XAU / USD

GoldFinder
Investasi di pasar emas sareng kauntungan tina pangalaman padagang berpengalaman kami.

gains bulanan antara 10 jeung 30% gumantung kana kaayaan pasar. GoldFinder n'est pas un Bot de trading. Placement sécurisé chez l'un des leaders mondiaux Vantage Fx (broker ASIC diatur Australia saprak 2009). Des traders seniors français spécialisés sur le marché de l'or vous permettent d'accroître votre investissement en toute transparence grâce à Goldfinger. Une fois vos fonds déposés, laissez trader, récupérez vos gains ou laissez accroître votre capital via les intérêts composés journaliers.

Daptar dina GoldFinder tutorial 🚀 Tingali hasilna
GoldPananjung screenshot copytrading vantageFX

$

Licence d'exploitation GoldFinder

$

deposit minimum dina Vantage Fx

%

Ngambang drawdown atanapi Max SL

± %

Rata gain ekspektasi unggal bulan

Urang difokuskeun GoldFinder ?

Parasaan urang ngeunaan GoldFinder

tanpa MLM

MLM & Patalina Affiliate

GoldFinder teu make de liens de parrainage lors des inscriptions. Vous ne gagnerez rien sur la vente de licences ou le volume des trades.

Total Kapercayaan

Indéks kapercayaan

Manajemén résiko anu saé pisan. Padagang anu geus pribadi invested beurat di Pamm. Ngawas hasil dina Vantage Fx.

komunikasi pinuh

Komunikasi internal

Les traders sont transparents et communiquent constamment sur l'état du marché de l'or.

Keunggulan PAMM GoldFinder

Kasadiaan dana di Vantage FX

Atur jeung kontrol dana anjeun sorangan di broker Vantage Fx ngagunakeun dasbor na. Ngan anjeun boga aksés ka investasi Anjeun: dana awal + bunga sanyawa + gains. Dana ngan ukur tiasa dicandak salami sabtu minggu supados henteu mangaruhan perdagangan dinten minggu. VantageFX ngajamin investasi kauangan anjeun dugi ka $100.000.

dagang otomatis

Dagang otomatis

Taya software pikeun masang. Taya kaahlian dagang diperlukeun.

forex

pasar emas

CopyTrading dikembangkeun ku padagang ngalaman.

10% ngahasilkeun

ngahasilkeun luhur

Panghasilan pasip ngahasilkeun rata-rata 15% per bulan.

padagang goldPanimu

pangalaman kuat

Strategi dilaksanakeun pikeun ampir 8 bulan dina kaayaan pasar nyata.

aksés robot

diakses

Mimitian ku modal minimum $ 12.000: lisénsi + dana

myfxbook

Alat nyukcruk

Hasilna sayogi dina dasbor VantageFx.

15% earnings / bulan kalawan GoldFinder

Dagang otomatis kalawan GoldFinder

Hasil kalawan 8 bulan dagang di pasar emas. Drawdown kirang ti 3%.

anyar MyFxBook bakal disayogikeun ku Vantage sareng bakal dimimitian dina 1 Pebruari 2023. Anjeun bakal gaduh aksés kana waktos éta. Sadaya hasil bakal sayogi dina Dashboard of Vantage FX afin que personne ne puisse copier la stratégie longuement étudiée et mise en place par les traders. Pour rappel, En décembre 2022 et Janvier 2023, les traders n'ont quasiment pas tradé afin de mettre en place le Pamm commun, disponible pour tous le 1er Février 2023.

hasilna goldfinder myfxbook

1

Deposit dana anjeun dina Vantage Fx

mimitian ku anjeun ngadaptar kalawan broker diatur Vantage FX sarta deposit minimum $ 10 dina Pamm disadiakeun pikeun GoldFinder. Dana anjeun diamankeun ku broker nepi ka $100. Pas aya dana, anjeun tiasa mayar lisénsi dina hambalan 10.

