Forex

turbo Bot dagang
Robot dagang Forex

Robot dagang Éropa turbo beroperasi dina pasar mata uang jeung ngahasilkeun gains bulanan smoothed sabudeureun 11%. Bot dagang ieu dianggo dina kolaborasi ekslusif sareng broker FX Unggul, pasangan bank Barclays jeung Stanley Morgan. Turbo Bot ngan muka hiji posisi dina hiji waktu jeung drawdown na teu ngaleuwihan 1,5%.

Turbo tiasa janten pelengkap anu saé pikeun robot dagang Pantheratrade supados henteu nempatkeun sadaya modalna dina hiji tempat anu sami. Téknologi turbo dipercaya pisan, kitu ogé tim sareng CEO na.

Ngadaptar dina robot Turbo tutorial diropéa
dagang robot screenshot bot Turbo

$

lisénsi munggaran + fee lawang

Jumlah lisénsi mungkin

± $

Investissement conseillé hors coût licence

± %

Dipiharep kauntungan bulanan

turbo dagang bot fx meunang
robot dagang otomatis turbo
turbo bot dagang forex
turbo myfxbook dagang forex gain bulanan 2021
turbo hasil bot dagang fxbook abdi 2022
turbo dagang bot drawdown
Kaunggulan tina robot Turbo

rojongan responsif sarta kantor di Éropa

Sababaraha juta euro diinvestasi dina panalungtikan sareng pamekaran di Uni Éropa pikeun mingpin sababaraha taun ti harita ka robot TURBO. Dumasar kana pasar Forex sareng perdagangan scalping, éta dianggo ku investor sareng lembaga swasta sederhana. duit anjeun sadia sepanjang waktos di broker FX Unggul. Kantor pausahaan lokasina di Spanyol, Italia, Kolombia sarta geura-giru di Perancis. Pangrojong téknis sayogi sareng responsif kana patarosan naon waé.

Turbo bot 🇫🇷   Turbo bot 🇺🇸   Turbo bot 🇪🇸   Turbo bot 🇧🇷   Turbo bot 🇮🇹

dagang otomatis

Dagang otomatis

Taya software pikeun masang. Taya kaahlian dagang diperlukeun.

forex

Pasar mata uang

Solusi dagang dikembangkeun ku Turbo Business, fokus kana Forex.

10% ngahasilkeun

Kekecapan ± 11%

Panghasilan pasip rata-rata 11% dina mulang bulanan.

tés robot

pangalaman kuat

2 taun dina kaayaan pasar nyata.

aksés robot

diakses

Mimitian pangalaman kalayan modal minimum ± $250.

myfxbook

Alat nyukcruk

Hasil transparan dina aplikasi MetaTrader 5 anjeun.

Leuwih 2 taun tumuwuh. Drawdown kirang ti 1,5%.

Dagang otomatis kalawan WeareTurbo


Nganggo Turbo drawdown DD Kasaimbangan Untung


lisénsi robot dagang TURBO

Aya 3 jinis lisénsi gumantung kana tujuan anjeun:

  • Lisensi bulanan: ti $ 95 ka $ 159 + fee Éntri tunggal gumantung kana kinerja nu dipikahoyong
  • Lisensi taunan: ti $500 ka $1
  • Lisensi 2 taun: ti $800 ka $2
lisénsi bulanan Validitas harga Harga pangakuan Performance
turbo SA1 1 bulan 95 $ 70 $ 5 nepi ka 7% / bulan
turbo SA2 1 bulan 119 $ 319 $ 7 nepi ka 10% / bulan
turbo SA3 1 bulan 159 $ 799 $ 10 nepi ka 15% / bulan
lisénsi taunan Validitas harga Harga pangakuan Performance
turbo SA1 taunan 1 taun 500 $ gratuit 5 nepi ka 7% / bulan
turbo SA2 taunan 1 taun 1000 $ gratuit 7 nepi ka 10% / bulan
turbo SA3 taunan 1 taun 1500 $ gratuit 10 nepi ka 15% / bulan
Lisensi pikeun 2 taun Validitas harga Harga pangakuan Performance
turbo Premium SA1 2 taun 800 $ gratuit 5 nepi ka 7% / bulan
turbo Premium SA2 2 taun 2000 $ gratuit 7 nepi ka 10% / bulan
turbo Premium SA3 2 taun 2800 $ gratuit 10 nepi ka 15% / bulan

