WTI / USD

Авто трговија МАСЛО
Трговски робот се фокусираше на цената на нафтата

AutoTrade OIL е А. трговски робот Индонезиски врз основа на цената на нафтата. Исто така наречен црно злато, Autotrade ќе има за цел да се обложува нагоре или надолу во зависност од цената на барел нафта. Autotrade Pétrole ќе биде достапен на крајот на 2022 година.

Следете ги вестите за судењето на ATG и неговиот водач
Трговија со роботи на екранот на AutoTrade Oil
Предности на роботот AutoTrade Petroleum

Достапност на средства

Управувајте и контролирајте ги вашите сопствени средства користејќи ги апликациите MetaTrader 4. Депонирајте и повлечете во секое време. Само вие имате пристап до вашата инвестиција: Почетен фонд + генерирани добивки + сложена камата.

автоматско тргување

Автоматско тргување

Софтвер за тргување. Не се потребни вештини за инсталирање или тргување.

forex

Пазар на стоки

Решенија за трговија фокусирани на нафта.

10% принос

Непознат принос

Просечен пасивен приход до сега непознат.

тест за робот

2 месеци искуство

Вклучувајќи 2 месеци тестови во реални услови на пазарот.

пристапност до робот

пристапност

Започнете го искуството со минимален капитал од 200 €.

myfxbook

Алатка за следење

Транспарентни резултати во реално време ревидирани од Myfxbook.

усогласеност на сертификатот autotrade gold
дигитална меѓународна сарана autotrade gold
сертификација птсди сарана дигитална
Трговски робот AutoTrade gold
Алгоритам за тргување AutoTrade gold
Алгоритамско тргување AutoTrade gold
тргување роботот AutoTrade gold
Индонезиско општество AutoTrade gold
Пасивен приход AutoTrade gold
Новиот робот за тргување на Пансака ќе биде достапен на почетокот на 2022 година.