Metale te cmuar

Bleni dhe investoni,
nga Kripto tek Ari fizik

Për shekuj, ari është dëshmuar të jetë një investim shumë i suksesshëm. Ari dhe argjendi kanë treguar rritje të qëndrueshme në vlerën që përputhet me inflacionin ekonomik, kështu që metalet e çmuara janë shumë më pak të prekshme ndaj ndryshimeve të çmimeve.

Në këtë artikull, unë do të shpjegoj se si të blini monedha ose shufra ari, argjendi, paladiumi, platini ose rodiumi me kriptovalutat tuaja. Në varësi të dyqaneve online, disa do t'ju kërkojnë bitcoin ose eter, të tjerët për altcoin ose stabilcoins si Dai oseUSDT.

Ne kemi filluar të shohim se cili do të jetë ndoshta kriza ekonomike e shekullit të XNUMX-të. Gjithçka po shkon keq, flluskat spekulative kanë filluar të shpërthejnë, kripto, bursa, obligacione qeveritare… çdo gjë po bie dhe duhet të zgjasë disa vjet. Pra, përgatituni të investoni në monedha ose shufra lehtësisht të këmbyeshme.

investim shufër argjendi ari
Blini shufra ari dhe monedha

BitGild

Që nga viti 2013, BitGild ka qenë një nga dyqanet më të mëdha në internet të arit dhe argjendit në Evropë, ku mund të shkëmbeni bitcoin për ar. Të gjitha porositë janë të siguruara dhe dërgohen brenda një dite pune me një garanci 100% të dorëzimit.

Blej BitGild gold argjend

Hapi 1 / BitGild

Regjistrimi i shpejtë në BitGild

Regjistrimi zgjat jo më shumë se 1-2 minuta

Regjistrohu në BitGild

Në krye të djathtë, klikoni në lidhjen Llogaria ime pastaj plotësoni bllokun Regjistrohu.

Fusni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin tuaj të ri për këtë sajt të sigurt.

BitGild është ndoshta një nga faqet më të mira tregtare për të blerë ar ose argjend kundrejt kriptos suaj. Ju mund të filloni të investoni nga 65 dollarë deri në blerjen e një kilogram ari.

formulari i regjistrimit bitgild gold argjend
Hapi 2 / BitGild

Filloni të shikoni monedha dhe shufra të ofruara, ari ose argjendi.

BitGild ofron jo më pak se 55 monedha dhe shufra ari, por edhe 29 monedha dhe shufra argjendi.

Ndër produktet e dedikuara për arin do të gjeni shufra dhe kallama nga 1g deri në 1kg. Gjithashtu do të gjeni pjesë apo koleksione unike si Francs Swiss Vreneli, Maple Leaf, Franc Marianne Rooster, Britannia, Vienna Filharmonic, Sovereign Georg V, Krugerrand etj.

Avantazhet e BitGild : Dërgesë falas nga 1000 € - Dërgohet në 24 orë - 100% Garancia e dërgesës - Dërgesë diskrete dhe e sigurt.

Regjistrohu në BitGild

bitgild gold bare investimi
Hapi 3 / BitGild

Kërkoni CombiBar në BitGild, në Ar si në Argjend.

Specifikimi i shufrës CombiBar qëndron në formatin e tabletit të tij, i cili mund të ndahet në dhjetë mini-grykë prej disa gramësh. Prodhuar nga themelues të njohur ndërkombëtarisht për cilësinë e produkteve të tyre, është i këmbyeshëm kudo në botë. Shufra BitGild CombiBar është produkti i preferuar për investitorët.

Regjistrohu në BitGild

Tabletë bitgild CombiBar Gold me shufër
Hapi 4 / BitGild

Paguani tuajën CombiBar në BitGild, me kriptovalutat tuaja.

Gjatë procesit të blerjes do të duhet të zgjidhni mënyrën e pagesës. Ju keni zgjedhjen midis 3 blockchains: BTC, ERC 20 (Ethereum) ose BEP 20 (Binance). Pagesat mund të bëhen në bitcoin, ethereum ose stablecoin siUSDT, USDC, BUSD ose DAI. Mund të paguani edhe me kartë krediti.

Kur zgjidhni kripto-n, BitGild do t'ju japë shumën e saktë për të dërguar, si dhe adresën e kriptos sipas monedhës së zgjedhur. Ju do të keni 15 minuta për të bërë transferimin e kriptos.

Regjistrohu në BitGild

bitgild blej kripto fizike ari
Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje shoqëruese!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të filloni këtë lloj aventure kur nuk keni përvojë në tregti ose në kriptovaluta. Kjo është arsyeja pse unë i lejoj vetes t'ju shoqërojë, për t'ju ndihmuar të konfiguroni llogaritë tuaja midis llogarive tuaja broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigjuni pyetjeve përkatëse dhe ofroni mbështetje teknike kur është e mundur. Nëse nuk mund ta gjeni lidhjen e filialit në disa robotë, kjo ndodh sepse nuk dua ta përmend: ose po e analizoj tani, ose jam i dyshimtë. Përveç kësaj, ju duhet të jeni në gjendje të menaxhoni mbështetjen teknike dhe të shoqëroni saktë referimet tuaja, kështu që unë nuk rrezikoj t'ju jap lidhje referimi që nuk më duken më të besueshme se 95%.

Autotrade Gold 5.0
Broker të rregulluara ose të parregulluara
🥇 Kapitali min. 250 dollarë

AutoTrade Crypto
Broker ASIC është regjistruar
🥇 Min. ± 1300 dollarë

Vaj Autotrade
Dispozicion së shpejti
Në pritje të Pansakës

AutoTrade Forex
Në dispozicion në fund të 2022
Në pritje të Pansakës

Ekspert CopyTrade
Në dispozicion në fund të 2022
Në pritje të Pansakës

Golden Way
Investime në Ar
kapital min. ± 50 €

Bots Kucoin
Broker Kucoin
Min. I kapitalit 10 dollarë