forex

Турбо Трговија со блато
Робот за тргување со девизен курс

Европскиот трговски робот Турбо работи на девизниот пазар и генерира измазнети месечни добивки околу 11%. Овој трговски бот работи во ексклузивна соработка со broker FX победа, партнер на банките Баркли и Стенли Морган. Turbo Bot отвора само една позиција во исто време и неговото повлекување не надминува 1,5%.

Турбо може да биде многу добро дополнување за тргување со роботи Pantheratrade за да не го смести целиот свој капитал на едно исто место. Турбо технологијата е многу сигурна, како и нејзиниот тим и нејзиниот извршен директор.

Регистрирајте се на роботот Турбо Ажурирано упатство
Тргување со роботи од екранот на турбо бот

$

Прва лиценца + влезница

Број на можни лиценци

± $

Investissement conseillé hors coût licence

± %

Очекувана месечна добивка

турбо тргување бот FX победа
робот за тргување со турбо автомати
тргување со девизен курс со турбо бот
turbo myfxbook тргување forex месечна добивка 2021 година
turbo my fxbook trading bot results 2022
повлекување на ботот за турбо тргување
Предности на роботот Турбо

Одговорна поддршка и канцеларии во Европа

Неколку милиони евра беа инвестирани во истражување и развој во Европската унија за да доведат неколку години подоцна до роботот TURBO. Врз основа на пазарот на девизен курс со скалпинг занаети, се користи од едноставни приватни инвеститори и институции. Вашите пари се достапни во секое време на broker FX победа. Канцелариите на компанијата се наоѓаат во Шпанија, Италија, Колумбија и наскоро во Франција. Техничката поддршка е достапна и одговара на какви било прашања.

Turbo bot 🇫🇷   Turbo bot 🇺🇸   Turbo bot 🇪🇸   Turbo bot 🇧🇷   Turbo bot 🇮🇹

автоматско тргување

Автоматско тргување

Нема софтвер за инсталирање. Не се потребни вештини за тргување.

forex

Пазар на валути

Трговско решение развиено од Turbo Business, фокусирано на Forex.

10% принос

Ефикасност ± 11%

Просечен пасивен приход од 11% во месечен принос.

тест за робот

Силно искуство

2 години во реални пазарни услови.

пристапност до робот

пристапност

Започнете го искуството со минимален капитал од ± 250 долари.

myfxbook

Алатка за следење

Транспарентни резултати на вашата апликација MetaTrader 5.

Над 2 години раст. Повлекување помалку од 1,5%.

Автоматски тргувајте со WeareTurbo


Weare Turbo повлекување биланс на добивка на DD


Лиценци за роботи за тргување TURBO

Постојат 3 типа на лиценци во зависност од вашите цели:

  • Месечни лиценци: од 95 до 159 долари + единечна такса за влез во зависност од саканата изведба
  • Годишни лиценци: од 500 до 1 долари
  • 2-годишни лиценци: од 800 до 2 долари
месечна лиценца Валидност при Цена за влез перформанси
Турбо SA1 1 месец 95 $ 70 $ 5 до 7% / месец
Турбо SA2 1 месец 119 $ 319 $ 7 до 10% / месец
Турбо SA3 1 месец 159 $ 799 $ 10 до 15% / месец
Годишна лиценца Валидност при Цена за влез перформанси
Турбо Годишен СА1 1 an 500 $ бесплатно 5 до 7% / месец
Турбо Годишен СА2 1 an 1000 $ бесплатно 7 до 10% / месец
Турбо Годишен СА3 1 an 1500 $ бесплатно 10 до 15% / месец
Лиценца за 2 години Валидност при Цена за влез перформанси
Турбо Премиум SA1 2 години 800 $ бесплатно 5 до 7% / месец
Турбо Премиум SA2 2 години 2000 $ бесплатно 7 до 10% / месец
Турбо Премиум SA3 2 години 2800 $ бесплатно 10 до 15% / месец

⚠️ Важни потсетници и совети за секој инвеститор ⚠️

Запомнете дека ова е ризична инвестиција, дека вложувате пари кои не ви се потребни за живот и дека вашата примарна цел е да го вратите вашиот почетен капитал што е можно побрзо според вашиот план за инвестирање.

Високофреквентни тргувања во FxWinning

Високофреквентни тргувања во FxWinning

Прашања за broker FxWinning или на Turbo занаети?