2

Acheter sa licence en Crypto USDT

Pas duit geus jeung broker, mayar anjeun ngidinan GoldPanimu puis remplissez les champs demandés sur le formulaire Google Bentuk. Je transmettrai les informations dans la foulée afin que vous puissiez trader au plus vite.

manajemén Pam GoldFinder

Akun pribadi sareng / atanapi Pro di Vantage Fx

GoldFinder dikokolakeun dina akun Pamm Vantage Fx. Akun Pam (Persentase Dialokasikeun Duit Manajer) mangrupakeun akun umum dimana sakabeh investor geus disimpen bagian tina ibukota maranéhanana. Jumlah ieu pakait jeung perséntase dina Pamm. Manajer akun terang persentase anu dialokasikeun unggal investor, anu ngamungkinkeun anjeunna ngabalikeun kauntungan dumasar kana jumlah masing-masing. Catet ogé yén manajer dana ogé investasi dana sorangan dina akun ieu.

akun pribadi vantagefx

Akun pribadi Vantage Fx

Anjeun kedah muka akun pribadi sareng VantageFx kanggo dianggo GoldPanyungsi. Upami Anjeun tos gaduh hiji, prosedur kantétan Pamm bakal diperlukeun. Pikeun muka akun sareng Vantage Fx, Anjeun kudu ngalengkepan KYC anjeun lajeng deposit modal anjeun jumlah minimum $10.000.

 

Vantagefx perusahaan versus akun pribadi
akun perusahaan vantagefx

Akun Usaha VantageFx

di Vantage FX, anjeun tiasa gaduh akun Usaha pikeun ngabatalkeun tautan anjeun manajemén duit tina akun pribadi anjeun. Panghasilan bakal ditransfer kana akun profésional anjeun. KYC perusahaan kedah dilakukeun sareng disahkeun ku Vantage Fx pikeun akun ieu aktip.

15% earnings / bulan kalawan Gold Panimu

Itungan kauntungan tanpa kaasup bunga majemuk

Tabél di handap ieu kedah janten conto sareng henteu tiasa ngagambarkeun kanyataan anu pasti. Éta nunjukkeun évolusi modal anjeun dumasar kana jumlah anu disimpen dumasar kana paningkatan 15% per bulan, anu dihontal ku copytrading. Gold Finder. Bunga majemuk poean teu acan diperhitungkeun dina itungan ieu. Upami anjeun narik panghasilan anjeun unggal bulan, anjeun bakal peryogi sakitar 6 bulan pikeun pulih investasi awal anjeun ngalawan 4 dugi ka 5 bulan upami anjeun henteu mundur nanaon salami periode ieu.

⬇️ Bulan Deposit: $10.000
Kéngingkeun $ 1500 / bulan
Deposit: $20.000
Kéngingkeun $ 3000 / bulan
Deposit: $50.000
Kéngingkeun $ 7500 / bulan
Deposit: $100.000
Kéngingkeun $ 15000 / bulan
1 11.500 $ 23.000 $ 57.500 $ 115.000 $
2 13.225 $ 26.450 $ 66.125 $ 132.250 $
3 15.200 $ 30.420 $ 76.050 $ 152.100 $
4 17.500 $ 35.000 $ 87.450 $ 174.900 $
5 20.115 $ 40.200 $ 100.600 $ 201.150 $
6 23.130 $ 46.260 $ 115.650 $ 231.300 $
7 26.600 $ 53.200 $ 133.000 $ 266.000 $
8 30.600 $ 61.200 $ 153.000 $ 305.900 $
9 35.200 $ 70.350 $ 175.900 $ 351.800 $
10 40.450 $ 80.900 $ 202.300 $ 404.600 $
11 46.520 $ 93.050 $ 232.620 $ 465.240 $
12 53.500 $ 107.000 $ 267.500 $ 535.000 $

⚠️ Panginget sareng naséhat penting pikeun investor naon waé

Émut yén ieu mangrupikeun investasi anu picilakaeun, yén anjeun investasi artos anu anjeun henteu kedah hirup sareng yén tujuan utami anjeun nyaéta pikeun pulih modal awal anjeun gancang-gancang dumasar kana rencana investasi anjeun.

Bantosan Téknis GoldPanimu

FAQs / Rojongan Téknis GoldFinder

Dina situs ieu, abdi nawiskeun solusi pikeun mantuan Anjeun ngahasilkeun panghasilan pasip bari Ngahindarkeun scams saloba mungkin. Jeung GoldFinder, para padagang, di tukangeun proyék ieu, henteu hoyong ngaktipkeun tautan afiliasi supados henteu nyarupaan piramida Ponzi. Éta hak maranéhanana sarta kuring ngahargaan eta. GoldFinder kituna mangrupa bagian tina solusi sehat sarta pelengkap ditawarkeun dina situs ieu. Kuring komitmen pikeun ngabantosan anjeun sapanjang prosés pendaptaran anjeun dugi ka ditarikna modal anjeun.

