XAU / USD

AutoTrade Gold 5.0
Robot Dagang Emas

AutoTrade Gold 5.0 nyaéta a robot dagang otomatis Indonésia dumasar kana pasar emas. Disebut oge"Goldoracle "," Otomatis Gold"atanapi" Robot EA Gold"Ku pamakéna, tujuanana nyaéta gain poean antara 0,5 jeung 1,5% ibukota Anjeun. Anjeun pernah bisa leungit leuwih ti 3% per poé. Robot ieu trades dina modeu scalping sarta ngan muka ngan hiji posisi dina hiji waktu. Sampurna aman. , Lamun ATG 5 rékaman leungitna, eta bakal coba nyieun up for gains na beurang jeung dagang kadua. AutoTrade Crypto, robot dagang anyar nyieun gains 7 / 7 poé.

Daptar dina AutoTrade Gold tutorial diropéa
AutoTrade Gold dagang robot screenshot

$

Harga lisénsi 1 dina Otomatis Perdagangan Gold

$

Investasi minimum

± $

Disarankeun investasi sakabéh minimum

± %

Dipiharep kauntungan bulanan

Kaunggulan tina robot AutoTrade Gold

Kasadiaan dana

Atur sareng kontrol dana anjeun nyalira dina PantheraTrade / LegoMarket / Pansaka ngagunakeun aplikasi MetaTrader 4. Setor sareng mundur kapan. Ngan anjeun gaduh aksés kana investasi anjeun: Dana awal + kauntungan anu dihasilkeun + minat sanyawa.

dagang otomatis

Dagang otomatis

Parangkat lunak dagang. Henteu diperyogikeun keterampilan dipasang atanapi dagang.

forex

Pasar komoditi

Solusi dagang dikembangkeun ku Pansaka, fokus kana emas wungkul.

10% ngahasilkeun

Kekecapan ± 15%

Panghasilan pasip rata-rata 15% dina mulang bulanan.

tés robot

pangalaman kuat

Langkung ti 16 bulan dina kaayaan pasar nyata.

aksés robot

diakses

Mimitian pangalaman ku modal minimum $ 250.

myfxbook

Alat nyukcruk

Hasil transparan waktu nyata diaudit ku Myfxbook.

15% earnings / bulan kalayan AutoTradeGold

Dagang otomatis
sareng Otomatis Perdagangan Gold 5.0


AutoTrade Gold Tutorial Pidéo Youtube


video AutoTrade Gold subjudul dina:
FR | EN | ES | AR | VI | FR | PL | NL | ZH | ID | RU | PT | JP | DE | IT | HE | FI | RO | HI | CS | FA | TH | KO | TU | SV | DA | EL


minuhan sertipikat autotrade gold legomarket LCC
sarana digital internasional autotrade gold
sertifikasi pansaka pantheratrade
robot dagang ATG 5
Algoritma dagang AutoTrade gold
Dagang Algorithmic AutoTrade gold
Robot dagang AutoTrade gold
Pausahaan Indonésia Pansaka Panthera padagangan
Panghasilan Pasip OtomatisGold

Itungan kauntungan ATG 5.0 tanpa kalebet kapentingan majemuk

Tabel di handap ieu kedah dicandak conto sareng tiasa henteu ngagambarkeun kanyataan anu pas. Éta nunjukkeun épolusi ibukota anjeun numutkeun jumlah setoran, dumasar kana a ningkat kanaékan 15% per bulan. Bunga majemuk poean teu acan diperhitungkeun dina itungan ieu. Upami anjeun narik panghasilan anjeun unggal bulan, anjeun bakal peryogi kirang langkung 6 bulan pikeun ngahémat investasi awal anjeun ngalawan 4 bulan upami anjeun henteu mundur nanaon.

