forex

GoldFinder
Инвестирајте во Forex и искористете го искуството на нашите искусни трговци.

Месечни добивки околу 10% во зависност од условите на пазарот. GoldFinder е полупомошен робот за тргување, управуван од искусни трговци. Роботот GoldFinder тргувајте 24 часа на ден, од понеделник до петок, во режим на скалпирање на неколку неповрзани валутни парови како USDJPY или GBPUSD. Сигурен пласман со еден од водечките во светот brokerе регулирано: Vantage Fx.

Немаш врска GoldПронаоѓач, сè е автоматизирано. Откако вашите средства ќе бидат депонирани, дозволете им да тргуваат, да ги собираат вашите добивки за време на викендите или нека вашиот капитал расте преку дневна сложена камата.

Регистрирај се на GoldFinder MyFxBook резултати
Goldпронаоѓач vantageFX

$

Доживотна лиценца на Gold Finder.

Понуди според вашиот капитал

$

Минимален депозит на Vantage Fx

± %

Очекувана добивка / месец по споделување на добивката

  приходи
месечно
Депозит
минимум
Лиценца PS  
Goldfinder ВИП
✔️ Веќе работи
± 10% 10.000 $ 2.000 $ 20% Упатство за регистрација
Goldfinder Средно
⏳ Наскоро
± 10% 5.000 $ 1.000 $ 25% Бидете на листата на чекање
Goldfinder Основни
⏳ Наскоро
± 10% 1.000 $ 500 $ 30% Бидете на листата на чекање
Се фокусираме на GoldFinder ?

Нашите чувства за GoldFinder

Роботот GoldFinder, достапен од broker Vantage Fx, е наменета за ВИП инвеститори со одредено ниво на удобност, кои знаат како да вршат крипто трансакции и ги знаат ризиците поврзани со алгоритамското тргување. Дванаесет илјади долари влезна такса е неопходна за пристап до Pamm и корист од годишната лиценца.

без МЛМ

МЛМ и придружна врска

GoldFinder не користете спонзорски врски при регистрација. Нема провизија за продажба на лиценци или за обемот на прометот.

Целосна доверба

Индекс на доверба

Многу добро управување со ризикот. Трговци кои имаат многу инвестирано во истражување и развој на бот и на Pamm. Нема тргувања за време на најавите за NFP, CPI и FOMC.

целосна комуникација

Внатрешна комуникација

Тимот секојдневно комуницира за занаети и за состојбата на пазарот.

🗞 GoldFinder Telegram

goldпронаоѓач робот за тргување vip
следење на резултатите goldПронаоѓач
goldбот за тргување со пронаоѓач на слики од екранот
goldтабла за пронаоѓање vantagefx myfxbook
goldпронаоѓач тргување бот vantage fx myfxbook
goldпронаоѓач тргување робот гледна точка мојата fx книга
Предности на PAMM GoldFinder

Достапност на средства на Vantage FX

Управувајте и контролирајте ги сопствените средства на broker Vantage Fx. Нема визуелизација на занаети на Metatrader 4 или 5, ќе имате пристап до контролната табла обезбедена од broker Vantage Fx. Само вие имате пристап до вашата инвестиција: почетен фонд + сложена камата + добивки. Средствата може да се повратат само за време на викендите за да не се влијае на неделните занаети на Pamm. Vantage FX ги осигурува вашите финансиски инвестиции до 100.000 УСД.

автоматско тргување

Автоматско тргување

Нема софтвер за инсталирање. Не се потребни вештини за тргување.

forex

Пазар на девизен курс

Трговски робот развиен од искусни трговци.

10% принос

нормално враќање

Пасивен приход што генерира просечно низок, 10% месечно.

трговец goldПронаоѓач

Силно искуство

Стратегија имплементирана скоро 8 месеци во реални пазарни услови.

пристапност до робот

пристапност

Започнете со минимален капитал од 12.000 долари: лиценца + фонд

myfxbook

Алатка за следење

Резултатите се достапни на контролната табла VantageFx.