Sababaraha émbaran tambahan ngeunaan trades on GoldFinder

5 réspon
💬 A qui puis-je m'adresser pour avoir des réponses sur GoldFinder ?
jawaban

Anjeun tiasa naroskeun ka abdi sadaya patarosan anjeun ngeunaan GoldFinder dina akun Telegram kuring.

Pangrojong téknis Telegram rojongan teknis ku email

💬 Comment obtenir des datas sur GoldFinder (MT4, MyFxBook...)?
jawaban

Padagang gaduh MyFxBook na, anu parantos dibuka salami 8 sasih, tapi henteu hoyong nyebarkeun éta pikeun nyegah jalma anu palinter ngartos strategina. Éta hakna sareng kuring ngartos éta. Di sisi séjén, ti bubuka tina Goldfinder ka masarakat umum dina 1 Pebruari, Vantage FX bakal nyayogikeun MyFxBook énggal dina versi anu langkung hampang. Hiji-hijina elemen anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nangtoskeun hasil nyaéta hasil tina hasil kahiji MyFxBook aranjeunna dikirim kuring. Anjeun bakal boga data sorangan dina Dashboard tina Vantage Fx nalika anjeun didaptarkeun.

Henteu, éta henteu mungkin.
Di sisi anu sanés, anjeun tiasa ngakelompokkeun sareng réréncangan investor sareng nunjuk anu tiasa ngatur akun atas nama aranjeunna. Anjeunna tiasa ngumpulkeun kameunangan sareng tiasa ngabagikeun deui ka babaturanana. Gold Finder dianggo pikeun investor sadar resiko pakait sareng dagang. Janten aranjeunna maksakeun lisénsi taunan $ 2000 (tanpa wates maksimum) jeung hak dagang kalawan jumlah minimum $10.000. Di handap tanda $10.000, akun anjeun otomatis dicabut tina Pamm sareng anjeun moal tiasa deui dagang.

babaturan grup goldPanimu

Goldfinder diwangun ku tim padagang seasoned di pasar emas. Aranjeunna ukur dagang ti Senén isuk nepi ka Kemis malem. Dina kasus anu jarang pisan, aranjeunna tiasa dagang dina Jumaah upami pasar nguntungkeun pikeun aranjeunna atanapi henteu dagang dina dinten-dinten dina saminggu kusabab alesan anu sami. Henteu aya perdagangan dina akhir minggu, pasar emas sareng bursa saham ditutup.

Padagang henteu muka posisi naon waé upami aya pengumuman anu ageung diperkirakeun siang. Tujuanana nyaéta pikeun ngawétkeun modal anjeun saloba mungkin.

Padagang mayar kanggo server, sadaya logistik sareng ngalaksanakeun perdagangan sareng klien VIP ($ 12.000 mnt). Pikeun mayar, urang kedah mésér lisénsi taunan $2000 sareng mayar 20% bagi hasil. Concretely, mun anjeun earn $100, $20 dedicated ka karya maranéhanana. Nalika kami nunjukkeun anjeun panghasilan rata-rata sakitar 15% per bulan, kami parantos ngitung bagi hasil dina itungan. Jadi tetep fokus kana gain rata-rata 15% per net bulan, tanpa waragad tambahan, tangtu gumantung kana kaayaan pasar.

Ngamajukeun jasa ieu, abdi teu dibayar dina diobral tina lisensi, volume trades atawa lianna. Salaku panginget, teu aya MLM di jerona GoldPanyungsi. Ieu mangrupikeun jasa dagang kualitas luhur anu kuring nyayogikeun pikeun pangguna Internét sareng kuring komunitas telegram.

Pas anjeun transformasi cryptocurrencies Anjeun earned kalawan Goldfinger dina mata uang fiat sapertos euro atanapi dolar, anjeun tunduk kana pajak datar 30% (tingali panaséhat pajeg kanggo inpormasi lengkep).

Lamun tetep cryptos Anjeun tanpa noel aranjeunna, anjeun dina hal ieu nyekel jeung anjeun teu tunduk kana sagala bentuk perpajakan pikeun momen. Tetep terang ngeunaan hukum anu tiasa robih iraha waé gumantung kana nagara anjeun.