+ 100.000 investor ATG 5 hasil ATG 🇺🇸 ATG 🇪🇸 ATG 🇧🇷 ATG 🇮🇩

mois Deposit: 500 €
+ lisénsi 2 ($ 224)
Deposit: 1500 €
+ lisénsi 2 ($ 224)
Deposit: 5000 €
+ lisénsi 3 ($ 560)
Deposit: 10000 €
+ lisénsi 3 ($ 560)
1 575 € 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 661 € 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 760 € 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 875 € 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 1 006 € 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 1 157 € 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 1 330 € 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 1 530 € 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 1 759 € 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 2 023 € 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 2 326 € 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 2 675 € 8 025 € 26 751 € 53 503 €

⚠️ Panginget sareng tip penting

Émut yén ieu mangrupikeun investasi anu picilakaeun, yén anjeun investasi artos anu anjeun henteu kedah hirup sareng tujuan utami anjeun nyaéta pikeun pulih modal awal anjeun gancang-gancang dumasar kana strategi anjeun. .

strategi conto : Kuring investasi $ 10.000 on AutoTrade Gold. Tanpa ditarikna sareng dina 5 bulan, kuring kedah gandakeun modal kuring. Pas kuring dugi ka $ 22.000, kuring ngamimitian narik $ 2000. Janten kuring narik $ 22.000 dugi ka $ 20.000 unggal waktos kuring ngahontal aranjeunna. Ku kituna kuring meunangkeun deui modal awal kuring dina waktu kurang ti 9 bulan jeung ngahasilkeun $ 3000 unggal bulan (20.000 x 15%) hatur nuhun Autotrade Gold.

5 lisénsi sayogi gumantung kana kapasitas dagang anjeun

Lisénsi tiasa ditingkatkeun, nyaéta anjeun ngan ukur bakal mayar bédana antara lisénsi ayeuna sareng lisénsi ka hareup.


conto : Lisensi 2 dugi ka $ 5000 (modal disimpen + panghasilan sapopoé). Ieu ngandung harti yén kalawan lisénsi ieu, sakali anjeun geus disimpen modal anjeun, contona $ 3000 sarta gains $ 2000, anjeun bakal geus ngahontal maksimum otorisasi $ 5000. Ti dinya, robot anjeun bakal eureun dagang. Janten anjeun kedah ngabalikeun bagian tina penghasilan anjeun atanapi nyandak lisénsi anu langkung luhur. Inget pikeun ngamutahirkeun sateuacan robot anjeun lirén upami henteu anjeun kedah ngahubungi dukungan téknis Pantheratrade.


Lisénsi 1
$ 112

pikeun total ibukota antara 100 jeung 500 $.

Mésér lisénsi 1
Lisénsi 2
$ 224

pikeun total ibukota antara 100 jeung 5.000 $.

Mésér lisénsi 2
Lisénsi 3
$ 560

pikeun total ibukota antara 100 jeung 30.000 $.

Mésér lisénsi 3

Lisénsi 4
$ 2800

pikeun total ibukota antara 100 jeung 1.000.000 $.

Mésér lisénsi 4
Lisénsi 5
$ 3920

pikeun modal minimum tina 1.000.000 $.

Mésér lisénsi 5
Bantosan Téknis Autotrade Gold

ATG 5 Rojongan Téknis

Patarosan sering ngeunaan Autotrade Gold 5.0

Sababaraha inpormasi tambahan ngeunaan Bot Trading

4 réspon

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan AutoTrade Gold 5.0, kuring mamatahan anjeun ngadeukeutan ka sponsor langsung anjeun. rojongan teknis ti PantheraTrade diwangun ku 70 pagawé. Pikeun ngahubungi aranjeunna, anjeun kedah muka tikét sareng ngajelaskeun pamundut anjeun dina basa Inggris sareng ngalampirkeun lampiran pikeun pamahaman anu langkung saé. Ngahubungan aranjeunna ngan bisi aya masalah, disebutkeun nelepon sponsor Anjeun. Pikeun masalah lisénsi, ngahubungan rojongan on Pansaka, pikeun masalah sambungan kana robot Anjeun, resep situs Sistim ATG.

