XAU / USD

AutoTrade Gold 5.0
Робот за тргување со злато

AutoTrade Gold 5 е а трговски робот Индонезиски автоматски врз основа на пазарот на злато. Исто така наречен ATG 5 или GoldOracle, според своите корисници, има за цел месечна добивка од околу 15% од вашиот вложен капитал. Никогаш не можете да изгубите повеќе од 3% дневно. Овој робот тргува во режим на скалпирање и отвора само една позиција во исто време. Совршено безбеден, ако ATG 5 забележи загуба, ќе се обиде да ја надомести во текот на денот со втора трговија ако пазарот е поволен за него. Откријте исто така Крипто на AutoTrade, комплементарен робот за тргување што остварува добивки од 7/7 дена на пазарот на Биткоин.

Регистрирај се на AutoTrade Gold Ажурирано упатство

AutoTrade Gold трговија со роботи на екранот

$

Лиценца 1 цена кај Авто Трејд Gold

$

Минимална инвестиција

± $

Препорачана минимална вкупна инвестиција

± %

Очекувана месечна добивка

Предности на роботот AutoTrade Gold

Достапност на средства

Управувајте и контролирајте ги сопствените средства на broker LegoMarket LCC користејќи ја апликацијата MetaTrader 4 или со broker по ваш избор со купување и преземање на роботот од веб-страницата на Pansaka (чекор 2 од упатството подолу). Само вие имате пристап до вашата инвестиција: Почетен фонд + генерирана заработка + сложена камата.

автоматско тргување

Автоматско тргување

Нема софтвер за инсталирање. Не се потребни вештини за тргување.

forex

Пазар на стоки

Решение за тргување развиено од Пансака, фокусирана на пазарот на злато.

10% принос

Ефикасност ± 15%

Просечен пасивен приход од 15% во месечен принос.

тест за робот

Силно искуство

Повеќе од 2 години во реална пазарна состојба.

пристапност до робот

пристапност

Започнете го искуството со минимален капитал од 250 американски долари.

myfxbook

Алатка за следење

Транспарентни резултати на вашата апликација MetaTrader 4.

15% заработка / месец со AutoTrade Gold

Автоматско тргување
со AutoTrade Gold 5.0


AutoTrade Gold повлекување ДД биланс на добивка

Над 2 години раст. Повлекување помалку од 3%.


усогласеност на сертификатот autotrade gold легомаркет LCC
дигитална меѓународна сарана autotrade gold
сертификација за пансака pantheratrade
дигитална меѓународна сарана autotrade gold
сертификација за пансака pantheratrade
Трговски робот ATG 5
Алгоритам за тргување AutoTrade gold
Алгоритамско тргување AutoTrade gold
тргување роботот AutoTrade gold

Пресметка на добивка без вклучена сложена камата

Табелата подолу треба да се земе како пример и може да не ја одразува точната реалност. Тоа укажува на еволуцијата на вашиот капитал според депонираната сума, заснована на а зголемување на зголемувањето од 15% месечно, што прави роботот ATG 5. Дневната сложена камата не е земена во предвид при оваа пресметка. Ако ја повлекувате заработката секој месец, ќе ви бидат потребни помалку од 6 месеци за да ја вратите почетната инвестиција наспроти 4 до 5 месеци ако не повлечете ништо во овој временски период.

+ 400.000 инвеститори Резултати од ATG 5 и ATC

Месец Депозит: 500 € Депозит: 1500 € Депозит: 5000 € Депозит: 10000 €
1 575 € 1 725 € 5 750 € 11 500 €
2 661 € 1 984 € 6 613 € 13 225 €
3 760 € 2 281 € 7 604 € 15 209 €
4 875 € 2 624 € 8 745 € 17 490 €
5 1 006 € 3 017 € 10 057 € 20 114 €
6 1 157 € 3 470 € 11 565 € 23 131 €
7 1 330 € 3 990 € 13 300 € 26 600 €
8 1 530 € 4 589 € 15 295 € 30 590 €
9 1 759 € 5 277 € 17 589 € 35 179 €
10 2 023 € 6 068 € 20 228 € 40 456 €
11 2 326 € 6 979 € 23 262 € 46 524 €
12 2 675 € 8 025 € 26 751 € 53 503 €

⚠️ Важни потсетници и совети за секој инвеститор

Запомнете дека ова е ризична инвестиција, дека вложувате пари кои не ви се потребни за живот и дека вашата примарна цел е да го вратите вашиот почетен капитал што е можно побрзо според вашиот план за инвестирање.

