Плаќајте во криптовалута

Виза кредитна картичка
Binance

Со картичка Виза Binance, можете да ги конвертирате и потрошите вашите омилени крипто-валути во над 60 милиони продавници и бизниси ширум светот (авионски билети, хотели, производи на Амазон, ресторан, Карфур, самопослуга, пекара...). Мапа Binance е бесплатен и овозможува бесконтактно плаќање како додаток на многу придружни предности како што е враќање на готовина до 8%.

Регистрирај се на Binance и нарачајте ја вашата Visa картичка
Виза кредитна картичка Binance

Максимална дневна граница на машината за билети

Максимална дневна граница со неговата кредитна картичка

криптовалути во вашиот паричник

од 1 до %

поврат на готовина за сите ваши набавки

Предности на картичката Visa Binance

Достапност на средства

Може да платите во евра, но исто така и во BUSD (стабилоин; стабилна валута поддржана од американски долар) или со 9 криптовалути по избор присутни во вашиот паричник, како на пр. Binance Монета, Биткоин, Етереум, Кардано ...

без обвиненија

Без скриени трошоци

Вашата картичка Binance Визата е потполно бесплатна, без дополнителни трошоци.

cashback binance

Cashback

До 8% ретроцесија на вашите набавки благодарение на вашата BNB.

фиат валута binance

Конверзија на крипто / фиат

Конвертирајте ги вашите криптограми кога ви требаат.

безбедност binance

Безбедност на трансакциите

Сите средства на вашата картичка Binance се заштитени според најстрогите безбедносни стандарди на Binance.

cryptomonnaie binance картичка

Крипто плаќање

10 криптовалути во вашиот паричник.

известување binance сина карта

Следење на сметка

Добијте известување за продажба за неколку секунди на вашата апликација Binance.

Чекор 1 / Binance

Регистрирај се со Binance.

Binance е најголемата централизирана размена. Компанијата беше отворена во јули 2017 година од Чангпенг haао (ЦЗ), лоцирана во Хонг Конг. Дневно се тргува со над 300 криптовалути. Binance има осигурување SAFU, овозможувајќи да се покријат своите корисници во случај на крипто кражба преку нејзината платформа. Оваа централизирана размена е преведена на скоро сите јазици.

Бесплатна регистрација на Binance

регистрација binance Виза
Чекор 2 / Binance

Нарачајте го вашиот Виза кредитна картичка Binance.

За да ја добиете вашата кредитна картичка Binance, мора да има го потврди вашиот KYC на платформата. Веднаш штом ќе ве препознаат и вашата сметка е безбедна, можете да аплицирате за вашата кредитна картичка Visa Binance бесплатно во рок од 7 до 30 дена за да го добиете.

Нарачајте ја вашата Visa картичка Binance

нарачајте визна картичка binance
Чекор 3 / Binance

Активирајте ја вашата картичка Binance и добијте го неговиот 4-цифрен пин-код.

Receiveе ја добиете вашата картичка Binance по пошта. Needе треба да ја активирате вашата Visa картичка Binance и вашиот 4-цифрен код исто така ќе биде достапен на платформата. Можете да купувате преку Интернет (amazon на пример) и во сите продавници со терминал за набавка (плаќање со кредитна картичка).

За да ја потврдите вашата кредитна картичка Binance, постапете на следниов начин:

Поврзете се со платформата, потоа одете на страницата посветена на кредитна картичка Binance.

Кликнете на копчето за активирање. Во зависност од вашиот режим на безбедност, ќе треба да ги наведете различните барани кодови (е-пошта, смс, проверка на Google).

Кликнете на копчето "Покажи пин-код" за да го дознаете вашиот 4-цифрен таен код.

писмо за визна картичка binance
Чекор 4 / Binance

Како да го претворите крипто во БУЗД.

На вашиот паричник на самото место, имате Bitcoin, Litecoin или која било друга крипто на пример. Сега ќе ги трансформираме во BUSD за да ја блокираме нестабилноста и да ги поставиме на вашата Visa картичка Binance.

Одете на страницата: https://www.binance.com/en/convert

Во првото поле, наведете го крипто што сакате да го трансформирате и количината. Во второто поле, означете BUSD, потоа потврдете ја операцијата. Haveе имате неколку секунди да ја завршите трансакцијата.

Врати се во Паричник на самото место за да проверите дали ги имате бараните BUSD.

Bitcoin до BUSD
Чекор 5 / Binance

Вчитајте го вашиот паричник carte Binance.

Сега ќе мора да префрлите BUSD или дел од вашиот крипто од вашиот паричник Spot во паричникот паричник.

За да ја извршите оваа манипулација, постапете на следниов начин:

Кликнете на копчето "Трансфер". Треба да се појави скокачки прозорец.

Изберете ја валутата што сакате да ја пренесете од вашиот нов паричник во вашиот паричник.

Наведете ја сумата што треба да се пренесе. Можете да ги изберете сите со кликнување на 100% или вредност по ваш избор.

Конечно, кликнете на Потврди


Можете да го промените редоследот на салдата со влечење и паѓање. Во овој пример, евра ќе бидат потрошени пред BUSD. Запомнете дека криптовалутите доживуваат силни флуктуации на цените. Затоа ве советувам да користите BUSD կայուն Bitcoin еквивалентен на доларот за да не ги трпите овие варијации на вашата сметка за CB Visa.
Паричник за ЦБ-картичка binance
Чекор 6 / Binance

Предности и Cashback Binance.

Чувајте BNB (Binance Паричка) во вашата BNB трезор, ќе ви овозможи, по 30 дена, да имате корист од многу предности, како што е системот за враќање на готовина, достапен кога купувате со Visa Card Binance.

На пример, ако купите и ставите 1 BNB во BNB Vault, ќе добиете 2% поврат на средства со секоја набавка. Ако купите 10 BNB, ќе се надградите на ниво 3 и ќе добиете 3% поврат на средства.

Binance ќе ви го врати вашиот поврат на средства во форма на BNB директно во паричникот на вашата картичка.

😁 Твојот дневна капа максимум. со картичката е:

  • 290 евра во автомат
  • 8700 евра за секаков вид на набавка на картичка
бенб свод binance cashback