SMARTXBOT

SmartXbot / Net 89
Robot i tregtimit në Forex

SmartXBot, më parë NET 89 është një robot tregtar indonezisht bazuar në Forex (tregu i valutave). Kjo tregton vetëm dollarin euro. SmartXbot synon të fitojë 1% të kapitalit tuaj çdo ditë. Ky robot tregton në modalitetin e përvëlimit dhe hap vetëm një pozicion në të njëjtën kohë duke siguruar tërheqje jashtëzakonisht të ulët. Me siguri të përkryer, SmartX ndalon tregtinë gjatë ditës nëse kombinon 2 humbje negative.

Regjistrohuni në SmartXbot Net89 punë praktike
smartxbot Net 89 tregtimi i robotëve në ekran

$

Çmimi i robotit Net89

$

Kapitali minimal / Robot

= $

Investimi minimal i përgjithshëm

± %

Fitimi i pritur mujor

Avantazhet e robotit SmartXbot / Net 89

Disponueshmëria e fondeve

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja duke përdorur aplikacionet MetaTrader 4. Depozitoni dhe tërhiqeni në çdo kohë. Vetëm ju keni qasje në investimin tuaj: Fondi fillestar + Fitimet e krijuara.

tregtimi automatik

Tregtim i automatizuar

Softuer tregtar i automatizuar. Nuk kërkohen aftësi tregtare.

forex

Tregu i valutave

Përdorni zgjidhje tregtare për Forex të quajtura gjithashtu Tregu i Valutave.

Rendimenti 10%

Efikasiteti ± 10%

Të ardhura të vazhdueshme pasive deri në 10% të kthimeve mujore.

provë robot

2 vjet përvojë

2 vjet testim në kushte reale të tregut.

mundësia e robotit

accessibility

Filloni përvojën me një kapital minimal prej $ 600.

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultate transparente në kohë reale të audituara nga Myfxbook.

Brokerpartnerët Smartxbot Net89.

 

Kryeministri Global

Kryeministri Global

Kodi i regjistrimit GlobalPremier: 913341

Kryeministri global, broker partner që nga maji i vitit 2020.

Max Global Fx

MaxGlobal e kufizuar

MaxGlobal, broker partneri bot tregtar Smartxbot Net89.

Hot Forex

HotForex

HotForex, broker rregulluar në dispozicion për klientët VIP të vendosur në Azi.

Zentrade

Zentrade

Tregtia Zen, broker partneri bot tregtar Smartxbot Net89.

Përkohësisht, broker GlobalPremier është vënë në gatishmëri vetëm për anëtarët e rinj.
Për alumni që kanë vërtetuar tashmë llogarinë e tyre në Global Premier dhe roboti i të cilëve është funksional, ky nuk është problem.
Për të gjithë ata që tani dëshirojnë të regjistrohen në SmartxBot Net89, ki kujdes Unë nuk ofroj më mbështetje teknike deri në rihapjen e broker GlobalPremier për përdoruesit e rinj.

Një robot tregtar që fillon të vetin 3th année.

Objektivi i kompanisë LSI është të ofrojë një investim:

  • fitimprurëse (250% në vit)
  • e arritshme (nga 500 € në kapital)
  • i sigurt (humbje / pozicion maksimal 1,5%)

Smartxbot Net89 punon automatikisht pa ndërhyrjen e përdoruesit. Ai është i qëndrueshëm, i shpejtë dhe i saktë në pozicionet që merr.


MyFxBook Net89 Smartxbot

🔎 Shihni statistikat e SmartXbot Net89 në MyFxBook

Nëntor 2018

Kompania indoneziane PT SMI zhvillon robot Smartxbot Net89.

Prill 2019

E hapur për marketing vetëm në Indonezi.

Tetor 2019

Hapja e marketingut në pjesën tjetër të botës.

Mars 2020

Më shumë se 20 investitorë përdorin këtë bot të dedikuar për tregtimin e dollarit euro. Qëllimi prej 000% në ditë ka qenë 1% i suksesshëm që nga fillimi i tij. Roboti nuk punon në fundjavë dhe ndalon tregtinë për ditën kur arrihet qëllimi.

Ndarja e fitimeve në SmartXBot / Net89

Tabela më poshtë ju tregon fitimet tuaja të përafërta sipas shumave të depozituara dhe llojit të ndarjes. Mos harroni se do të ketë një humbje prej rreth 15% kur të rikuperoni fitimet tuaja me shkëmbyesin.