5 достапни лиценци во зависност од вашиот капацитет за тргување

Les Пансака лиценци може да се надгради, односно ќе ја платите само разликата помеѓу тековната лиценца и повисоката лиценца. Роботот ATG 5 повеќе не тргува под капитал од 100 долари. Ако се повлечете и го надминете прагот од 50 долари на вашата трговска сметка, ќе ја изгубите лиценцата.


Exemple : Лиценцата 2 е ограничена на 5000 УСД (депониран капитал + дневна заработка). Ова значи дека со оваа лиценца, откако ќе го депонирате вашиот капитал, на пример 3000 УСД и ќе остварите заработка од 2000 УСД, ќе го достигнете одобрениот максимум од 5000 УСД. Оттаму, вашиот робот ќе престане да тргува. Затоа ќе мора да вратите дел од вашата заработка или да земете повисока лиценца. Не заборавајте да го надградите пред да престане вашиот робот, инаку ќе мора да контактирате со техничката поддршка или рачно да ја рестартирате врската на роботот со локацијата. ATG Бот. За таа цел е обезбедено копче на страницата.


Лиценца 1
$ 112

за вкупен капитал помеѓу 100 и 500 американски долари.

Купете лиценца 1
Лиценца 2
$ 224

за вкупен капитал помеѓу 100 и 5.000 американски долари.

Купете лиценца 2
Лиценца 3
$ 560

за вкупен капитал помеѓу 100 и 30.000 американски долари.

Купете лиценца 3

Лиценца 4
$ 2800

за вкупен капитал помеѓу 100 и 1.000.000 УСД.

Купете лиценца 4
Лиценца 5
$ 3920

за минимален капитал од 1.000.000 долари.

Купете лиценца 5
Техничка поддршка Autotrade Gold

ATG 5 Техничка поддршка

Чести прашања за Autotrade Gold 5.0

Некои дополнителни информации за тргување бот ATG 5

1 одговор

Ако имате какви било прашања во врска со AutoTrade Gold 5.0, ве советувам да се приближите до вашиот директен спонзор. Техничка поддршка од PantheraTrade е составен од неколку десетици вработени. За да ги контактирате, ќе треба да отворите билет и прецизно да го објасните вашето барање на англиски јазик и да приложите прилог за подобро разбирање. Контактирајте со нив само во случај на проблем, инаку јавете се на вашиот спонзор. За проблеми со лиценцирањето, контактирајте со поддршката на Pansaka, за проблеми со поврзувањето со вашиот робот, претпочитајте ја страницата ATG Бот.

Отворете билет за техничка поддршка RDV на Телеграма за следење на вестите

Некои грижи со Autotrade Gold 5.0?

Техничка поддршка од Panthera бара од нас, како спонзор, да ви помогнеме во проблемите со кои може да се соочите, но императив е барањето да го направите лично со отворање билет: https://panthera.support

Чекор 1 / PantheraTrade

Чекори што треба да ги следите за да се регистрирате на роботот Autotrade Gold 5

Препорачувам употреба на а Јаху или Gmail адреса кога ќе се регистрирате. Некои имаа проблеми со потврдување преку е-пошта со адресите на Hotmail, Live, Wanadoo, Laposte...

Регистрирај се на AutoTrade Gold 5.0

Пополнете ги 5-те задолжителни полиња:

Упатување: автотрговија-gold

1 - Направете го вашето корисничко име

2 - Напишете го вашето име и презиме

3 - Изберете ја вашата земја на живеење

4 - Внесете го бројот на вашиот мобилен телефон

5 - Внесете ја вашата е-пошта (по можност Gmail)

Прифатете ги Условите за користење, а потоа потврдете

📨 Autotrade штотуку ви ја испрати вашата лозинка по е-пошта. Може да се смени подоцна. Ако не сте ја примиле во рок од 5 минути, можете да побарате да ја заборавите лозинката од страната за најавување.