15% заработка / месец со GoldFinder

Од рачно тргување до надгледуван робот GoldFinder

Резултати со 8 месеци рачно тргување. Повлекување помалку од 5%/ден.

Новиот MyFxBook започна на 6 февруари 2023 година, за време на големите економски најави на ФЕД. Секој резултат ќе биде достапен од MyFxBook и на контролната табла на Vantage FX така што никој не може да ја копира стратегијата долго проучена и имплементирана од трговците.

🔔 Во декември 2022 година и јануари 2023 година, трговците речиси и не тргуваа за да го постават заедничкиот Pamm.

MyFxBook GoldFinder Мониторинг на резултатите од 2023 година Телеграма вести

1

Депонирајте ги вашите средства на Vantage Fx

започнете со вас регистрирајте се со broker Vantage FX потоа депонирајте минимум 10 УСД на доделениот Pamm GoldFinder (плаќање со кредитна картичка, банкарски трансфер или крипто). За потсетување, вашите средства се обезбедени од страна на broker VT Market до 100 долари.

2

Купете ја вашата лиценца во Crypto USDT CRT 20

Штом парите се кај broker, платите ја вашата лиценца GoldПронаоѓач потоа пополнете ги бараните полиња на формуларот Образец на Google. Почетокот на тргувањето ќе се одвива секој понеделник наутро.

Управување со Pam GoldFinder

Лични и/или Про сметки на Vantage Fx

GoldFinder се управува на сметка на Pamm Vantage Fx. Пам сметка (Управник со распределени процентни пари) е општа сметка на која сите инвеститори депонирале дел од својот капитал. Оваа сума одговара на процент во Pamm. Менаџерот на сметката го знае доделениот процент на секој инвеститор, што му овозможува да ја врати добивката според износот на секој. Исто така, имајте предвид дека менаџерот на фондот исто така инвестира свои средства на оваа сметка.

лична сметка на vantagefx

Лична сметка Vantage Fx

Мора да отворите лична сметка со VantageFx за да ја користите GoldFinder. Ако веќе имате, ќе биде неопходна процедура за прикачување на Pamm. За да отворите сметка со Vantage Fx, мора да го пополните вашиот KYC и потоа да го депонирате вашиот капитал од минимален износ од 10.000 УСД.

 

vantagefx претпријатие наспроти лична сметка
vantagefx претпријатие сметка

Деловна сметка VantageFx

на Vantage FX, може да имате деловна сметка за да ја прекинете врската со вашата управување со парите од вашата лична сметка. Заработката ќе биде префрлена на вашата професионална сметка. Корпоративниот KYC мора да биде направен и потврден од Vantage Fx за оваа сметка да биде активна.

15% заработка / месец со Gold Пронаоѓач

Пресметка на добивката без вклучување сложена камата

Табелата подолу треба да се земе како пример и не може да ја одрази точната реалност. Ја означува еволуцијата на вашиот капитал според депонираната сума врз основа на зголемување од 10% месечно, што го постигнува роботот за тргување GoldFinger. Дневната сложена камата не е земена во предвид при оваа пресметка. Ако ја повлекувате вашата заработка секој месец, ќе ви требаат најмногу 6 месеци за да ја вратите почетната инвестиција наспроти 4 до 5 месеци ако не повлечете ништо во овој временски период.

⬇️ Месец Депозит: 10.000 долари
Добијте 1.500 долари месечно
Депозит: 20.000 долари
Добијте 3.000 долари месечно
Депозит: 50.000 долари
Добијте 7.500 долари месечно
Депозит: 100.000 долари
Добијте 15.000 долари месечно
1 11.500 $ 23.000 $ 57.500 $ 115.000 $
2 13.225 $ 26.450 $ 66.125 $ 132.250 $
3 15.200 $ 30.420 $ 76.050 $ 152.100 $
4 17.500 $ 35.000 $ 87.450 $ 174.900 $
5 20.115 $ 40.200 $ 100.600 $ 201.150 $
6 23.130 $ 46.260 $ 115.650 $ 231.300 $
7 26.600 $ 53.200 $ 133.000 $ 266.000 $
8 30.600 $ 61.200 $ 153.000 $ 305.900 $
9 35.200 $ 70.350 $ 175.900 $ 351.800 $
10 40.450 $ 80.900 $ 202.300 $ 404.600 $
11 46.520 $ 93.050 $ 232.620 $ 465.240 $
12 53.500 $ 107.000 $ 267.500 $ 535.000 $