⚠️ Panginget sareng naséhat penting pikeun investor naon waé ⚠️

Émut yén ieu mangrupikeun investasi anu picilakaeun, yén anjeun investasi artos anu anjeun henteu kedah hirup sareng yén tujuan utami anjeun nyaéta pikeun pulih modal awal anjeun gancang-gancang dumasar kana rencana investasi anjeun.

Dagang Frekuensi Tinggi di FxWinning

Dagang Frekuensi Tinggi di FxWinning

Patarosan ngeunaan broker FxWinning atanapi dina perdagangan Turbo?

Panggihan anu broker Fx Unggul


WeAreTurbo Login FxWinning Login

Fxwinning nyaeta a broker STP de type Pure Marker. C'est l'intermédiaire parfait entre l'investisseur et le marché. Il va passer directement les ordres auprès des institutions en prenant sa commission en direct. Plusieurs tests avec différents brokers dijieun na ngan FXWinning meunang mulih pangalusna ngalawan setélan EA maranéhna. FxWinning diadegkeun dina 2020 sareng parantos gaduh panyadia likuiditas anu kasohor sapertos UBS, City Bank, Barclays, Morgan Stanley atanapi Commerzbank.

Non FxWinning n'est pas régulé, du moins pas comme nous l'entendons. Sachez néanmoins que de grandes sociétés d'assurance reconnues en France utilisent ce robot et sa technologie chez FxWinning.

Perusahaan anu tanggung jawab Turbo beuratna 15% tina volume anu didagangkeun ku FXWinning. Kituna aya pamaén utama lianna anu ngagunakeun jasa tina Broker. CEO, Juan Faber Esquivel boga korsi di dewan direksi tina broker anu ngamungkinkeun anjeunna mariksa rekening sareng mastikeun kualitas padamelan.

Ngeunaan deposit, anjeun tiasa ngalakukeun éta iraha waé tapi ieu bakal dipertimbangkeun unggal dinten Senén supados henteu ngaganggu kasaimbangan modal anu didagangkeun salami saminggu.

100% tina modal anu disimpen di FXWinning sayogi sepanjang waktos. Sakali dana dipénta ti broker, ieu bakal dibayar dina sabtu minggu lamun konfirmasi dijieun salila saminggu (sateuacan Jumaah) atawa Salasa / Rebo lamun konfirmasi dijieun dina ahir minggu atawa salila sabtu minggu teh. Émut yén jumlah dana anu disimpen dina crypto ngan ukur tiasa ditarik dina crypto. Upami anjeun deposit via transfer bank, anjeun ngan ukur tiasa mundur ngalangkungan transfer bank. Ngeunaan kameunangan, saluareun dana anu dibayar, aranjeunna tiasa ditarik sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Lengkah 1 / app.weareturbo.io

Kumaha ngadaptar dina robot turbo ?

Paké a Alamat Gmail mun anjeun ngadaptar.

Gabung turbo

Eusian 4 widang anu diperyogikeun:

1 - Nunjukkeun Ngaran pamaké anjeun (pseudo).
Éta bakal dianggo nalika anjeun asup.

2 - Tulis Surélék anjeun

3 - Konfirmasi surélék anjeun

4 - Asupkeun sandi anjeun

Lajeng validasi

Upami anjeun teu gaduh akun crypto, kuring mamatahan anjeun, ayeuna, kanggo ngadamel akun dina Binance, Coinbase, Kraken, Crypto.com... Anjeun bisa meuli crypto on Binance kalawan kartu kiridit Anjeun.