✅ Ако немате сметка за крипто валута, ве советувам, веднаш, за да креирате сметка на Binance, Коинбејс, Кракен... Избегнувајте размена што го блокира вашето повлекување повеќе од 2 часа како Crypto.com, на пример. Можете да купите крипто на Binance со вашата кредитна картичка. Сепак, ќе бидете заглавени на лимитот за повлекување ограничен од вашата банка. За да направите банкарски трансфери и со тоа да депонирате поголеми суми пари, можете да ја користите услугата СЕПА на Binance.

Регистрирај се на Binance Почетен курс Binance

формулар за регистрација pantheratrade autotrade gold

Ако вашиот телефонски број е веќе регистриран, можете да го вратите и да го замените 06 со 336, доколку живеете во Франција. Користете го повикот како втора шанса.
Фаза 2 / Пансака

Регистрирај се на Пансака да ја добиете вашата лиценца ATG 5

Пансака е компанија која се занимава со сите лиценци за тргување производи на Autotrade. Не заборавајте дека мора да иматеUSDT или Litecoin LTC на вашата размена за да ја купите вашата лиценца.

Регистрирајте се на Пансака


Реферален број: 10110618

Пополни го формуларот :

Име + Презиме

Ажурирана лична карта или број на пасош

Секс

Е-пошта

Лозинка + потврда


Пополнете го формуларот за крипто сметка:

Изберете Крипто:
- Изберете USDT

формулар за регистрација pansaka autotrade gold

Фаза 3 / Пансака

Како да ја купите или надградите лиценцата АвтоматскиGold 5.0?

На почетната страница на компанијата Пансака, кликнете на јазичето Специјална програма> Купи пакет за иднината и изберете ја лиценцата според износот на тргување што сакате да го депонирате.

💡 Ве советувам да започнете со лиценца 1 и депозит од 110 долари за да ги анализирате занаетите на роботот и неговата способност да генерира пасивен приход. Потоа можете да ги надградите вашите лиценци со плаќање само на разликата помеѓу секоја од нив. Затоа, започнете со купување на Litecoin (LTC). Binance со количина од 250 € со кредитна картичка.

Со цел да платите за вашата лиценца и да ги депонирате вашите средства кај broker, препорачуваме купување и плаќање со Litecoin (LTC) за неговата леснотија, брзина и ниски провизии за трансакции.
Потребен е еден час за вашата лиценца да биде активна со помош на CoinPayment.
лиценца autotrade gold пансака
Фаза 4 / Пансака

Проверка и плаќање за вашата лиценца

Во овој пример, ја избрав лиценцата 2 на роботот ATG на broker ЛегоМаркет.

Копче 1: Кликнете на ова копче за да изберете плаќање во криптовалута. Ќе се отвори скокачки прозорец, кликнете на копчето Crypto и потоа потврдете.

Копче 2: Потврди и пристап до фактурирање

форма нарачка специјален план pansaka atg 5
Фаза 5 / Пансака

Наплата на лиценцата

Резиме на цена и цена во долари.

Потоа кликнете на копчето Coinpayment.

фактура pansaka coinpayment
Чекор 6 / Плата на пари

Плаќање на вашата лиценца Autotrade Gold во Litecoin (LTC), со CoinPayment.

Пополнете ги вашите информации за наплата на левата страна, имено вашето име, презиме и адреса на е-пошта (проверете дали нема грешка во вашата адреса за е-пошта). Од десната страна, изберете ја криптовалутата Litecoin (LTC) за нејзините ниски трансакциски трошоци.

Конечно, кликнете на синото копче лево, под е -пошта, за да ја потврдите формата. Апсолутно нема потреба да се регистрирате со CoinPayment за да ја завршите трансакцијата.

Ќе се отвори нова страница CoinPayment и ќе ви го покаже износ како иLTC адреса каде што ќе треба да го пренесете вашиот Litecoin (LTC) веќе купен на вашата размена (Binance, Coinbase, итн.)