Откријте го broker Fx Победа


Најава за WeAreTurbo Најава за FxWinning

Fxwinning е broker STP de type Pure Marker. C'est l'intermédiaire parfait entre l'investisseur et le marché. Il va passer directement les ordres auprès des institutions en prenant sa commission en direct. Plusieurs tests avec différents brokerбеа направени и само FXWinning го доби најдоброто враќање според нивните поставки за EA. FxWinning е основан во 2020 година и веќе поседува реномирани даватели на ликвидност како UBS, City Bank, Баркли, Морган Стенли или Комерцbank.

Non FxWinning n'est pas régulé, du moins pas comme nous l'entendons. Sachez néanmoins que de grandes sociétés d'assurance reconnues en France utilisent ce robot et sa technologie chez FxWinning.

Компанијата задолжена за Turbo тежи 15% од обемот што го тргува FXWinning. Затоа има и други големи играчи кои ги користат услугите на Broker. Извршниот директор, Хуан Фабер Ескивел има претседавач во одборот на директори на broker што му овозможува да ги провери сметките и да го обезбеди квалитетот на работата.

Што се однесува до депозитите, тоа можете да го направите во секое време, но тие ќе се земаат предвид секој понеделник за да не се наруши состојбата на капиталот со кој се тргува во текот на неделата.

100% од капиталот депониран во FXWinning е достапен во секое време. Откако ќе се побараат средства од broker, тие ќе се платат за викенд ако потврдата е направена во текот на неделата (пред петок) или во вторник / среда ако потврдата е направена на крајот на неделата или за време на викендот. Запомнете дека износот на средства депонирани во крипто може да се повлече само во крипто. Ако депонирате преку банкарски трансфер, ќе можете да ги повлечете само преку банкарски трансфер. Што се однесува до добивките, освен уплатените средства, тие може да се повлечат како што ви одговара.

Чекор 1 / app.weareturbo.io

Како да се регистрирате на роботот Турбо ?

Користи Адреса на Gmail кога ќе се регистрирате.

Придружете се на Турбо

Пополнете ги 4-те задолжителни полиња:

1 - Наведете го вашето корисничко име (псевдо).
Ќе се користи кога ќе се најавите.

2 - Напишете ја вашата е-пошта

3 - Потврдете ја вашата е-пошта

4 - Внесете ја вашата лозинка

Потоа потврдете

Ако немате крипто сметка, ве советувам, веднаш, за да креирате сметка на Binance, Coinbase, Kraken, Crypto.com... Можете да купите крипто на Binance со вашата кредитна картичка.

Регистрирај се на Binance Почетен курс Binance

формулар за регистрација Fx Winning Turbo
Чекор 2 / app.weareturbo.io

Пополнете ги вашите лични податоци

Одете на јазичето Профил. Ако сакате да станете партнер, започнете со пополнување на адресата за депозит во Bitcoin. На оваа страница ќе го најдете вашиот линк за упатување што ќе го испратите до вашите кумови.

Потоа, внесете ги бараните полиња:

Име

Презиме

Адреса за испраќање

земја

Ville

Телефонски број

Нова лозинка, ако сакате да ја смените

Кликнете на „Испрати код“ за да примите по е-пошта број кој мора да биде ставен во полето „Внеси го кодот овде“ за да се зачуваат измените на оваа страница.

турбо профил адреса на биткоин
Чекор 3 / app.weareturbo.io

Како да ја купите вашата лиценца за тргување Турбо на официјалниот сајт?

Одете на јазичето Турбо планови и кликнете на „Купи сега“ за да ја изберете лиценцата што најмногу ви одговара според посакуваната генерирана заработка. Ќе се отвори скокачки прозорец...

Кликнете на иконата Bitcoin. Очигледно ви треба биткоин во вашиот паричник за да платите за лиценцата. Се прикажува втор скокачки прозорец. Имате помалку од 15 минути за да го извршите бараниот трансфер. Надоместоците за трансакциите се ваша одговорност.

Ќе треба да ги испратите точните средства (доспеаниот износ) на бараната адреса (адреса). Ве потсетувам дека трошоците за трансфер се ваша одговорност. Мора да го добијат точно внесениот износ во полето (Достапен износ).

Ќе добиете порака за потврда кога вашата лиценца е активна. Избројте околу дваесет минути за да го примите.

лиценца за купување на биткоин турбо
Чекор 4А / client.fxwinning.pro

Како да креирате сметка со broker Fx Победа и да се поврзе со роботот Турбо?

