EA World FX

Crushtip
Robot tregtar

Për shkak të menaxhimit të dobët të tërheqjes së robotëve EA World FX, vendosa të mos i rekomandoja më deri në një njoftim tjetër.

përdorim Autotrade Gold në vend të kësaj.

Shtë krijuar për të tregtuar çiftin EUR / USD me menaxhim me rrezik të ulët dhe një strategji afatshkurtër skalping. Crushtip është një algoritmi automatik i tregtimit në Tregtimin Ditor i cili optimizon raportin fitim / humbje në shumë transaksione dhe regjistron shpejt fitimet. Crushtip është krijuar për të performuar mirë në tregjet e paqëndrueshmërisë së lartë dhe nuk kërkon që tregu të korrigjohet plotësisht nga pika fillestare e hyrjes për të bërë një fitim përmes strategjisë së tij unike mbrojtëse.

tregtimi i robotëve në ekran të eaworldfx

$

Licenca EAWorldFX

$

Investimi minimal / Robot

$

Investimi minimal i përgjithshëm

± %

Fitimi i pritur mujor


Ti nuk e di ? Merrni këshillat e mia:
Testoni për 1 muaj, atëherë merrni fitimet tuaja dhe bastin tuaj fillestar.
Shëroni në një muaj, ekuivalentin e fondeve dhe interesin e librezës suaj A mbi 5 vjet.
Përfitimet e robotëve EA World FX

Disponueshmëria e fondeve

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja. Depozitoni dhe tërhiqeni në çdo kohë. Vetëm ju keni qasje në investimin tuaj: Fondi fillestar + Fitimet e krijuara.

tregtimi automatik

Tregtim i automatizuar

Softuer tregtar i automatizuar. Nuk kërkohen aftësi tregtare.

forex

Tregu i valutave

Përdorni zgjidhje tregtare për Forex të quajtura gjithashtu Tregu i Valutave.

Rendimenti 10%

Efikasiteti ± 10%

Të ardhura të vazhdueshme pasive deri në 10% të kthimeve mujore.

provë robot

3 vjet testim / robot

3 vjet prova dhe 1 vit prova në kushte reale të tregut.

mundësia e robotit

accessibility

Filloni eksperimentin me një kapital minimal prej 100 $ / robot.

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultate transparente në kohë reale të audituara nga Myfxbook.

Deri në 10% fitime mujore me Crushtip

Filloni tregtinë me Crushtip


myfxbook blerjen dhe shitjen e kriptomonedhës

EX WORLD FX

Blerja e licencës tuaj të hyrjes në platformën EAWorldFX


Hap 1

Krijo nje llogari
EX WORLD FX

Kompania EA World punon me marketing në rrjet. Nuk është e mundur të regjistroheni pa tuajin lidhja referuese. Kur krijoni llogarinë:

Plotësoni formularin e regjistrimit.
Vëmendje, fusha e parë "Emri i përdoruesit"do të jetë hyrja juaj e hyrjes në EA World FX.

Vlerësoni adresën tuaj të postës elektronike


Shikoni udhëzuesin për video - 8:53 min

Emri i përdoruesit të EA World FX

...
Hap 2

Depozitoni fondet

Pasi të regjistroheni, duhet të depozitoni fondet për të blerë licencën tuaj.
Ndiqni këto Linqe: Pult> Financiar> Depozitë

shkruaj 250, konfirmoni dhe vërtetoni.

Mbani mirë e gjithë shuma në bitcoin
(figura nën 250.00 dollarë, shembulli: 0.0263 ...)

Mbajeadresa e transferimit më poshtë.


Shikoni udhëzuesin për video - 1:11 min


Hap 3

Shtoni adresën e depozitës në Coinbase Pro

Ndiqni këtë lidhje: https://pro.coinbase.com/profile/address-book

Klikoni në lidhjen "Shto adresë të re":

Pasuria: BTC

Pseudonimi: EAworldFX

Adresa: (Adresa e transferimit nga hapi 2)
Shembull: 3EJQBYJiRXe2qQschruXYTJ1kp ...

Tag / ID / Memo: (lini bosh)


Sapo të keni regjistruar adresën, duhet të prisni disa minuta / orë që adresa juaj të jetë e bardhë.

Ju do të jeni në gjendje të transferoni fondet dhe kështu të blini licencën tuaj EA World FX.

Shikoni udhëzuesin për video - 1:39 min

...

...
Hap 4

Pas pak ...

Në coinbase pro, adresa juaj është e zbrazët.
Shko prapa ne Coinbase.com : Pult> Portofol

Në tabelën e pasurive, klikoni në Bitcoin, pastaj në butonin "dërgoj"në kolonën blu, djathtas.

Vendosni adresën e transferimit të BTC

Vendosni shumën e saktë në BTC

Kliko në vazhdues


Disa orë më vonë… Kontrolloni që fondet të kenë mbërritur në faqe Financiar> Depozitë. Pastaj kthehuni në faqe Ekspert Këshilltar dhe blini licencën për 250 dollarë për ta aktivizuar.

Shikoni udhëzuesin për video - 5:50 minEkuiti

Sapo licenca juaj EA World FX të jetë funksionale, një lidhje me broker Equiti do të jetë i arritshëm për ju. Pastaj mund të hapni një llogari me ta.


Hap 1

Si të regjistroheni në broker Ekuiti?
Hap 2

Si të depozitoni para me broker Ekuiti?
Hap 3

Si të aktivizoni robotët tuaj tregtarë EA World FX me Equiti?
Hap 4

Si të tërhiqni para përmes broker Ekuiti?
Hap 5

Si të ndiqni evolucionin e llogarisë tuaj tregtare?