За Binance, еве ја врската за купи Litecoin од банкарска картичка.
лиценца autotrade gold сарана дигитална
Чекор 7 / Плата на пари

Финализирање на плаќањето за вашата лиценца Autotrade Gold.

Одете во вашата размена како на пр Binance, направете го точното повлекување наПобарана е адреса на LTC. Не заборавајте да го додадете 0,001 LTC на бараната сума во спротивно трансакцијата ќе биде одбиена и ќе ви бидат вратени преку CoinPaiement. За возврат ќе се примени надомест од страна на Coinpayment.

Наведете ја LTC адресата на примачот. Ова е адресата (низата) пренесена на Coinpayment.

Преносот мора да се изврши со користење на мрежата ЛТЦ.

Наведете го износот LTC со додавање 0,001 по крајна цена

додадете надоместоци за исплата на пари

Потоа, потврдете го образецот.

Receiveе добиете е-пошта за потврда од Binance и CoinPayment што ви кажува дека трансферот бил успешен. Ако сте направиле грешка, не паничете! Ќе добиете е-пошта за да ви биде вратена сумата за неколку минути преку CoinPaiment против такси за трансакција. Проверете го вашиот спам. Мора да го споменете вашиот Адреса за депозит на LTC.

повлекување usdt binance.png
Чекор 8 / Pantheratrade

Отворање на а MT4 сметка тргување во Pantheratrade.

Со цел да се користат различните трговски роботи понудени од компанијата PantheraTrade, треба да отворите a стандардна сметка MT4. Ова ќе ги централизира сите производи што ви се достапни.

За да го направите ова, кликнете на врската Редовни сметки > Сметка MT4. Потоа кликнете на копчето Создадете MT4 сметка

редовна сметка mt4 autotrade
Чекор 9 / Pantheratrade

Променете го вашиот Привремена лозинка добиени по е-пошта.

Штотуку ги добивте вашето корисничко име и привремена лозинка по е-пошта. Вашето корисничко име е вашето најавување за најавување.

Сега ќе ја промениме вашата привремена лозинка.

За да го направите ова, кликнете на врската во долниот лев агол на екранот: Ресетирајте ја лозинката за најава. Внесете ја вашата привремена лозинка добиена по е-пошта во првото поле, а потоа внесете ја новата лозинка за најавување во двете полиња подолу.

ресетирање pantheratrade лозинка
Чекор 10 / Pantheratrade

Направете ја вашата сметка Autotrade Gold.

Прво, кликнете на врската Сметки на CopyTrade > Сметка MT4. Кликнете на синото копче во горниот десен агол: Креирај нова сметка

Изберете AutoTradeGold во Изберете категорија, а потоа кликнете на копчето Создадете MT4 сметка.

Табела треба да се појави на нова страница. Чувајте ја вашата сметка за најавување MT4 и лозинката за инвеститор MT4 безбедни. Тие исто така ќе ви бидат испратени по е-пошта. Овие кодови ќе ви овозможат да ги следите занаетите, како и вашата секојдневна сметка.

copytrade сметки autotrade gold
Чекор 11 / Pantheratrade

обезбедете ја вашата KYC за да ја потврдите вашата сметка.

За да ја потврдите вашата сметка, мора да обезбедите едно од трите барани документи за идентификација (национална лична карта, пасош или возачка дозвола). Внимание, вашиот документ за идентификација не смее да биде истечен во спротивно вашиот KYC автоматски ќе биде одбиен.

Изберете го типот на лична карта што ја сакате, а потоа фотографирајте со вашиот паметен телефон.

Внесете го бројот на саканата лична карта во полето: Внесете матичен број.

Поставете ја вашата фотографија (валидна екстензија: jpg, jpeg или png). Не ја надминувајте тежината од 1 месец. За да ја оптимизирате вашата фотографија пред да ја испратите, користете ја страницата tinypng.com.

На страницата Update KYC, треба да го видите вашиот статус во режимот „Во очекување“. Дајте му време на тимот Pantheratrade да го потврдите вашиот документ за идентификација.

update KYC pantheratrade атг 5
Чекор 12 / Pantheratrade

Платете го вашиот Ваучер за да ја потврдите вашата адреса за депозит.