Buka tikét pikeun rojongan teknis Janjian dina Telegram pikeun bantosan téknis

Pikeun nambihan atanapi ngarobih alamat crypto anjeun, anjeun kedah ngalebetkeun alamat BTC / LTC / USDT (Erc-20) atanapi ETH ngajukeun sareng ngagantelkeun poto kartu idéntitas anjeun + poto selfie nyandak alamat crypto anu dipilih. Gantelkeun nami crypto sareng alamatna + alamat email anjeun sareng tanggal pamundut dina kertas. Tambahkeun dina pesen alamat crypto digital (pikeun ngagampangkeun copy paste).

Abdi hoyong ngarobih alamat crypto kuring 📄

rojongan teknis ATG Autotrade

Ngan sponsor langsung anjeun tiasa ngalakukeun operasi ieu tapi bakal dilakukeun dina 3 dugi ka 4 dinten upami teu aya tiket anu sanés dibuka. Kami nyuhunkeun, kami gaduh jawaban dina 24 dugi ka 48 jam sareng peryogi pikeun ngesahkeun henteu tanggung jawab tim Indonésia pikeun ngangkat operasi ieu. Upami anjeun 10 jalma dina kaayaan ieu, peryogi 3 x 10 = 30 dinten. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu ngirim sponsor Anjeun, Anjeun ngaran pamaké, anjeun alamat surélék login et le nomer akun MT4 Anjeun et sabar pisan. Nalika anjeun naroskeun pikeun ngaktipkeun 2FA, anjeun kedah kéngingkeun konci konci anjeun. Upami anjeun henteu nyerat, anjeun tanggung jawab kana pangawasan ieu.

rojongan teknis ATG Autotrade

CEO henteu ngahargaan MLM (Network Marketing). Aranjeunna resep mendakan investor sareng hoyong nyugemakeun aranjeunna salaku prioritas. Promosi tina robot dagang AutoTrade Gold kusabab kitu henteu nguntungkeun upami anjeun ngan ukur ngiringan sakedik investor ku tautan rujukan anjeun.

Abdi hoyong sponsor sareng nampi kode afiliasi kuring

Sababaraha hariwang sareng Autotrade Gold lima?

Dukungan téknis ti Panthera naros ka kami, salaku sponsor, pikeun ngabantosan anjeun ku masalah anu anjeun tiasa pendakan tapi kedahna anjeun langsung nyungkeun permintaan ku muka tikét: https://pantheratrade.live/user/support-all

Léngkah 1 / Panthera padagangan

14 léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngadaptar dina robot Autotrade Gold 5

Abdi nyarankeun pamakéan a Alamat Gmail mun anjeun ngadaptar. Sababaraha gaduh masalah konfirmasi sareng alamat Wanadoo, Laposte atanapi Hotmail.

Daptar dina AutoTrade Gold 5.0

Émut kana rujukan IB IB04231237

Pencét tombol "Salajengna" di belah katuhu handap teras eusian sadaya bidang anu dipénta dina 4 léngkah.

✅ Upami anjeun henteu gaduh akun cryptocurrency, kuring nyarankeun ka anjeun, ayeuna, kanggo ngadamel akun dina Binance. Anjeun tiasa mésér crypto dina Binance kalawan kartu kiridit Anjeun. Tapi, anjeun bakal diblokir dina wates ditarikna diwatesan ku bank anjeun. Pikeun mindahkeun bank sahingga deposit jumlahna ageung, anjeun tiasa muka rekening di Coinbase, Crypto.com atanapi nganggo jasa anu ditawarkeun ku Advcash on Binance.

Daptar dina Binance tutorial Binance

Tong ragu ngahubungi kuring di 💬 telegram supados abdi tiasa mamatahan anjeun.

formulir pendaptaran pantheratrade autotrade gold

Upami anjeun henteu nampi email konfirmasi, pertimbangkeun nganggo alamat Gmail. Upami nomer telepon anjeun parantos didaptarkeun, anjeun tiasa nempatkeun deui. Jang ngalampahkeun ieu, ngaganti 06 ku 336, lamun cicing di Perancis. Paké kode salaku kasempetan kadua.
Léngkah 2 / Panthera padagangan

Ngesahkeun akun anjeun dina PantheraTrade.hirup

Sakali nyambung sareng kredensial anjeun dina halaman bumi, anjeun peryogi mastikeun akun anjeun, (tombol disayogikeun dina halaman utama). Anjeun moal tiasa nga-validasi akun anjeun Pantheratrade ngan upami anjeun gaduh akun crypto anu disahkeun. Pantheratrade bakal nanya pikeun nambahkeun alamat deposit crypto Anjeun, dina urutan pikeun nampa winnings Anjeun.

