EUR / USD / GBP / JPY

Ovnitrade Broker rregulluar Vantage FX
Robotë tregtarë me shumë monedha

Ovnitrade Ovnibot - Shoqata e 3 robotëve automatikë të tregtimit të menaxhuar nga një ekip prej 12 tregtarësh profesionistë të specializuar në Trading Day dhe Forex. Botët mund të trajtojnë çifte të shumta monedhash në të njëjtën kohë, secila me shkallë të ndryshme të rrezikut. Ata janë të lidhur direkt me Vantage FX ose VT Market, dy brokers rregulluar e vendosur në Australi.

Pas një rritje në tërheqjen e Ovnitrade, unë i këshilloj të gjithë të sapoardhurit të presin para se të marrin një pozicion për të. Kur roboti është më i qëndrueshëm, ky mesazh do të fshihet. Përdorni Autotrade Gold ne pritje.
Regjistrohuni në Ovnitrade hyni të ardhura


Tregtimi i robotëve në ekran nga Ovnitrade
Roboti tregtar # 1

Ovnitrade. I sigurt

Përdor maksimumi 30% të kapitalit të depozituar. Fitimet ndërmjet 5 dhe 10% në muaj. 4 vjet histori. Punon në tregtimin e ditës. Përdorni VT Market si broker rregulluar.

Roboti tregtar # 2

Ovnitrade 🪐 Mesi i sigurt

Përdor maksimumi 30% të kapitalit të depozituar. Fitimet midis 10 dhe 20% në muaj. 1,5 vjet histori. Punon në tregtimin e ditës. Përdor Vantage FX si broker rregulluar.

Roboti tregtar # 3

Ovnitrade 🪐 Agresive

Përdor maksimumi 70% të kapitalit të depozituar. 99% e shkallëve janë të mbyllura gjatë ditës. Fitimet midis 20 dhe 50% në muaj. 4 muaj histori. Punon në Scalping. Përdor Tregun e VT.

Avantazhet e robotit Ovnitrade

Disponueshmëria e fondeve

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja duke hyrë në faqen zyrtare të internetit Ovnitrade. Depozitoni dhe tërhiqeni në çdo kohë. Vetëm ju keni qasje në investimin tuaj: Fondi fillestar + fitime të gjeneruara + interes i përbërë.

tregtimi automatik

Tregtim i automatizuar

Softuer tregtar. Nuk kërkohen aftësi instalimi ose tregtimi.

forex

Tregu Forex

Zgjidhjet e tregtimit të përqendruara në monedhat fiat.

Rendimenti 10%

Efikasiteti ± 15%

Të ardhurat mesatare pasive prej 15% në kthimin mujor.

provë robot

Më shumë se një vit përvojë

Bot është i kohëve të fundit, por ekipi ka përvojë shumë vjeçare.

mundësia e robotit

accessibility

Filloni përvojën me një kapital minimal prej $ 350.

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultate transparente në kohë reale të audituara nga Myfxbook.

Fazat e aktivizimit të robotit Ovnitrade

Fillimi me Ovnitrade

Përdorni 1, 2 ose 3 të robotëve Ovnitrade sipas shijes tuaj për rrezik. Modaliteti "Sigurt" dhe "Agresiv" do të menaxhohen në broker Tregu i VT. Modaliteti "Mesatar i sigurt" do të menaxhohet në broker Vantage FX.

Keni një llogari Crypto

Platformë për të blerë dhe shitur kriptovalutat tuaja por edhe për të ushqyer robotin tuaj dhe të saj broker.

Blini licencën tuaj OvniTrade

Platforma e lidhjes që lejon blerjen e licencës suaj. Duke përdorur licencën $ 250, ju do të jeni në gjendje të përdorni 3 robotët Ovnibots dhe të depozitoni kapitalin sipas broker uroj

Regjistrohuni me tuajin brokers

Vantage FX ose VT Market janë dy brokerpartner i rregulluar tregtar i UFO-ve.

Simulimi i fitimeve mujore me OvniTrade

Tabela më poshtë do të merret si shembull dhe nuk mund të përputhet me të vërtetën e saktë. Ai tregon evolucionin e kapitalit tuaj sipas shumës së depozituar, bazuar në një rritje në rritje prej 15% çdo muaj. Robotët tregtojnë me interes të përbërë. Mos harroni se çdo të premte 15% e fitimeve tuaja do të rishpërndahet tek tregtarët profesionistë që mbikëqyrin robot e ndryshme të tregtisë.