Ваучерот за профил е регистрација на вашата адреса за депозит за да ги добиете добивките на роботот. Оваа адреса може да биде БТК, ЕТХ или USDT erc20 / trc20. Ние го препорачувамеUSDT trc20 (trx) за неговите ниски трансакциски трошоци и стабилност.

Кликнете на врската Ваучери за профили потоа на копчето Купете нов ваучер

Изберете го крипто: ETH, BTC, USDT TRC20 или USDT ERC20, а потоа потврдете

На дното на страницата, кликнете на копчето Рачно плаќање, ќе бидете пренасочени на Coinpayments за да го извршите плаќањето

купете нов ваучер pantheratrade атг autotrade gold
Чекор 13 / Pantheratrade

Мише била jour Update Профил.

Ваучерот за профил се плаќа и вашиот код за ваучер се појавува во табелата, колона Ваучер. Вашиот KYC се одобрува. Сега ќе завршиме со пополнување на Профилот.

Прво, внесете ја вашата адреса USDT trc20 и/или erc20 потоа потврдете.

Ќе добиете OTP код по е-пошта. Овој код мора да биде вметнат во првото поле.

Во второто поле ставете го кодот за ваучер што ќе го најдете на страницата Ваучер за профил, колона за ваучер. Потоа потврдете.

update профил pantheratrade автотрговија
Чекор 14 / PantheraTrade

Како да го депонирате вашиот трговски капитал на PantheraTrade ? (1/3)

Се претпоставува дека лиценцата е во процес на плаќање.

Се враќаме на страницата PantheraTrade со цел да го депонира трговскиот капитал со broker Lego Market LCC.

Кликнете КОПЈТРЕЈД СМЕТКИ > MT4 депозит

Потоа кликнете на копчето MT4 Нов депозит

Нормално, ова е вашиот прв депозит на PantheraTrade, но ако последователно сакате да го зголемите вашиот капитал, ќе мора да се вратите на овој чекор. Имајте на ум дека износот на депозитот зависи и од вашиот избор на лиценца.

Износ американски долари: наведете го износот што сакате да го депонирате во долари

Цел: Сметка

Изберете Сметка: бројот на вашата сметка ATG Gold

Проверете го полето посветено на условите за користење, а потоа доставете го овој формулар

лиценца autotrade gold сарана дигитална
Сцена? / PantheraTrade

Како да го депонирате вашиот трговски капитал на PantheraTrade ? (1/3)

Се претпоставува дека лиценцата е во процес на плаќање.

Се враќаме на страницата PantheraTrade со цел да го депонира трговскиот капитал со broker Lego Market LCC.

Кликнете КОПЈТРЕЈД СМЕТКИ > MT4 депозит

Потоа кликнете на копчето MT4 Нов депозит

Нормално, ова е вашиот прв депозит на PantheraTrade, но ако последователно сакате да го зголемите вашиот капитал, ќе мора да се вратите на овој чекор. Имајте на ум дека износот на депозитот зависи и од вашиот избор на лиценца.

Износ американски долари: наведете го износот што сакате да го депонирате во долари

Цел: Сметка

Изберете Сметка: бројот на вашата сметка ATG Gold

Проверете го полето посветено на условите за користење, а потоа доставете го овој формулар

лиценца autotrade gold сарана дигитална
Чекор 11 / PantheraTrade

Депонирајте го вашиот капитал со Плаќање на париНа (2/3)

Пополнете ги вашите информации за наплата, имено вашето име, презиме и адреса за е-пошта.

Изберете Litecoin (LTC).

Конечно, кликнете на синото копче лево.

Ќе се отвори нова страница на CoinPayment која ќе ви ја обезбеди сумата, како и адресата каде што треба да го депонирате вашиот Litecoins LTC.

💡 Забележете, ова ќе биде нова адреса за депозит. Тоа нема да биде иста адреса за депозит како и вашата лиценца.

додаток на капитал pantheratrade autotrade gold 5.0
Чекор 12 / PantheraTrade

Депонирајте го вашиот трговски капитал со PantheraTradeНа (3/3)

Иста манипулација како и за купување на лиценцата. Со Binance, извршете ја точната уплата со додавање 0.001 на бараниот LTC износ: https://www.binance.com/fr/.../crypto/LTC.

