Благодарност до Forkan за индивидуалната помош на IOU на ATG.

Здружението Форкан ќе дозволи секој член на АТГ да поврати 100% од своето салдо MT4 на крајот на април 2022 година. Веб-страницата ќе се приклучи во септември за потпишување на нотарскиот акт. Акт потпишан на 15 септември од г-дин Wahyu Kenzo.

Форкан - Официјална веб-страница

Форкан

Логирајте се за со наведување на вашата е-пошта и лозинка: 123, стандардно. Потоа пополнете ги 4-те барани знаци на captcha.

Форканска форма

Регистрирајте се на веб-страницата на Форкан за оние кои веќе не го направиле тоа пред 11 септември.

 1. Име и презиме
 2. Е-пошта за регистрација до Pantheraтрговијата
 3. Лозинка што сакате да ја користите
 4. Копирајте ја лозинката
 5. Телефонски број тип 336...
 6. Кликнете на Испрати OTP за да го добиете кодот преку оваа е-пошта: forkan@swaycoin.fr (проверете го вашиот спам). Повратете го кодот и означете го во соодветното поле.
 7. Наведете дали сте Индонезиец или странец
 8. Повторно напишете ја captcha и потоа регистрирајте се.
Форканска форма

Откако ќе се регистрирате, најавете се за да пристапите до различните формулари.

Форканска форма

Одете во делот Профил за да се пополнат предложените 3 јазичиња.

Форканска форма

Плаќање за вашето членство во Форкан во USDT (BEP20: блокчејн Binance).

Форканска форма

Копирајте ја адресата наведена на страницата во полето „Адреса на паричник“.

Les USDT ќе се префрли со блокчејн BSC BEP20. Можете да го направите со Binance или Bybit.

Coinbase, Crypto.com или Kraken не ја поддржуваат оваа мрежа.

Форканска форма

При користење Binance, како пример, изберете USDT и залепете ја адресата од претходниот чекор. Бидете сигурни да изберете BSC (BEP20). Внимавајте, вкупната сума мора да биде 10 USDT. Земете ги предвид трошоците на мрежата за да може збирот да достигне 10 USDT.

😃 https://www.binance.com/.../withdrawal/crypto/USDT

Форканска форма binance

Почекајте го крајот на процесот без да губите премногу време. Може да потрае една минута за да се добие TXID. Повторно вчитајте ја страницата.

Форканска форма

Штом трансферот е успешен, копирајте го TXID.

Форканска форма

Залепете го TXID во последното поле, а потоа кликнете Испрати.

Направете скриншот поврзан со вашиот TXID за да докажете дека вие сте истражувачот.

Потоа потврдено. Оставете да поминат неколку часа за да можат да ја потврдат трансакцијата.

Форканска форма
Форкан профил Саја
 • 1 - Е-пошта за поврзување
 • 2 - Број на сметка на Форкан (достапно веднаш штом сте платиле за вашето членство и по внатрешна валидација)
 • 3 - Корисничко име
 • 4 - Наведете го вашиот мобилен телефонски број (336...). Нема знак плус или 0 по кодот на областа.
 • 5 - Наведете го вашиот втор мобилен телефонски број (336...). Нема знак плус или 0 по кодот на областа.
 • 6 - Наведете дали сте странец или Индонезиец
 • 7 - Наведете го типот на идентитет (пасош, национална лична карта, возачка дозвола)
 • 8 - Наведете го бројот на вашиот документ за идентификација што го споменавте.
 • 9 - Поштенска адреса
 • 10 - Е-пошта користена при регистрација на Pantheraтрговијата
 • 11 - Корисничко име Pantheraтрговијата
 • 12 - ИД на Инстаграм
 • 13 - ИД на телеграма
 • 14 - Име на вашата банка (ако е индонезиска)
 • 15 - Број на банкарска сметка (ако е индонезиски)
 • 16 - Името и презимето поврзани со вашата банка (ако е индонезиско)
 • 17 - Активирање на крипто плаќање. Наведете Да.
 • 18 - Наведете ја блокчејн мрежата (TRC20, ERC20, BEP20).
 • 19 - Наведете ја вашата адреса за депозит USDT.
 • 20 - Покажува дали сте активни на страницата Форкан
 • 21 - Црна листа... не ги земајте предвид овие информации
Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни.
Поле 14, 15, 16.
Банкарскиот дел се однесува само на Индонезијците.
Поле 17, 18, 19.
Како странец нè интересира само делот Crypto.
Откако ќе изберете „ДА“ во полето 17, наведете ја блокчејн мрежата на која USDT ќе бидат префрлени. Стандардно ќе избереме ТРЦ-20 за пониски провизии за трансакции.
Binance прифати го ТРЦ-20. Ако користите Coinbase или Crypto.com, ми се чини дека можете само да го користитеERC-20.
Конечно, можете да користите и ладен паричник за да го добиете вашиот USDT како Леџер, Трезор или Балетски крипто за поголема безбедност.

Наведете го вашиот наследник :
Име Презиме + број на мобилен телефон во случај да умрете пред да го примите своето право. Задолжително поле но бескорисно за странците.

Форканска форма
Форкан
Наведете ги броевите на сметките MT4 на роботите што ги користевте. Овие броеви можете да ги најдете во е-пошта (легомаркет, pantheraтрговија) кога ќе се регистрирате.