Forex

GoldFinder
Investoni në Forex dhe përfitoni nga përvoja e tregtarëve tanë me përvojë.

Fitimet mujore rreth 10% në varësi të kushteve të tregut. GoldFinder është një robot tregtar gjysmë i asistuar, i menaxhuar nga tregtarë me përvojë. Roboti GoldFinder tregtoni 24 orë në ditë, nga e hëna në të premte, në modalitetin scalping në disa çifte monedhe të pakorreluara si USDJPY ose GBPUSD. Vendosje e sigurt me një nga liderët në botë brokere rregulluar: Vantage Fx.

Nuk ke çfarë të bësh GoldFinder, gjithçka është e automatizuar. Pasi fondet tuaja të jenë depozituar, lërini të tregtojnë, mbledhin fitimet tuaja gjatë fundjavave ose lërini kapitalin tuaj të rritet përmes interesit të përbërë ditor.

Regjistrohuni në GoldFinder MyFxBook Résultats
Goldgjetës vantageFX

$

Licenca e përjetshme në Gold Finder.

Oferta sipas kapitalit tuaj

$

Depozita minimale në Vantage Fx

± %

Fitimi i pritshëm / muaj pas Ndarjes së Fitimit

  të ardhura
mujore
Depozitë
minimum
Licenca PS  
Goldfinder VIP
✔️ Tashmë punon
± 10% 10.000 $ 2.000 $ 20% Manual për regjistrimin
Goldfinder I ndërmjetëm
⏳ Së shpejti
± 10% 5.000 $ 1.000 $ 25% Bëhuni në listën e pritjes
Goldfinder Themelor
⏳ Së shpejti
± 10% 1.000 $ 500 $ 30% Bëhuni në listën e pritjes
Ne fokusohemi në GoldFinder ?

Ndjenjat tona për GoldFinder

Le robot GoldFinder, i disponueshëm nga broker Vantage Fx, ka për qëllim investitorët VIP me një nivel të caktuar rehatie, duke ditur se si të kryejnë transaksione kripto dhe duke ditur rreziqet që lidhen me tregtimin algoritmik. Dymbëdhjetë mijë dollarë tarifë hyrjeje janë të nevojshme për të hyrë në Pamm dhe për të përfituar nga licenca vjetore.

pa MLM

Lidhje MLM & Filialin

GoldFinder mos e përdor lidhjet e sponsorizimit kur regjistroheni. Asnjë komision për shitjen e licencave apo për vëllimin e tregtisë.

Besim total

Indeksi i besimit

Menaxhimi shumë i mirë i rrezikut. Tregtarët që kanë investuar shumë në R&D në bot dhe në Pamm. Nuk ka tregti gjatë njoftimeve NFP, CPI dhe FOMC.

komunikim i plotë

Komunikimi i brendshëm

Ekipi komunikon çdo ditë për tregtinë dhe gjendjen e tregut.

🗞 GoldFinder Telegram

goldrobot gjetës tregtare vip
ndjekja e rezultateve goldgjetës
goldbot tregtimi i pamjes së ekranit të gjetësit
goldpulti i gjetësit vantagefx myfxbook
goldbot tregtar gjetës vantage fx myfxbook
goldrobot tregtar gjetës në avantazh librin tim fx
Përparësitë e PAMM GoldFinder

Disponueshmëria e fondeve në Vantage FX

Menaxhoni dhe kontrolloni fondet tuaja në broker Vantage Fx. Nuk ka vizualizim të tregtimeve Metatrader 4 ose 5, do të keni akses në pulti i ofruar nga broker Vantage Fx. Vetëm ju keni akses në investimin tuaj: fondi fillestar + interesi i përbërë + fitimet. Fondet mund të rikuperohen vetëm gjatë fundjavave në mënyrë që të mos ndikohen në tregjet e javës në Pamm. Vantage FX siguron investimin tuaj financiar deri në 100.000 dollarë.

tregtimi automatik

Tregtim i automatizuar

Nuk ka softuer për të instaluar. Nuk kërkohen aftësi tregtare.

forex

Tregu Forex

Robot tregtar i zhvilluar nga tregtarë me përvojë.