Внесете ја LTC адресата на примателот, онаа спомената на Coinpayment.

Преносот мора да се изврши со користење на мрежата ЛТЦ.

Наведете го износот на LTC, а потоа додадете 0,001 по крајна цена.

☕️ Почекајте неколку десетици минути. Emailе добиете е-пошта за потврда од Binance и CoinPayment за да ве известат дека трансферот е извршен правилно.

Додека техничката поддршка на Auto Trade Gold не ја потврди трансакцијата, нема да ја видите вашата сума на вашата апликација MT4.
доказ за плаќање panthera трговијата
Чекор 13 / Пансака / АТГ-систем

Вонреден систем АТГ и Пансака

Поврзете се со ATG системот

За да се поврзете на https://atgbot.co, користете ја истата е-пошта и лозинка како и на Pantheratrade.

Почекајте неколку минути за да ја земе предвид вашата лиценца системот. Оваа постапка важи за купување на вашата прва лиценца, како и за надградба на следните лиценци. Cala ви овозможува да ја поврзете новата лиценца со вашата трговска сметка.

ти ќе прими е-пошта од atgbot.co (исто така проверете го вашиот спам).

Добијте го кодот за ваучер и ID на ваучер присутни во е-поштата.

Одете на веб-страницата на системот ATG користејќи ги вашите кодови Pantheratrade и активирајте ја вашата лиценца: https://atgbot.co/user/ea/activate

Копирајте ги залепете ги елементите во бараните полиња.

Наведете добро: Имам трговска сметка

Изберете го вашиот сметка Gold

Потоа потврдете ја оваа форма.




atg лиценца за освежување на системот

⚠️ Проверете дали вашата лиценца е „Поврзана“. Кликнете на копчето „Освежи“ доколку е потребно додека тоа не биде случај. Обидете се неколку часа подоцна ако мрежата е заситена, инаку отворете a Билет за техничка поддршка на ATG System за тие да го активираат вашиот робот ATG 5.
ваучер за лиценца за пансака pantheratrade трговија со автомобили gold
Чекор 14 / MetaTrader 4

Како да ја следите вашата заработка на апликацијата MetaTrader 4 ?

MT4 е бесплатна мобилна апликација која ви овозможува да ја следите еволуцијата на вашата заработка. Без разлика дали сте на Android или IOS, лесно ќе го најдете во продавниците. Добро погледнете го логото, потребна ви е верзија 4 на MetaTrader.

Откако ќе се инсталира, ќе го конфигурираме на вашата трговска сметка. За да го направите ова, мора да сте добиле е-пошта од PantheraTrade со 4 важни податоци.

Најава: XXXXXX

Главна лозинка: Тоа од твојата лиценца

Лозинка за инвеститор (само за читање): XXXXXX

Сервер: LegoMarketLCC2-LIVE

На апликацијата MT4, кликнете на Поставки (икона доле десно) > Нова сметка > Најавете се со постоечка сметка.

Во полето за пребарување (на врвот), напишете: LegoMarketLCC2-LIVE

Корисничко име: Најава (броеви). Можете да ги најдете и на почетната страница на Pantheratrade (сметка MT4).

Лозинка: Лозинка за инвеститори (само за читање). Ако сте ја изгубиле, обидете се со лозинката што ја користевте Pantheratrade.

Кликнете на Зачувај

mt4 metatrader 4
Чекор 15 / PantheraTrade

Како да ја повлечете заработката и / или вашиот капитал во секое време ?

Може да се повлечете само во крипто споменатата во чекор 2. Ако сте навеле било кое USDT во Крипто адреса, ќе добиете USDT. Имајте предвид дека повлекувањата се минимум 50 американски долари и максимум 2000 американски долари дневно за сметки под 100.000 американски долари. Надвор од 100.000 долари депонирани (и не заработени), можете да повлечете 10% од капиталот дневно. Сметајте такси за трансакција од 15 до 35 долари (без оглед на саканата сума), во зависност од избраната валута.

