe vous permettant de contacter le support technique indonésiens mais il faudra rédiger votre problématique en anglais.

L'adresse email est la suivante : help.atgfrance@gmail.com


Pour envoyer le mail de réclamation, merci de suivre cette trame :

  • akun email : (votre adresse mail sur le site panthera)
  • mt4 account : (numéro de compte gold mt4, qui commence par 7.....)
  • taluk : (le sujet du soucis, par exemple "MONEY NOT CREDITED PANTHERA", CRYPTO ADRESS CHANGE"
  • ngagambarkeun : (écrire, en anglais, une description sommaire du pb. Pas la peine de faire un romain, comme il y a le sujet, les screens, et vos informations de compte, ils verront le soucis).

Pensez à rajouter les imprimes écran, par exemple, pour un soucis de coinpaiement ok mais pas sur panthera, il faut mettre le mail comme quoi tout est bien arrivé chez coinpaiement, et le cancel sur panthera, dans DEPOSIT HISTORY.

Léngkah 1 / Panthera padagangan

Ngadaptarkeun sareng broker PantheraTrade.

Daptar dina AutoTrade Gold 4.0


Émut kana rujukan IB IB04231237

Pencét tombol "Salajengna" di belah katuhu handap teras eusian sadaya bidang anu dipénta dina 4 léngkah.


✅ Upami anjeun henteu gaduh akun cryptocurrency, kuring nyarankeun ka anjeun, ayeuna, Pikeun nyieun hiji dina Binance. Anjeun bakal peryogi dina léngkah salajengna. Tong ragu ngahubungi kuring di 💬 utusan ou telegram supados abdi tiasa ngabantosan anjeun.

Daptar dina Binance tutorial Binance

formulir pendaptaran pantheratrade autotrade gold
Léngkah 2 / Panthera padagangan

Ngesahkeun akun anjeun di broker Panthera padagangan.

Sakali nyambung sareng kredensial anjeun dina halaman bumi, anjeun peryogi mastikeun akun anjeun, (tautan disayogikeun pikeun tujuan ieu dina halaman utama). Eusian sadaya bidang anu dipénta.

Eusian alamat surat anjeun.
tuang Bank, nunjukkeun "Other bank"sareng nomer akun IBAN anjeun contona. Kacuali anjeun cicing di Indonésia, aranjeunna moal nganggo lapangan ieu.

Pikeun Akun Crypto, pilih hiji stablecoin sapertos ieuUSDT :

Crypto name : USDT

Alamat Crypto: alamat USDT dina Binance.
Ieu mangrupikeun string karakter anu aya dina kode QR.

💡 Anjeun tiasa iraha waé nyungkeun parobihan alamat crypto ieu sareng ngagentoskeun ku alamat LTC, ETH atanapi BTC. Dina hal ieu, buka tikét dina dukungan téknis, jelaskeun sareng kirimkeun aranjeunna alamat anyar, nyebatkeun mata uang anu dipikahoyong.

Tungtungna, kirim anjeun ID Card (kartu idéntitas atanapi paspor) ogé selfie nganggo KTP anjeun. Perhatosan, éta gambar kedah kirang ti 1MB sareng dina format JPG atanapi PNG. Klik Update pikeun ngadaptar.

pariksa akun panthera padagangan

Seringna, sadayana henteu dieusian leres atanapi gambar anjeun beurat teuing atanapi dina format anu salah. Ieu mangrupikeun alat online gratis kanggo ngirangan beurat gambar anjeun.
Léngkah 3 / Panthera padagangan

Muka rekening dagang di Panthera padagangan.

Buka tab Trading Account > Open Live Account.

Account Type : Gold

Leverage : 1: 500 (henteu langkung henteu kirang)

Real / Demo: Real

Create MT4 Password : Sandi pilihan anjeun atanapi idéntik sareng kecap akses anjeun Pantheratrade

open live account panthera
Léngkah 4 / Binance

Mésér cryptocurrency dina Binance / Crypto.com / Coinbase ... pikeun kakuatan robot Anjeun.

Pikeun kéngingkeun lisénsi 1 sareng neundeun minimum dina broker LegoMarket (Pantheratrade), Kuring mamatahan anjeun mésér sahenteuna 250 euro tina cryptocurrency.

Salami biaya urus tina blok Ethereum ogé kaleuleuwihan kusabab seueur teuing jaringan, Abdi nyarankeun anjeun mésér Litecoin LTC.

