Investime

Zbuloni DTCmonedhë kriptë kushtuar Big Data

DTCOIN është një kriptovalutë, vlera e së cilës bazohet si në rrjetin e saj të transaksioneve ashtu edhe në tregtimin e të dhënave të gjeneruara dhe të mbledhura me aplikacionet e pranishme në ekosistemin DTCircle, e cila është krijuar për të shfrytëzuar në maksimum të dhënat e saj.

DTCOIN ka zgjedhur të mbështetet kryesisht në tregun e të dhënave të mëdha jo vetëm për vëllimin e tregtisë dhe kërkesën e tij të vazhdueshme, por gjithashtu sepse dëshiron t'i sjellë vlerë sektorit të të dhënave të mëdha duke hartuar një zgjidhje të plotë. DTCOIN krijon një koncept të ri për ekonominë e ndarjes së të dhënave, ku përdoruesi bëhet për herë të parë një lojtar aktiv në tregun e të dhënave.

Blini DTCoin Manual për regjistrimin
dtcoin ushare dtcircle ucard bigdata

Çmimi i shenjës në janar 2019

.10 €

Çmimi i shenjës në nëntor 2020

.40 €

Çmimi i shenjës në janar 2021

.50 €

Çmimi i shenjës në maj 2021

Daniele Marinelli

Zbuloni Monedhën DT, që së shpejti do të renditet në Nasdaq


AutoTrade Gold Udhëzues për Video Youtube
Hapi 1 / Regjistrimi

Regjistrohuni në Shpërndaj.

Ndiqni hapat e ndryshëm:

Udhëzues PDF


Slide 1 - Regjistrimi si Ndarës

Slide 2 - Të dhënat personale

Slide 3 - Letër zotimi (vetëm për banorët në Itali)

Slide 4 - Pranimi i parimeve të përgjithshme

Slide 5 - Konfidencialiteti

Slide 6 - Identifikimi i postës elektronike dhe identifikimit

💬 Ndonjë pyetje? na ndiqni tutje telegram.

Regjistrimi i dtcoin ushare
Hapi 2 / Përdor

Lidhje Shpërndaj.

Lidhu me Ushare (backoffice) dhe shko te skeda BUY, në seksionin DYQANI.

Versioni anglisht : https://www.ushare.marketing/en/

Versioni frëngjisht: https://www.ushare.marketing/fr/

Versioni Italian: https://www.ushare.marketing/


Si dëshironi të blini monedhën tuaj DT?

Në kriptovaluta Transferimi i telit

💬 Ndonjë pyetje? na ndiqni tutje telegram.

blini ucard dtcoin
Hapi 3 / Përdor

Blini tuajin Kartolinë.

Zgjidhni kartelën e shumës së dëshiruar dhe klikoni në butonin e blerjes.

blini ucard dtcoin
Hapi 4 / Përdor

Kontrolloni tuajin blerje.

Kontrolloni sasinë dhe çmimin, pastaj klikoni në "Renditja e plotë".

Në faqen tjetër, zgjidhni kriptovalutën e dëshiruar, pastaj vërtetoni 2 kutitë e kontrollit. Pastaj klikoni në butonin në të djathtë poshtë.

blini ucard dtcoin
Hapi 5 / Përdor

Përfundoni tuajin blerje duke transferuar mjete.

Shkoni në portofolin tuaj të kriptos për të dërguar shumën e saktë nga kriptoja (Bitcoin ose USDC) që keni zgjedhur në adresën e treguar në ekranin tuaj. Merrni parasysh shtimin e tarifave të transaksioneve kripto. Ju duhet të dërgoni shumën e saktë të kërkuar.

blini ucard dtcoin
Hapi 6 / Përdor

Konfirmoni blerjen tuaj duke kontaktuar me Ndihmën e DTCircle

Në fund, bëni një mesazh për mbështetjen e Rrethit DTC për t'i treguar atyre numrin hash të transaksionit që sapo keni bërë nga aplikacioni juaj i kriptos.