Investimi global
Robot (1/5) + Kapital (4/5)
Fitimi ditor
pas ndarjes së fitimit
Fitimi i vlerësuar mujor
600 $ 2,5 $ (0,5%) 50 dollarë në muaj
1 200 $ 5 $ (0,5%) 100 dollarë në muaj
1 800 $ 7,5 $ (0,5%) 150 dollarë në muaj
2 400 $ 10 $ (0,5%) 200 dollarë në muaj
3 000 $ 13,75 $ (0,55%) 275 dollarë në muaj
3 600 $ 16,5 $ (0,55%) 330 dollarë në muaj
4 200 $ 19,25 $ (0,55%) 385 dollarë në muaj
4 800 $ 22 $ (0,55%) 440 dollarë në muaj
5 400 $ 24,75 $ (0,55%) 495 dollarë në muaj
6 000 $ 30 $ (0,6%) 600 dollarë në muaj
9 000 $ 45 $ (0,6%) 900 dollarë në muaj
12 000 $ 60 $ (0,6%) 1 dollarë në muaj
15 000 $ 87,5 $ (0,7%) 1 dollarë në muaj
18 000 $ 105 $ (0,7%) 2 dollarë në muaj
24 000 $ 140 $ (0,7%) 2 dollarë në muaj
30 000 $ 200 $ (0,8%) 4 dollarë në muaj
60 000 $ 450 $ (0,9%) 9 dollarë në muaj
10% fitime mujore me Net89

Filloni tregtinë me SmartXbot Net 89Hapi 1 / SmartXbot

Regjistrohuni në Smartxbot / Net89.

Preferoni një regjistrim kompjuterik. Filloni të përdorni funksionin Sistemi Eko sur ROBOTSMARTX. Zgjidhni një emër përdoruesi pa hapësirë, emailin tuaj, vendin dhe numrin tuaj të telefonit celular.

Regjistrohuni në SmartXbot / Net89


Konfirmoni regjistrimin tuaj me email.

Ju do të merrni një email konfirmimi. Mos harroni të mbani tuajin Kodi pin marrë në të njëjtën email. Hyni përsëri në https://smartxbot.com dhe të pranojë kushtet e tyre të përdorimit.


✅ Nëse nuk keni një llogari kriptovalute, ju këshilloj, tani per tani, për të krijuar një në Binance. Do t'ju duhet në hapat e ardhshëm.

Regjistrohuni në Binance

Zbuloni timen punë praktike Binance.

smartxbot formulari i regjistrimit të anëtarit net89
Hapi 2 / Kryeministri Global

Regjistrimi në broker GlobalPremier dhe konfirmimin me email.

Para se të shkoni në këtë adresë, kopjoni këtë numër 913341 : https://crm.globalpremier.com/register
Plotësoni të gjitha fushat e kërkuara.

Mos harroni kodin e referimit 913341

Në mënyrë që të jeni në gjendje të lidhni robotin me tuajin broker, mos harroni të integroni "kodin e referimit": 913341
Nëse nuk është i pranishëm, roboti juaj nuk do të aktivizohet, ne nuk do të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë në rast të një problemi dhe ju do të duhet të ri-regjistroheni.

Pasi të keni mbaruar, hapni mesazhin tuaj dhe vërtetoni llogarinë tuaj.

Regjistrimi Global Premier Smartxbot Net89
Hapi 3 / Kryeministri Global

Krijoni llogarinë tuaj në GlobalPremier

shkoni në Llogaria ime, atëherë "Shto një llogari".
Plotësoni sa më shumë fusha.

Nëse Meta ID juaj fillon me 21, është se kjo është e saktë.

Account Type : Të rregullta

Leverage : 100

Fjalëkalimi Master: Përdorni të njëjtën gjë me atë të Smartxbot

Fjalëkalimi i investitorit: Përdorni të njëjtën gjë si Master Fjalëkalimi ose një të ri

Llogaria ime Kryeministri Global Smartxbot Net89
Hapi 4 / Kryeministri Global

Plotësoni ato Të dhënat e bankës.

Shko te skeda Tërheqje. Plotësoni detajet e bankës.

Klikoni mbi "Bank llogari ", pastaj në" Shto një llogari "në të djathtë.