Tong ragu naroskeun nasihat ngeunaan 💬 utusan ou telegram sahingga kuring tiasa ngabimbing anjeun tanpa kasalahan.
mésér cryptocurrency binance litecoin
Léngkah 5 / PTSDI

Nyambung kana PTSDI.

Buka situs pangembang robot Autotrade: https://ptsdfi.com/login

Sambungkeun sareng email sareng kecap akses anu sami tibatan anu dianggo at PantheraTrade. Anjeun bakal sacara otomatis dikenal.

sarana digital login
Léngkah 6 / PTSDI

Kumaha mésér lisénsi anjeun Autotrade Gold lima?

Dina halaman utama PT.SDI Sarana Digital, pencét dina tab EA Packages sareng milih lisénsi numutkeun kamampuan dagang anjeun.

Kuring mamatahan anjeun mimitian ku lisénsi 1 sareng setoran $ 100 kanggo nganalisis perdagangan robot sareng kamampuanna pikeun ngahasilkeun pendapatan pasip. Anjeun tiasa ogé ningkatkeun lisénsi ku ngan mayar bédana masing-masing.

Dibutuhkeun dugi 24 jam kanggo lisénsi anjeun aktip. Unggal lisénsi diaktipkeun sacara manual ku tim Indonésia sareng gumantung kana bédana waktos, peryogi waktos anu langkung lami atanapi langkung pondok.
ngidinan autotrade gold sarana digital
Léngkah 7 / PTSDI

Salajengna mésér lisénsi anjeun Autotrade Gold.

Dina halaman ieu anjeun parantos milih lisénsi anjeun sareng anjeun bakal ngeusian kolom anu dipénta.

Paket EA: Level_1, 2, 3, 4 atanapi 5 (gumantung kana pilihan awal anjeun)

Harga: Éta tina lisénsi anjeun

Pilihan akun: Kuring Gaduh Akun Perdagangan

Pilih Akun: Upami sadayana lancar, nomer akun anjeun bakal katingali

Pamayaran Gerbang: Pamayaran Coin

ngidinan autotrade gold sarana digital
Lengkah 8 / Pembayaran koin

Pamayaran lisénsi anjeun Autotrade Gold dina Litecoin, kalayan CoinPayment.

Eusian inpormasi tagihan anjeun di kénca, nyaéta nami mimiti, nami tukang sareng alamat email.

Kami mamatahan anjeun pikeun milih cryptocurrency Litecoin (LTC) pikeun biaya urus na anu handap. Anjeun tiasa milih pisan Tether USD (ERC 20) tapi anjeun bakal gaduh biaya transaksi $ 35 kanggo nambihan harga anu disebatkeun.

Tungtungna, pencét tombol biru di kénca, handapeun email, pikeun ngavalipasi. Henteu perlu ngadaptar sareng CoinPayment kanggo ngarengsekeun urus.

Halaman anyar bakal dibuka dina CoinPayment anu masihan anjeun jumlah ogé alamat dimana anjeun kedah nyimpen cryptocurrency anjeun.

ngidinan autotrade gold sarana digital
Léngkah 9 / Binance

Finalisasi pamayaran kanggo lisénsi anjeun Autotrade Gold.

nganjang Binance, ngadamel ditarikna tepat dina alamat LTC anu dipénta.

Lebetkeun alamat LTC tina panarima. Ieu alamatna (string karakter) dikirimkeun ka Coinpayment.

Mindahkeunana kedah dilakukeun nganggo jaringan LTC.

Nunjukkeun jumlah LTC, teras tambihan 0,001 dina harga akhir.

Teras lereskeun formulir.

tambahkeun waragad koinpayment

Anjeun bakal nampi email konfirmasi ku Binance sareng CoinPayment ngajelaskeun yén mindahkeun éta dilakukeun leres. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan, tong panik! Anjeun bakal nampi email kanggo dibalikeun jumlahna dina sababaraha menit. Anjeun ngan kedah nyebatkeun anjeun Alamat deposit LTC dina Binance.

ditarikna usdt binance.png
Léngkah 10 / Panthera padagangan

Kumaha deposit modal dagang anjeun sareng PantheraTrade ? (1/3)

Diasumsikeun yén lisénsi na dibayar (pikeun mastikeun ieu, buka halaman imah tina Pantheratrade. Status EA: Aktip).