⚠️ Eusian ogé sagala widang formulir. Taya widang bisa ditinggalkeun kosong.

Eusian widang alamat surat.
Di daérah éta Bank, nunjukkeun "Other bank"Kitu oge nomer rekening bank anjeun atanapi IBAN contona. Kecuali anjeun cicing di Indonesia, aranjeunna moal nganggo lapangan ieu.

Pikeun Mata Artos Crypto, nunjukkeun diaktipkeun.

Di daérah Akun Crypto, pilih USDT (ETH Ethereum ERC-20). Anjeun bakal nampi penghasilan dina tusnecoin anu didukung ku dolar, tanpa turun naek pasar.

Crypto name : USDT

Alamat Crypto: alamat USDT setor dina Binance.
Pilih ngan jaringan Ethereum ERC-20. blockchains séjén kawas Tron (TRC-20), Sol, Bsc ... teu ditarima.

Surélék OTP: Lebetkeun kodeu Surélék OTP anjeun. Ieu mangrupikeun kodeu anu anjeun nembé nampi ku email. Dina widang OTP, selapkeun kodeu saperti dina conto di handap.

email otp

Tungtungna, kirim anjeun ID valid (kartu idéntitas, paspor atanapi lisénsi nyetir) kitu ogé selfie kalawan ID anjeun deukeut beungeut anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, klik dina link IMGLINK.IO. Séred tur teundeun gambar anjeun lajeng nyalin paste url dikirimkeun dina widang luyu dina formulir Pantheratrade. Avatar sareng ID Pajak mangrupikeun pilihan. Lebetkeun sandi anjeun, teras klik dina Update pikeun ngadaptar.

akun verifikasi panthera padagangan

USDT vs LTC

Urang nyebut dieu alamat crypto USDT Pikeun ngahindarkeun turun naek panghasilan anjeun nalika anjeun nampi. Dina léngkah-léngkah ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan Litecoin (LTC) pikeun mayar lisénsi sareng ngirim artos ka broker. Kami nganggo Litecoin pikeun laju sareng biaya transaksi anu rendah. Janten anjeun bakal mayar di LTC sareng anjeun bakal nampi penghasilan anjeun USDT.
Léngkah 3 / Panthera padagangan

Muka rekening dagang di Panthera padagangan.

Anjeun teu kedah ngantosan akun anjeun divalidasi kanggo neraskeun léngkah-léngkah salajengna.

Buka tab Trading Account > Open Live Account.

Nunjukkeun widang di handap ieu:

Broker : LegoMarket LCC

Account Type : Gold

Leverage : 1: 500 (henteu langkung henteu kirang)

Real / Demo: Real

Create MT4 Password : Kuring mamatahan anjeun ngagunakeun kecap konci anu sami sareng anu sambungan anjeun Pantheratrade

open live account panthera
Tahap 4 / Pansaka

Daptar dina Pansaka pikeun ngatur lisénsi ATG 5 anjeun

Pansaka mangrupikeun perusahaan anu ngatur sadaya lisénsi pikeun produk dagang Autotrade. Émut yén anjeun kedah gaduh Litecoin LTC dina bursa anjeun pikeun mésér lisénsi anjeun.

Daptar di Pansaka


Jumlah rujukan: 10110618

Eusian formulir:

Ngaran hareup + Ngaran tukang

Kartu idéntitas anu anyar atanapi nomer paspor

awewe atawa lalaki

surélék

Sandi + konfirmasi


Eusian formulir Akun Crypto:

Pilih Crypto:
- USDT

formulir pendaptaran pansaka autotrade gold

Tahap 5 / Pansaka

Kumaha mésér atanapi ningkatkeun lisénsi anjeun OtomatisGold lima?