Daptar dina Binance tutorial Binance

formulir pendaptaran Fx Unggul Turbo
Lengkah 2 / app.weareturbo.io

Eusian inpormasi pribadi anjeun

Buka tab keureutan. Upami anjeun hoyong janten afiliasi, mimitian ku ngeusian alamat deposit Bitcoin anjeun. Anjeun bakal mendakan dina halaman ieu tautan rujukan anjeun pikeun dikirim ka anak baptis anjeun.

Teras, lebetkeun widang anu diperyogikeun:

ngaran hareup

Nami pengker

alamat milist

bayaran

Ville

jumlah telepon

Sandi anyar, upami anjeun hoyong ngarobih

Pencét "Kirim Kode" pikeun nampi ku email nomer anu kedah ditempatkeun dina kolom "Asupkeun kode di dieu" pikeun ngahémat modifikasi dina halaman ieu.

alamat bitcoin profil turbo
Lengkah 3 / app.weareturbo.io

Kumaha mésér lisénsi dagang anjeun turbo dina situs resmi?

Buka tab Rencana Turbo teras klik "Beuli Ayeuna" pikeun milih lisénsi anu paling cocog sareng anjeun dumasar kana penghasilan anu dipikahoyong. Popup bakal dibuka...

Klik dina ikon Bitcoin. Anjeun écés peryogi bitcoin dina Dompét anjeun pikeun mayar lisénsi anjeun. A popup kadua dipintonkeun. Anjeun gaduh kirang ti 15 menit pikeun mindahkeun dipénta. Biaya transaksi mangrupikeun tanggung jawab anjeun.

Anjeun kedah ngirim dana pasti (Jumlah Kusabab) ka alamat anu dipénta (alamat). Abdi ngingetan yén biaya transfer mangrupikeun tanggung jawab anjeun. Maranéhanana kudu narima persis jumlah diasupkeun dina widang (Jumlah alatan).

Anjeun bakal nampi pesen konfirmasi nalika lisénsi anjeun aktip. Cacah ngeunaan dua puluh menit pikeun nampa eta.

turbo mésér lisénsi bitcoin
Lengkah 4A / client.fxwinning.pro

Kumaha carana nyieun hiji akun kalawan broker Fx Unggul jeung gaul robot Turbo?

Ngadaptar dina Fx Unggul

Eusian widang Ngaran Mimiti sareng Ngaran Terakhir sakumaha anu muncul dina dokumen idéntitas anjeun (paspor atanapi kartu idéntitas nasional). Kami mamatahan anjeun nganggo alamat email anu sami sareng nalika anjeun ngadaptar dina robot Turbo.

Eusian widang:

ngaran hareup

Nami pengker

password

Pastikeun Kecap konci

Tetep MetaTrader 5

Tetep USD

Tanggal lahir

Klik Next

pendaptaran fx unggul broker fxwinning
Lengkah 4B / client.fxwinning.pro

1/3 - Léngkah pikeun nyieun hiji akun kalawan Fx Unggul.

Eusian widang anu dipénta.

alamat

Ville

Departemén atawa Wewengkon

bayaran

pos

jumlah telepon

surélék

Klik Next

pendaptaran fx unggul broker fxwinning
Lengkah 4C / client.fxwinning.pro

2/3 - Léngkah pikeun nyieun hiji akun kalawan Fx Unggul.

Eusian widang nu diperlukeun sakumaha ditémbongkeun dina gambar sabalikna.

Klik Next

pendaptaran fx unggul broker fxwinning
Lengkah 4D / client.fxwinning.pro

3/3 - Léngkah pikeun nyieun hiji akun kalawan Fx Unggul.

Eusian widang nu diperlukeun sakumaha ditémbongkeun dina gambar sabalikna.