Rendimenti 10%

kthim normal

Të ardhura pasive që gjenerojnë mesatarisht të ulëta, 10% në muaj.

tregtar goldgjetës

Eksperiencë e fortë

Strategjia e zbatuar për afro 8 muaj në kushte reale tregu.

mundësia e robotit

accessibility

Filloni me një kapital minimal prej $ 12.000: licencë + fond

myfxbook

Mjet gjurmues

Rezultatet janë të disponueshme në pultin e VantageFx.

15% fitime / muaj me GoldFinder

Nga tregtimi manual te roboti i monitoruar GoldFinder

Rezultatet me 8 muaj tregtim manual. Tërheqje më pak se 5%/ditë.

Le nouveau MyFxBook filloi më 6 shkurt 2023, gjatë njoftimeve të mëdha ekonomike të Fed. Çdo rezultat do të jetë i disponueshëm nga MyFxBook dhe në panelin e kontrollit të Vantage FX në mënyrë që askush të mos mund të kopjojë strategjinë e studiuar dhe zbatuar prej kohësh nga tregtarët.

🔔 Në dhjetor 2022 dhe janar 2023, tregtarët mezi tregtonin për të ngritur Pamm të përbashkët.

MyFxBook GoldFinder Monitorimi i rezultateve të vitit 2023 Lajmet e Telegramit

1

Depozitoni fondet tuaja në Vantage Fx

filloni me ju regjistrohuni me broker Vantage FX pastaj depozitoni minimumin 10 dollarë në Pamm të alokuar GoldFinder (pagesë me kartë krediti, transfertë bankare ose kripto). Si kujtesë, fondet tuaja janë të siguruara nga broker VT Market deri në 100 dollarë.

2

Bleni licencën tuaj në Crypto USDT CRT 20

Sapo paratë janë me broker, paguani tuajën leje GoldGjetës pastaj plotësoni fushat e kërkuara në formular Forma e Google. Fillimi i tregtimeve do të bëhet çdo të hënë në mëngjes.

Menaxhimi i pam GoldFinder

Llogaritë personale dhe/ose Pro në Vantage Fx

GoldFinder menaxhohet në një llogari Pamm Vantage Fx. Një llogari Pam (Menaxheri i parave të alokuara në përqindje) është një llogari e përgjithshme ku të gjithë investitorët kanë depozituar një pjesë të kapitalit të tyre. Kjo shumë korrespondon me një përqindje në Pamm. Menaxheri i llogarisë e di përqindjen e alokuar të secilit investitor, gjë që i lejon atij të kthejë fitimet sipas shumës së secilit. Gjithashtu vini re se menaxheri i fondit gjithashtu investon fondet e veta në këtë llogari.

llogari personale vantagefx

Llogari personale Vantage Fx

Ju duhet të hapni një llogari personale me VantageFx për ta përdorur GoldFinder. Nëse e keni tashmë një të tillë, do të jetë e nevojshme një procedurë e bashkëngjitjes së Pamm. Për të hapur një llogari me Vantage Fx, duhet të plotësoni KYC-në tuaj dhe më pas të depozitoni kapitalin tuaj prej një shume minimale prej $10.000.

 

ndërmarrje vantagefx kundrejt llogarisë personale
llogaria e ndërmarrjes vantagefx

Llogaria e biznesit VantageFx

në Vantage FX, mund të keni një llogari biznesi për të shkëputur menaxhimit të parave nga llogaria juaj personale. Fitimet do të transferohen në llogarinë tuaj profesionale. Një KYC e korporatës duhet të bëhet dhe të vërtetohet nga Vantage Fx që kjo llogari të jetë aktive.