më shumë se 2000 investitorë të Ovnitrade PDF Ovnitrade PDF Ovnitrade

Muaj Depozitë: 500 €
+ licencë (250 dollarë)
Depozitë: 1500 €
+ licencë (250 dollarë)
Depozitë: 5000 €
+ licencë (250 dollarë)
Depozitë: 10000 €
+ licencë (250 dollarë)
1 575 € 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 661 € 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 760 € 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 875 € 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 1 006 € 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 1 157 € 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 1 330 € 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 1 530 € 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 1 759 € 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 2 023 € 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 2 326 € 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 2 675 € 8 025 € 26 751 € 53 503 €

7 licenca të disponueshme në varësi të kapacitetit tuaj tregtar

Ka disa licenca në Ovnitrade, 3 prej të cilave vlejnë më pak se 100 dollarë. Duke filluar me licencën prej 100 dollarësh, do të jeni në gjendje të përdorni vetëm robotin Ovnitrade Middle Safe në Vantage FX. Duke përdorur licencën $ 250, ju do të jeni në gjendje të përdorni 3 robotët automatikisht në 2 brokers në dispozicion. Licencat më të larta janë të destinuara kryesisht për njerëzit që dëshirojnë të sponsorizojnë botin Ovnitrade.


Licenca 3
$100

Broker : Vetëm Vantage FX

Ovnitrade Middle Safe në automatik

Licenca e blerjes 100 dollarë
Licenca 4
$250

Broker : Tregu Vantage FX dhe VT

3 robotë Ovnitrade në modalitetin automatik

Licenca e blerjes 250 dollarë
Robot tregtar

Botimi i Ovnitrade Trading

Manual për regjistrimin për të përdorur robotë tregtare Ovnitrade

Hapi 1 / Ovnitrade

Regjistrohuni në platformë OvniTrade.

Regjistrohuni në OvnitradePlotësoni të gjitha fushat e kërkuara në mënyrë korrekte.


Bleni Bitcoins BTC punë praktike Binance

formulari i regjistrimit bot tregtar i ovintrade
Hapi 2 / Ovnitrade

Depozitoni fondet tuaja në OvniTrade.

Para se të blini licencën tuaj, duhet të depozitoni fondet tuaja në "Portofolin tim". Depozitimi i fondeve është vetëm çmimi i licencës. Ju do të depozitoni fondet për t'u tregtuar në broker kur regjistroheni me ta. Mos harroni, për të përdorur automatikisht të gjithë robotët Ovnitrade, licenca e blerë duhet të jetë më e madhe ose e barabartë me 250 dollarë.

Lexoni këshillat e mia në hapin 3 për të zgjedhur sa të transferoni.

Pagesa për licencën tuaj mund të bëhet me Kartë krediti ose me transferim, në Bitcoin.
karta e vizave transferimi i depozitave ovnitrade mastercard bitcoin
Hapi 3 / Ovnitrade

Blini licencën tuaj OvniTrade.

Ka 7 licenca në Ovnitrade dhe ju mund të filloni tregtimin automatik nga 100 $ me Ovnitrade "Middle Safe". Duke blerë licencën me 250 dollarë, ju hyni në tregtimin automatik të 3 robotëve të ofruar nga Ovnitrade.

Shembull i diversifikimit

Bot i sigurt i mesëm: 40%
Bot i Sigurt: 25%
Bot agresive: 35%
Një shembull tjetër:

Bot i sigurt i mesëm: 50%
Bot agresive: 50%
Ju mund të diversifikoni edhe më tej duke përdorur robotë Autotrade Gold et Smartxbot, përveç Ovnitrade të shkëlqyeshëm.
licenca e ovnitrade
Regjistrimi në Broker

Vantage FX

Përdorni robotin Ovnitrade Middle Safe në Vantage FX

Hapi 4 / Vantage FX

Plotësoni informacionin tuaj personal në broker rregulluar Vantage FX

Regjistrohuni duke përdorur këtë lidhje: https://www.vantagefx.com

Nëse tashmë keni një llogari me Vantage FX, kaloni në hapin 8 të udhëzuesit.

⚠️ Ju lutem vini re, këtu është lista e vendeve që nuk pranohen nga broker Australian Vantage FX: Afganistan, Samoa Amerikane, Shqipëri, Bjellorusi, Bermuda, Bosnjë dhe Hercegovinë, Burundi, Kanada, Republika e Afrikës Qendrore, Kina, Krimea, Kuba, Republika Demokratike e Kongos, Eritrea, Ish Republika Federale e Jugosllavisë, Guam, Iran , Irak, ISIL (Da'esh) & Al-Kaida & Taliban, Japoni, Liban, Libi, Mali, Mali i Zi, Mianmar, Kore e Veriut, Porto Riko, Republika e Guinesë, Republika e Guinea-Bissau, Sierra Leone, Sevastopol, Somalia, Sudani i Jugut, Spanja, Sudani, Siria, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara, Venezuela, Jemeni, Zimbabve.