⚠️ Важни потсетници и совети за секој инвеститор

Запомнете дека ова е ризична инвестиција, вие вложувате пари кои не ви се потребни за да живеете и вашата главна цел е да го вратите почетниот капитал што е можно поскоро според вашиот план за инвестирање.

Техничка поддршка GoldПронаоѓач

Најчесто поставувани прашања / Техничка поддршка GoldFinder

На оваа страница, се нудат решенија кои ќе ви помогнат да генерирате пасивен приход додека избегнувате измами поврзани со тргување колку што е можно повеќе. Со GoldFinder, трговците кои стојат зад овој проект, не сакаат да активираат affiliate линкови за да не наликуваат на пирамида Понзи. Тоа е нивно право и јас го почитувам. GoldFinder затоа е дел од здравите и комплементарни решенија понудени на оваа страница. Помагајќи да ја поддржиме и промовирам оваа нова услуга, ќе ви помогнам во текот на процесот на регистрација до повлекување на вашиот капитал.

Некои дополнителни информации во врска со занаети на GoldFinder

7 одговори
💬 На кого можам да контактирам за одговори GoldFinder ?
одговорот

Можете да ми ги поставите сите ваши прашања за GoldFinder на мојот профил на Телеграма.

Техничка поддршка на Телеграма

💬 Како да контактирате 👨‍🔧 Will до техничка поддршка GoldFinder ?
одговорот

За да ви помогнеме, треба да знаеме одреден број елементи и да одредиме во која фаза се наоѓате. Затоа ќе ве прашаме:

  • Име + Презиме
  • Мејл адреса
  • ID на телеграма и/или Whatzapp
  • MT4 Vantage (ако веќе постои)
  • Слики или снимка од екранот
  • Објаснете ја колку што е можно точката на блокирање (прилог, проблем со депонирање/повлекување, проблем со контролната табла на Pamm, итн.)

Без сите овие информации, ќе биде невозможно правилно да се обработи билетот.

Телеграма поддршка Поддршка за е-пошта

Не, тоа не е можно.
Од друга страна, можете да се групирате со пријателите инвеститори и да одредите кој може да управува со сметката во нивно име. Тој може да ги собере добивките и може да ги прераспредели на своите пријатели. Gold Finder работи за инвеститорите свесни за ризиците поврзани со тргувањето. Така, тие ја наметнаа годишната лиценца на 2000 долари (без максимална граница) и право на тргување со минимален износ од 10.000 долари. Под ознаката од 10.000 долари, вашата сметка автоматски се одвојува од Pamm и повеќе нема да можете да тргувате.

групни пријатели goldПронаоѓач

Goldfinder е составен од тим на искусни трговци на пазарот на девизен курс. Роботот тргува од понеделник наутро до петок навечер, 24 часа на ден. За време на викендите нема тргување бидејќи пазарот на девизен курс и берзите се затворени. Исто така, нема да има тргувања за време на големите економски објави (NFP, IPC и FOMC), а понекогаш дури и во одредени работни денови кои можат да бидат изложени на ризик, ова би го изложило управувањето со парите и непотребно би го зголемило повлекувањето. Роботот не отвора никакви позиции доколку се очекуваат големи најави во текот на денот. Целта е да го зачувате вашиот капитал што е можно повеќе.

