Robot dagang
2022

Daptar sababaraha robot dagang di 2022 anu ngahasilkeun panghasilan pasip ngaliwatan pasar mata uang sareng cryptocurrency. Sababaraha robot didaptarkeun di handap bisa eureun iraha wae (lisensi teu kaala, kamungkinan scams atanapi piramida Ponzi). Salawasna ati-ati dina jinis investasi ieu.

Bot Dagang Telegram
robot dagang screenshot robot dagang
Robot dagang dumasar pasar emas

ATG 5 - Autotrade Gold - Ngalanggan ATG

Broker : Pasar Lego LCC

%

kinerja 2021

Mars 2020

ngamimitian-up

XAU

Pasar saham

EA / MAM

robot


Robot dagang pasar Cryptocurrency

ATC - Autotrade Crypto - Ngadaptar dina ATC

Broker : Pasar Lego LCC

? %

kinerja 2021

Désémber 2021

ngamimitian-up

BTC / ETH / BNB

Pasar saham

EA / MAM

robot


Robot dagang pasar Cryptocurrency

Fahrenheit

Broker : Lotus International LCC

%

kinerja 2021

Juillet 2021

ngamimitian-up

BTC/ETH

Pasar saham

EA

robot


Robot dagang pasar Cryptocurrency

maestro

Broker : Binance / Huobi

%

kinerja 2021

?

ngamimitian-up

BTC/ETH

Pasar saham

?

robot


Robot dagang multi mata uang

Smartech

Broker : UGAM

%

kinerja 2021

Septembre 2021

ngamimitian-up

hibrid

Pasar saham

EA

robot


Robot Dagang Dumasar Mata Artos Fiat

isme

Broker : Vantage FX / XM / FXPro / ATFX

%

kinerja 2021

Septembre 2020

ngamimitian-up

EUR/GBP

Pasar saham

EA

robot


Robot dagang

Jaderock 78

Broker : Exness

%

kinerja 2021

Oktober 2021

ngamimitian-up

?

Pasar saham

CopyTrade

robot


Robot dagang multi mata uang

PRO-100

Broker : ICmarkets / HotForex

%

kinerja 2021

Agustus 2021

ngamimitian-up

XAU / GBP

Pasar saham

EA

robot


Robot dagang dumasar mata uang

Bibot

Broker : ICmarkets

%

kinerja 2021

Agustus 2021

ngamimitian-up

EUR/GBP

Pasar saham

EA

robot


Robot dagang dumasar mata uang

FIN888

Broker : Samtrade FX

%

kinerja 2021

Oktober 2019

ngamimitian-up

EUR/GBP

Pasar saham

EA / MAM

robot


Robot dagang dumasar kana pasar Emas

Eureka

Broker : Samtrade FX

%

kinerja 2021

June 2019

ngamimitian-up

XAU

Pasar saham

CopyTrade

robot


Robot dagang dumasar kana pasar Emas

DNA Pro

Broker : Alfa Success Corp.

%

kinerja 2021

bisa 2020

ngamimitian-up

XAU

Pasar saham

EA

robot


Robot dagang dumasar kana pasar Emas

PS89

Broker : pasar QFX

%

kinerja 2021

Agustus 2021

ngamimitian-up

XAU

Pasar saham

EA

robot


Robot dagang dumasar kana pasar Emas

Zeus

Broker : Akumulasi Beunghar

%

kinerja 2021

Juillet 2021

ngamimitian-up

XAU

Pasar saham

CopyTrade

robot


Robot dagang dumasar mata uang Fiat

pakaya

Broker : Tifia

%

kinerja 2021

June 2021

ngamimitian-up

GBP

Pasar saham

EA

robot


Robot dagang dumasar mata uang Fiat

Robinét

Broker : Exness / Tickmill / ICmarkets / FXTM / XM

%

kinerja 2021

January 2019

ngamimitian-up

EUR/GBP

Pasar saham

EA

robot


Robot dagang multi mata uang

Ledakan Viral

Broker : VoBlast Corp.

%

kinerja 2021

Juillet 2020

ngamimitian-up

XAU / GBP

Pasar saham

EA

robot


Robot dagang dumasar mata uang

Net89 / SmartX bot

Broker : Max Global / ZenTrade / Global Premier / BLAFX

%

kinerja 2021

November 2018

ngamimitian-up

EUR/GBP

Pasar saham

EA / PAMM

robot


Robot dagang dumasar emas

EazyTrade

Broker : ICmarkets / Vantage FX / OctaFx

%

kinerja 2021

bisa 2020

ngamimitian-up

XAU

Pasar saham

CopyTrade

robot


Robot dagang multi mata uang

Gatot Kaca

Broker : XM

%

kinerja 2021

Agustus 2020

ngamimitian-up

XAU / GBP / EUR

Pasar saham

CopyTrade

robot


Robot dagang dumasar emas

Copt

Broker : IDS Internasional

%

kinerja 2021

bisa 2021

ngamimitian-up

XAU

Pasar saham

EA / MAM

robot


Robot dagang dumasar emas

EvoTrade

Broker : Unicorn Global

%

kinerja 2021

January 2021

ngamimitian-up

XAU

Pasar saham

EA / MAM

robot


Robot dagang dumasar mata uang

ClassVIP

Broker : Unicorn Global

%

kinerja 2021

Juillet 2020

ngamimitian-up

GBP

Pasar saham

EA / MAM

robot


Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran dijieun tina link affiliate!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dina dagang atanapi dina mata uang kripto. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun pikeun ngonpigurasikeun akun anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis lamun mungkin. Upami anjeun teu tiasa mendakan tautan rujukan dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring nuju nganalisa ayeuna, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan anu sigana kuring henteu langkung ti 95% dipercaya.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker diatur atawa teu diatur
🥇 Min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Sadia tungtung 2022
Nungguan di Pansaka

Forex Autotrade
Sadia tungtung 2022
Nungguan di Pansaka

Ahli CopyTrade
Geura sumping
Nungguan di Pansaka

Golddi Jalan
Mésér emas batangan
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10