15% fitime / muaj me Gold Gjetës

Llogaritja e fitimeve pa përfshirë interesi i përbërë

Tabela e mëposhtme duhet të merret si shembull dhe nuk mund të pasqyrojë realitetin e saktë. Ai tregon evolucionin e kapitalit tuaj sipas shumës së depozituar bazuar në një rritje në rritje prej 10% në muaj, të cilën roboti tregtar e arrin. GoldFinger. Interesi i përbërë ditor nuk është marrë parasysh në këtë përllogaritje. Nëse i tërheqni të ardhurat tuaja çdo muaj, do t'ju duhen maksimumi 6 muaj për të rikuperuar investimin tuaj fillestar kundrejt 4 deri në 5 muaj nëse nuk tërhiqni asgjë gjatë kësaj periudhe kohore.

⬇️ Muaj Depozita: 10.000 dollarë
Fitoni 1.500 dollarë në muaj
Depozita: 20.000 dollarë
Fitoni 3.000 dollarë në muaj
Depozita: 50.000 dollarë
Fitoni 7.500 dollarë në muaj
Depozita: 100.000 dollarë
Fitoni 15.000 dollarë në muaj
1 11.500 $ 23.000 $ 57.500 $ 115.000 $
2 13.225 $ 26.450 $ 66.125 $ 132.250 $
3 15.200 $ 30.420 $ 76.050 $ 152.100 $
4 17.500 $ 35.000 $ 87.450 $ 174.900 $
5 20.115 $ 40.200 $ 100.600 $ 201.150 $
6 23.130 $ 46.260 $ 115.650 $ 231.300 $
7 26.600 $ 53.200 $ 133.000 $ 266.000 $
8 30.600 $ 61.200 $ 153.000 $ 305.900 $
9 35.200 $ 70.350 $ 175.900 $ 351.800 $
10 40.450 $ 80.900 $ 202.300 $ 404.600 $
11 46.520 $ 93.050 $ 232.620 $ 465.240 $
12 53.500 $ 107.000 $ 267.500 $ 535.000 $

⚠️ Përkujtues dhe këshilla të rëndësishme për çdo investitor

Mos harroni se ky është një investim i rrezikshëm, ju po investoni para që nuk ju nevojiten për të jetuar dhe qëllimi juaj kryesor është të rikuperoni kapitalin tuaj fillestar sa më shpejt të jetë e mundur sipas planit tuaj të investimit.

Mbeshtetje teknike Goldgjetës

FAQ / Mbështetje Teknike GoldFinder

Në këtë faqe, ofrohen zgjidhje për t'ju ndihmuar të gjeneroni të ardhura pasive duke shmangur sa më shumë mashtrimet e lidhura me tregtinë. Me GoldFinder, tregtarët që qëndrojnë pas këtij projekti, nuk duan të aktivizojnë lidhjet e filialeve që të mos ngjajnë me një piramidë Ponzi. Është e drejtë e tyre dhe unë e respektoj. GoldFinder prandaj është pjesë e zgjidhjeve të shëndetshme dhe plotësuese të ofruara në këtë faqe. Duke ndihmuar për të mbështetur dhe promovuar këtë shërbim të ri, unë do t'ju ndihmoj gjatë gjithë procesit të regjistrimit tuaj deri në tërheqjen e kapitalit tuaj.

Disa informacione shtesë në lidhje me tregtinë në GoldFinder

7 përgjigje
💬 Me kë mund të kontaktoj për përgjigje GoldFinder ?
përgjigje

Ju mund të më bëni të gjitha pyetjet tuaja rreth GoldFinder në llogarinë time në Telegram.

Mbështetje teknike Telegram

💬 Si të kontaktoni 👨‍🔧 Will për Mbështetjen Teknike GoldFinder ?
përgjigje

Për t'ju ndihmuar, ne duhet të dimë një numër të caktuar elementësh dhe të përcaktojmë se në cilën fazë ndodheni. Prandaj do t'ju pyesim:

  • Emri + Mbiemri
  • Adresa e postës
  • ID e Telegramit dhe/ose Whatzapp
  • MT4 Vantage (nëse ekziston tashmë)
  • Foto ose pamje nga ekrani
  • Shpjegoni sa më shumë që të jetë e mundur pikën e bllokimit (shtojcën, problemin e depozitimit/tërheqjes, problemin e pultit të pamm, etj.)

