Cryptocurrency

Cryptocurrency minangka mata uang digital sing tujuane nindakake transaksi, nalika mbebasake awake dhewe saka pihak katelu sing saiki dipercaya kayata bank. Cryptocurrency kasebut banjur bisa dituku, didol utawa didagang ing platform khusus kayata Binance utawa Coinbase.

Tuku Cryptocurrency ing Coinbase Tuku Cryptocurrency ing Binance

Luwih saka 5000 cryptocurrency kanggo ditemokake

 

Cryptomonnaie Bitcoin

Bitcoin (BTC)

Cryptocurrency utama ing donya, ing Bitcoin (BTC) disimpen lan didol kanthi aman liwat internet nggunakake buku digital sing diarani blockchain. Tanggal 31 Oktober 2008, Satoshi Nakamoto (jeneng samaran) nerangake cara kerja mata uang digital. Sawetara wulan mengko, blok pertama digawe ing dhaptar digital lan transaksi pertama ditindakake. Bitcoin banjur regane $ 0,0007.

Cryptomonnaie ethereum

Ethereum (ETH)

Istilah Ethereum (ETH) minangka cryptocurrency sing ditambah karo platform komputasi terdesentralisasi. Pangembang bisa nggunakake platform kasebut kanggo nggawe aplikasi desentralisasi lan nerbitake aset crypto anyar sing nduweni kualifikasi minangka token Ethereum.

Pitakon bola-bali sing ana gandhengane karo Cryptocurrency

Temokake kabeh jargon teknis Cryptocurrency lan Blockchain.

Altcoin minangka cryptocurrency liyane saka bitcoin.

Blockchain minangka teknologi terdesentralisasi sing bisa digunakake tanpa panguwasa pusat amarga pangguna sistem kasebut. Ngidini panyimpenan lan panyebaran informasi kanthi cara sing aman lan murah. Ing blokade publik, kabeh wong bebas konsultasi karo blockchain lan verifikasi transaksi. Kita bisa nemtokake pamblokiran publik minangka dhaptar akuntansi publik, anonim lan ora bisa dilanggar.

Bapak baptis, putra baptis

Saben registrasi digawe saka link afiliasi!
Lan percaya, ora lara maneh!

Ora gampang miwiti petualangan jinis iki nalika sampeyan ora duwe pengalaman dagang utawa cryptocurrencies. Pramila aku ngidini aku ngancani sampeyan, kanggo mbantu sampeyan ngatur akun ing antarane sampeyan broker (broker) lan sampeyan robot dagang, njawab pitakonan sing relevan lan menehi dhukungan teknis yen bisa. Yen sampeyan ora bisa nemokake link rujukan ing sawetara robot, iku amarga aku ora pengin sebutno: salah siji aku nganalisa saiki, utawa aku curiga. Kajaba iku, sampeyan kudu bisa ngatur dhukungan teknis lan ngiringi referral kanthi bener, mula aku ora njupuk risiko menehi link referral sing ora katon luwih saka 95% dipercaya.

Autotrade Gold 5.0
Broker diatur utawa ora diatur
🥇 Modal min. ± $ 250

Crypto Autotrade
Broker ASIC kadhaptar
🥇 Min. ± 1300$

Minyak Autotrade
Kasedhiya ing pungkasan 2022
Nunggu ing Pansaka

Forex Autotrade
Kasedhiya ing pungkasan 2022
Nunggu ing Pansaka

Pakar CopyTrade
Cedhak banget
Nunggu ing Pansaka

Golden Way
Investasi Emas
modal min. ± €50

bot Kucoin
Broker Kucoin
Modal min. ± $ 10