Регистрирајте се на Fx Winning

Пополнете ги полињата Име и Презиме како што се појавуваат на вашиот документ за идентификација (пасош или национална лична карта). Ве советуваме да ја користите истата адреса на е-пошта како кога сте се регистрирале на роботот Турбо.

Пополнете ги полињата:

Име

Презиме

МОТ де старомоден

Потврди ја лозинката

Задржете го MetaTrader 5

Чувајте УСД

Дата на раѓање

Кликнете Следно

регистрација fx победа broker смирување
Чекор 4B / client.fxwinning.pro

1/3 - Чекори за креирање сметка со Fx Победа.

Пополнете ги бараните полиња.

Адреса

Ville

Оддел или регион

земја

ZIP код

Телефонски број

Е-пошта

Кликнете Следно

регистрација fx победа broker смирување
Чекор 4C / client.fxwinning.pro

2/3 - Чекори за креирање сметка со Fx Победа.

Пополнете ги бараните полиња како што е прикажано на сликата спротивна.

Кликнете Следно

регистрација fx победа broker смирување
Чекор 4D / client.fxwinning.pro

3/3 - Чекори за креирање сметка со Fx Победа.

Пополнете ги бараните полиња како што е прикажано на сликата спротивна.

Проверете ги сите полиња поврзани со правни известувања.

Кликнете на копчето Започнете со тргување.

регистрација fx победа broker смирување
Чекор 5 / client.fxwinning.pro

Како да го поврзете бројот на сметката FxWinning на твојот робот?

На страницата клиент.fxwinning.pro, откако ќе се поврзете, ќе го видите бројот на вашата сметка во табелата на дното на страницата. Копирајте го и залепете го на страницата app.weareturbo.io/#/profile, во полето за број на сметка fxwinning.

Кликнете на копчето „Испрати код“ за да примите по е-пошта број што мора да се внесе во полето „Е-пошта Втор фактор“ за да потврдите дека навистина сте вие.

Кликнете Зачувај за да ја зачувате промената. Ова ќе го поврзе вашиот broker на вашиот робот.

turbo fxwinning број на сметка
Чекор 6 / client.fxwinning.pro

Како да го поставите вашиот ИД и твоето доказ за адреса во Fx победа?

Поставки за сметка > Поставете документи

Исто како и вашиот DTA документ, кликнете на Прелистување, изберете го вашиот ИД, наведете го документот што сакате да го прикачите и потоа испратете го.

1 - Поставете го вашиот документ за идентификација

Направете го истото со вашиот доказ за адреса :
Извод од кредитна картичка или извод од банка или сметка за вода или телефонска сметка или сметка за струја.

2 - Поставете го вашиот доказ за адреса

испратите доказ идентификација fxwinning broker
Чекор 7 / client.fxwinning.pro

Преземете, испечатете, пополнете и потпишете го договорот.

Преземете го договорот за PDF

Пополнете ги важните полиња и изоставете ги другите (видете подолу). Овој документ мора да биде напишан рачно со црно пенкало. Откако ќе завршите, сликајте ги 5-те страници по истиот редослед за да ја испратите до broker како документ за ДТА.

1.1: Име и презиме како што е наведено на вашиот пасош или лична карта.

1.2: Присутен број на вашиот документ за идентификација.

1.3: Иста адреса (улица + град + земја) како кога сте се регистрирале во broker.

1.4: Истата е-пошта користена при регистрација на broker.

7а: Вашиот број на сметката FxWinning присутен на почетната страница на client.fxwinning.pro

Полно име : Име и полно име како на вашиот документ за идентификација

Потпис : Потпишете го документот

датум : Наведете го денешниот датум

lpoa fx победа broker преземете поставување
Чекор 8 / client.fxwinning.pro

Поставете го договорот

Фотографирајте ги 5-те страници исполнети со бараните полиња, а потоа трансформирајте ги во PDF-датотека (копче подолу).

Претворете 5 слики во 1 PDF-датотека

Испратете го PDF-от на broker на страницата Поставки за сметка > Поставете документи како документ за ДТА.

Кликнете на Прелистување, пронајдете ја вашата PDF-датотека. Изберете DTA во Тип на документ, а потоа кликнете на копчето Постави документ

Поставете го договорот

испратите DTA fxwinning broker

Вашите поставени датотеки се во режим на чекање. Рачна проверка на broker ќе предизвика промена на статусот.
Чекор 9 / client.fxwinning.pro

Како да го депонирате вашиот трговски капитал кај broker Fx Победа ?