regjistrim i favorshëm fx ovnitrade
Hapi 5 / Vantage FX

Plotësoni të dhënat tuaja personale

Plotësoni të dhënat tuaja personale dhe zgjidhni referencën e detyrueshme IB: 8754 📣

vantage fx ovnitrade detaje personale
Hapi 6 / Vantage FX

Plotësoni të dhënat tuaja

Kjo është adresa juaj e shtëpisë.

vantage fx adresa e banimit ovnitrade
Hapi 7 / Vantage FX

Plotësoni informacionin tuaj financiar

Statusi i punësuar: I punësuar

Të ardhurat vjetore të vlerësuara: 18,201 dollarë - 37,000 XNUMX dollarë

Kursimet dhe investimet e vlerësuara: Nën $ 25K

Depozita e parashikuar e parashikuar: 0 deri në 5K $

Burimi i fondeve: Të ardhurat familjare

Numri i tregtive në javë: 31 - 50 tregti

Shuma e tregtimit në javë: $ 1 - $ 1k

detajet financiare të favorshme fx ovnitrade
Hapi 8 / Vantage FX

Konfiguroni llogarinë tuaj tregtare

Zgjidhni Platformën e Tregtisë: Metatrader 4

Zgjedh Account Type : Standard

Zgjidhni Valutën e Llogarisë: $ USD

Klikoni në kutinë e zgjedhjes

konfigurimi i llogarisë vantage fx ovnitrade
Hapi 9 / Vantage FX

Konfirmoni identitetin tuaj duke ngarkuar dokumentet tuaja ligjore

Jepni dëshmi të identitetit të tilla si pasaporta, patentë shoferi ose ID e vlefshme e fotografisë.

Shënoni provën e vendbanimit.

vantage fx ovnitrade konfirmon ID
Hapi 10 / Vantage FX

Konfirmimi i regjistrimit me Vantage FX

Procesi juaj i regjistrimit ka përfunduar.
Ju do të merrni hyrjen tuaj dhe detajet e llogarisë tuaj me e-mail. Metatrader 4 në mënyrë që të lidheni me PAMM ovnitrade.

Aksesi në llogarinë tuaj Vantage FX: https://secure.vantagefx.com/login

vantage fx ovnitrade verifikuar me sukses
Hapi 11 / Vantage FX

Financoni llogarinë tuaj të tregtisë

Llogaritë> Fondet e depozitave

Llogaria juaj tregtare po përpunohet dhe së shpejti do të merrni një email me informacione shtesë. Për të shpejtuar përpunimin e llogarisë suaj, mund ta financoni atë tani dhe të përfitoni nga hapja e përparësisë.

fonde të depozitave fx ovnitrade
Hapi 12 / Vantage FX

Llogaria PAMM Ovnitrade

Llogaritë> Hapni llogari shtesë

Hapni një llogari shtesë dhe zgjidhni: Llogaria PAMM Investor

Zgjidhni një account Type : PAMM

Zgjidhni një monedhë llogarie: $ USD

Shenime shtese: IB 8754 📣

pamje fx ovnitrade pamm
Hapi 13 / Vantage FX

Transferoni nga llogaria e paracaktuar në llogarinë PAMM

Llogaritë> Fondet> Transferimi midis llogarive

Transferoni fonde nga llogaria juaj tregtare në llogarinë tuaj të investitorit PAMM.

përfitim fx llogari transferimi ovnitrade
Hapi 14 / Vantage FX

Lidhni fondet tuaja midis Vantage FX dhe Ovnitrade

Plotësoni llogarinë dhe fjalëkalimin tuaj PAMM Investor + zgjidhni shumën e depozitës.

https://pamm.vantagefx.com/app/join/68/jstkptii

Nëse gjithçka shkoi mirë në hapin 12, duhet të keni marrë një email nga Vantage FX me "numrin tuaj të Llogarisë së Investitorit" (hyrja MT4) dhe fjalëkalimin shoqërues (fjalëkalimin MT4). Nëse nuk e keni marrë, përdorni Bisedën në faqen e internetit të Vantage FX ose dërgoni një email për të mbështetur: support@vantagefx.com

ofertë pamm fx ovnitrade fx
Hapi 15 / Vantage FX

Ndiqni statistikat tuaja të Ovnitrade

Ju mund të ndiqni statistikat e llogarisë tuaj të investitorit: https://pamm.vantagefx.com/app/auth/investor

Ndiqni gjithashtu statistikat e robotit dhe llogarinë e tij PAMM në Libri im FX.

Vantage fx fjalekalimin e fjalëkalimit pamn
Regjistrimi në Broker

Tregu i VT

Përdorni robotët Ovnitrade Safe & Agresive në VT Market

Hapi 1 / Tregjet VT

Regjistrimi në broker Tregjet VT

Në mënyrë që të përdorni Ovnitrade në modalitetin "Sigurt" ose "Agresiv", ndiqni këtë lidhje regjistrimi https://www.vtmarkets.com/...