Трговците плаќаат за серверите, целата логистика и извршуваат занаети со ВИП клиенти (12.000 долари мин.). За да добиеме плата, мораме да купиме годишна лиценца за 2000 долари и да плаќаме 20% делење профит секој викенд. Конкретно, кога заработувате 100 долари, има 20 долари кои се посветени на нивната работа (ПС = Споделување профит). Кога ќе ви покажеме просечна заработка од околу 10% месечно, во пресметката го земавме предвид учеството во добивката. Затоа, останете фокусирани на просечна добивка од 10% месечно нето, без дополнителни трошоци, се разбира во зависност од условите на пазарот.

За потсетување, нема МЛМ внатре GoldПронаоѓач. Ова е висококвалитетна услуга за тргување што ја ставам на располагање на моите телеграма заедница.

Веднаш штом ќе ги трансформирате вашите криптовалути заработени со Goldfinder во фиат валута како евро или долар, подлежите на рамен данок од 30% (видете даночен советник за повеќе информации).

Ако ги чувате вашите криптоси без да ги допирате, во овој случај ги држите и не подлежите на каква било форма на оданочување во моментот. Бидете информирани за законите кои можат да се променат во секое време во зависност од вашата земја.

Имате опција и со компанијата Меѓународен SecurePay. Како што broker е Австралиец и не ги извршувате самите занаети, можете да користите меѓународна чадор компанија за да добиете уплатници. Во овој случај, Vantage FX ќе мора да ги испратите вашите добивки на ISP компанија и само треба да побарате од интернет провајдерот да ги испрати парите директно на вашата банкарска сметка.

Почетен курс Goldпронаоѓач / Vantage FX

Да го започнеме упатството GoldFinder

За да ја започнете авантурата во Goldпронаоѓач, мора да имате сметка за криптовалути како на пр Binance, Kraken, Coinbase, Crypto.com, Ledger... За остатокот од туторијалот, ќе земам Binance на пример. Ако плаќате за сè во крипто, отворањето на Vantage сметка и депозитите нема да ви одземат повеќе од 30 минути.

Регистрирај се на Binance Потребна ви е помош?

Трговците на GoldFinder избра да работи со broker регулирани Vantage FX. Затоа не е можно да се користи GoldПронаоѓач кај друг broker. Трговците ставија на располагање Pamm on Vantage што ви овозможува да тргувате со вашиот капитал без да го присвоите. За да го вратите вашиот капитал, мора да го побарате од Vantage FX.

Дали на Binance или Vantage FX, ќе треба да пополните KYC. Подгответе неколку слики (ваучери) во JPG формат и други елементи како што се:

Фотографија од вашиот ажуриран документ за идентификација, двостран режим: пасош или национална лична карта или возачка дозвола

Фотографија од доказ за адреса

На апликацијата ќе се бара препознавање на лицето Binance

Имајте нешто повеќе од 12.000 долари USDT sur Binance за да може да ја плати лиценцата (2000$) и да ги уплати средствата на broker Vantage FX (мин. 10.000 долари).

binance vantage fx туториал
укинете го лимитот на вашата кредитна картичка

Совети за почеток

Плаќање со кредитна картичка или крипто трансфер USDT CRT 20


За да ги олесните депозитите, можете да побарате од вашиот банкар да го зголеми лимитот на вашата кредитна картичка за да го надминете 12 000 УСД.

Почетен курс Vantage FX Чекор 1А

Како да се регистрирате со broker Vantage FX за прв пат?

Регистрирај се на Vantage FX 💡 Веќе имам профил Vantage FX

За правилно следење на ова упатство, ве советувам да го поделите вашиот екран на два дела. Лево, прозорец за следење на упатството; од десната страна, прозорец за извршување на процедурите Vantage FX.

Ако ова е вашата прва регистрација со ова broker Vantage FX, Императив е да се користи копче за регистрација погоре

Кликнете на оваа врска ако веќе сте регистрирани со Vantage FX.

