Robot tregtar - XAUUSD

Safe Clever Trading
Përfitoni nga një robot i ndihmuar nga 2 tregtarë për të spekuluar me ar.

Ce robot de trading est prisé par tout type d'investisseur mais aussi par des sociétés d'investissement pour des clients privés. La stratégie est appréciée pour son faible drawdown et sa gestion du Money Management.

Lërini specialistët e bursës të tregtojnë çmimin e arit kundrejt dollarit. Tregtarët ju ofrojnë të lidhni kapitalin tuaj me Pamm-in e tyre të vendosur në broker rregulluar Vantage Fx. Është një strategji tregtare automatike në Scalping dhe Intraday me një kapital të angazhuar jo më shumë se 3%. Tregtarët ndërlidhin analizat e tyre teknike dhe themelore me robotin në mënyrë që ai të hapë pozicione në konfigurime me një probabilitet të lartë suksesi.

Roboti tregtar SCT Pyetje ?
Safe Clever Trading vantageFX

$

Licenca e përjetshme në Safe Clever Trading

Oferta sipas kapitalit tuaj të depozituar

$

Depozita minimale në Vantage Fx

± %

Fitimi i pritshëm / muaj pas Ndarjes së Fitimit

  Depozitë
minimum
çmimi i
leje
Fitim
Ndarja
Safe Clever Trading VIP 10.000 $ 2.000 $ 20%
Safe Clever Trading I ndërmjetëm 5.000 $ 1.000 $ 25%
Safe Clever Trading Themelor 1.000 $ 500 $ 30%
Ne fokusohemi në Safe Clever Trading !

Ndjenjat tona për Safe Clever Trading

Strategjia e tregtimit brenda ditës në Safe Clever Trading është i besueshëm pasi ato do të hapin nga 1 deri në 4 pozicione në ditë në varësi të gjendjes së tregut. Tregtarët kanë strategji të ndryshme dhe janë mësuar të kontrollojnë analizat e tyre në mënyrë që të zgjedhin kohën e duhur për të hapur pozicione. SCT është në dispozicion vetëm nga broker Vantage Fx. Ashtu si çdo investim i rrezikshëm, kjo metodë synon investitorët me një rehati të caktuar jete, duke ditur rreziqet që lidhen me tregtimin dhe duke ditur se si të kryejnë transaksione kripto. 1500 dollarë tarifë hyrje janë të nevojshme për të hyrë në nivelin e parë të Pamm, domethënë 500 dollarë licencë dhe 1000 dollarë për t'u vendosur në broker.

pa MLM

Lidhje MLM & Filialin

Safe Clever Trading mos e përdor lidhjet e sponsorizimit kur regjistroheni. Prandaj, ajo nuk ka komisione për shitjen e licencave apo për vëllimin e tregtisë.

Besim total

Indeksi i besimit

Menaxhimi shumë i mirë i rrezikut. Tregtarët që kanë investuar shumë në Pamm. Nuk ka tregti gjatë njoftimeve NFP, CPI dhe FOMC.

komunikim i plotë

Komunikimi i brendshëm

Ekipi komunikon çdo ditë mbi tregtimin dhe gjendjen e tregut të arit - XAUUSD.

Përparësitë e PAMM Safe Clever Trading

Disponueshmëria e fondeve në Vantage FX

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja në broker Vantage Fx. Nuk ka vizualizim të tregtimeve Metatrader 4 ose 5, do të keni akses në pulti i ofruar nga broker Vantage Fx. Vetëm ju keni akses në investimin tuaj: fondi fillestar + interesi i përbërë + fitimet. Fondet mund të rikuperohen vetëm gjatë fundjavave në mënyrë që të mos ndikohen në tregjet e javës në Pamm. Vantage FX siguron investimin tuaj financiar deri në 100.000 dollarë.

tregtimi i automatizuar

Tregtim i automatizuar

Nuk ka softuer për të instaluar. Nuk kërkohen aftësi tregtare.

forex

treg ari

Tregtarët me përvojë spekulojnë në treg për ju.