Pa të gjitha këto informacione, do të jetë e pamundur të përpunohet saktë bileta.

Mbështetja e Telegramit Mbështetje Email

Jo, kjo nuk është e mundur.
Nga ana tjetër, ju mund të gruponi së bashku me miqtë investitorë dhe të caktoni se kush mund të menaxhojë llogarinë në emër të tyre. Ai mund të mbledhë fitimet dhe mund t'ua rishpërndajë ato miqve të tij. Gold Finder punon për investitorët të vetëdijshëm për rreziqet që lidhen me tregtimin. Kështu ata vendosën licencën vjetore në 2000 dollarë (pa limit maksimal) dhe të drejtën për të tregtuar me një shumë minimale prej $10.000. Nën shenjën prej 10.000 dollarësh, llogaria juaj shkëputet automatikisht nga Pamm dhe nuk do të mund të tregtoni më.

shokët e grupit goldgjetës

Goldfinder përbëhet nga një ekip tregtarësh me përvojë në tregun Forex. Roboti tregton nga e hëna në mëngjes deri të premten në mbrëmje, 24 orë në ditë. Nuk ka tregti gjatë fundjavave pasi tregu Forex dhe shkëmbimet janë të mbyllura. Gjithashtu nuk do të ketë tregti gjatë njoftimeve kryesore ekonomike (NFP, CPI dhe FOMC) dhe ndonjëherë edhe disa ditë jave që mund të jenë në rrezik, kjo do të ekspozonte menaxhimin e parave dhe do të rriste tërheqjen në mënyrë të panevojshme. Roboti nuk hap asnjë pozicion nëse priten njoftime të mëdha gjatë ditës. Qëllimi është të ruani sa më shumë kapitalin tuaj.

Tregtarët paguajnë për serverët, të gjithë logjistikën dhe kryejnë tregti me klientët VIP (12.000 dollarë min). Për t'u paguar, ne duhet të blejmë një licencë vjetore për 2000 dollarë dhe të paguajmë 20% ndarje fitimi çdo fundjavë. Konkretisht, kur fitoni 100 dollarë, ka 20 dollarë që i dedikohen punës së tyre (PS = Ndarja e Fitimit). Kur ju tregojmë fitimet mesatare rreth 10% në muaj, ne kemi marrë parasysh ndarjen e fitimit në llogaritje. Pra, qëndroni të fokusuar në një fitim mesatar prej 10% në muaj neto, pa kosto shtesë, natyrisht në varësi të kushteve të tregut.

Si kujtesë, nuk ka MLM brenda GoldGjetës. Ky është një shërbim tregtar me cilësi të lartë që unë e vë në dispozicion timin komuniteti i telegramit.

Sapo të transformoni kriptovalutat tuaja të fituara me Goldfinder në monedhën fiat si euro ose dollari, ju i nënshtroheni taksës së sheshtë prej 30% (shiko një këshilltar tatimor për më shumë informacion).

Nëse i ruani kriptomat tuaja pa i prekur, në këtë rast jeni duke mbajtur dhe nuk jeni subjekt i asnjë forme tatimi për momentin. Qëndroni të informuar për ligjet që mund të ndryshojnë në çdo kohë në varësi të vendit tuaj.

Ju gjithashtu keni mundësinë me kompaninë Pagesa e Sigurt Ndërkombëtare. Ashtu si broker është australian dhe ju nuk i kryeni vetë tregtitë, mund të përdorni një kompani ndërkombëtare ombrellë për të marrë fletëpagesat. Në këtë rast, Vantage FX do të duhet të dërgoni fitimet tuaja në Kompania ISP dhe ju vetëm duhet të kërkoni nga ISP-ja që t'i kthejë paratë drejtpërdrejt në llogarinë tuaj bankare.

punë praktike Goldgjetës / Vantage FX

Le të fillojmë tutorialin GoldFinder

Për të filluar aventurën në Goldgjetës, duhet të keni një llogari kriptomonedhe si p.sh Binance, Kraken, Coinbase, Crypto.com, Ledger... Për pjesën tjetër të tutorialit, unë do të marr Binance për shembull. Nëse paguani për gjithçka në kripto, hapja e një llogarie Vantage dhe depozitimi nuk do t'ju marrë më shumë se 30 minuta.