Anjeun ogé gaduh pilihan sareng perusahaan Internasional SecurePay. Sakumaha anu broker nyaeta Australia sarta anjeun teu ngalakonan trades sorangan, anjeun tiasa nganggo hiji parusahaan portage internasional pikeun ménta slips bayar. Dina hal éta, Vantage FX kudu ngirim winnings anjeun ka pausahaan ISP sareng anjeun kedah naroskeun ka ISP pikeun ngirim artos deui ka rekening bank anjeun langsung.

tutorial Goldfinder / Vantage FX

Commençons le tutoriel GoldFinder

Pour démarrer l'aventure chez Goldfinder, vous devez obligatoirement disposer d'un compte cryptomonnaie tel que Binance, Kraken, Coinbase, Crypto.com, Ledger... Pour la suite du tutoriel, je prendrai Binance salaku conto.

Daptar dina Binance Peryogi bantosan?

Les traders chez GoldFinder ont choisi de travailler avec le broker diatur Vantage FX. Il n'est donc pas possible d'utiliser GoldFinder chez un autre broker. Les traders ont mis à disposition un Pamm sur Vantage permettant de trader avec votre capital sans pour autant se l'approprier. Pour récupérer votre capital, vous devrez obligatoirement le demander à Vantage FX.

Que ce soit sur Binance atawa Vantage FX, vous aurez besoin de remplir un KYC. Préparez donc quelques photos au format JPG des pièces justificatives et autres éléments comme par exemple :

Photo de votre pièce d'identité à jour, mode recto verso : passeport ou carte nationale d'identité ou permis de conduire

Photo d'un justificatif de domicile

Une reconnaissance faciale sera demandée sur l'application Binance

Avoir légèrement plus de 12.000$ en USDT dina Binance afin de pouvoir payer la licence (2000$) et déposer les fonds chez le broker Vantage FX (min. 10.000$).

binance vantage fx tutorial
lever le plafond de votre carte de crédit

Astuces pour bien démarrer

1) Payer par carte de crédit 💳
Dans le but de faciliter l'achat de vos cryptomonnaies sur Binance, vous pouvez demander à votre banquier d'augmenter le plafond de votre carte de crédit afin de dépasser les 12.000$

2) Achat de la licence 💡
Si vous préférez commencer par l'achat de la licence en premier, cela ne posera aucun problème, dans ce cas passer à l'étape 11 puis revenez à l'étape 1A.

tutorial Vantage FX Lengkah 1A

Kumaha carana ngadaptar sareng broker Vantage FX pikeun kahiji kalina?

Daptar dina Vantage FX Abdi parantos gaduh akun Vantage FX

💡 Pour suivre correctement ce tutoriel, je vous conseille de diviser votre écran en deux. A gauche, une fenêtre pour suivre le tutoriel ; à droite, une fenêtre pour effectuer les démarches sur Vantage FX.

Ieu imperatif ngagunakeun éta tombol ngadaptar di luhur pikeun ngadaptar kalawan broker Vantage FX lamun ieu pendaptaran munggaran anjeun kalawan ieu broker.

Cliquez sur ce lien si vous êtes déjà inscrit chez Vantage FX.

Pikeun maranéhanana anu geus pernah didaptarkeun jeung broker Vantage FX, eusian widang nu diperlukeun:

ngaran hareup

Nami pengker

bayaran

Kode wewengkon + telepon sélulér

Surélék asup

Jenis akun: (ninggalkeun salaku standar)

Rekening rujukan: (tinggalkeun kosong)


Pindah ka lengkah salajengna ➡️

vantage fx pendaptaran muka akun
tutorial Vantage FX - Lengkah 1B

Upami anjeun parantos gaduh akun Vantage Fx, nyuhunkeun sambungan akun anjeun anu tos aya kana akun GoldFinder.

Lamun anjeun geus didaptarkeun dina Vantage FX, anjeun kedah ngirim email di handap ka manajer akun kami Vantage FX : thomas huszez, une fois que l'étape 8 est terminée. Copiez collez les éléments ci-dessous.

