Трговски робот - XAUUSD

Safe Clever Trading
Искористете ги предностите на робот потпомогнат од 2 трговци за да шпекулирате со злато.

Овој трговски робот е популарен кај сите видови инвеститори, како и кај инвестициските компании за приватни клиенти. Стратегијата е ценета поради нејзиното мало намалување и управувањето со управувањето со пари.

Нека берзанските специјалисти тргуваат со цената на златото во однос на доларот. Трговците ви нудат да го поврзете вашиот капитал со нивниот Pamm кој се наоѓа на broker регулирани Vantage Fx. Тоа е автоматска стратегија за тргување во Scalping и Intraday со посветен капитал не поголем од 3%. Трговците ги вкрстуваат нивните технички и фундаментални анализи со роботот, така што тој отвора позиции на поставките со голема веројатност за успех.

Роботот за тргување SCT Прашања ?
Безбедно умен тргување vantageFX

$

Доживотна лиценца на Safe Clever Trading

Понуди според вашиот депониран капитал

$

Минимален депозит на Vantage Fx

± %

Очекувана добивка / месец по споделување на добивката

  Депозит
минимум
цена на
лиценца
Добивка
Споделување на
Safe Clever Trading ВИП 10.000 $ 2.000 $ 20%
Safe Clever Trading Средно 5.000 $ 1.000 $ 25%
Safe Clever Trading Основни 1.000 $ 500 $ 30%
Се фокусираме на Safe Clever Trading !

Нашите чувства за Safe Clever Trading

Стратегијата за тргување во текот на денот кај Safe Clever Trading е сигурен бидејќи тие ќе отвораат помеѓу 1 и 4 позиции дневно во зависност од состојбата на пазарот. Трговците имаат различни стратегии и се навикнати да ги вкрстуваат нивните анализи со цел да го изберат вистинското време за отворање позиции. SCT е достапен само од broker Vantage Fx. Како и секоја ризична инвестиција, овој метод е наменет за инвеститори со одредена удобност на животот, знаејќи ги ризиците поврзани со тргувањето и знаејќи како да извршуваат крипто трансакции. 1500 долари влезна такса се неопходни за пристап до првото ниво на Pamm, односно 500 $ лиценца и 1000 $ да се стават на broker.

без МЛМ

МЛМ и придружна врска

Safe Clever Trading не користете спонзорски врски при регистрација. Затоа, нема провизии за продажба на лиценци или за обемот на тргувањето.

Целосна доверба

Индекс на доверба

Многу добро управување со ризикот. Трговци кои имаат многу инвестирано во Pamm. Нема тргувања за време на најавите за NFP, CPI и FOMC.

целосна комуникација

Внатрешна комуникација

Тимот секојдневно комуницира за занаети и за состојбата на пазарот на злато - XAUUSD.

Предности на PAMM Safe Clever Trading

Достапност на средства на Vantage FX

Управувајте и контролирајте ги сопствените средства на broker Vantage Fx. Нема визуелизација на занаети на Metatrader 4 или 5, ќе имате пристап до контролната табла обезбедена од broker Vantage Fx. Само вие имате пристап до вашата инвестиција: почетен фонд + сложена камата + добивки. Средствата може да се повратат само за време на викендите за да не се влијае на неделните занаети на Pamm. Vantage FX ги осигурува вашите финансиски инвестиции до 100.000 УСД.

автоматско тргување

Автоматско тргување

Нема софтвер за инсталирање. Не се потребни вештини за тргување.

forex

пазар на злато

Искусни трговци шпекулираат на пазарот за вас.

10% принос

нормално враќање

Пасивен приход што генерира просечно низок, 12% месечно.

трговец безбедно паметно тргување

Силно искуство

7 и 15 години искуство на берза соодветно.

пристапност

пристапност

Започнете со минимална сума од 1.500 долари: лиценца + капитал

myfxbook

Алатка за следење

Резултатите се достапни на контролната табла VantageFx.

12% заработка / месец со SCT Trading

Рачно интрадневно тргување со Safe Clever Trading

Резултати со 8 месеци рачно тргување, од мај до декември 2022 година

Новиот MyFxBook ќе започне на 3 април 2023 година и ќе биде достапен на почетокот на јуни. Секој резултат ќе биде достапен од официјалната веб-страница и на контролната табла на Vantage FX. Од декември 2022 година до март 2023 година, трговците речиси и не тргуваа со цел да го постават заедничкиот Pamm и да тестираат стратегија од надгледуван робот. Оваа стратегија со Bot не беше задржана со оглед на состојбата на сегашниот пазар. Трговците одлучија да се вратат на рачно тргување во парови на парот XAUUSD.

1

Купете ја вашата лиценца во Crypto USDT CRT 20

Штом парите се кај broker, платите ја вашата лиценца.

2

Депонирајте ги вашите средства на Vantage Fx

Следете го упатството добиено по е-пошта за да се регистрирате на broker Vantage FX потоа депонирајте го минималниот износ неопходен на доделениот Pamm Safe Clever Trading (плаќање со кредитна картичка, банкарски трансфер или крипто). За потсетување, вашите средства се обезбедени од страна на broker VT Market до 100 долари.

Почетен курс

Да го започнеме упатството Safe Clever Trading

За да ја започнете авантурата во Safe Clever Trading, мора да имате сметка за криптовалути како на пр Binance, Kraken, Coinbase, Crypto.com, Ledger... За остатокот од туторијалот, ќе земам Binance на пример. Ако плаќате за сè во крипто, отворањето на Vantage сметка и депозитите нема да ви одземат повеќе од 30 минути.

Регистрирај се на Binance Потребна ви е помош?

Трговците на Safe Clever Trading избра да работи со broker регулирани Vantage FX. Затоа не е можно да се користи Safe Clever Trading на друг broker. Трговците ставија на располагање Pamm on Vantage што ви овозможува да тргувате со вашиот капитал без да го присвоите.

Дали на Binance или Vantage FX, ќе треба да пополните KYC. Подгответе неколку слики (ваучери) во JPG формат и други елементи како што се:

Фотографија од вашиот ажуриран документ за идентификација, двостран режим: пасош или национална лична карта или возачка дозвола

Фотографија од доказ за адреса

На апликацијата ќе се бара препознавање на лицето Binance

Имајте нешто повеќе од 1.500 долари USDT sur Binance за да може да ја плати лиценцата (500$) и да ги уплати средствата на broker Vantage FX (мин. 1.000 долари).

binance vantage fx туториал
укинете го лимитот на вашата кредитна картичка

Совети за почеток

Плаќање со кредитна картичка или крипто трансфер USDT CRT 20


За да ги олесните депозитите, можете да побарате од вашиот банкар да го зголеми лимитот на вашата кредитна картичка за да го надминете 1500 $.

Почетен курс

Купете ја вашата лиценца Safe Clever Trading.

Купете ја вашата лиценца

Изберете една од 3-те лиценци и потоа плаќајте таму преку вашата криптовалутна сметка. Потоа ќе добиете е-пошта за да го депонирате вашиот капитал на сметката Vantage FX. Советникот може да ви помогне низ чекорите, но тоа е релативно едноставно и интуитивно.

безбедно паметно тргување vantage fx лиценца