Regjistrohuni në Binance Keni nevojë për ndihmë?

Tregtarët në GoldFinder kanë zgjedhur të punojnë me broker rregulluar Vantage FX. Prandaj nuk është e mundur të përdoret GoldGjetës në një tjetër broker. Tregtarët kanë vënë në dispozicion një Pamm on Vantage që ju lejon të tregtoni me kapitalin tuaj pa e përvetësuar atë. Për të rikuperuar kapitalin tuaj, duhet ta kërkoni atë nga Vantage FX.

Nëse në Binance ose mbi Vantage FX, do t'ju duhet të plotësoni një KYC. Përgatitni disa foto (kuponat) në formatin JPG dhe elementë të tjerë si:

Foto e dokumentit tuaj të përditësuar të identitetit, modaliteti i dyanshëm: pasaportë ose kartë identiteti kombëtare ose leje drejtimi

Foto e vërtetimit të adresës

Në aplikacion do të kërkohet njohja e fytyrës Binance

Keni pak më shumë se 12.000 dollarë USDT sur Binance në mënyrë që të mund të paguani licencën (2000$) dhe të depozitoni fondet në broker Vantage FX (min. 10.000 dollarë).

binance vantage fx punë praktike
hiqni kufirin në kartën tuaj të kreditit

Këshilla për të filluar

Pagesa me kartë krediti ose transferim kripto USDT CRT 20


Për të lehtësuar depozitat, mund t'i kërkoni bankierit tuaj të rrisë kufirin e kartës suaj të kreditit në mënyrë që ta tejkalojë atë 12 dollarë

punë praktike Vantage FX Hapi 1A

Si të regjistroheni në broker Vantage FX per here te pare?

Regjistrohuni në Vantage FX 💡 Unë tashmë kam një llogari Vantage FX

Për të ndjekur saktë këtë tutorial, ju këshilloj të ndani ekranin tuaj në dysh. Në të majtë, një dritare për të ndjekur tutorialin; në të djathtë, një dritare për kryerjen e procedurave Vantage FX.

Nëse ky është regjistrimi juaj i parë me këtë broker Vantage FX, Është e domosdoshme përdorimi i butonin e regjistrimit më sipër

Klikoni këtë lidhje nëse ju jeni regjistruar tashmë me Vantage FX.

Për ata që nuk janë regjistruar kurrë në broker Vantage FX, plotësoni fushat e kërkuara:

Emri

Mbiemri

paguan

Kodi i zonës + celulari

Email për hyrje

Lloji i llogarisë: (lëre si parazgjedhje)

Llogaria e referencës: (lini bosh)


Shkoni në hapin tjetër ➡️

vantage fx regjistrimi i hapjes së llogarisë
punë praktike Vantage FX - Hapi 1B

Nëse tashmë keni një llogari Vantage Fx, kërkoni lidhjen e llogarisë tuaj ekzistuese me atë të GoldFinder.

Nëse jeni regjistruar tashmë në Vantage FX, duhet t'i dërgoni emailin më poshtë menaxherit të llogarisë tonë Vantage FX : thomas huszez. Copy paste artikujt më poshtë.

Email i marrësit: thomas.huszez@vantagemarkets.com
Shto në kopje: goldfindertrading@gmail.com

Mesazh për t'i dërguar Thomas Huszez:

trupi i mesazhit : Kërkesa për transferim

Bonjour,
Ju lutem mund të lidhni llogarinë time Vantage FX në numrin e llogarisë CPA 47957?

Email-i im i hyrjes në Vantage FX është: .........
ID-ja ime e përdoruesit është: Mbiemri + Emri
Numri im i llogarisë MT4 RAW është: .........
Numri im i llogarisë MT4 PAMM është: .........

Ju falenderoj paraprakisht
Best regards


Keni nevojë për ndihmë?