Tregjet VT sigurojnë një agresivitet të sigurt
Hapi 2 / Tregjet VT

Informacione personale

Plotësoni të dhënat tuaja personale dhe zgjidhni se jeni referuar nga IB 700152

Tregjet VT sigurojnë një agresivitet të sigurt
Hapi 31 / Tregjet VT

adresa

Plotësoni të dhënat tuaja

Tregjet VT sigurojnë një agresivitet të sigurt
Hapi 4 / Tregjet VT

informatat financiare

Plotësoni informacionin tuaj financiar

Tregjet VT sigurojnë një agresivitet të sigurt
Hapi 5 / Tregjet VT

Llogaria e tregtisë

Zgjidhni platformën me mençuri Metatrader 4 dhe monedhën Dollar. Klikoni në kutinë e zgjedhjes.

Tregjet VT sigurojnë një agresivitet të sigurt
Hapi 6 / Tregjet VT

Dokumente ligjore

Konfirmoni identitetin tuaj duke ngarkuar dokumentet tuaja ligjore

Tregjet VT sigurojnë një agresivitet të sigurt
Hapi 7 / Tregjet VT

Regjistrimi përfundoi, urime.

Procesi juaj i regjistrimit ka përfunduar. Ju do të merrni hyrjen tuaj në portal dhe detajet e llogarisë tuaj MT4 me email

Ndiqni lidhjen https://myaccount.vtmarkets.com/login

Tregjet VT sigurojnë një agresivitet të sigurt
Hapi 8 / Tregjet VT

Depozitoni fonde në tregjet e VT

Tani mund të financoni llogarinë tuaj tregtare

Tregjet VT sigurojnë një agresivitet të sigurt
Hapi 9 / Tregjet VT

Krijoni një llogari PAMM

Hapni një llogari shtesë dhe zgjidhni Llogarinë e Investitorëve PAMM (shtoni shënime shtesë: IB 700152)

Tregjet VT sigurojnë një agresivitet të sigurt
Hapi 10 / Tregjet VT

Kreditoni llogarinë tuaj të investitorit

Transferoni fonde nga llogaria juaj tregtare në llogarinë tuaj të investitorit

Tregjet VT sigurojnë një agresivitet të sigurt
Hapi 11 / Tregjet VT

Anëtarësohuni në llogarinë PAMM

Bashkohuni në modalitetin Ovnitrade 🪐 SIGURT

Bashkohuni në modalitetin Ovnitrade 🪐 AGRESIVE

Plotësoni llogarinë dhe fjalëkalimin tuaj PAMM Investitor + zgjidhni shumën e depozitës

Tregjet VT sigurojnë një agresivitet të sigurt
Hapi 12 / Tregjet VT

Statistikat dhe fitimet

Ju mund të ndiqni statistikat e llogarisë tuaj të investitorit duke ndjekur këtë lidhje: https://pamm7.vtmarkets.com/app/auth/investor

Tregjet agresive të sigurta të ovnitrade VT

PDF - Si të lidhni Ovnitrade me broker Vantage FX?

Ndiqni udhëzimet në skedarët PDF për të lidhur si duhet mjetet tuaja të tregtimit. Depozitat në broker mund të bëhet me transfer bankar, kartë krediti Visa ose Mastercard, USDT ose në Bitcoin BTC. Ovnitrade nuk është e lidhur drejtpërdrejt me faqen e tregtisë Avatrade.


Vantage FX
PDF Anglisht

Hapa 10

Metatrader 4

Punë mësimore PDF
Vantage FX
PDF Anglisht

Hapa 10

Metatrader 4

Punë mësimore PDF
Vantage FX
PDF Italisht

Hapa 10

Metatrader 4

Punë mësimore PDF

Tregjet VT
PDF Anglisht

Hapa 10

Metatrader 4

Punë mësimore PDF
Tregjet VT
PDF Anglisht

Hapa 10

Metatrader 4

Punë mësimore PDF
Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje referimi!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të fillosh këtë lloj aventure, kur nuk ke përvojë të mëparshme tregtare dhe kriptovalutash. Kjo është arsyeja pse unë e lejoj veten që t'ju shoqëroj, për t'ju ndihmuar të vendosni llogaritë tuaja midis tuajave broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigju të gjitha pyetjeve tuaja dhe vepro si mbështetje teknike.

Autotrade Gold 5.0
Broker rregulluar
🥇 Kapitali min. 250 dollarë

Vaj Autotrade
Dispozicion së shpejti
Duke pritur në Pansaka

Autotrade Forex
Dispozicion së shpejti
Duke pritur në Pansaka

Autotrade Crypto
Nuk është në dispozicion
Asnjë informacion deri më tani