За оние кои никогаш не се регистрирале во broker Vantage FX, пополнете ги бараните полиња:

Име

Презиме

земја

Подрачна шифра + мобилен телефон

Е-пошта за најавување

Тип на сметка: (остави како стандардно)

Референтен профил: (остави празно)


Одете на следниот чекор ➡️

vantage fx регистрација за отворање сметка
Почетен курс Vantage FX - Чекор 1Б

Ако веќе имате сметка Vantage Fx, побарајте поврзување на вашата постоечка сметка со онаа на GoldFinder.

Ако веќе сте регистрирани на Vantage FX, мора да ја испратите е-поштата подолу до нашиот менаџер на сметки Vantage FX : Томас Хусез. Копирајте ги ставките подолу.

✉️ Е-пошта на примачот: thomas.huszez@vantagemarkets.com
✉️ Додај во копија: goldfindertrading@gmail.com

Порака што треба да се испрати до Томас Хусез:

тело на пораката : Барање за трансфер

Здраво,
Можете ли да ја поврзете мојата сметка Vantage FX на сметката на КПД 47957?

Мојата е-пошта за најавување на Vantage FX е: .........
Мојот кориснички ID е: Презиме + Име
Мојот број на сметката MT4 RAW е: .........
Мојот број на сметката MT4 ПАММ е: .........

Благодарам однапред
Со почит


Потребна ви е помош?

е-маил vantage fx pamm додаток goldПронаоѓач
Почетен курс Vantage FX Чекор 2

Пополнете го вашиот лични податоци во Vantage FX.

Потребна ви е помош?

Ве молиме пополнете ги сите полиња. Освен еден, речиси сите се задолжителни.

Име

Презиме

националност

Е-пошта

Телефонски број

Дата на раѓање

Место на раѓање

Избор на лична карта

Матичен број

лични податоци vantagefx
Почетен курс Vantage FX Чекор 3

Внеси го твојот адреса во Vantage FX.

Потребна ви е помош?

Наведете ги сите полиња. Во однос на последното поле, дали сте државјанин на САД, наведете бр. За Американците и Јапонците, доколку сакате да ги користите услугите Vantage FX и користете ги услугите Goldfinder, ќе треба да инсталирате VPN.

земја на престој

број на улица

Име на улицата

Оддел / регион

Ville

ZIP код

Полето за избор дека не сте жител на САД.

главна адреса на живеење vantagefx
Почетен курс Vantage FX Чекор 4

Напишете го делот посветен на вашата работа и изворот на средствата Vantage FX.

Потребна ви е помош?

Следниве прашања укажуваат на вашето финансиско ниво, вашето трговско искуство и го заштитуваат broker против перење пари и финансирање тероризам.

Одговори ги следниве прашања :

Професионален статус

Проценет годишен приход

Проценка на вашите заштеди

Проценет износ на депозит

Извор на средства

Број на занаети неделно: 16 до 30 занаети

Износ со кој се тргува неделно: помеѓу $1 и $1000

vantagefx за вработување финансиски детали
Почетен курс Vantage FX Чекор 5

Како да ја пополните конфигурацијата на вашата сметка Vantage FX ?

Потребна ви е помош?

Изберете ги овие опции:

Платформа за тргување: Metatrader 4

Тип на сметка: Raw

Користена валута: американски долар

Не заборавајте да кликнете на полето за избор и потоа кликнете на Следно.

конфигурација на сметката vantagefx
Почетен курс Vantage FX Чекор 6

Како да отворите дополнителна сметка Vantage FX ?

Потребна ви е помош?

Кликнете на копчето "Отворете дополнителни сметки" потоа пополнете ги бараните елементи:

Платформа за тргување: Metatrader 4

Тип на сметка: PAMM

Користена валута: американски долар

Не заборавајте да го штиклирате полето и кликнете Next

vantagefx pamm инвеститорска сметка
Почетен курс Vantage FX Чекор 7

Како да ја смените потпората на неговиот Pamm на Vantage FX ?

Потребна ви е помош?