Email vantage fx shtojca pamm goldgjetës
punë praktike Vantage FX Hap 2

Plotësoni tuajin detaje personale në Vantage FX.

Keni nevojë për ndihmë?

Ju lutemi plotësoni të gjitha fushat. Me përjashtim të njërit, ato janë pothuajse të gjitha të detyrueshme.

Emri

Mbiemri

Kombësia

Email

Numero de TELEFONIKE

Data e lindjes

Vendi i lindjes

Zgjedhja e ID-së

Numri i identifikimit

Vantagefx detajet personale
punë praktike Vantage FX Hap 3

Shkruani tuajin adresë në Vantage FX.

Keni nevojë për ndihmë?

Specifikoni të gjitha fushat. Për sa i përket fushës së fundit, nëse jeni shtetas amerikan, tregoni nr. Për amerikanët dhe japonezët, nëse dëshironi të përdorni shërbimet Vantage FX dhe përdorni shërbimet Goldfinder, do t'ju duhet të instaloni një VPN.

vendi i banimit

Numri i rrugës

Emri i rrugës

Departamenti / Rajoni

ville

Kod postar

Kutia e kontrollit që nuk jeni banor i SHBA-së.

Adresa kryesore e banimit vantagefx
punë praktike Vantage FX Hap 4

Shkruani pjesën e dedikuar për punën tuaj dhe burimin e fondeve Vantage FX.

Keni nevojë për ndihmë?

Pyetjet e mëposhtme tregojnë nivelin tuaj financiar, përvojën tuaj tregtare dhe mbrojnë atë broker kundër pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit.

Pergjigju pyetjeve ne vazhdim :

Statusi profesional

Të ardhurat vjetore të vlerësuara

Vlerësimi i kursimeve tuaja

Shuma e parashikuar e depozitës

Burimi i fondeve

Numri i tregtimeve në javë: 16 deri në 30 tregti

Shuma e tregtuar në javë: midis 1 dhe 1000$

Vantagefx detajet financiare të punësimit
punë praktike Vantage FX Hap 5

Si të plotësoni konfigurimin e llogarisë tuaj Vantage FX ?

Keni nevojë për ndihmë?

Zgjidhni këto opsione:

Platforma e tregtimit: Metatrader 4

Lloji i llogarisë: Raw

Monedha e përdorur: Dollari amerikan

Mos harroni të klikoni në kutinë e kontrollit dhe më pas klikoni në Next.

Konfigurimi i llogarisë vantagefx
punë praktike Vantage FX Hap 6

Si të hapni një llogari shtesë Vantage FX ?

Keni nevojë për ndihmë?

Klikoni në butonin "Hapni llogari shtesë" më pas plotësoni elementet e kërkuara:

Platforma e tregtimit: Metatrader 4

Lloji i llogarisë: PAMM

Monedha e përdorur: Dollari amerikan

Mos harroni të kontrolloni kutinë dhe klikoni Next

llogari investitore vantagefx pamm
punë praktike Vantage FX Hap 7

Si të ndryshoni levën e Pamm-it të tij Vantage FX ?

Keni nevojë për ndihmë?

Në tabelë, do të gjeni treguesin "Leverage" me, si parazgjedhje, efektin 100: 1. Klikoni në këtë numër dhe do të hapet një dritare kërcyese.

Ndrysho efektin në 500:1

 

levave vantagefx

Mos harroni të kontrolloni kutinë dhe klikoni Next

vantagefx e dëshiruar leverage
punë praktike Vantage FX Hap 8

Shtoni ID-në tuaj dhe dëshminë e adresës Vantage FX ?

Keni nevojë për ndihmë?

Përgatitni një fotografi të pasaportës ose kartës së identitetit ose patentës së shoferit.

Pastaj një foto e vërtetimit të adresës

Ngarkoni imazhet tuaja dhe klikoni Next

Do të duhen disa orë që ekipi i Vantage të vërtetojë bashkëngjitjet tuaja. Derisa kjo të vërtetohet, nuk do të mund të depozitoni në Pamm.
Vantage Fx Dëshmi identiteti dhe vërtetim adrese
punë praktike Vantage FX Hap 9

Si të depozitoni ose shtoni fonde në Vantage FX ?