Dina halaman utama perusahaan Pansaka, pencét dina tab Program Khusus> Mésér Paket Anu Hadir sareng milih lisénsi numutkeun kamampuan dagang anjeun.

💡 Kuring mamatahan anjeun mimitian ku lisénsi 1 sareng deposit $ 110 pikeun nganalisa perdagangan robot sareng kamampuanana pikeun ngahasilkeun panghasilan pasip. Anjeun teras tiasa ningkatkeun lisénsi anjeun ku ngan ukur mayar bédana antara masing-masing. Janten mimitian ku mésér Litecoin (LTC) dina Binance kalawan jumlah minimum € 250.

Dina raraga mayar lisénsi anjeun sarta deposit dana anjeun kalawan broker, kami nyarankeun yén anjeun mésér sareng mayar dina Litecoin (LTC) pikeun betah, laju sareng biaya transaksi.
Istilah BV (gambar) nunjukeun titik earned on Pansaka, ulah salempang ngeunaan éta. Butuh sababaraha jam pikeun lisénsi anjeun aktip ngagunakeun coinpayement. Anjeun bakal nampi email kalebet kodeu pikeun ngesahkeun lisénsi anjeun dina léngkah 13.
ngidinan autotrade gold pansaka
Tahap 6 / Pansaka

Mariksa sareng mayar lisénsi anjeun

Tombol 1: Pencét tombol ieu pikeun milih pamayaran dina cryptocurrency. A popup bakal muncul, klik dina tombol Crypto lajeng sangkan méré konfirmasi.

Tombol 2: Validasi sarta Aksés invoicing

bentuk order rencana khusus pansaka atg 5
Tahap 7 / Pansaka

Tagihan lisénsi anjeun

Kasimpulan harga sareng biaya dina dolar.

Teras pencét dina tombol Coinpayment.

invoice pansaka coinpayment
Lengkah 8 / Pembayaran koin

Pamayaran lisénsi anjeun Autotrade Gold dina Litecoin (LTC), kalayan CoinPayment.

Eusian inpormasi tagihan anjeun di kénca, nyaéta nami hareup anjeun, nami tukang sareng alamat email (parios yén teu aya kasalahan dina alamat email anjeun). Di katuhu, pilih cryptocurrency Litecoin (LTC) pikeun biaya urus na anu handap.

Akhirna, pencét tombol biru di kénca, handapeun email, pikeun ngesahkeun formulir. Henteu perlu pikeun ngadaptar sareng CoinPayment kanggo ngarengsekeun urus.

Halaman anyar bakal dibuka dina CoinPayment sareng masihan anjeun jumlah sakumaha ogéAlamat LTC dimana anjeun kedah mindahkeun Litecoin (LTC) anu parantos dipésér dina bursa anjeun (Binance, Coinbase, jsb).

dina Binance, Ieu link pikeun mésér Litecoin tina kartu bank. Upami teu kitu, nganggo AdsCash pikeun mindahkeun SEPA.
ngidinan autotrade gold sarana digital
Léngkah 9 / Binance

Finalisasi pamayaran kanggo lisénsi anjeun Autotrade Gold.

Pindah ka bursa anjeun sapertos Binance, ngadamel ditarikna tepat dina alamat LTC anu dipénta. Émut pikeun nambihan 0,001 LTC kana jumlah anu dipénta sanés transaksi bakal ditolak.

Lebetkeun alamat LTC tina panarima. Ieu alamat (string) dikirimkeun ka Coinpayment.

Mindahkeunana kedah dilakukeun nganggo jaringan LTC.

Nunjukkeun jumlah LTC, teras tambihan 0,001 dina harga akhir.

Teras lereskeun formulir.

tambahkeun waragad koinpayment

Anjeun bakal nampi email konfirmasi ku Binance sareng CoinPayment ngajelaskeun yén transfer éta suksés. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan, tong panik! Anjeun bakal nampa surelek nu bakal refunded jumlah dina sababaraha menit. Pariksa spam Anjeun. Anjeun kudu nyebut Anjeun Alamat deposit LTC.

ditarikna usdt binance.png
Léngkah 10 / Panthera padagangan

Kumaha deposit modal dagang anjeun PantheraTrade ? (1/3)

Hal ieu dianggap yén lisénsi dina prosés pamayaran (Pikeun mariksa éta, buka halaman utama tina Pantheratrade. Status EA: Aktif).