На табелата ќе ја најдете ознаката „Плочка“ со, стандардно, ефектот 100: 1. Кликнете на овој број и ќе се отвори скокачки прозорец.

Променете го ефектот во 500:1

 

vantagefx потпора

Не заборавајте да го штиклирате полето и кликнете Next

vantagefx саканиот leverage
Почетен курс Vantage FX Чекор 8

Додајте ја вашата лична карта и доказ за адреса Vantage FX ?

Потребна ви е помош?

Подгответе фотографија од пасош или лична карта или возачка дозвола.

Потоа фотографија од доказ за адреса

Поставете ги вашите слики и кликнете Следно

Ќе бидат потребни неколку часа за тимот на Vantage да ги потврди вашите прилози. Додека ова не се потврди, нема да можете да депонирате на Pamm.
Vantage Fx Доказ за идентитет и доказ за престој
Почетен курс Vantage FX Чекор 9

Како да депонирате или додадете средства на Vantage FX ?

Можете да плаќате со крипто трансфер или преку а плаќање со картичка ако таванот го дозволува тоа.

Кликнете на копчето "Депонирајте средства" потоа изберете го методот на депонирање. Претпочитајте трансфер „Криптовалутен депозит“ користејќи крипто USDT TRC 20 мрежа. Можете исто така да користите USDC, ETH или BTC.

Датотека USDT sur Vantage FX

Со користење на Crypto депозитот, ќе дојдете на друга страница посветена на трансферот. Изберете гоUSDT TRC 20 од горните врски, а потоа изберете ја сметката Pamm Investor што го покажува износот што сакате да го депонирате во USDT. Оваа сума мора да биде поголема од 10.000 долари USDT за време на вашиот прв депозит за да го активирате роботот.

Упатство: депозит со Binance Потребна ви е помош?

Откако ќе го потврдите овој чекор, ќе бидете пренасочени на надворешна страница, на партнерската и безбедна страница trustworthypay.com за да го извршите трансферот.

Проверете го полето за да се прикаже адресата за депозит USDT TRC 20. Откако ќе го ископирате, состанок на binance да испрати средства.

Vantage FX Депонирајте средства
Vantage FX доверлив плати
Почетен курс Vantage FX Чекор 10

Како да се приклучите на стратегијата GoldFinder ?

Соработник GoldFinder à Vantage FX

Кликнете на синото копче за да се поврзете GoldПронаоѓач на Vantage FX потоа пополнете ги бараните полиња. Кога ја креирате вашата сметка на PAMM инвеститор во чекор 6, ги добивте вашето корисничко име и лозинка по е-пошта.

најава (Број на сметка на инвеститорот MT4, добиен по е-пошта во чекор 7)

Лозинка поврзана со е-поштата

Минимален износ на почетната инвестиција

Вашиот капитал ќе биде видлив само на Pamm Goldпронаоѓач само ако сте ја пополниле лиценцата и некој од трговците потврдил дека се е точно.

🔑 Имајте на ум дека депонираниот износ нема да се појави на вашиот Pamm додека не се плати лиценцата и не се пренесе доказот за депозит. (видете ги следните чекори).

vantage fx pamm регистрација на инвеститор
Почетен курс Vantage FX Чекор 11

Како да платите за вашата лиценца GoldFinder ?

Плаќање за лиценца Goldfinder во износ од $2000, мора да се направи во USDT TRC 20 чија адреса е:

TNNK2uBrnRy6gctisbApDpemYuRCUySuJz


Штом исплатата ќе биде извршена и потврдена од трговците, вашето салдо на Pamm Vantage ќе се кредитира. Ве молиме доставете ни доказ за трансакцијата:

Доказ за плаќање на лиценцата

Вашата сметка ќе се активира веднаш штом роботот ќе биде запрен, како што се викендите или деновите за економски огласи.

qr код goldпронаоѓач на плаќања за лиценца pamm

QR-код поврзан со плаќање за лиценца USDT CRT 20.
Почетен курс Vantage FX Чекор 12

Како да пристапите до контролната табла на Pamm GoldFinder и следете ги резултатите?