Pariksa sagala widang nu patali jeung bewara légal.

Pencét tombol Mimitian Dagang.

pendaptaran fx unggul broker fxwinning
Lengkah 5 / client.fxwinning.pro

Kumaha ngahubungkeun nomer rekening FxWinning ka robot anjeun?

Dina halaman client.fxwinning.pro, pas disambungkeun, anjeun bakal nempo nomer akun anjeun dina tabel di handap kaca. Salin sareng témpél dina halaman app.weareturbo.io/#/profile, dina widang nomer akun fxwinning.

Pencét kana tombol "Kirim Kode" pikeun nampi ku email nomer anu kedah diasupkeun dina kolom "Faktor Kadua Email" pikeun mastikeun yén éta leres-leres anjeun.

Klik Simpen pikeun nyimpen parobahanana. Ieu bakal ngahubungkeun Anjeun broker ka robot Anjeun.

nomer rekening turbo fxwinning
Lengkah 6 / client.fxwinning.pro

Kumaha unggah anjeun ID sareng anjeun bukti alamat chez Fx meunang?

Setélan Akun > Unggah Dokumén

Sapertos dokumen DTA anjeun, klik Browse, pilih anjeun ID, nunjukkeun dokumén anu anjeun hoyong lampirkeun teras kirimkeun.

1 - Unggah dokumén idéntitas anjeun

Lakukeun sami sareng anjeun bukti alamat :
Pernyataan Kartu Kredit atanapi Pernyataan Bank atanapi Tagihan Cai atanapi Tagihan Telepon atanapi Tagihan Listrik.

2 - Unggah bukti alamat anjeun

unggah buktina idéntifikasi fxwinning broker
Lengkah 7 / client.fxwinning.pro

Ngundeur, nyitak, ngalengkepan sareng nandatanganan kontrak.

Unduh kontrak PDF

Eusian widang anu penting sareng tinggalkeun anu sanés (tingali di handap). Dokumén ieu kedah ditulis ku leungeun nganggo pulpén hideung. Sakali réngsé, cokot gambar tina 5 kaca dina urutan anu sarua pikeun ngirim ka broker salaku dokumén DTA.

1.1: Ngaran hareup jeung ngaran tukang sakumaha dituduhkeun dina paspor atawa kartu idéntitas anjeun.

1.2: Nomer anu aya dina dokumén idéntitas anjeun.

1.3: alamat sarua (jalan + kota + nagara) sakumaha nalika anjeun didaptarkeun jeung broker.

1.4: Email anu sami dianggo nalika ngadaptar sareng broker.

7a: Nomer akun FxWinning anjeun aya dina halaman utama client.fxwinning.pro

Nami lengkep : Ngaran hareup jeung ngaran lengkep sakumaha dina dokumén idéntitas anjeun

tekenan : Asup kana dokumén

tanggal : Tunjukkeun tanggal ayeuna

lpoa fx meunangna broker ngundeur unggah
Lengkah 8 / client.fxwinning.pro

Unggah kontrak

Poto 5 halaman anu dieusi ku widang anu dipénta teras ubah kana file PDF (tombol handap).

Ngarobih 5 gambar kana 1 file PDF

Kirim PDF ka broker dina kaca Setélan Akun > Unggah Dokumén salaku dokumén DTA.

Pencét Kotektak, panggihan file PDF anjeun. Pilih DTA dina Tipe Dokumén teras klik tombol Unggah Dokumén

Unggah kontrak

unggah DTA fxwinning broker

Payil anu anjeun unggah dina modeu Ditunggu. A dipariksa manual tina broker bakal ngabalukarkeun aranjeunna ngarobah status.
Lengkah 9 / client.fxwinning.pro

Kumaha deposit modal dagang anjeun sareng broker Fx Unggul ?