Ju mund të paguani me transferim kripto ose nëpërmjet a pagesa me karte nëse tavani e lejon.

Klikoni në butonin "Depozitoni fonde" më pas zgjidhni metodën e depozitimit. Preferoni transferimin "Depozitë në kriptomonedhë" duke përdorur kripto USDT Rrjeti CRT 20. Ju gjithashtu mund të përdorni USDC, ETH ose BTC.

Skedari USDT sur Vantage FX

Duke përdorur depozitën Crypto, do të vini në një faqe tjetër kushtuar transferimit. ZgjidhUSDT TRC 20 nga lidhjet e sipërme, më pas zgjidhni llogarinë Pamm Investor duke treguar shumën që dëshironi të depozitoni në USDT. Kjo shumë duhet të jetë më e madhe se 10.000 dollarë USDT gjatë depozitimit tuaj të parë për të aktivizuar robotin.

Tutorial: depozitim me Binance Keni nevojë për ndihmë?

Pasi të keni vërtetuar këtë hap, do të ridrejtoheni në një faqe të jashtme, në faqen partnere dhe të sigurt trustworthypay.com për të kryer transferimin.

Kontrolloni kutinë për të shfaqur adresën e depozitës USDT TRC 20. Pasi ta keni kopjuar, takimi në binance për të dërguar fonde.

Vantage FX Depozitoni fonde
Vantage FX i besueshëm paguaj
punë praktike Vantage FX Hap 10

Si të bashkoheni në strategji GoldFinder ?

Bashkëpunëtor GoldFinder à Vantage FX

Klikoni në butonin blu për t'u lidhur GoldGjetës në Vantage FX pastaj plotësoni fushat e kërkuara. Kur krijoni llogarinë tuaj të Investitorit PAMM në hapin 6, keni marrë emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj me email.

hyrje (Numri i llogarisë së investitorit MT4, marrë me email në hapin 7)

Fjalëkalimi i lidhur me emailin

Shuma minimale e investimit fillestar

Kapitali juaj do të jetë i dukshëm vetëm në Pamm Goldgjetës vetëm nëse e keni plotësuar licencën dhe një nga tregtarët ka konfirmuar se gjithçka është në rregull.

🔑 Kini parasysh se shuma e depozituar nuk do të shfaqet në Pamm tuaj derisa të jetë paguar licenca dhe nuk është transmetuar dëshmia e depozitimit. (shih hapat e mëtejshëm).

vantage fx regjistrimi i investitorit pamm
punë praktike Vantage FX Hap 11

Si të paguani për licencën tuaj GoldFinder ?

Pagesa e licencës Goldfinder në shumën 2000 dollarë, duhet të bëhet në USDT TRC 20 adresa e të cilit është:

TNNK2uBrnRy6gctisbApDpemYuRCUySuJz


Sapo pagesa të bëhet dhe të vërtetohet nga tregtarët, bilanci juaj në Pamm Vantage do të kreditohet. Ju lutemi na jepni prova të transaksionit:

Dëshmia e pagesës së licencës

Llogaria juaj do të aktivizohet sapo roboti të ndalet, si për shembull gjatë fundjavave ose ditëve të njoftimit ekonomik.

Kodi QR goldgjetës i pagesave të licencës pamm

Kodi QR i lidhur me pagesën e licencës USDT CRT 20.
punë praktike Vantage FX Hap 12

Si të hyni në panelin e kontrollit Pamm GoldFinder dhe ndiqni rezultatet?

Keni nevojë për ndihmë?