Urang balik deui kana situs PantheraTrade dina raraga neundeun modal dagang sareng broker Pasar Lego.

Klik Transaksi> Deposit, sareng milih Pamayaran Coin.

Biasana ieu deposit munggaran anjeun dina PantheraTrade, tapi upami salajengna anjeun hoyong ningkatkeun modal anjeun, anjeun kedah deui kana léngkah ieu. Perhatoskeun yén jumlah setoran ogé gumantung kana pilihan lisénsi anjeun.

Jumlah US $: nunjukkeun jumlah anu anjeun badé titipkeun dina dolar

Target: Rekening

Pilih Akun: akun ATG anjeun nomer 5

Centang kotak khusus pikeun istilah panggunaan, teras kirimkeun formulir ieu

ngidinan autotrade gold sarana digital
Léngkah 11 / Panthera padagangan

Simpen modal anjeun ku Pamayaran Coin. (2/3)

Eusian inpormasi tagihan anjeun, nyaéta nami mimiti, nami tukang sareng alamat email.

Pilih Litecoin (LTC).

Tungtungna, pencét dina tombol biru di kénca.

Halaman anyar bakal dibuka dina CoinPayments nyayogikeun anjeun jumlah ogé alamat dimana anjeun kedah deposit Litecoins LTC anjeun.

💡 Punten perhatoskeun, ieu bakal janten alamat setoran énggal. Éta moal alamat deposit anu sami sareng lisénsi anjeun.

tambahan modal pantheratrade autotrade gold 5.0
Léngkah 12 / Panthera padagangan

Simpen modal dagang anjeun sareng PantheraTrade. (3/3)

Manipulasi anu sami sareng pikeun mésér lisénsi. Kalayan Binance, nyieun pamayaran pasti ku nambahkeun 0.001 kana jumlah LTC dipénta: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Nunjukkeun alamat LTC anu nampi, anu disebatkeun dina Coinpayment.

Mindahkeunana kedah dilakukeun nganggo jaringan LTC.

Nunjukkeun jumlah LTC, teras tambihan 0,001 dina harga akhir.

☕️ Antosan sababaraha puluhan menit. Anjeun bakal nampi email konfirmasi ku Binance sareng CoinPayment kanggo masihan terang yén transfer parantos leres.

Salami dukungan téknis Auto Trade urang Gold henteu mastikeun transaksi, anjeun moal ningali jumlah anjeun dina aplikasi MT4 anjeun.
buktina pamayaran panthera padagangan
Léngkah 13 / Pansaka / ATG-System

Associate ATG System sareng Pansaka

Nyambung ka System ATG

Pikeun nyambung ka ATG System, nganggo email sareng kecap akses anu sami sareng on Pantheratrade.

Antosan sababaraha menit pikeun lisénsi anjeun tiasa dipertimbangkeun ku sistem. Prosedur ieu valid pikeun mésér lisénsi munggaran anjeun ogé pikeun pamutahiran lisénsi anjeun salajengna. Cala ngamungkinkeun anjeun ngaitkeun lisénsi anyar sareng akun dagang anjeun.

Anjeun bakal nampi email tina situs atg-system.com (parios ogé spam anjeun).

Kéngingkeun Kodeu Voucher sareng ID Voucher anu aya dina email.

Pindah ka situs wéb ATG System nganggo kode anjeun Pantheratrade sareng aktipkeun lisénsi anjeun: https://atg-system.com/user/ea/activate

Salin témpél elemen dina kolom anu dipénta.