Klikoni në "Na Kontaktoni" dhe plotësoni fushat më poshtë:

Zgjidhni faqen e internetit : Marketingu i Fitimit Social

Emër : Mbiemri dhe emri

Email : Adresa e emailit

subjekt : Pagesa e kriptos

mesazh : Shënoni numrin hash të transaksionit që sapo keni bërë nga aplikacioni juaj i kriptos.

mesazh për mbështetjen e Rrethit DTC
Hapi 7 / Rrethi DT

Bleni argumentet e DTCircle 1/7

Tani do të ndjekim hapat për të blerë Rrethin DT. Në panelin tuaj të përdorimit, klikoni në Ewallet, pastaj përmbledhjen e portofolit E.

Me Balancën tuaj bleni: 3391,70 / 8,50: 399,02

Ne do të tregojmë se shifrat 399 pa dhjetore.

DTcircle CT rreth Ushare
Hapi 8 / Rrethi DT

Bleni argumentet e DTCircle 2/7

Klikoni në skedën Dyqan, pastaj Bleni

Për të blerë 399 argumente duhet të zgjidhni 3 pako me 100 dhe 9 pako me 10.

DTcircle CT rreth Ushare
Hapi 9 / Rrethi DT

Bleni argumentet e DTCircle 3/7

Zgjidhni sasinë, pastaj klikoni në "Blej produkt tjetër" për të shtuar produkte të tjera.

DTcircle CT rreth Ushare
Hapi 9 / Rrethi DT

Bleni argumentet e DTCircle 4/7

Përsëriteni procedurën e mëparshme me paketat e ndryshme.

DTcircle CT rreth Ushare
Hapi 10 / Rrethi DT

Bleni argumentet e DTCircle 5/7

Kontrolloni totalin dhe shkoni te "Complete Order".

DTcircle CT rreth Ushare
Hapi 11 / Rrethi DT

Bleni argumentet e DTCircle 6/7

Zgjidhni "Mosbalancim" si mënyrë pagese, kontrolloni kushtet dhe vazhdoni.

DTcircle CT rreth Ushare
Hapi 12 / Rrethi DT

Bleni argumentet e DTCircle 7/7

Pas disa minutash, argumentet e reja do të shtohen në ato të mëparshmet.

DTcircle CT rreth Ushare
Një kumbar, një kumbar

Çdo regjistrim bëhet nga një lidhje referimi!
Dhe më besoni, nuk dhemb më!

Nuk është e lehtë të filloni këtë lloj aventure kur nuk keni përvojë në tregti ose në kriptovaluta. Kjo është arsyeja pse unë i lejoj vetes t'ju shoqërojë, për t'ju ndihmuar të konfiguroni llogaritë tuaja midis llogarive tuaja broker (ndërmjetësi) dhe i juaji robot tregtar, përgjigjuni pyetjeve përkatëse dhe ofroni mbështetje teknike kur është e mundur. Nëse nuk mund ta gjeni lidhjen e referimit në disa robotë, kjo ndodh sepse nuk dua ta përmend: ose po e analizoj tani, ose jam i dyshimtë. Përveç kësaj, ju duhet të jeni në gjendje të menaxhoni mbështetjen teknike dhe të shoqëroni saktë referimet tuaja, kështu që unë nuk rrezikoj t'ju jap lidhje referimi që nuk më duken se janë më shumë se 95% të besueshme.

Autotrade Gold 5.0
Broker të rregulluara ose të parregulluara
🥇 Kapitali min. 250 dollarë

AutoTrade Crypto
Broker të rregulluara ose të parregulluara
🥇 Min. ± 1300 dollarë

Vaj Autotrade
Në dispozicion në fund të 2022
Në pritje të Pansakës

AutoTrade Forex
Në dispozicion në fund të 2022
Në pritje të Pansakës

Ekspert CopyTrade
Dispozicion së shpejti
Në pritje të Pansakës

Golden Way
Investime në Ar
kapital min. ± 50 €

Bots Kucoin
Broker Kucoin
Min. I kapitalit 10 dollarë