4 robotë kripto

Kucoin
Robotët e tregtimit të kriptove

Përdorni robotët automatikë të tregtimit Kucoin sipas çifteve të monedhave të ofruara nga kjo bursë e njohur ndërkombëtarisht. Tregtoni kriptovalutat çdo ditë, çdo orë, duke përdorur 4 strategji të ndryshme (Futures / Spot Grid / Smart Rebalance / DCA).

Regjistrohuni në robotët Kucoin punë praktike
Tregtimi i robotëve të pamjes së ekranit të Kucoin
Përfitimet e robotëve Kucoin

Bots EA Kucoin

Shumë e lehtë për t'u përdorur. Regjistrohu në Kucoin. Gjeneroni fitime sipas algoritmeve dhe tendencave të tregut të kriptove.

Robot tregtar Kucoin

4 robotë me një strategji investimi dhe rreziku të ndryshëm

Me çdo nisje të re, ju do të jeni humbësi. Do të duhen disa minuta/orë që metodat e blerjes dhe shitjes të vendosen në mënyrë korrekte. Fitimet tuaja do të varen gjithashtu nga evolucioni, i mirë apo i keq, i kriptomonedhës së zgjedhur.


Strategjia 1
DCA

Bëni fitime përmes investimeve të rregullta

Roboti Kucoin DCA
Strategjia 2
Ribalanci i zgjuar

Shpërndarja e rreziqeve në afat të gjatë

Robot Rebalance Kucoin

Strategjia 3
Rrjeti i të ardhmes

E gjatë / e shkurtër për të përfituar nga të dy tendencat

Robot Futures Grid Kucoin
Strategjia 4
Rrjeti i pikave

Paqëndrueshmëri e veçantë. Metoda: shes lartë dhe blej të ulët

Roboti Kucoin Spot Grid
Hapi 1 / Kucoin

Përdorni robotin tuaj kripto Kucoin

Regjistrohu në Kucoin


Aktualisht, robotët tregtarë Kucoin janë të disponueshëm vetëm në aplikacionin celular Kucoin.

Për t'i përdorur ato, shkoni te pulti i aplikacionit dhe klikoni në ikonën: Robot tregtar

Ju mund të zgjidhni 4 robotë tregtarë sipas strategjive të ndryshme.

Rrjeti i pikave : Këta robotë shfrytëzojnë paqëndrueshmërinë e një kriptomonedhe duke blerë me çmim të ulët dhe duke shitur shpesh me çmim të lartë kundrejt një monedhë të qëndrueshme si p.sh.USDT.

Ribalanci i zgjuar : Ata shpërndajnë rreziqet duke tregtuar në terma afatgjatë.

Rrjeti i të ardhmes : Këta robotë alternojnë dy tendencat: afatshkurtër dhe afatgjatë.

DCA : Këta robotë gjenerojnë fitime falë një investimi të rregullt që do të keni konfiguruar. Për shembull, 50 dollarë në javë.

FORMULARI I REGJISTRIMIT pantheratregti autotrade gold
Hapi 2 / Kucoin

Zgjidhni çiftin e monedhës për të tregtuar automatikisht

Zgjidhni çiftin e monedhës për të tregtuar duke klikuar në trekëndësh. Në fushën e kërkimit, tregoni aktivin kripto me të cilin dëshironi të tregtoniUSDT.

Pastaj klikoni në një nga propozimet e shfaqura. Robotët renditen sipas përqindjes së fitimeve të tyre në vit.

Vërtetoni robotin tuaj kripto duke klikuar në butonin Krijo

Unë ju këshilloj të zgjidhni kriptomonedhën tuaj sipas evolucionit të saj dhe tendencës së saj në Coingecko ose Coinmarketcap.
blerja e kriptomonedhës binance Litecoin
Hapi 3 / PTSDI

Konfiguro robotin tuaj Kucoin.

Tregoni nëse çmimi i aktivit ndryshon apo jo dhe numri i porosive ditore. Lëreni robotin të menaxhojë vetëm këtë pjesë.

Nga ana tjetër, tregoni shumën e investimit që dëshironi t'i ndani këtij roboti.

Pastaj klikoni mbi Krijo

leje autotrade gold sarana dixhitale
Hapi 4 / Kucoin

Kontrolli i fundit i parametrave përpara funksionimit të menjëhershëm.

Kontrolloni dy herë të dhënat dhe më pas klikoni në Konfirmo

leje autotrade gold sarana dixhitale
Hapi 5 / Kucoin

Vendosja e robotit Kucoin.

Në aplikacion do të shihni listën e robotëve që janë duke punuar aktualisht. Ju mund t'i ndaloni ato në çdo kohë. Gjatë çdo ndalese do të keni mundësinë të mbani asetet e dëshiruara.

leje autotrade gold sarana dixhitale