Nunjukkeun ogé: Abdi gaduh Akun Perdagangan

Pilih anjeun compte Gold

Teras lereskeun formulir ieu.




lisénsi nyegerkeun sistem atg

Pastikeun lisénsi anjeun "Nyambung". Pencét tombol "Refresh" upami diperyogikeun dugi ka éta. Coba sababaraha jam engké lamun jaringan pinuh, disebutkeun muka a ATG System rojongan teknis tikét pikeun aranjeunna Aktipkeun ATG Anjeun 5 robot.
voucher lisénsi pansaka pantheratrade dagang otomatis gold
Léngkah 14 / MetaTrader 4

Kumaha lagu panghasilan anjeun dina aplikasi MetaTrader 4 ?

MT4 mangrupikeun aplikasi mobile gratis anu ngamungkinkeun anjeun nuturkeun évolusi penghasilan anjeun. Naha anjeun dina Android atanapi ios, anjeun bakal gampang mendakanana di Toko. Tingali logona, anjeun peryogi versi 4 MetaTrader.

Sakali dipasang, kami bakal nyetél pikeun akun dagang anjeun. Pikeun ngalakukeun éta, anjeun kedah nampi email ti PantheraTrade kalayan 4 data penting.

Login: XXXXXX

Sandi Master: Éta tina lisénsi anjeun

Sandi Investor (baca hungkul): XXXXXX

Server: LegoMarketLCC2-LIVE

Dina aplikasi MT4, klik Setelan> Akun anyar> Asup nganggo akun anu tos aya.

Dina kotak teang (di luhur), tulis: LegoMarketLCC2-LIVE

Ngaran pamaké: Login (nomer). Anjeun ogé bakal mendakan aranjeunna dina halaman bumi tina Pantheratrade.

Sandi: Investor Sandi (baca wungkul). Upami anjeun kaleungitan, cobian kecap konci anu anjeun anggo Pantheratrade.

Pencét Simpen

mt4 metatrader 4
Léngkah 15 / Panthera padagangan

Kumaha mundur pangasilan sareng / atanapi modal anjeun iraha waé ?

Anjeun ngan tiasa mundur dina mata uang tina setoran awal anjeun. Upami anjeun parantos nunjukkeun USDT dina Alamat Crypto, anjeun bakal nampi USDT. Punten dicatet yén ditarikna sahenteuna $ 50 sareng maksimal $ 2000 per dinten pikeun akun sahandapeun $ 100.000. Saluareun $ 100.000 disimpen (jeung teu earned), anjeun tiasa mundur 10% ibukota per poé. Cacah 10 nepi ka 30 $ waragad urus (paduli jumlah anu dipikahoyong), gumantung kana mata uang anu dipilih.


Nyandak ditarikna tina PantheraTrade

Pikeun mundur, balik kana situs PantheraTradeKlik Transaksi> Ditarikna.

Pilih mata uang anu anjeun lebetkeun dina kolom alamat crypto nalika ngadaptar (USDT / LTC atawa lianna), lajeng sangkan méré konfirmasi.

Bentuk 1/2.
Gambar 1 - Eusian inpormasi anu dipénta:

Sumber: Pilih akun MT4 anjeun atanapi akun potongan harga anjeun. Anjeun oge bisa cageur tina Dompét internal Anjeun (Earning komisi pikeun maranéhanana anu sponsor).

Jumlah US $: jumlah anu anjeun pikahoyong dina dolar

Narima kaayaan lajeng Validasi. Anjeun bakal dialihkeun ka halaman anyar sareng anjeun bakal nampi email anu kalebet kode OTP

email otp

Bentuk 2/2.
Gambar 2 - Pariksa sareng nampi ditarikna:

Di handap kaca ieu, lebetkeun deui sandi anjeun Panthera Dagang atanapi 2FA tanpa hilap nambihkeun kodeu (Email OTP). Upami anjeun teu acan nampi, éta tiasa sumping tina email anjeun (hotmail, yahoo ...). Ngadaptar sareng Gmail henteu aya masalah. Upami diperlukeun, buka tikét sareng naroskeun aranjeunna ngarobih alamat anjeun ayeuna ka alamat Gmail.