Zgjedh USDT dhe plotësoni adresën tuaj USDT.
Për Binance, L 'adresse USDT është i pranishëm në këtë lidhje.

tërheqje globale kryeministër ndaluar llogari smarxtbot net 89
Hapi 5 / Kryeministri Global

Vlerësoni identitetin tuaj në GlobalPremier

Ende në "Tërheqje", klikoni në "verifikimin e identitetit" dhe plotësoni numrin e dokumentit tuaj të identitetit dhe bashkëngjitni foton e tij.

verifikimi i identitetit kryeministri global smarxtbot net 89
Hapi 6 / Smartxbot

Lidhja midis Kryeministri Global dhe Smartxbot

Hyni në llogarinë tuaj Smartxbot. Klikoni në skedën "Profile" pastaj "update profil ". Pastaj kliko në"ID e meta"dhe zgjidhni broker GlobalPremier. Futni "id-in tuaj" (hapi 3) atëherë "fjalëkalimi juaj tregtar" si dhe "Kodi pin" Smartxbot (E-mail) dhe ju kurseni.

verifikimi i identitetit kryeministri global smarxtbot net 89
Hapi 7 / Smartxbot

Blini licencën tuaj SmartXbot Net89.

Skeda e azhurnimit.
zgjedh Forex dhe broker GlobalPremier.
Çmimi i robotit është ekuivalent me 1/5 e investimit tuaj në broker.

Shembull i licencës dhe depozitës:

Licencë prej 100 dollarësh, nëse depoziton 500 dollarë

Licencë prej 300 dollarësh, nëse depoziton 1500 dollarë

Licencë prej 1000 dollarësh, nëse depoziton 5000 dollarë

Blerja e licencës smartxbot net89
Hapi 8 / Smartxbot

Redaktoni faturën tuaj të parë për robotin Smartxbot

Kliko në , një pagesë USDT Totali do të kërkohet. Ju do të duhet të transferoni shumën e saktë në adresë USDT Kuleta e kompanisë përgjegjëse për robotin. Mbani faturën mirë, do të kërkohet më vonë.

Kjo faturë korrespondon me blerjen e licencës suaj.

faturë smarxtbot net89
Hapi 9 / Kryeministri Global

Redaktoni faturën tuaj të parë për broker Kryeministri Global

Shkoni në sit Kryeministri Global, në skedë Depozitë. Këmbyesi është Podosugi. Ajo përdor vetëmUSDT si mjet pagese. Prandaj duhet të tregoni çmimin tuaj në dollarë amerikanë.

faturë smarxtbot net89
Hapi 10 / Kryeministri Global

Transferoni fondet në broker Kryeministri Global

Pasi të klikoni në butonin "Depozitë", duhet të transferoni fondet e sakta në adresë USDT juaj broker.

Për ta bërë këtë, kthehu te Binance në këtë url, dhe dërgoni shumën e saktë. Mos harroni të përdorni rrjetin Ethereum (ETH) ERC20 dhe shtoni në shumën fillestare tarifat e transferimit të Binance.

faturë smarxtbot net89
Hapi 11 / MetaTrader 4

Ndiqni fitimet tuaja me MT4.

Isshtë një aplikacion celular. Pavarësisht nëse jeni në Android ose Ios, do ta gjeni falas në dyqane.

Pasi të instalohet, ne do ta vendosim atë në llogarinë tuaj të tregtisë. Për ta bërë këtë, shkoni në sit Kryeministri Global.

Në aplikacionin MT4, klikoni Cilësimet> Llogari e re> Hyni me një llogari ekzistuese.

Në fushën e kërkimit, shkruani: GlobalPremier-Live

Login: XXXXXX
Mund ta gjeni në faqen e internetit GlobalPremier> Llogaritë e Mia (ID i MT4)

Fjalëkalimi: ju e dini atë

Klikoni në Ruaj

smartxbot neto 89 mt4 metatrader 4
Hapi 12 / GlobalPremier

Rikuperoni fitimet e tij nga roboti Smartxbot Net89 në GlobalPremier.

Kthehuni në faqen e internetit të broker GlobalPremier. Klikoni mbi Llogaria ime, në butonin "Veprim", zgjidhni "Lëviz Bilancin", më pas tregoni shumën që dëshironi të rikuperoni.

Pastaj kthehu në faqen kryesore dhe kliko në Tërheq, pastaj në butonin "Kërkesë tërheqje".

Zgjidhni shkëmbyesin PODOSUGI (Reza Shahrani). Shënoni shumën që dëshironi të tërhiqni. Këmbyesi do të marrë komisionin e tij në kalim. Paraqisni kërkesën.

smartxbot tërheqja net89