Кликнете на копчето Депозит од почетната страница или одете на страницата клиент.fxwinning.pro/deposit

На десната страна, наведете го средството што сакате да го пренесете, а потоа во полето Износ (лево), наведете го износот што сакате да го депонирате. Препорачувам крипто USDT, мрежата TRC 20 за нејзините ниски провизии за трансакции, од редот на неколку центи.

Конечно, кликнете на копчето Депозити средства

Турбо FX победнички депозит крипто usdt Bitcoin
Чекор 10 / CoinPayment

Како да се направи трансфер на капитал со Плата на пари ?

Одете во вашата размена (Binance на пример) потоа направете го точното повлекување наадреса USDT бара (2).

Не заборавајте да ја проверите конечната сума. Во зависност од мрежата, ќе се додадат такси за трансакции за да се добие точниот износ. Мора да го испратите износот како што се бара (1) на Coinpayment, до најблиските децимали, во спротивно трансакцијата ќе биде одбиена и ќе ви бидат вратени преку CoinPayment. За возврат ќе се примени такса од страна на Coinpayment. Ќе треба да го платите однапред.

Копирајте ја адресата USDT на примачот (2). Ова е адресата (низа на знаци) пренесена на Coinpayment.

Преносот треба да се изврши со користење на соодветна мрежа врз основа на вашиот првичен избор. Ако сте избрале како што е споменато на чекор 9, тогаш ова ќе бидеUSDT TRC20.

Наведете ја количината USDT додавање такси за трансакција. Затоа ќе биде неопходно да се додадат неколку центи за да се добие вистинската сума. Мора да биде иста како онаа што се бара на Coinpayment.

Потоа потврдете ја формата.

депо usdt binance

Receiveе добиете е-пошта за потврда од Binance и CoinPayment што ви кажува дека трансферот бил успешен. Ако сте направиле грешка, не паничете! Ќе добиете е-пошта за да ви биде вратена сумата за неколку минути преку CoinPaiment против такси за трансакција. Проверете го вашиот спам.
Чекор 11 / client.fxwinning.pro

Како да го повлечете вашиот капитал во Fx Победа ?

Одете на јазичето Барање > Повлекување

Изберете ја вашата трговска сметка, а потоа начинот на повлекување: Крипто или банкарски трансфер

Метод на повлекување : Крипто

Адреса на паричник : Наведете ја вашата адреса за депозит USDT ТРЦ-20

Крипто валута : Наведете: USDT ТРЦ-20

износ : Наведете ја сумата што сакате да ја добиете

Минимален износ за барања за повлекување:

  • Банкарски трансфер: 500 долари
  • Крипто трансфер: 50 долари

Откако ќе побарате повлекување, ќе ви биде испратена е-пошта како безбедносна мерка за да ја потврдите трансакцијата.

Крипто за повлекување со победнички турбо fx usdt Bitcoin
Кум, кум

Секоја регистрација е направена од affiliate линк!
И верувајте ми, повеќе не боли!

Не е лесно да започнете ваков тип на авантура кога немате искуство во тргување или со криптовалути. Затоа си дозволувам да ве придружувам, да ви помогнам да ги конфигурирате вашите сметки меѓу вашите broker (брокер) и вашиот трговски робот, одговорете на релевантни прашања и обезбедете техничка поддршка кога е можно. Ако не можете да ја најдете поврзаната врска на некои роботи, тоа е затоа што не сакам да го спомнам: или го анализирам во моментов, или сум сомнителен. Дополнително, мора да бидете способни да управувате со техничката поддршка и правилно да ги придружувате вашите препораки, така што не ризикувам да ви дадам линкови за упатување што не ми се чини дека се повеќе од 95% сигурни.

ТурбоБот
Broker FxWinning
🥇 капитал мин. 500 фунти

Autotrade Gold 5.0
Broker регулирани или нерегулирани
🥇 капитал мин. 300 фунти

Авто -трговија Крипто
Broker регулирани или нерегулирани
🥇 Мин. ± 1300 долари

Autotrade Oil
Broker Регистриран ASIC
Се чека на V3

Autotrade Forex
Broker Регистриран ASIC
Се чека на V3

Експерт за CopyTrade
Информации за Aucune
Се чека на V3

Golden Way
Набавка на златни прачки
капитал мин. ± 50 евра

Kucoin ботови
Broker Кукоин
Минимален капитал. 10 ±