Lajeng sangkan méré konfirmasi urus.

mundur artos dina autotrade gold panthera

mundur artos dina autotrade gold panthera

Anjeun kudu ngadagoan rata-rata 24 jam (kaasup sabtu minggu) pikeun duit ditarikna disimpen dina Exchange Anjeun. Ieu gumantung kana bédana waktos antara Indonésia sareng nagara tempat anjeun.

Kumaha ngahubungan rojongan teknis Autotrade Gold ?

Pikeun ngahubungi salah sahiji ti 70 jalma anu aya di tukangeun dukungan téknis tina Pantheratrade, teraskeun sapertos kieu: teras tarjamahkeun pesen anjeun kana basa Inggris atanapi basa Indonésia (google narjamahkeun nyaeta sobat anjeun), janten langsung tur tepat, nyadiakeun bukti transaksi a (txid), janten jenis tur sopan. Kontak rojongan lamun aya masalah, teu nanyakeun. Sponsor, jaringan sosial sareng forum gaduh tujuan ieu. Entong ngirim sababaraha pesen, henteu aya gunana sareng henteu ngijinkeun masalah direngsekeun langkung gancang, sabalikna.

Subjék: 4 atanapi 5 kecap pikeun ngajelaskeun masalah anjeun

Milih Jurusan: Dukungan Akun / Keuangan / Jaringan

Pilih Kategori: Pilihan gumantung kana bidang di luhur.

Pesen: Jelaskeun masalah anjeun dina basa Inggris atanapi basa Indonésia

Tautan Gambar: Ngidinan anjeun pikeun nambihan poto panjelasan

Kirim pesen anjeun.

tikét dukungan téknis pantheratrade autotrade gold

Jawaban teras bakal dikirim ka anjeun dina waktos 24 jam (henteu kalebet akhir minggu). Kedah sabar.

Dupi anjeun kersa sponsor robot ATG ti PantheraTrade ?

Upami anjeun ogé hoyong ngarujuk réréncangan sareng ngajantenkeun kauntungan tina kauntungan bulanan sakitar 15%, anjeun kedah nyayogikeun tautan rujukan anjeun anu aya dina halaman éta. Partnership> Dasbor

URL pikeun ngirim ka rujukan anjeun bakal sapertos kieu: HTTPS: //pantheratrade.live / register /? r = IB ...

Peran a bapa baptis sajati nyaéta ngabimbing sareng mamatahan masing-masing budak baptis ka hareupna, ti mimiti pendaptaran dugi ka pamulihan penghasilan, tina transfer bank ka cryptocurrency, ngajelaskeun résiko, nyandak waktos dina dukungan téknis ... janten di déwan sareng kahadean.

Komisi komisaris Autotrade Gold

link affiliate sponsor pantheratrade autotrade gold

Hilap nami pangguna sareng kecap akses di Pansaka

Pikeun jalma anu parantos ngadaptar AutoTrade Gold sateuacan 1 Séptémber 2021, anjeun panginten henteu acan nampi detail login Pansaka ku email. Ieu leyuran pikeun nampi aranjeunna:

Sambungan kana backoffice: https://pansaka.co.id/panel/login.php

Pencét kana tautan: Hilap kecap konci anjeun?

Anjeun bakal sumping kana halaman anu sanés.
Pencét kana tautan: Hilap ID Pamaké?, teras lebetkeun alamat surélék anjeun.

Anjeun bakal nampi email anu munggaran nganggo ID login anjeun. Ieu mangrupikeun urutan nomer.

Balik deui ka halaman login Pansaka: https://pansaka.co.id/panel/login.php, teras pencét deui dina tautan: Hilap kecap akses anjeun? ku nunjukkeun identifier konéksi anjeun (nomer).

Anjeun bakal tiasa ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anyar anjeun pikeun nyambung ka Pansaka.

ngaran pamaké sareng kecap konci hilap dina pansaka
Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dagang atanapi cryptocurrency sateuacana. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun nyetel akun Anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab sagala patarosan anjeun sarta nyadiakeun rojongan teknis. Upami anjeun teu tiasa mendakan tautan afiliasi dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring ngaudit atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngadukung rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan anu teu kaampeuh.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 1300

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka