EA World FX

Elirob
Robot tregtar

Për shkak të menaxhimit të dobët të tërheqjes së robotëve EA World FX, vendosa të mos i rekomandoja më deri në një njoftim tjetër.

përdorim Autotrade Gold në vend të kësaj.

Optimizuar për të tregtuar çiftin EUR / USD dhe i projektuar për të arritur rezultate pozitive në mënyrë të vazhdueshme, Elitrob përdor tregues të shumtë dhe një strategji Breakout për të parashikuar luhatjet, ndryshimet dhe tendencat e tregut. Kjo robot tregtar hap tregti të vogla dhe hyrje të shpeshta për të përfituar shpejt nga tregu për të gjeneruar fitimin më të lartë me rrezikun më të ulët të mundshëm. Kur çmimi lëviz në drejtim të gabuar, Elitrob përdor një teknikë mbrojtëse të zgjuar për të mbyllur tregtinë me fitim. Algoritmi tregton me Stop Humbje dhe Merr Fitime, gjë që e bën strategjinë më të sigurt dhe më efikase.

tregtimi i robotëve në ekran të eaworldfx

$

Licenca EAWorldFX

$

Investimi minimal / Robot

$

Investimi minimal i përgjithshëm

± %

Fitimi i pritur mujor


Ti nuk e di ? Merrni këshillat e mia:
Testoni për 1 muaj, atëherë merrni fitimet tuaja dhe bastin tuaj fillestar.
Shëroni në një muaj, ekuivalentin e fondeve dhe interesin e librezës suaj A mbi 5 vjet.
Përfitimet e robotëve EA World FX

Disponueshmëria e fondeve

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja. Depozitoni dhe tërhiqeni në çdo kohë. Vetëm ju keni qasje në investimin tuaj: Fondi fillestar + Fitimet e krijuara.

tregtimi automatik

Tregtim i automatizuar

Softuer tregtar i automatizuar. Nuk kërkohen aftësi tregtare.

forex

Tregu i valutave

Përdorni zgjidhje tregtare për Forex të quajtura gjithashtu Tregu i Valutave.

Rendimenti 10%

Efikasiteti ± 10%

Të ardhura të vazhdueshme pasive deri në 10% të kthimeve mujore.

provë robot

3 vjet testim / robot

3 vjet prova dhe 1 vit prova në kushte reale të tregut.

mundësia e robotit

accessibility

Filloni eksperimentin me një kapital minimal prej 100 $ / robot.

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultate transparente në kohë reale të audituara nga Myfxbook.

Deri në 10% fitime mujore me Elitrob

Filloni tregtinë me Elitrob


myfxbook blerjen dhe shitjen e kriptomonedhës

EX WORLD FX

Blerja e licencës tuaj të hyrjes në platformën EAWorldFX


Hap 1

Krijo nje llogari
EX WORLD FX

Kompania EA World punon me marketing në rrjet. Nuk është e mundur të regjistroheni pa tuajin lidhja referuese. Kur krijoni llogarinë:

Plotësoni formularin e regjistrimit.
Vëmendje, fusha e parë "Emri i përdoruesit"do të jetë hyrja juaj e hyrjes në EA World FX.

Vlerësoni adresën tuaj të postës elektronike


Shikoni udhëzuesin për video - 8:53 min

Emri i përdoruesit të EA World FX

...
Hap 2

Depozitoni fondet

Pasi të regjistroheni, duhet të depozitoni fondet për të blerë licencën tuaj.
Ndiqni këto Linqe: Pult> Financiar> Depozitë

shkruaj 250, konfirmoni dhe vërtetoni.

Mbani mirë e gjithë shuma në bitcoin
(figura nën 250.00 dollarë, shembulli: 0.0263 ...)

Mbajeadresa e transferimit më poshtë.


Shikoni udhëzuesin për video - 1:11 min


Hap 3

Shtoni adresën e depozitës në Coinbase Pro

Ndiqni këtë lidhje: https://pro.coinbase.com/profile/address-book

Klikoni në lidhjen "Shto adresë të re":

Pasuria: BTC

Pseudonimi: EAworldFX

Adresa: (Adresa e transferimit nga hapi 2)
Shembull: 3EJQBYJiRXe2qQschruXYTJ1kp ...

Tag / ID / Memo: (lini bosh)


Sapo të keni regjistruar adresën, duhet të prisni disa minuta / orë që adresa juaj të jetë e bardhë.

Ju do të jeni në gjendje të transferoni fondet dhe kështu të blini licencën tuaj EA World FX.

Shikoni udhëzuesin për video - 1:39 min

...

...
Hap 4

Pas pak ...

Në coinbase pro, adresa juaj është e zbrazët.
Shko prapa ne Coinbase.com : Pult> Portofol

Në tabelën e pasurive, klikoni në Bitcoin, pastaj në butonin "dërgoj"në kolonën blu, djathtas.

Vendosni adresën e transferimit të BTC

Vendosni shumën e saktë në BTC

Kliko në vazhdues


Disa orë më vonë… Kontrolloni që fondet të kenë mbërritur në faqe Financiar> Depozitë. Pastaj kthehuni në faqe Ekspert Këshilltar dhe blini licencën për 250 dollarë për ta aktivizuar.

Shikoni udhëzuesin për video - 5:50 minEkuiti

Sapo licenca juaj EA World FX të jetë funksionale, një lidhje me broker Equiti do të jetë i arritshëm për ju. Pastaj mund të hapni një llogari me ta.


Hap 1

Si të regjistroheni në broker Ekuiti?
Hap 2

Si të depozitoni para me broker Ekuiti?
Hap 3

Si të aktivizoni robotët tuaj tregtarë EA World FX me Equiti?
Hap 4

Si të tërhiqni para përmes broker Ekuiti?
Hap 5

Si të ndiqni evolucionin e llogarisë tuaj tregtare?