Investasi

Panggihan anu DTCoin crypto didaptarkeun pikeun Big Data

DTCOIN mangrupikeun cryptocurrency anu nilaina dumasarkeun kana jaringan transaksi sareng perdagangan data anu dihasilkeun sareng dikumpulkeun kalayan aplikasi anu aya dina ékosistem DTCircle, anu diciptakeun pikeun ngamanfaatkeun data na.

DTCOIN parantos milih ngandelkeun utamina kana pasar data ageung sanés ngan ukur pikeun volume dagang sareng paméntaana anu tetep, tapi ogé kusabab éta hoyong nyandak nilai ka sektor data ageung ku ngarancang solusi lengkep. DTCOIN nyiptakeun konsép énggal pikeun ékonomi bagi data, dimana pangguna janten anu munggaran pamuter aktip di pasar data.

Mésér DTCoin Tutorial pendaptaran
dtcoin ushare dtcircle ucard bigdata

Harga token dina Januari 2019

.10 €

Harga token dina bulan Nopémber 2020

.40 €

Harga token dina Januari 2021

.50 €

Harga token dina Méi 2021

Daniele Marinelli

Pendakan Koin DT, énggal-énggal didaptarkeun dina Nasdaq


AutoTrade Gold Tutorial Pidéo Youtube
Léngkah 1 / Pendaptaran

Daptar dina Ushare.

Turutan léngkah anu béda:

Tutorial PDF


Geser 1 - Pendaptaran salaku langkung Raheut

Geser 2 - Data pribadi

Geser 3 - Surat komitmen (ngan pikeun warga di Itali)

Geser 4 - Panarimaan prinsip umum

Geser 5 - Kerahasiaan

Geser 6 - Identipikasi Email sareng Login

💬 aya patarosan? tuturkeun kami on telegram.

dtcoin ushare pendaptaran
Léngkah 2 / Ushare

hubungan Ushare.

Sambungkeun ka Ushare anjeun (backoffice) sareng buka tab BUY, dina bagian SHOP.

Vérsi Inggris: https://www.ushare.marketing/en/

Vérsi Perancis: https://www.ushare.marketing/fr/

Vérsi Italia: https://www.ushare.marketing/


Kumaha anjeun hoyong mésér DT Koin anjeun?

Dina cryptocurrency Transfer

💬 aya patarosan? tuturkeun kami on telegram.

mésér ucard dtcoin
Léngkah 3 / Ushare

Mésér Anjeun Ucard.

Pilih Ucard pikeun jumlah anu dipikahoyong teras pencét dina tombol mésér.

mésér ucard dtcoin
Léngkah 4 / Ushare

Pariksa anjeun achat.

Pariksa kuantitas sareng hargana teras pencét dina "Pesenan lengkep".

Dina halaman salajengna, pilih cryptocurrency anu dipikahoyong, teras lereskeun 2 kotak centang. Teras pencét dina tombol di katuhu handap.

mésér ucard dtcoin
Léngkah 5 / Ushare

Rengse anjeun achat ku mindahkeun dana.

Buka dompét crypto anjeun pikeun ngirim jumlah pasti tina crypto (Bitcoin atanapi USDC) anu anjeun parantos pilih kana alamat anu ditingalikeun dina layar anjeun. Pertimbangkeun nambihan biaya urus crypto. Anjeun kedah ngirimkeun jumlah anu pasti dipénta.

mésér ucard dtcoin
Léngkah 6 / Ushare

Konpirmasi pameseran anjeun ku ngahubungi DTCircle Support

Tungtungna, ngadamel a pesen ka dukungan DTCircle pikeun nyaritakeun aranjeunna jumlah Hash tina transaksi anu anjeun kakara hasil tina aplikasi crypto anjeun.

Pencét kana "Hubungi Kami" sareng lengkepan lapangan di handap ieu:

Pilih Halaman Wéb : Pamasaran Kauntungan Sosial

nami : Ngaran tukang sareng nami payun

surélék : Alamat email

taluk : Pamayaran Crypto

pesen : Nunjukkeun jumlah Hash tina transaksi anu kakarék dilakukeun tina aplikasi crypto anjeun.

pesen ka dukungan DTCircle
Léngkah 7 / DTcircle

Mésér DTCircle 1/7 token

Urang ayeuna bakal nuturkeun léngkah pikeun mésér DT Circle. Dina Dashboard Ushare anjeun, pencét dina Ewallet, teras kasimpulan E-dompét.

Kalayan Ubalance anjeun anjeun mésér: 3391,70 / 8,50: 399,02

Urang bakal nunjukkeun yén angka 399 tanpa decimal.

DTcircle CT bunderan Ushare
Léngkah 8 / DTcircle

Mésér DTCircle 2/7 token

Pencét dina tab Toko, teras Mésér

Pikeun mésér 399 token anjeun kedah milih 3 bungkus 100 sareng 9 bungkus 10.

DTcircle CT bunderan Ushare
Léngkah 9 / DTcircle

Mésér DTCircle 3/7 token

Pilih kuantitasna teras pencét dina "Mésér Produk sanés" kanggo nambihan produk sanés.

DTcircle CT bunderan Ushare
Léngkah 9 / DTcircle

Mésér DTCircle 4/7 token

Ngulang prosedur sateuacana nganggo bungkus anu sanés.

DTcircle CT bunderan Ushare
Léngkah 10 / DTcircle

Mésér DTCircle 5/7 token

Pariksa totalna sareng buka "Pesen lengkep".

DTcircle CT bunderan Ushare
Léngkah 11 / DTcircle

Mésér DTCircle 6/7 token

Pilih "Ubalance" salaku metode pamayaran, parios kaayaan sareng teraskeun.

DTcircle CT bunderan Ushare
Léngkah 12 / DTcircle

Mésér DTCircle 7/7 token

Saatos sababaraha menit, token anyar bakal ditambihan anu tiheula.

DTcircle CT bunderan Ushare
Bapa baptis, putra baptis

Unggal pendaptaran didamel tina tautan rujukan!
Sareng percanten ka abdi, henteu ngaraheutkeun deui!

Henteu gampang pikeun ngamimitian jinis petualangan ieu nalika anjeun teu gaduh pangalaman dagang atanapi cryptocurrency sateuacana. Ieu naha kuring ngidinan sorangan pikeun marengan anjeun, pikeun mantuan Anjeun nyetel akun Anjeun antara Anjeun broker (calo) sareng anjeun robot dagang, jawab sadaya patarosan anjeun sareng nyayogikeun dukungan téknis.

Autotrade Gold 5.0
Broker ASIC didaptarkeun
🥇 Modal mnt. ± $ 250

Minyak Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Forex Autotrade
Geura sumping
Ngantosan di Pansaka

Crypto Autotrade
Sadia dina bulan Désémber
🥇 Modal mnt. ± $ 1000