Повлекувањата од јули 2022 година ќе бидат обезбедени од Монетарница.


Направете повлекување од PantheraTrade

За да направите повлекување, вратете се на страницата PantheraTradeКликнете на Трансакција> Повлекување.

Изберете ја валутата што ја внесовте во полето за крипто адреса при регистрација (USDT / LTC или друго), потоа потврдете.

Форма 1/2.
Слика 1 - Пополнете ги бараните информации:

Извори: изберете ја вашата сметка MT4 или вашата сметка за попусти. Може да се опоравите и од вашиот внатрешен паричник (провизии за заработка за оние кои спонзорираат).

Износ американски долари: износ што сакате да го повлечете во долари

Прифатете ги условите потоа Потврдете. Ќе бидете пренасочени на нова страница и во исто време ќе добиете е-пошта со OTP код

ОТП е-пошта

Форма 2/2.
Слика 2 - Проверете и прифатете го повлекувањето:

На дното на оваа страница, повторно внесете ја вашата лозинка PantheraTrade или 2FA без да заборавите сега да го додадете кодот (Email OTP). Ако не сте го добиле, може да дојде од вашата е-пошта (hotmail, yahoo...). Регистрирањето со Gmail не е проблем. Доколку е потребно, отворете билет и замолете ги да ја сменат вашата тековна адреса во адреса на gmail.

Потоа потврдете ја трансакцијата.

повлече пари на autotrade gold panthera

повлече пари на autotrade gold panthera

Ќе треба да чекате во просек 24 часа (со исклучок на викендите) за парите за повлекување да бидат депонирани на вашата берза. Ова зависи од временската разлика помеѓу Индонезија и вашата земја на живеење.

Како да контактирате со техничка поддршка Autotrade Gold ?

За да контактирате со еден од 70-те луѓе кои стојат зад техничката поддршка на Pantheratrade, постапете на следниов начин: секогаш преведувајте ја вашата порака на англиски или индонезиски (Гугл преведувач е ваш пријател), бидете директни и прецизни, обезбедете доказ за трансакција (txid), бидете љубезни и љубезни. Контактирајте со поддршката ако има проблем, а не да поставувате прашања. Спонзорите, социјалните мрежи и форумите ја имаат оваа цел. Не праќајте неколку пораки, тоа е бескорисно и не дозволува проблемите да се решаваат побрзо, напротив.

Тема: 4 или 5 зборови за да го опишете вашиот проблем

Изберете Оддел: Поддршка за сметки / Финансии / Мрежа

Изберете категорија: Изборот зависи од полето погоре.

Порака: Објаснете го вашиот проблем на англиски или индонезиски

Врска со слика: Ви овозможува да додадете објаснувачка фотографија

Испратете ја вашата порака.

билет за техничка поддршка pantheratrade autotrade gold

Одговорот потоа ќе ви биде испратен во рок од 24 часа (со исклучок на викендите). Биди стрплив.

Би сакал ли спонзор роботот ATG од PantheraTrade ?

Ако и вие сакате да упатувате пријатели и да ги натерате да имаат корист од месечна профитабилност од околу 15%, ќе мора да им ја дадете вашата врска за упатување лоцирана на страницата Партнерство> Контролна табла

URL -то за испраќање до вашите препораки ќе изгледа вака: https: //pantheratrade.живот / регистрирај се?? r = IB ...

Улогата на а вистински кум е да го води и советува секој од неговите идни кумови, од регистрација до враќање на заработката, од банкарски трансфер до криптовалути, објаснување на ризиците, одвојување време за техничка поддршка ... биде во советот и добронамерност.

Спонзорски комисии Autotrade Gold

спонзорство поврзана врска pantheratrade autotrade gold

Совети за најавување за стари корисници на Pantheratrade

За инвеститорите кои се пријавиле на Pantheratrade пред 18 март 2022 година и кој сака да се поврзе со новата верзија на Pantheratrade.

Одете на страницата: https://live.pantheratrade.tech

Внесете ја адресата на е-пошта за најавување на вашата стара сметка PantheraTrade потоа кликнете на копчето за валидација.

Ќе ги добиете по е-пошта вашето корисничко име и вашата привремена лозинка кои ќе треба да се интегрираат на оваа страница: https://live.pantheratrade.tech/AccountLogin.aspx



⚠️ Доколку не сте ја добиле оваа е-пошта, следете ги овие чекори:

Одете на страницата: https://live.pantheratrade.tech/AccountLogin.aspx

Кликнете на Заборавена лозинка

Напишете го вашето корисничко име

најави се ново pantheratrade дигиприм
Ги заборавивте корисничкото име и лозинката pantheratrade

Заборавено корисничко име и лозинка на Пансака

За луѓе кои се регистрирале на AutoTrade Gold пред 1 септември 2021 година, можеби не сте ги добиле вашите податоци за најавување во Пансака по е -пошта. Еве решение како да ги примите:

Поврзување со резервната канцеларија: https://pansaka.co.id/panel/login.php

Кликнете на врската: Ја заборави лозинката?

Arriveе стигнете на друга страница.
Кликнете на врската: Го заборавивте корисничкиот ID?, потоа внесете ја вашата е -адреса.

Willе добиете прва е -пошта со вашиот ID за најава. Ова е низа од броеви.

Вратете се на страницата за најавување во Пансака: https://pansaka.co.id/panel/login.php, потоа повторно кликнете на врската: Ја заборавивте лозинката? со наведување на вашиот идентификатор за врска (броеви).

Beе можете да го наведете вашето корисничко име и вашата нова лозинка за да се поврзете со Пансака.

корисничкото име и лозинката заборавени на пансака

Фокусирајте се на извршниот директор на Autotrade, г-дин Динар Вахју Кензо

Динар Вахју Кензо е популарна јавна личност во Индонезија. Како признат инвеститор, тој стана одговорен за делот за ИТ и нови технологии во име на здружението ARTI. (Асоцијација на индонезиски трговски роботи) следење на структурите за нелегално тргување во Индонезија и здружението APLI кое управува со мрежниот маркетинг од 1984 година. Човек со големо срце, благодарение на профитот на компанијата, повеќе од 10 пакети со храна беа дистрибуирани до Индонезијците на кои им требаше во периодот на Ковид. Тој е исто така менаџер на компанијата RBG ограничена во Англија, во средината на Forex, и спонзорира индонезиски фудбалски тим, еквивалентен на лигата 000 во Франција. Тој напиша голем дел од законот за алгоритамска трговија во неговата земја.

Динар Вахју Саптиан Дифриг (во средината) извршен директор Autotrade / Пансака и Бамбанг Соесатјо, поранешен претседател на индонезискиот парламент.
Динар Вахју Кензо (во средината) извршен директор на Autotrade / Pansaka и Bambang Soesatyo, претседател на индонезискиот парламент
Кум, кум

Секоја регистрација се прави од линк за упатување!
И верувајте ми, повеќе не боли!

Не е лесно да започнете ваков тип на авантура кога немате искуство во тргување или со криптовалути. Затоа си дозволувам да ве придружувам, да ви помогнам да ги конфигурирате вашите сметки меѓу вашите broker (брокер) и вашиот трговски робот, одговорете на релевантни прашања и обезбедете техничка поддршка кога е можно. Ако не можете да ја најдете врската за упатување на некои роботи, тоа е затоа што не сакам да го спомнам: или го ревидирам во моментов, или сум сомнителен. Дополнително, мора да бидете способни да управувате со техничката поддршка и правилно да ги придружувате вашите препораки, така што не ризикувам да ви дадам линкови за упатување што не ми се чини дека се повеќе од 95% сигурни.

Autotrade Gold 5.0
Broker регулирани или нерегулирани
🥇 капитал мин. 250 фунти

Авто -трговија Крипто
Broker регулирани или нерегулирани
🥇 Мин. ± 1300 долари

Autotrade Oil
Достапно до крајот на 2022 година
Се чека на Пансака

Autotrade Forex
Наскоро
Се чека на Пансака

Експерт за CopyTrade
Наскоро
Се чека на Пансака

Golden Way
Инвестиција во злато
капитал мин. ± 50 евра

Kucoin ботови
Broker Кукоин
Минимален капитал. 10 ±