Потребна ви е помош?

Откако ќе се активира вашата сметка, едноставно кликнете на копчето подолу за да ја следите активноста на PAMM:

Dashboard GoldFinder

Внесете ги вашите акредитации на инвеститорот MT4 и поврзаната лозинка

Сервер: Vantage International Live 4

MT4 идентификатори

Лозинка за инвеститори

Запомнете дека нема да имате пристап до Metatrader 4 или 5 за следење на вашата заработка. Ќе мора да одите во табла на Vantage FX посветен на GoldПронаоѓач. За секое прашање во врска со GoldПронаоѓач, можете да ме контактирате на мојот Телеграмски канал

најавување на контролната табла goldпрст vantage fx
Почетен курс Vantage FX Факултет

Како да ги анализирате вашите приходи на Pamm GoldFinder ?

P&L: Добивки и загуби

Добивка Тековен опсег на тргување : Заработката на интервалот за тргување (од понеделник до петок вклучувајќи) се ресетира на нула секоја недела навечер во 23:05 часот.

P&L на отворените занаети : Што е ангажирано во моменталната позиција. Во моментов е во повлекување за изјава за позиција (негативно или позитивно во зависност од позицијата)

P&L на затворени занаети : Добивка на сметката. Вкупни добивки или загуби остварени на затворена позиција.

Резултати од трговијата : Добивка без маржа. Моментално на позиција: 3151,57 - 17,08

Frais : Надоместоци за успешност при споделување на добивката

Нето депозит : Депозит на клиентите

Биланс : Салдо на сметка + P&L на затворени занаети

Средства : Тековен капитал (Биланс - P&L на отворените занаети)

???? Goldпронаоѓачот е безбеден затоа што во својот алгоритам, EA само го повторува профитот од интервалот за тргување.

goldпронаоѓач биографија добивка vantage fx
Почетен курс Vantage FX Факултет

Како да додадете средства на Pamm GoldFinder ?

Потребна ви е помош?

За Vantage Fx, најдете го вашиот Пам инвеститор сметка потоа кликнете на „Депонирајте средства“ на врвот на страницата.

Секогаш ве советуваме да испратите USDT TRC 20, но можете да направите трансфер во евра на сметка на Pamm во УСД. Vantage ќе се погрижи да ги претвори вашите евра во долари.

Штом вашите средства се видливи на Pamm Investor, вратете се на табла GoldПронаоѓач потоа кликнете на копчето „Депозит“. Наведете го износот на доларот што сакате да го додадете во вашиот Pamm Goldпостоечки пронаоѓач. Преносот меѓу сметките ќе се изврши. Вашите средства ќе бидат додадени веднаш штом роботот ќе престане да тргува.

Ве молиме имајте предвид дека износот секогаш мора да биде поголем од 1 долари. Не можете да депонирате помалку.

goldпронаоѓач на нов депозит vantage fx
Почетен курс Vantage FX Факултет

Како да ги вратите вашите Pamm добивки GoldFinder ?

За да направите повлекување, најавете се на Пам Goldпронаоѓач вклучен Vantage FX потоа кликнете на копчето Повлечете.

Dashboard GoldFinder

Наведете ја сумата што сакате да ја вратите. Не заборавајте дека по вашето повлекување, мора да задржите износ барем еднаков на минималниот капитал потребен според вашата лиценца, инаку вашиот робот ќе престане да тргува. Менаџерот на сметката ќе го потврди вашето повлекување кога роботот е во мирување за да не ги прекине тековните занаети, т.е. за време на викендите.

Откако вашите средства ќе се повлечат од Pamm Goldпронаоѓач, тие ќе се појават на Pamm Investor на Vantage FX. Кликнете на врската Повлечете средства, потоа наведете ја сумата што сакате да ја добиете и начинот на примање на средствата.

goldпронаоѓачот повлече vantage fx повлекување