Rendimenti 10%

kthim normal

Të ardhura pasive që gjenerojnë mesatarisht të ulëta, 12% në muaj.

tregtar i sigurt tregtimi i zgjuar

Eksperiencë e fortë

7 dhe 15 vjet përvojë në bursë përkatësisht.

aksesueshmërinë

accessibility

Filloni me një shumë minimale prej $1.500: licencë + kapital

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultatet janë të disponueshme në pultin e VantageFx.

12% fitime / muaj me SCT Trading

Tregtimi manual brenda ditës me Safe Clever Trading

Rezultatet me 8 muaj tregtim manual, nga maji deri në dhjetor 2022

Le nouveau MyFxBook do të fillojë më 3 prill 2023 dhe do të jetë në dispozicion në fillim të qershorit. Çdo rezultat do të jetë i disponueshëm nga faqja zyrtare e internetit dhe në panelin e kontrollit të Vantage FX. Nga dhjetori 2022 deri në mars 2023, tregtarët mezi tregtonin për të vendosur Pamm-in e përbashkët dhe për të testuar një strategji nga një robot i monitoruar. Kjo strategji me Bot nuk u mbajt duke pasur parasysh gjendjen e tregut aktual. Tregtarët vendosën të kthehen në tregtinë manuale në çifte në çiftin XAUUSD.

1

Bleni licencën tuaj në Crypto USDT CRT 20

Sapo paratë janë me broker, paguani tuajën leje.

2

Depozitoni fondet tuaja në Vantage Fx

Suivez le tutoriel reçu par email pour vous inscrire chez le broker Vantage FX puis déposez le montant minimum necessaire sur le Pamm attribué à Safe Clever Trading (pagesë me kartë krediti, transfertë bankare ose kripto). Si kujtesë, fondet tuaja janë të siguruara nga broker VT Market deri në 100 dollarë.

punë praktike

Le të fillojmë tutorialin Safe Clever Trading

Pour démarrer l'aventure chez Safe Clever Trading, vous devez obligatoirement disposer d'un compte cryptomonnaie tel que Binance, Kraken, Coinbase, Crypto.com, Ledger... Për pjesën tjetër të tutorialit, unë do të marr Binance për shembull. Nëse paguani për gjithçka në kripto, hapja e një llogarie Vantage dhe depozitimi nuk do t'ju marrë më shumë se 30 minuta.

Regjistrohuni në Binance Keni nevojë për ndihmë?

Tregtarët në Safe Clever Trading ont choisi de travailler avec le broker rregulluar Vantage FX. Prandaj nuk është e mundur të përdoret Safe Clever Trading chez un autre broker. Les traders ont mis à disposition un Pamm sur Vantage permettant de trader avec votre capital sans pour autant se l'approprier.

Nëse në Binance ose mbi Vantage FX, do t'ju duhet të plotësoni një KYC. Përgatitni disa foto (kuponat) në formatin JPG dhe elementë të tjerë si:

Foto e dokumentit tuaj të përditësuar të identitetit, modaliteti i dyanshëm: pasaportë ose kartë identiteti kombëtare ose leje drejtimi

Foto e vërtetimit të adresës

Në aplikacion do të kërkohet njohja e fytyrës Binance

Keni pak më shumë se 1.500 dollarë USDT sur Binance në mënyrë që të mund të paguani licencën (500$) dhe të depozitoni fondet në broker Vantage FX (min. 1.000 dollarë).

binance vantage fx punë praktike
hiqni kufirin në kartën tuaj të kreditit

Këshilla për të filluar

Pagesa me kartë krediti ose transferim kripto USDT CRT 20


Për të lehtësuar depozitat, mund t'i kërkoni bankierit tuaj të rrisë kufirin e kartës suaj të kreditit në mënyrë që ta tejkalojë atë 1500 $.

punë praktike

Blini licencën tuaj Safe Clever Trading.

Blini licencën tuaj

Choisissez bien l'une des 3 licences puis payez là via votre compte de cryptomonnaie. Vous recevrez un email par la suite pour déposer votre capital sur le compte Vantage FX. Un conseiller pourra vous aider durant les étapes, mais c'est relativement simple et intuitif.

safe clever trading vantage fx leje