✉️ Email panarima: thomas.huszez@vantagemarkets.com
✉️ Tambahkeun dina salinan: goldfinder.vantagefx@gmail.com

Pesen pikeun dikirim ka Thomas Huszez:

Bonjour,
Dupi anjeun punten link akun abdi Vantage FX ka nomer rekening CPA 47957?

email login abdi di Vantage FX nyaéta: .........
Mon numéro de compte MT4 atah nyaéta: .........
Mon numéro de compte MT4 PAMM nyaéta: .........

hatur nuhun sateuacana
Pondok


Peryogi bantosan?

email vantage fx kantétan pamm goldPanimu
Attendez la confirmation de Thomas par email avant de passer à l’étape 9.
tutorial Vantage FX Léngkah 2

Eusian anjeun rinci pribadi chez Vantage FX.

Peryogi bantosan?

Mangga eusian sagala widang. Iwal hiji, aranjeunna ampir kabéh wajib.

ngaran hareup

Nami pengker

kabangsaan

surélék

jumlah telepon

Tanggal lahir

Tempat kalahiran

Pilihan ID

Nomer id

vantagefx personal details
tutorial Vantage FX Léngkah 3

Lebetkeun anjeun alamat chez Vantage FX.

Peryogi bantosan?

Sebutkeun sadaya widang. Ngeunaan widang panungtungan, naha anjeun warga AS, nunjukkeun euweuh. Pikeun urang Amerika sareng Jepang, upami anjeun hoyong nganggo jasa Vantage FX sareng nganggo jasa Goldfinder, anjeun kedah masang VPN.

Mayar de résidence

Nomer jalan

Ngaran jalan

Jurusan/Daerah

Ville

pos

Kotak centang yén anjeun sanés warga AS.

vantagefx main residential address
tutorial Vantage FX Léngkah 4

Tulis bagian dedicated ka proyek Anjeun tur sumber dana on Vantage FX.

Peryogi bantosan?

Patarosan di handap ieu nunjukkeun tingkat kauangan anjeun, pangalaman dagang anjeun sareng ngajagi broker ngalawan laundering duit jeung pembiayaan téroris.

Jawab patarosan di handap ieu:

Status propésional

Perkiraan panghasilan taunan

Estimasi tina tabungan Anjeun

Jumlah deposit diperkirakeun

Sumber dana

Jumlah dagang per minggu: 16 nepi ka 30 dagang

Jumlah traded per minggu: antara $1 jeung $1000

vantagefx employment financial details
tutorial Vantage FX Léngkah 5

Kumaha eusian konfigurasi akun anjeun Vantage FX ?

Peryogi bantosan?

Pilih pilihan ieu:

Platform dagang: Metatrader 4

Jenis akun: Raw

Mata uang dipaké: dollar AS

Inget pikeun klik dina kotak centang lajeng klik Next.

vantagefx account configuration
tutorial Vantage FX Léngkah 6

Tambahkeun ID anjeun sarta bukti alamat ka Vantage FX ?

Peryogi bantosan?

Nyiapkeun poto paspor anjeun atanapi kartu idéntitas atanapi lisénsi supir.

Lajeng poto bukti alamat

Unggah gambar anjeun teras klik Salajengna

24 à 48h seront nécessaires pour valider vos pièces jointes et finir la suite du étapes.

Vantage Fx Bukti idéntitas sareng bukti alamat
tutorial Vantage FX Léngkah 7

Kumaha cara muka akun tambahan Vantage FX ?

Peryogi bantosan?

Pencét kana tombol "Buka rekening tambahan" teras eusian elemen anu dipénta:

Platform Tarding: Metatrader 4

Jenis akun: PAMM

Mata uang dipaké: dollar AS

Inget pikeun pariksa kotak teras klik Salajengna

vantagefx pamm investor account
tutorial Vantage FX Léngkah 8

Kumaha carana ngarobah ngungkit na Pamm on Vantage FX ?

Peryogi bantosan?

Sur la tableau, vous trouverez l'indication "Levier" avec, par défaut, l'effet 100: 1. Cliquez sur ce nombre et une popup s'ouvrira.

Modifier l'effet sur 500 : 1

vantagefx ngungkit

Inget pikeun pariksa kotak teras klik Salajengna

vantagefx desired leverage
tutorial Vantage FX Léngkah 9

Kumaha deposit atawa tambahkeun dana ka Vantage FX ?