Pencét kana tombol Deposit tina Halaman Utama atanapi angkat ka halaman éta client.fxwinning.pro/deposit

Di beulah katuhu, nunjukkeun aset anu anjeun hoyong transfer, teras dina widang Jumlah (beulah kénca), nunjukkeun jumlah anu anjeun hoyong setor. Abdi nyarankeun crypto USDT, TRC 20 jaringan pikeun waragad urus low na, tina urutan sababaraha cents.

Tungtungna, klik tombol Deposit Dana

Turbo fx unggul deposit crypto usdt bitcoin
Lengkah 10 / CoinPayment

Kumaha carana sangkan mindahkeun modal kalawan Pembayaran koin ?

Pindah ka bursa anjeun (Binance contona) lajeng ngadamel ditarikna persis dialamat USDT ditéang (2).

Inget pikeun pariksa jumlah ahir. Gumantung kana jaringan, waragad urus bakal ditambahkeun pikeun ménta jumlah pasti. Anjeun kudu ngirim jumlah sakumaha dipénta (1) on Coinpayment, ka decimals pangcaketna, disebutkeun urus bakal nampik jeung anjeun bakal refunded via CoinPayment. A fee bakal dilarapkeun ku Coinpayment di balik. Anjeun kedah mayar sateuacanna.

Nyalin alamatna USDT tina panarima (2). Ieu alamatna (string karakter) dikirimkeun ka Coinpayment.

Transperna kedah dilakukeun nganggo jaringan anu pas dumasar kana pilihan awal anjeun. Upami anjeun milih sakumaha anu disebatkeun dina léngkah 9 maka ieu bakal jantenUSDT TRC20.

Nunjukkeun jumlah USDT nambahkeun waragad urus. Kituna bakal diperlukeun pikeun nambahkeun sababaraha cents pikeun ménta jumlah katuhu. Éta kedah sami sareng anu dipénta dina Coinpayment.

Lajeng validasi formulir.

depot usdt binance

Anjeun bakal nampi email konfirmasi ku Binance sarta CoinPayment nétélakeun yén mindahkeun éta suksés. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan, tong panik! Anjeun bakal nampa hiji email pikeun refunded jumlah dina sababaraha menit via CoinPaiment ngalawan waragad urus. Pariksa spam Anjeun.
Lengkah 11 / client.fxwinning.pro

Kumaha carana narik modal anjeun di Fx Unggul ?

Pindah ka tab Pamundut > Ditarikna

Pilih akun dagang anjeun teras metodeu ditarikna: Crypto atanapi Transfer Bank

Métode ditarikna : Kripto

Alamat Dompét : Nunjukkeun alamat deposit Anjeun USDT TRC-20

Mata Uang Crypto : Nunjukkeun: USDT TRC-20

jumlah : Nunjukkeun jumlah anjeun hoyong nampi

Jumlah minimum pikeun pamundut ditarikna:

  • Mindahkeun bank: $ 500
  • mindahkeun Crypto: $50

Sakali anjeun naroskeun ditarikna, email bakal dikirim ka anjeun salaku ukuran kaamanan pikeun ngonfirmasi transaksi.

Turbo fx meunang ditarikna crypto usdt bitcoin
Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran dijieun tina link affiliate!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dina dagang atanapi dina mata uang kripto. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun pikeun ngonpigurasikeun akun anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis lamun mungkin. Upami anjeun henteu tiasa mendakan tautan afiliasi dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring nuju nganalisa ayeuna, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan anu sigana kuring henteu langkung ti 95% dipercaya.

TurboBot
Broker FxWinning
🥇 Modal mnt. ± $ 500

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur atawa teu diatur
🥇 Modal mnt. ± $ 300

Crypto Autotrade
Broker diatur atawa teu diatur
🥇 Min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
Ditunggu dina V3

Forex Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
Ditunggu dina V3

Ahli CopyTrade
Taya informasi
Ditunggu dina V3

Golden Way
Mésér emas batangan
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10