Pasi të aktivizohet llogaria juaj, thjesht klikoni në butonin më poshtë për të ndjekur aktivitetin PAMM:

Dashboard GoldFinder

Futni kredencialet tuaja të investitorit MT4 dhe fjalëkalimin përkatës

Serveri: Vantage International Live 4

Identifikuesit MT4

Fjalëkalimi i investitorit

Mos harroni se nuk do të keni akses në Metatrader 4 ose 5 për të gjurmuar fitimet tuaja. Ju do të duhet të shkoni në pulti i Vantage FX dedikuar për Goldgjetës. Për çdo pyetje në lidhje me GoldFinder, mund të më kontaktosh në telefonin tim Kanali Telegram

hyrje në panelin e kontrollit goldgisht vantage fx
punë praktike Vantage FX Fakulteti

Si të analizoni të ardhurat tuaja në Pamm GoldFinder ?

P&L: Fitimet dhe Humbjet

Gama e Tregtisë aktuale e Fitimit : Fitimet në intervalin e tregtimit (nga e hëna në të premte përfshirëse) rivendosen në zero çdo të dielë në mbrëmje në orën 23:05.

P&L e tregtive të hapura : Çfarë është e angazhuar në pozicionin aktual. Aktualisht në tërheqje për deklaratën e pozicionit (negativ ose pozitiv në varësi të pozicionit)

P&L e tregtive të mbyllura : Fitimi në llogari. Fitimet ose humbjet totale të realizuara në pozicionin e mbyllur.

Rezultatet e tregtisë : Fitim pa marzh. Aktualisht në pozicion: 3151,57 - 17,08

FRAIS : Tarifat e performancës në Ndarjen e Fitimit

Depozitë neto : Depozita e klientit

ekuilibër : Gjendja e llogarisë + P&L e tregtimeve të mbyllura

Fondet : Kapitali aktual (Bilanci - P&L i tregtive të hapura)

😍 Goldgjetësi është i sigurt sepse në algoritmin e tij, EA rishikon vetëm fitimin e intervalit tregtar.

goldfituesi i rifillimit të gjetësit vantage fx
punë praktike Vantage FX Fakulteti

Si të shtoni fonde në Pamm GoldFinder ?

Keni nevojë për ndihmë?

Për Vantage Fx, gjeni tuajën Llogaria e Investitorit Pamm pastaj klikoni "Depozitoni fonde" në krye të faqes.

Ne ju këshillojmë gjithmonë të dërgoni USDT TRC 20 por ju mund të bëni një transfertë në euro në një llogari Pamm në USD. Vantage do të kujdeset për konvertimin e eurove tuaja në dollarë.

Sapo fondet tuaja të jenë të dukshme në Pamm Investor, kthehuni në baltëpritëse Goldgjetës pastaj klikoni në butonin "Depozitim". Tregoni shumën e dollarit që dëshironi të shtoni në Pamm tuaj Goldgjetës ekzistues. Transferimi ndër-llogari do të ekzekutohet. Fondet tuaja do të shtohen sapo roboti të ndalojë tregtimin.

Ju lutemi vini re se shuma duhet të jetë gjithmonë më e madhe se 1 dollarë. Ju nuk mund të depozitoni më pak.

goldgjetës depozitë e re vantage fx
punë praktike Vantage FX Fakulteti

Si të rikuperoni fitimet tuaja Pamm GoldFinder ?

Për të bërë një tërheqje, regjistrohuni në Pam Goldgjetës në Vantage FX pastaj klikoni butonin Tërhiqe.

Dashboard GoldFinder

Tregoni shumën që dëshironi të rikuperoni. Mos harroni se pas tërheqjes suaj, duhet të mbani një shumë të paktën të barabartë me kapitalin minimal të kërkuar sipas licencës tuaj, përndryshe roboti juaj do të ndalojë tregtimin. Menaxheri i llogarisë do të vërtetojë tërheqjen tuaj kur roboti të jetë në ngecje, në mënyrë që të mos ndërpresë tregtitë e vazhdueshme, d.m.th. gjatë fundjavave.

Pasi fondet tuaja të tërhiqen nga Pamm Goldgjetës, ato do të shfaqen në Pamm Investor në Vantage FX. Klikoni në lidhjen Tërhiqni fonde, më pas tregoni shumën që dëshironi të merrni dhe mënyrën e marrjes së fondeve.

goldgjetësi tërhiqet vantage fx retrait