Vous pouvez effectuer un virement bancaire en euro ou un paiement par carte si le plafond vous l'autorise. La somme sera convertie en dollar sur votre compte Vantage FX.

Pencét kana tombol "Deposit dana" puis choisissez la méthode de dépôt. Préférez le transfert "Cryptocurrency Deposit" en utilisant la crypto USDT réseau TRC 20.

Déposer avec Binance Peryogi bantosan?

En utilisant le dépôt Crypto, vous arriverez sur une autre page dédiée au transfert. Choisissez l'USDT TRC 20 parmi les 3 liens du haut, puis sélectionnez le compte Pamm Investor en indiquant le montant que vous souhaitez déposer en USDT. Ce montant doit être supérieur à 10.000$ USDT pour votre premier dépôt.

Une fois que vous aurez validé cette étape, vous serez redirigé vers une page externe, sur le site trustworthypay.com afin d'effectuer le transfert.

Cochez la case pour accéder à l'adresse de dépôt USDT TRC 20. Une fois que vous l'avez copié, rapat dina binance pour envoyer les fonds.

Vantage FX Deposit dana
Vantage FX trustworthypay
tutorial Vantage FX Léngkah 10

Kumaha gabung strategi GoldFinder ?

Paguyuban GoldFinder à Vantage FX

Pencét tombol biru pikeun ngahubungkeun GoldPanimu di Vantage FX teras eusian widang anu dipénta. Nalika nyieun akun PAMM Investor anjeun, anjeun nampi nami pangguna sareng kecap akses anjeun.

login

password

Jumlah investasi awal minimum

Peryogi bantosan?

vantage fx pamm investor registration
tutorial Vantage FX Léngkah 11

Kumaha mayar lisénsi anjeun GoldFinder ?

pamayaran lisénsi Goldfinder pour les traders, d'un montant de 2000$, doit être effectué en USDT TRC 20 dont voici l'adresse :

TNNK2uBrnRy6gctisbApDpemYuRCUySuJz


Image du QR Code associé.
Dès que le paiement est effectué, envoyez les indications ci-dessous en cliquant sur le bouton :

Bukti pembayaran lisénsi

Transaksi TXID

Ngaran Mimiti jeung Tukang Anjeun

Nomer rekening Investor PAMM dibuka kalayan Vantage FX

Akun anjeun bakal diaktipkeun dina 24 jam.

kode qr goldfinder paiement licence pamm
tutorial Vantage FX Léngkah 12

Kumaha ngaksés Dashboard Pamm GoldFinder et suivre les résultats ?

Peryogi bantosan?

Une fois votre compte activé, il vous suffit de cliquer sur le bouton ci-dessous pour suivre l’activité du PAMM :

Dashboard GoldFinder

Lebetkeun kredensial MT4 Investor anjeun sareng kecap konci anu aya hubunganana

MT4 identifiers

Sandi Investor

Pikeun patarosan naon waé anu aya hubunganana sareng GoldFinder, anjeun tiasa ngahubungan kuring dina abdi Saluran telegram

connexion dashboard goldramo vantage fx
Bapa baptis, putra baptis

Sababaraha pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dina dagang atanapi dina mata uang kripto. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun pikeun ngonpigurasikeun akun anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, ngajawab patarosan relevan sarta nyadiakeun rojongan teknis lamun mungkin. Upami anjeun teu tiasa mendakan tautan rujukan dina sababaraha robot, éta kusabab kuring henteu hoyong nyebatkeunana: boh kuring nuju nganalisa ayeuna, atanapi kuring curiga. Salaku tambahan, anjeun kedah tiasa ngatur dukungan téknis sareng ngiringan rujukan anjeun kalayan leres, janten kuring henteu nyandak résiko masihan anjeun tautan rujukan anu sigana kuring henteu langkung ti 95% dipercaya.

GoldPanimu
Broker Vantage Fx
🥇 Modal mnt. ± $ 12.000

TurboBot
Broker FxWinning
🥈 Min. ± $500

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur atawa teu diatur
Modal mnt. ± $ 300

Crypto Autotrade
Broker diatur atawa teu diatur
modal min. ± 1300 $

Minyak Autotrade
Broker ASIC didaptarkeun
Ditunggu dina V3

Forex Autotrade
Broker diatur atawa teu diatur
Ditunggu dina V3

Golden Way
Mésér emas batangan
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal mnt. ± $ 10