Urang balik deui kana situs PantheraTrade dina raraga neundeun modal dagang sareng broker LegoMarket.

Pencét dina Transaksi> Deposit, sareng pilih Pamayaran Coin.

Biasana ieu deposit munggaran anjeun dina PantheraTrade, tapi upami salajengna anjeun hoyong ningkatkeun modal anjeun, anjeun kedah deui kana léngkah ieu. Perhatoskeun yén jumlah setoran ogé gumantung kana pilihan lisénsi anjeun.

Upami anjeun hoyong teraskeun mayar di Litecoin, anjeun kedah terang na harga ayeuna Litecoin (LTC). Salawasna nyimpen sababaraha cadangan pikeun mayar biaya urus 0,001 LTC.

Jumlah US $: XXXXXX

Target: Rekening

Pilih Akun: XXXXXX

Centang kotak khusus pikeun istilah panggunaan, teras Kirimkeun formulir ieu

ngidinan autotrade gold sarana digital
Léngkah 11 / Panthera padagangan

Simpen modal anjeun ku Pamayaran Coin. (2/3)

Eusian inpormasi tagihan anjeun, nyaéta nami mimiti, nami tukang sareng alamat email.

Pilih Litecoin (LTC).

Tungtungna, pencét dina tombol biru di kénca.

Halaman anyar bakal dibuka dina CoinPayments anu nyayogikeun anjeun jumlah ogé alamat dimana anjeun kedah deposit Litecoin LTC anjeun.

💡 Punten perhatoskeun, ieu bakal janten alamat setoran énggal. Ieu moal alamat deposit anu sami sareng anu kanggo lisénsi anjeun.

tambahan modal pantheratrade autotrade-gold
Léngkah 12 / Panthera padagangan

Simpen modal dagang anjeun sareng PantheraTrade. (3/3)

Manipulasi anu sami sareng pikeun mésér lisénsi. Kalayan Binance, ngadamel pamayaran anu pas + 0.001 kana alamat LTC anu dipénta: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Nunjukkeun alamat LTC anu nampi, anu disebatkeun dina Coinpayment.

Mindahkeunana kedah dilakukeun nganggo jaringan LTC.

Nunjukkeun jumlah LTC, teras tambihan 0,001 dina harga akhir.

☕️ Antosan sababaraha puluhan menit. Anjeun bakal nampi email konfirmasi ku Binance sareng CoinPayment kanggo masihan terang yén transfer parantos leres.

Salami dukungan téknis tiAutotrade Gold henteu mastikeun transaksi, anjeun moal ningali jumlah anjeun dina aplikasi MT4 anjeun. Butuh sababaraha jam.
buktina pamayaran panthera padagangan
Léngkah 13 / MetaTrader 4

Kumaha lagu panghasilan anjeun sareng anjeun MetaTrader 4 ?

MT4 mangrupikeun aplikasi mobile gratis anu ngamungkinkeun anjeun nuturkeun épolusi tina penghasilan anjeun. Naha anjeun dina Android atanapi IOS, anjeun bakal gampang mendakanana di toko. Tingali kana logo anu leres, anjeun peryogi versi 4 tina MetaTrader.

Sakali dipasang, kami bakal nyetél dina akun dagang anjeun. Pikeun ngalakukeun éta, anjeun kedah nampi email ti PantheraTrade kalayan 4 data penting.

Login: XXXXXX

Sandi Master: Éta tina lisénsi anjeun

Sandi Investor (baca hungkul): XXXXXX

Server: LegoMarket-REAL SERVER

Dina aplikasi MT4, klik Setelan> Akun anyar> Asup nganggo akun anu tos aya.

Dina lapangan milarian, nyerat: LegoMarket-REAL SERVER

Ngaran pamaké: Login (nomer). Anjeun ogé bakal mendakan aranjeunna dina halaman bumi tina Pantheratrade.

Sandi: Sandi Investor (baca hungkul).

Pencét Simpen

mt4 metatrader 4
Léngkah 14 / Panthera padagangan

Kumaha mundur pangasilan sareng / atanapi modal anjeun iraha waé ?

Anjeun ngan tiasa mundur dina mata uang tina setoran awal anjeun. Upami anjeun parantos setor USDT, anjeun bakal nampi USDT. Punten perhatoskeun yén penarikan minimal $ 100 sareng maksimal $ 2000 per dinten kanggo akun dina $ 100000. Cicih $ 100000, anjeun tiasa mundur 10% modal anjeun unggal dinten. Ngitung $ 35 biaya urus. Ati-ati, gumantung kana ukuran blockchain Ethereum ERC-20, deposit atanapi ditarikna biaya tiasa ditambihan.

Dina raraga ngaleutikan biaya ayeuna, kuring mamatahan anjeun pikeunmuka tikét dina dukungan téknis sareng nyungkeun aranjeunna ngarobih alamat crypto kana Litecoin. Tong hilap masihan alamat Litecoin aranjeunna dina pesen.


Nyandak ditarikna tina PantheraTrade

Pikeun mundur, balik ka broker PantheraTrade, klik Transaksi> Ditarikna.

Pilih mata uang tina setoran awal, teras eusian:

Sumber: Akun MT4

Jumlah US $: jumlah anu bakal ditarik dina dolar

Narima kaayaanana maka Validasi

mundur artos dina autotrade gold panthera

Anjeun kedah ngantosan sababaraha jam artos penarikan kanggo disimpen dina Exchange anjeun. Ieu gumantung kana bédana waktos antara Indonesia sareng nagara anjeun.
Léngkah 15 / Afiliasi sareng sponsor

Anjeun ngaharep sponsor sareng kéngingkeun tautan afiliasi anjeun tina Autotrade Gold lima?

Upami anjeun ogé hoyong sponsor babaturan sareng ngajantenkeun aranjeunna kauntungan tina kameunangan bulanan sakitar 15%, anjeun kedah janten Lisensi 2, gaduh modal minimum $ 1000 di broker Pantheratrade sareng anjeun kedah gaduh 2 referrals anu siap nanem modal dina 15 dinten. Upami 3 kaayaan ieu dicumponan, anjeun tiasa nyungkeun éta ti sponsor anjeun ku nyayogikeun anjeunna ku anjeun ngaran pamaké ayana di luhur email anjeun, di kénca luhur halaman.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan afiliasi, tingali dua halaman terakhir vérsi PDF française ou inggris.

⚠️ Punten perhatoskeun, pas tautan anjeun sayogi anjeun bakal gaduh 15 dinten ka ngadaptar sahenteuna 2 anggota aktip.

Upami kaayaan ieu henteu dihargaan, anggota anu tanggung jawabAutotrade Gold tiasa mareuman tautan afiliasi anjeun.

Tautan rujukan anjeun bakal sayogi dina:
PantheraTrade > Mitra> Dasbor

URL pikeun ngirimkeun bakal siga kieu: HTTPS: //pantheratradecom / register /? r = IB ...

Peran a bapa baptis sajati nyaéta ngabimbing sareng mamatahan masing-masing budak baptis na ti payun, ti mimiti pendaptaran dugi ka pamulihan penghasilan, ngajelaskeun résiko, butuh waktos dina dukungan téknis sareng ngabantosan anjeun dina bursa mata uang kripto ... janten di déwan sareng kahadean.

💬 Bahaskeun sareng sponsor anjeun sateuacan ngamimitian petualangan MLM (pamasaran jaringan).

😇 Naha anjeun hoyong janten "Mitra SUB IB"?

Janten Sub IB Rakan, anjeun kedah gaduh modal minimum $ 1000 kalayan lisénsi 2.

Unggal-unggal aya anu daptar, tina tautan afiliasi anjeun, anjeun bakal kéngingkeun 4% tina harga lisénsi anu dipésér. Anjeun bakal kéngingkeun unggal dagang $ 0,5 kanggo $ 1000 modal anu disimpen ku rujukan anjeun. Timna PTSDI nawarkeun rencana sponsor dina 2 tingkatan, teu langkung!

Autotrade Gold 4.0 - Pidéo Youtube dina basa Perancis
Autotrade Gold 4.0 - Pidéo Youtube dina basa Inggris
Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Teu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu ngagaduhan pangalaman dagang sareng cryptocurrency sateuacanna. Éta pisan sababna naha kuring ngantepkeun kuring ngiringan anjeun, pikeun ngabantosan anjeun nyetél rekening anjeun diantara akun anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, jawab sadaya patarosan anjeun sareng nyayogikeun dukungan téknis.

Autotrade Gold 4.0
Broker henteu diatur
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Minyak Autotrade
Sayogi Agustus 2021
Dina tés

Forex Autotrade
Sayogi Agustus 2021
Dina tés